Hvordan skjerpe kniver keramiske

Mange mener at prosessen med keramiske kniver ikke krever skjerping. De kan jobbe lange år uten endringer, men eieren må følge visse regler.
 Keramikk i enhver form er ikke ment for å kutte bein eller frosne produkter, så vel som under arbeidet med glass skjærebrett tydelig.
 Etter slikt enkle regler du lurer på hvordan å lage keramiske slipe verktøy. På grunn av sin skjærekant funksjonen er ganske stabil under hele levetiden av en keramisk skarphet verktøyet kan utføres flere ganger.
 Videre prosessen med å jobbe med zirkonium keramikk, som er basert blad data kniver krever kunnskap og erfaring av sirkulasjon, slik at feil bruk av instrumentet dannelsen av små flak.
 Og hvert par år allikevel å gjøre det tidligere skarphet er riktig skritt å søke skarphet keramiske kniver, men du bør sjekke briefing.
Hvordan skjerpe kniver keramiske

 Funksjoner keramiske kniver
 De fleste firmaer som produserer keramiske kniver, etablere sin toveis eller enveis oppskarping funksjonen. Kniver, basert på ensidig skarphet laget for høyrehendte, trøste dem gjøre kutte tynne skiver av fiskefilet, grønnsaker og frukt produkter.
 Anvende dem kan få et produkt av stor skjønnhet, veldig verdsatt i Japan. Men europeere og russere behagelig å bruke i hverdagen keramiske kniver med to-skarphet. Det er derfor merker å lage keramiske verktøy ble sluppet ut i verden med to slip kniver.
Hvordan skjerpe kniver keramiske

 Sharpener keramiske kniver
 Avhengig av dine ansiktstrekk bør velges bladspisser for ditt instrument. Den mest kjente er de spisser - bevist modeller skarphet keramiske produkter laget av Kiosera Kiosera DS-20 og DS-50 Kiosera. Kiosera DS-20 er en mekanisk innretning snu og Kiosera DS-50 som elektriske sharpeners.
 Disse modellene gjør en utmerket jobb med å snu prosessen, forsiktig justere produsere cutting edge keramiske verktøy. De har også muligheten til å justere små chips og produsere skarphet kniver i alle størrelser, samt deres funksjoner automatisk antatt satt avstanden mellom diamant plater. Kvalitet redigering krever bare Ti protyazhek.Hvordan stryke en skjorte?
 Stryke menn - en av de vanskeligste ferdighetene til god vertinne. Selv om teknologien har tradisjonelt vært ansett som svært vanskelig, faktisk er det ikke. Å vite sekvensen av handlinger for å lære denne leksjonen er ikke så vanskelig. Og uansett hva du ikke trenger å bevise svigermor at du er en sann gave til hennes sønn, eller (hvis du - mennesker) feilfri utseende uten hjelp - misjon mulig. Foldene i klærne igjen i fortiden. Og etter litt tid til å fikse skjorte vil gå til fem minutter.
Før du finne ut hvordan du kan stryke en skjorte, må du forberede alle nødvendige verktøy og administrerende her vil sikkert jern. Det bør være god. Unngå å kjøpe billig jern. Det blir ikke varmt nok grad eller av lav kvalitet såler kan varme ujevnt. Denne enheten skjorte kan ikke bare glatt, men også ødelegge.
Bedre å kjøpe en kraftig jern fra eminente produsent: Noen stoffer (f.eks, lin og bomull) krever stryking varme, og det er avhengig av strøm.
Den neste tegn på gode strykejern - utmerket damp. Damp kan glatte ut selv de mest resistente bretter med minimal innsats og også "animerer" stoff, noe som gjør det mer attraktivt. Billig bryzkatysya og jern vil "spytte" vann, danner en liten dam og som et resultat - flekker. En god jern kan være omtrent tre hundre hull for varmt vann, noe som resulterer i et varmt og tett tåke.
Hvis du allerede har en god sterk jern, som trofast tjener du i flere år, så kanskje han må rengjøres.
Et annet viktig verktøy - -brett. Det må være tøff og behagelig overflate for stryking. Følg til stoffet, som hun dekket med ikke farbuvalasya. Hvis fabrikken utstyr for stryking hjemme der - strykebrettet kan gjøres alene, sette på et hardt underlag flere ganger foldet ark.
Det gjenstår å verifisere at jernet er fylt med vann, og du kan begynne. Forresten, etter hvert stort behov for å helle vann og deretter fylle tanken med frisk.
 Hvordan stryke en skjorte?
Først må du finne ut hva slags stoff og stille de riktige temperaturforhold:
bomull med tillegg av polyester - 110 °;
"Zhata" stoff - 110 grader;
viscose - 120 grader
bomull - 150 grader, og sterkt press damp jern;
bomull og lin - 180-200 grader, mange par og mye press;
lin - 210-230 grader, mange par og mye press.
Hvis vi definerer kvalitet stoff betyr ikke at det er bedre å starte en kald jern og gradvis øke temperaturen til ikke ødelegge stoffet.
Skjorter hladyatsya våt. Hvis skjorten tørket, bør det dryss med vann og lå en stund i en plastpose. Eller pakk i ti minutter i et vått håndkle.
Får jern en skjorte med en krage, med sin baksiden. Hjerneslag spor av hjørnene inn mot midten. Når vil kaste, kan du kjøre kragen til basen, der de ikke vil være synlig. Deretter du slå skjorte og bare for å stryke yttersiden. Ikke i noe tilfelle skal sone svingen!
Så bare prohlazhyvayutsya mansjetter - først med vrang, deretter høyre side. Og gå til de mest komplekse - ermene. Noen hevder at glattet det press på ermet - det er tillatt. Eller enda mer - er normen. Ikke tro at jo mer vyhladyty ermet uten folder er enda mulig. For å gjøre dette, sette en hylse på bordet og stryke det - fra midten og ut til kantene. Deretter lage skjorten slik at kanten av sentrum og ble igjen nøye proprasuyte. Det er det - ingen bretter.
Så gå til hyllene - forsiden av skjorten, som består av to deler. Det er best å stryke dem innsiden ut, spesielt hvis en mørk skjorte. En prasuyetsya enklere - det er ingen knapper, og den andre - litt hardere, tut du strykejern omgå knapper og ikke skaper folder. I noe tilfelle ikke kan gjennomføres med jern knapper, selv om de er lukket stripe av stoff (det er noen modeller skjorter), slik at du kan ødelegge en ting. Iron hyller må ned. Hvis du har en lomme på en skjorte, stryke den, tvert imot, fra bunnen opp, clutching tett til jernoverflaten.
Baksiden - det er lett. Iron glir lett, ingen knapper og komplekse elementer. Det viktigste problemet her er å stryke alt fra søm til søm.
Strykes skjorte bør henge på kleshengere og gi henne otvisetsya.
Å vite hvordan å stryke skjorter, gjennomføre det i praksis ikke være store problemer. En annen liten hemmelighet: den beste jern flere skjorter, betydelig sparer tid fordi prosessen tar mindre enn en forberedelse til det.
Perfekt strykes skjorte gir menn et spesielt utseende glans, og hans kone et rykte sikrer virksomheten dame. Jeg mestrer denne kunsten er ikke så vanskelig.  
Hvordan rengjøre kjelen av skalaen: Effektive metoder
 I ethvert kjøkken panorere fremtredende blant ulike elementer. Selvfølgelig, det utnyttet mer enn noen andre fartøy, og over tid ser det ut til plakk. Så mange husmødre lurt på hvordan du rengjør sot fra pannen. Dette er enda mer relevant i dag, når produsert retter med nonstick krever særlig nøye vedlikehold.
 Hva om ikke å gjøre det?
 Å begynne å klargjøre at ikke alle holderen kan vaskes i oppvaskmaskinen. Hvis det er - en ekte jernplate impregnert, er det bedre ikke å eksperimentere. Panorere det bare vondt fordi dens egenskaper går tapt.
 Det er tradisjonelle metoder som er bedre å ikke bruke fordi de er skadelige for helsen. Noen husmødre rådes til å sette kjelen på komfyren og inkludert vente til røyken forsvinner naturlig. Et vindu skal åpne med, og bygge et gasbind bandasje. Men bedre at ingen av hjem på denne tiden var ikke hjemme. Skarp lukt av røyk helse er ikke akkurat nyttig.
 En enkel metode for å håndtere karbon
 Det er faktisk ganske enkle måter å hjelpe takle problemet.

