Hvordan å skjære kjøtt på grillen?
 I Østen, er det antatt at en ekte mann må ikke bare plante et tre, bygge et hus og heve barna, men også for å kunne lage mat autentisk grill. Den beste shashlыchnykamy begynnelsen var bare menn, men også kvinner kan raskt finne ut hvordan å skjære kjøtt på spyd, hvordan å forberede marinade, koker en grillfest på kull. Men før du begynner prosessen med å kutte og marinering av kjøtt må velge. Bør nærme seg dette svært alvorlig, fordi ikke frisk og smakløst kjøtt fatet og ødelegge stemningen av andre.
 Hvordan du velger kjøtt
Shish kebab - et spesielt måltid, og kjøtt for ham må kjøpes separat. Det er bedre å ikke bruke restene av et stykke, kokt-vannkoker eller jakke, og gå til markedet for en ny. Legg merke til at fargen på kjøttet. Hvis det er brunt eller grått, og har mørke flekker på kantene, så mest sannsynlig, gamle kjøtt. Den naturlige fargen på ferskt kjøtt - lys rosa.
Bedervet kjøtt forråde mangel på elastisitet, når klikket, vil den forbli bulker. Meditations kjøtt er bedre ikke å kjøpe: det kan være polyfosfater. Etter å ha kjøpt et par svinekjøtt, ikke rush det bare klippe til grillen. La renne blod og slappe av muskelfibre.
Men våt starte et produkt ide at kjøttet har gjentatte ganger razmorazhyvalos. Dette svin eller lam også la på disken. Den mest "deilig" del for grilling - en indrefilet, loin eller skinke. Velge en annen del, be slakteren til å skjære kjøtt fra beina.
For mør kylling shish kebab bedre velge ben, velsmakende rett ut og oksefilet hvis alternere det på grillspyd med smult, som gir rikdom grill. Fra fisk på spidd egnet kjølt stør, laks eller ørret.
Hvor mye kjøtt bør du kjøpe? Fokusere på at alle vil spise omtrent en halvkilo grill.
 Hvordan å skjære kjøtt på spidd
Kommer hjem med et stykke svinekjøtt eller lam, bør kjøtt skylles grundig under springen på kjøkkenet. For å kutte bedre å bruke en spesiell treplanke har Trench som vil tappe kjøttsaften. Til dette treet juice absorberes før behandling av plakk skyll med kaldt vann. Hvis du koker kjøtt sjeldne og spesielle styrene har å gjøre, ta regelmessig, som kuttet brød eller grønnsaker. Men enn for behandling kjøtt bedre ta en stor og meget skarp.
Et stykke kjøtt satt på bordet og starte behandling, kutte liten tykkelse og lengde stykker. Skjærer på tvers av korn nødvendig. Klipp langs fibrene enklere, men da fibrene seg fast mellom tennene.
En serverer kebab består av ca fem stykker av kjøtt. Etter å ha valgt som utgangspunkt for grill skinke eller lam loin, prøv å skjære kjøttet i biter som veier ca 30-50 gram. Grilling i karsky lam skåret i like store rektangler stor tykkelse.
Merk: kjøtt, finhakket, vil være tørr, men store stykker kan ikke prosmazhytsya alle.
Hvis du ikke var å lage grill indrefilet og resten av kjøttet fra beina, først fjerne alle bein, og etter kutt i porsjoner. Populær og grill svinekjøtt halsen. Forsiktig skylle halsen, skjær den i biter lengde og tykkelse på 3 cm.
Du vet at grillen er på moten på Krim alpinanlegg? Lokale kokker tilbyr dyre gourmetretter krokodiller og strutser, hjort, fasaner, og hevder at en slik uvanlig kjøtt helt erstatte svinekjøtt og lam.  
Hvordan lage pølse hjemme?
 Hva er den mest delikate pølse? Selvfølgelig, hjem! Og som er forberedt fra kjøtt av de utvalgte beste krydder. Hva vi tilbyr fra hyllene i supermarkeder og butikker denne pølse har en svært indirekte sammenheng. Faktisk, i sin sammensetning gjenstår, i beste fall, ikke tretti prosent av det beste kjøttet, og alt annet er - frest biprodukter (avfall kjøttproduksjon), soyaprotein mel, stivelse, smaks- og farge gi nødvendig pølse utseende og smak.
I mellomtiden, pølse - en ekte kjøtt måltid, smak og aroma som, dessverre, er kjent ikke alle. Det ene er et tilstrekkelig argument for å overraske din kjære og forberede dem hjemmelagde pølser.
Stek pølse hjemme krefter av noe, selv den unge damen. Imidlertid er prosessen ikke hyggelig hvis du har å forholde seg til guts. Men det viser seg deilig pølse! Videre pølse, i motsetning til butikken, du kan ha en butikk i fryseren og lage mat etter behov. Det er like bra for familien bespisning og en hovedrett piknik.
Selvfølgelig kan du noe forenkle prosessen, i stedet for å bruke en kunstig membran av tarmen, som nå kan kjøpes i butikken. Men hvis du liker gamle tradisjonelle oppskrifter, bør ingenting kunstig ikke være. I tillegg er den absolutte sikkerhet for kunstige membraner i mange mennesker er ganske naturlig spørsmål.
 Konsistens matlaging pølse.
Den vanskeligste delen i utarbeidelsen av pølser hjem - forbereder membraner å være gravert kjøtt. For dette formålet, med ferske svinekjøtt (sjelden - biff, lam eller kylling) sår som blir vasket grundig under kaldt rennende vann. Bedre å kutte dem i biter 20-40 cm i lengde - først, slik at de blir lettere å håndtere, og for det andre - den beste størrelsen for fremtidige pølser.
Hvordan lage pølse hjemme?

