Hvordan å skjule mørke ringer under øynene?
 Mange kvinner er misfornøyd med sitt utseende på grunn av fremveksten av de forhatte mørke ringer under øynene. Mørke ringer helt malt dame, men bli kvitt dem også, må klokt. Ikke forsøk å smøre blåmerker kremer, kan forverre situasjonen. Kjempe uestetisk mørke ringer må kompetent testet metoder. Hvis de ringer under øynene dine, og du har alltid vært - du kontakte legen din. Problemet kan være i arvelighet og genetikk (veldig tynn hud under øynene, gjennomskinnelig kapillærer og vener), eller nyresykdom eller hjerte. Hvis mørke sirkler vises av og til, så du vysypayetesya eller ikke, eller du har noen flekker.
Det første du må huske er fast bestemt på å skjule mørke ringer under øynene - ikke gjemme dem under et lag av foundation. Huden under øynene er satt opp slik at kremen skachayetsya raskt og fremheve rynker. Hvis det ikke er noe annet for hånden, bedre bruk pulver, selv om det ikke vil spare 100%.
Dekorativ sminke tilbyr spesielle fasiliteter for jenter å skjule mørke ringer - correctors concealer. De kommer i forskjellige former eller pakninger utgivelse. Correctors er ment å kamuflere mørke sirkler korreksjon (lilla, grønn, blå). Deres tett tekstur gjør corrector vel anvendt og gå fritt. Correctors kommer i forskjellige farger: gul, rosa, oransje, rød. De trenger ikke skje til å passe på huden tone, det viktigste prinsippet om korreksjon - takket være nøytralisere annen farge som ett. Så hvis du ønsker å skjule sirkler av samme farge for å kamuflere concealer velge motsatte farger (blå sirkler - oransje concealer, grønne sirkler - rød korreksjon, lilla sirkel - gul Corrector). Basert på denne regelen motsetninger trim korrigering av fargetone, som vil være i stand til å skjule mørke ringer under øynene er din farge. Et annet interessant pluss Corrector - det kan skjule andre feil: grønn concealer røde flekker i ansiktet, blå skjulesteder osv. d.
Ikke uttalt sirkler kan maskere med en annen kosmetisk - concealer. Det er lettere i konsistensen enn korreksjon, er hudfarge valgt. Dens virkning er basert på det faktum at justert hudfarge og mørke flekker er skjult. Og corrector og concealer bør brukes på problemområder uten å fange en ren og sunn hud, ellers kan du oppnå motsatt effekt.
Maske kosmetikk bør brukes til det klargjorte hud - bruk en myk krem ​​først, da - eller corrector concealer. Etter gjelder foundation eller pudder for å gjøre huden glatt ansikt. Hvis du har et problem med mørke ringer under øynene, ikke på nedre vippene podkrashyvayte århundre - så vil du visuelt fremheve de mørke flekker. I stedet velger den øvre øyelokk og det indre hjørnet av øyet sjekk lette skygger.
Du kan ikke bare dekke opp mørke ringer under øynene, men også bli kvitt dem, er det noen "bestemors oppskrifter" for å hjelpe. Først vaske isen - en flott metode for å kvitte seg med svarte øyne for noen få dager. I morgen tørke ansiktet med isbiter, betaler spesiell oppmerksomhet til øynene. Ikke overdriv det - hvis huden din er svært følsomme for kulde, bedre gi opp denne metoden kan få en annen hodepine neste morgen.
Sekund, stedet evig og varme poser med grønn te. Det strammer opp huden, snart vil du ikke legge merke til de mørke ringer under øynene. Den siste "oppskrift fra min bestemor" - revet rist poteter innpakket i gasbind eller bandasje og sette på øyelokkene for 2-3 minutt. Konkrete resultater vil være tilgjengelig etter den tredje prosedyre, hvis det gjøres en gang i uken.
Husk at det viktigste å sirkler under øynene var ikke - det absolutt sove. Trenger å sove minst åtte timer, da huden blir vakkert.  
 I vår moderne verden, hvor alt kjører et sted i et travelt og alltid for sent, er det mange enheter skapt av mennesket for å avlaste sitt eget liv.
 Men disse praktisk på et tidspunkt, de samme oppfinnelser som benyttes for andre formål, kan periodisk skape et betydelig antall problemer med akkurat det samme tyggegummi - en av dem.
 Når det ikke er tid til å pusse tennene og forårsake puste for å standardmetoder, snap vi tannkjøtt, og så fort, deilig, praktisk og behagelig resultat!
Hvordan fjerne tyggegummi fra hår eller klær?

 All tristhet at vi ikke alltid kaste dette produktet, som et resultat, tyggegummi lett funnet på din favoritt bukser eller skjørt etter en mislykket landing på en benk eller stol i offentlig transport. Lim og prystavuchaya, noen ganger får hun på sko, vesker, klær og til og med på håret!
 Noen av de ovennevnte tilfellene svært frustrerende, fordi svært ofte slå tilbake - ikke planlagt tur til frisøren og en ny kort hårklipp favoritt jeans sendt til søppelbøtta fordi ikke avledet flekker og skitne sofaen med en klebrig masse må dekke klut.
 Kjent ut? Det viser seg at det ikke er nødvendig å gå til slike drastiske tiltak er mer lojale og billige måter å hjelpe deg å takle dette problemet. Men hvordan å fjerne tyggegummi fra hår eller klær hvis det er godt inngrodd og kommer ikke til å gi opp?