 Hell i pan salt - til tre spiseskjeer.

 I en panne helle eddik slik at det helt dekket bunnen, og sette den på komfyren.

 Når løsningen er kokt, tilsettes det fire spiseskjeer natron.

 Brann under pannen og redusere vente til væsken vykypyt.

 Bare ikke la kokekar uten tilsyn. Ellers ovnen vil da skure og lufte kjøkkenet. Når du begynner å helle vann i pannen, vil det koke, og overflaten vil gå veldig sterke parene. De er enkle å brenne, så vær forsiktig.
 Hvis dette ikke hjelper, kan du gjenta operasjonen. Eller søk mer effektiv måte å rengjøre.
 Klar midler
 Det finnes andre måter å rense kullforekomster fra pannen. Dette kan gjelde klar betyr, for eksempel, Shumanyt. Det er ganske effektiv, men før du bruker den, må du bruke hansker. Det faktum at den huden Shumanyt gir ugunstig effekt.
 Noen husmødre rådes til å bruke verktøyet "Kreta". Det ble opprinnelig utviklet for kloakkrørene, så dens bruk for retter heller tvilsomt. Men hvis du er villig til å risikere det, bare helle "Kreta" i en kjele, tilsett vann, deretter renne. Dette verktøyet er en kaustisk alkali, så du trenger å jobbe med hansker, og rommet bør være godt ventilert.
 Hvis du har nok penger til å kjøpe dyrere kjemikalier kan søke gel spesielt utviklet for dette formålet. Tilgjengelig nå en børste for rens panner.
 Triks
 Et annet populært middel for rengjøring panner.

 I en stor kjele helle vann, tilsett Kontor lim (for 5 liter vann - to bobler) og natron (3 kopper). Bare ikke ta PVA lim, det bare ikke vil fungere.

 Løsningen ble satt i brann og dyppet den i pannen.

 Pannen bør være på svak varme så lenge den pan er ikke rent.

 Lukten er ikke veldig hyggelig, men ikke veldig bitter. Dette er en ganske effektiv metode, men for ikke å måtte bruke dem rydde bedre regelmessig rettene.  
Яндекс.Метрика