Vasket tarmen bør skru utsiden og klar av slim som dekker deres indre overflate. Dette gjøres best ved baksiden av en kniv kant eller en spiseskje, setter sin gut på et skjærebrett. Når slimet vil bli fullstendig fjernet fra tarmen, og de vil chystymы, bør de desinfiseres ved å plassere i 45 til 90 minutter i en oppløsning av soda (natron 2 ts per gallon av kaldt vann) eller en svak alkohol-oppløsning (50 g av vodka i en liter vann) .
Mens kolon zamochuyutsya, kan du begynne å forberede for fremtiden stuffing pølser. Det er nok av oppskrifter. I tillegg er den pølse den unike antenne, som kan være uendelige eksperimentere ved å endre forholdet mellom forskjellige typer av kjøtt, slik at alle mulige ingredienser og krydder.
 Hjem pølse.
Men en av de eldste og enkle oppskrifter som forteller hvordan du koker den pølse hjemme. Du trenger 1 kg magert svinekjøtt, kalvekjøtt 05 kg, 04 kg av smult, 05 t. Teskje bakken pepper 7 fedd hvitløk, 25-3 pm. Teskje salt. Kjøttet og bacon skåret i små terninger, saltet, perchytsya. Det er lagt fint banket hvitløk og en halv kopp vann. Kokt vekt blandet grundig. Soaked for membran tarmen fjernes fra vannet, propolaskyvayutsya i kaldt vann og igjen revet. Ved hjelp av en spesiell dyse i en kjøttkvern eller gjør det fra skrap materialer, som for eksempel å kutte av toppen av en plastflaske, satt i stuffing kokt skallet. Fyll den bør ikke være for stram. Fylling, bør binde begge ender, og satt i kjøleskapet 3-5 timer til fullt prosolylos kjøtt, hvitløk properchylos og lekket.
Hvordan lage pølse hjemme?

Hvordan lage pølse hjemme?

Hvordan lage pølse hjemme?

Hvordan lage pølse hjemme?