 Fjerne tyggegummi fra klær


 Dessverre, klatre et sted i drøv, zapachkavshy jeans, bukser, skjørt eller bluse, et fenomen som regel, men ikke bekjempe det så lett. Suksess i denne vanskelig sak, først av alt, vil avhenge av sammensetningen av materialet, dens kvalitet og farge.
Hvordan fjerne tyggegummi fra hår eller klær?

 For eksempel syntetiske ting som er svært utsatt for molt, du kan ikke skrubbe med aceton eller bensin, samt skyll med kokende vann, til tross for at disse metodene er anvendelig til andre vev. Det er mange måter å bekjempe, hvis ikke hjelpe en av dem, kan du gjerne gå over det til neste og så videre til hatet tyggegummi ikke vil snu.
 Selvfølgelig, den beste måten - det gjør ikke kaste tyggegummi hvor som helst, så fallet i de mest upassende øyeblikk de vil ikke. Men, for å være sikker, hvis arbeidet er allerede gjort, de blir nødt til å finne en måte å redde favoritt ting. Så, la oss starte.

 Forkjølelse


 Det er den mest velprøvde og effektive måten folk rettsmidler - en metode for lave temperaturer. Hvis punktet ikke er for stor, kan du prøve å sette den i fryseren i ca 60 minutter før det pakket i en plastpose.
 Under påvirkning av lave temperaturer, tyggegummi er å fryse og forsvinner av seg selv kan ha det litt grunnen. Dersom saken er for stor og skyve den i fryseren delen ikke er mulig, kan du bruke vanlige isbiter.
 Sett dem i skitt, vente til tyggegummi stivner helt, og deretter prøve å fjerne det med en børste med stiv bust.
 Denne metoden er perfekt for yttertøy, som jakker, kåper og jakker for tepper, tepper, sofaer.

 Høye temperaturer


 Den enkleste måten i sitt slag, er å stryke jern ting. Først må du prøve å fjerne den maksimale mengden av tannkjøtt hender, faktisk, jo mindre den er, jo mye lettere å bli kvitt det. Deretter brytes klær på strykebrettet, plasserer på toppen av problemet sette cheesecloth eller et papirhåndkle.
Hvordan fjerne tyggegummi fra hår eller klær?

 Da den glødende jern proprasovuyemo sted med tyggegummi, bør det holde seg til serviett og lett skille fra klær. Den eneste ulempen med denne metoden - en liten flekk som er sannsynlig å forbli på klær etter tyggegummi. Men du bør ikke bli opprørt, det er lett utledes ved hjelp av spesielle vaskemidler eller vask ved høye temperaturer.
 Et annet alternativ - bruk kokende vann. For ham, vil du trenge en hjelper, bortskjemte klær lå i en bolle, bør en mann gradvis hell kokende vann for å avkjøle det, og et annet område kraftig tørke bort zapachkannuyu gammel tannbørste.
 For større effekt - lavere klær i varmt vann, vente til tannkjøttet litt pidkysne og deretter piddyahnit den med en kniv. Tørk klut, la det tørke og, om nødvendig, gjenta prosedyren.

 Bli kvitt tyggegummi i håret ditt?


Hvordan fjerne tyggegummi fra hår eller klær?

 Slike problemer er spesielt sårbare barn, de blir revet med i spillet og underholdning kan lett la et sted tannkjøtt, og hun er ligge ned. Ikke sikker på etter denne hendelsen elskede datter klippe håret tuft, eller verre, så hogg den "en gutt". Det viser seg at det finnes måter å hjelpe deg å takle problemet mye enklere.
  •  Hvis tyggegummi fast i nærheten av røttene av håret, er det nødvendig å plassere problemet krøller under en strøm av kaldt vann. Vent, når tyggegummi stivner, er det nødvendig å prøve å bryte seg inn i flere deler: noen brudd tillate deg å starte prosessen med å tilbaketrekning.

  •  Alternativt sende et hårstrå under en strøm av varmt vann, har temperaturen raskisnut tyggegummi og bli mer tyktflytende, så det bør begynne å kna fingrene, snu til en flat kake. Jo mer fast bryst området, vil det være lettere å fjerne.

  •  Hvis tyggegummi svært nær røttene av håret, kan den prøve å smøre peanøttsmør, enn det vil være fetere jo bedre. Deretter kan du bruke en tannbørste for å gre ut, slik at prosessen var mykere, kan du likevel legge litt olje. Poenget er dette: gum må oppløses i peanøttolje. Når det skjer, vil bli grundig vasket håret.

  •  Hår kan også bruke is chips, knytter den til ønsket sted i 15 minutter, deretter forsiktig fjerne biter tyggegummi, kam håret kam, hode og skyll grundig med sjampo.

  •  Du kan prøve å fjerne klebemidler som har en medisinsk avtale. Verktøy gned fingrene, og deretter tyggegummi fjernes ved hjelp av et papirhåndkle. Forresten, denne metoden er svært godt egnet for klær og andre tekstiloverflater.


  • Яндекс.Метрика