Hvordan skjerpe keramisk kniv?
 I vanlig oppskarping keramiske kniver er kjent ikke trenger. På grunn av den høye styrken til materialet som de er laget, blader av kniver lang beholder sin skarphet. Selvfølgelig, hvis du bruker dem til sitt formål og ikke prøver keramiske kjøkkenkniv halvert med et stykke biff bein. Hvis bladet er fortsatt zatupylosya, skjerper sitt beste for å overlate en erfaren mester, som prosessen krever visse ferdigheter. Du kan prøve å skjerpe keramisk kniv og deg selv, men det bør gjøres nøye, og med hjelp av spesialverktøy.
 Skjerping av diamantskiven
Keramikk - solid. Rett sliping bar brukes for å skjerpe frie kniver, ikke egnet for keramisk blad. Så du trenger en spesiell slipeskiven med diamant belegg. Du kan enten kjøpe en spesialitet butikken eller leid. Du kan også erstatte diamantskiven smeltet 80 mikron - for grovsliping og 40 mm - for siste endringer blad.
Skjerp kniven til å være forsiktig ved lave turtall. Prøv å ikke trykk på kanten av sirkelen til overflaten for å hindre chipping og sprengning. Bør bruke et knivblad til slipe verktøyene du trenger for å håndtere til tupp. Gjenta to eller tre ganger, deretter snu og starte skarphet enn den andre. Være mest forsiktig og varsom.
 Skjerpe Honing stål hjelp
Istedenfor diamant sirkel eller kondensert honing stål kan benyttes. Honing stål - en spesiell stang for å skjerpe kniver, han vanligvis laget av metall eller stål med diamant belegg.
Å skjerpe enn Musatov, fest den til toppen av bladet stang og dra dem fra toppen og ned i en bue fra håndtaket til spissen. Som tilfellet er med en diamantskive, sterkt presset ham til kjernen bør ikke være. Bladet skal bare skli ut av Honing stål. Under glidestang for skarphet enn fikse og fjerne ekstra lag materiale. Gjenta denne prosessen flere ganger, slår bladet og zatochit den andre hånden.  
Som stivelse shirt
 I dag, ikke så ofte har stivelse ting, men likevel en god vertinne i sitt arsenal skal ha nødvendig kunnskap for å kunne, om nødvendig stive skjortekrager og mansjetter, husholdningsartikler.
 Hver dag er det ikke nødvendig stivet skjorte eller bluse - de slipper ikke fukt og luft, men i spesielle tilfeller er det nødvendig. For feiringer eller hellig skjorte du kan sikkert bare klapp, men virkelig elegant og smart utseende vil det bare hvis det er riktig stivelse. Hjemme, bruk potetstivelse, ris, minst - mais.
 Utarbeidelse av lim
 Antall stivelse som trengs for å lime, bestemmes av hvilken type vev, for finere krever mindre konsentrasjon løsning for tettere - flott.
 For ømfintlige tekstiler vanligvis tar en teskje av stivelse i 1 liter vann, og for mer tett vev, spesielt - produkt, oppløsning fortynnet i et forhold på 1 spiseskje til 1 liter vann. Stivelse oppløst i kaldt vann, uten nødvendigvis klumper, og deretter legge den nødvendige mengden av varmt vann. Oppløsningen skal være klar og tyktflytende konsistens i utseende.
 Stivelse shirt
 Skjorten du bestemmer deg for å stivne, du suge i løsningen kokt for en stund. Deretter presse den og henge til tørk. Som tørking, bør det være periodisk fuktes litt for å lette etterfølgende stryking. Når skjorten tørker, må det bli i sengen for å gi et par timer, og bare går videre til stryking. Skjorte før stryking bør være litt fuktig.
 Stivelse krage
 Til hadde krage god form og se presentabel, utsatt poluzhestkomu krahmalenyyu. Krage i dette tilfellet, en tøff og ikke veldig behagelig, men dette er tilfellet når "Beauty krever offer."
 Før avstive kraven, må den vaskes. Hvis hvit skjorte foran farge, kan det videre behandle hydrogen peroxide å fjerne yellow. Løsning for krahmalenyya fremstilt som beskrevet over, men trenger mer stivelse - 2 ss. Krage gjennomvåt for en stund i den kokte løsning, deretter vri ut og lå på et håndkle. For å gjøre det lettere å stryke, er det ikke nødvendig å tørke inn. Når halsen tørker, det grundig proprasovuyut.  
Roastbiff - Oppskrift

 Roastbiff (oppskrift nedenfor) perfekt beholder alle de gode egenskapene av kjøtt er sunt og sunne retter.