Hvordan lage pølse hjemme?

Hvordan lage pølse hjemme?

Deretter må du smøre pannen med olje og legg pølser, etter å ha gjort 5-10 punkteringer på hver av dem gjennom. Det er nødvendig å pølsen "ikke rozbuhala" under koking, og varm luft overskytende væske ut av det fritt. Stek på 170-180 grader i 25-30 minutter på hver side.
 Liverwurst.
Sann liverwurst har ingenting å gjøre med det faktum at vi må tenke på de butikkene. Det er duftende, deilig, bokstavelig talt smelter i munnen. For sin forberedelse vil trenge 500 gram. biff leveren, kalv, okse og svinekjøtt smult, 2 fedd hvitløk, en halv teskje pepper, 2 timer. teskje salt. Okselever føres gjennom en kjøttkvern. Alt kjøtt er satt inn i potten og koke. Svinekjøtt er fjernet etter fem minutter av kokende, biff - 15 minutter, biff - 20 minutter.
Kjøtt bør kjøle ned så hakke, og legger til hvitløk. Bland kjøttet med leveren, og legger til salt og pepper. Nå kan du begynne å få din pre-forberedt skall. Klar laget pølser ingen middels varme i 45-60 minutter. Liverwurst avkjøles og oppbevares i kjøleskap.
 Hjem røkt pølse med løk.
For denne oppskriften du trenger for å lage 1 kg fet svinekjøtt, 500 gr. biff, 100 g løk, 3 fedd hvitløk, 15-2 pm. ts salt 05 ss pepper, muskat, en spiseskje konjakk. Kjøttet skjæres i terninger som måler 2x2 cm, salt og legg i kjøleskapet i to dager for å gjøre det prosolylos. Etter det bør zlyvshy overflødig vann, storfekjøtt og svinekjøtt bli finhakket, blandet med hakket løk, most hvitløk, salt og krydder. Legg brandy og alt grundig. Nå kan du stappe konvolutten stuffing pølser og la stå i 2-3 dager på et kjølig mørkt sted. Deretter spekepølse på en kald røk ved en temperatur på 20 til 25 grader for så lenge kolon er ikke skryvytsya. Det gjenstår å forlate pølse er 20-30 dager for modning, hengende i et godt ventilert område. Bare da vil de være klar til bruk og erverve en bestemt farge og lukt, karakteristisk røkt pølse.
 Jakt pølser hjemme.
For matlaging kylling guts som trengs for vybiyky, og for hakket - 1 kg kylling, svinekjøtt 1kg av fet, to ch.lozhky salt, 1 ts L.. pepper, 3 fedd hvitløk. Kjøtt kjøttdeig med et stort rutenett. Jorde salt og pepper og tilsett banket hvitløk. Bland godt og la stå i to timer, slik at det blir jevnt lekket krydder og salt. Gut-fullpakket med kjøtt, gjøre noen punkteringer. Innen 15 minutter av koke pølser i saltet vann, så stek på hver side av pannen eller ark til de er gyllenbrune. Pølser ut duftende og deilig. De kan også ha varmt og kaldt.
Dette er bare noen få oppskrifter på pølser hjemme. Men de har ingen ende. Og til tross for den store variasjonen av pølser er generelle regler som må følges hvis du vil at pølse kom ut veldig deilig.
Nesten alle varianter av pølse lagt smult. Dette gjøres for å frigjøre det var saftig og mør smak.
Pølser kan gjøres ikke bare av tradisjonelle oppskrifter, men å bruke kosttilskudd for å gi dem en pikant smak, oliven, ost, poteter, paprika, kjøtt, vilt, konjakk og likør, ulike krydder.
Hvis du ønsker å lage pølser festlig bord dekorasjon det er hensiktsmessig å bruke den opprinnelige stenket. Som shortcrust kan brukes, for eksempel sesamfrø eller tynne skiver eller malte nøtter.  
Яндекс.Метрика