 En deilig oppskrift på roastbiff


 Ynhrydyetы oppskrift på roastbiff:
 2 kg indrefilet (okse);
 1 liter av vegetabilsk olje;
 en halv kopp soya saus;
 5. l. Worcestershire saus;
 en halv kopp sukker;
 3 fedd hvitløk;
 håndfull basilikumblader;

 klype oregano;
 salt og sort pepper;
 For sausen:
 300 ml majones;
 1 ss. l. kornete sennep;
 05 h. L. Worcestershire saus;
 025 h. L. kayenskoho pepper;
 Tilberedningstid: 40 minutter. + 07:00
 Porsjoner: 10

 Hvordan lage roastbiff, oppskrift


Roastbiff - Oppskrift

 1. utklipp klare fra filmen og benyttet i en bolle. Spredt på alle sider med vegetabilsk olje. La stå i 10 min.
 2. Forbered karamell. Hell sukker i en kjele, tilsett 4 ss. l. kaldt vann og stek under omrøring, over høy varme i 7 minutter.
 3. indrefilet gnidd inn med salt og pepper. Varm en stekepanne 3. l. olje og stek kjøttet over høy varme på alle sider til den er brun skorpe, 15 min. Deretter satt i en forvarmet 180 ° C ovnen og bringe til beredskap, 5-7 minutter. Vi fortsetter vår oppskrift "roastbiff".
 4. Skrell og knus hvitløk. Vegetabilsk olje, soya og Worcestershire saus å helle i en stor rektangulær form. Legg oregano, basilikum og hvitløk. Hell hele innsiden av karamell former.
 5. Sett den varme kjøttet i marinaden, slik at det helt dekket klipping. Mariner ved romtemperatur i minst 7 timer, snu ofte.
 6. For sausen, pisket inn i en liten bolle majones, sennep, Worcestershire saus og pepper. Klar til å steke tørr med tørkepapir og skjær i tynne tvers av korn. Send til bordet med sausen.
 7. Nyt den behagelige smaken av roastbiff oppskrift som du har lært her.  
Biff i sursøt saus, oppskrift
 Forberedelse tid: 2 timer og 25 minutter.
 Porsjoner: 8


 Biff i sursøt saus, oppskrift
 1 kg benfri oksekjøtt
 1 løk

 1 kopp valnøtter frest
 300 ml buljong
 150 ml rødvin
 100 ml krem ​​fettinnhold på 35%
 4. l. sitronsaft
 3. l. Olje
 3. l. balsamicoeddik
 2 ss. l. soyasaus
 1 ss. l. mel
 1 lm. L. malt kanel
 bakken sort pepper

 Hvordan lage biff i sursøt saus


 1) Kjøttet skjæres i biter, løk - halv ringer. Legg kjøttet i en bolle, tilsett løk og en spiseskje soyasaus. Dekk til og la marineres i to timer.
 2) Varm opp pannen i smør. Beef fjernet fra marinaden og stek på høy varme i 10 minutter. Tilsett løk fra marinaden, kjøttkraft, vin, resten av soyasaus, balsamicoeddik sitronsaft, kanel og svart pepper. Dekk til og la det småkoke i 15 timer., Til kjøttet er mørt.
 Biff i sursøt saus, oppskrift
 3) Koble nøtter med mel og fløte, tilsett i pannen og kok i 5 minutter. Når du sender til bordet kan dryss med koriander.
 Bon appetit!  
Hvordan å lage en oppskrift befstrohaniv
 Tilberedningstid: 25 minutter.
 Porsjoner: 4

 Oppskrift befstrohaniv
 - 600 g biff

 - 2 løk
 - 100 g fett rømme
 - 1 ss. l. tomatpuré
 -. 1 time L. mel
 - 3 ss. l. Olje
 salt og nykvernet sort pepper

 Oppskrift befstrohaniv:


 1) indrefilet skåret i biter 2 cm tykke, dekk med folie, og kuttet en god kamp av tynne strimler på tvers av fiberlengde på 3-4 cm dryss med salt og pepper og sett til side. Løk skåret i tynne halve ringer og stek i 2 ss. l. oppvarmet olje i 5 minutter.
 2) Stek mel i smør til de er gyllenbrune. Varm opp fløte i en kjele. Omrøring, legg stekt mel og tomatpuré. Varm, 1-2 minutter. fjern fra varmen.
 C) I en tørr stekepanne oppvarmet stek kjøttet over høy varme til de er gyllenbrune. Tilsett løk og hell sausen. Rør og varme, uten koking.
 Beftrohaniv resept klar.
 Vi anbefaler også talyattы oppskrift av oksekjøtt med arugula og.
 Nå vet du oppskriften hvordan å lage mat befstrohaniv.  
Salat med oksekjøtt, oppskrift

 Ingredienser: Beef Carpaccio - 300 gram Persille - 2 usaltet peanut rot - 2 ss. l. Basilikum - en haug med ansjosfileter - 100 gram kapers - en ss. l. Hvitløk - 2 fedd Olive Oil - 20 ml eddik - 1 ss. l. Chile - 1 stk.

 Biff salat - oppskrift
 Å forberede salat med biff hakkede peanøtter, hogge dill og basilikum. Skrell hvitløk og vydushit la renne olje fra ansjos og kapers renne. Deretter satte det hele i en mikser bolle med hvitløk, olivenolje og eddik. Grind til en homogen stat, hell i en liten kasserolle og hold over svak varme i 3 minutter, rør av og til. Sett fatet carpaccio og persille, dryss med pepper, peanøtter og basilikum. Serveres med biff salat med varme mashed ansjos.
 Det var en oppskrift på en salat med biff.  
Яндекс.Метрика