Hvordan skyll fukortsyn?
 Fukortsyn narkotika er kombinert type. Blant dens konstituerende komponentinngang er magenta, et stoff som fukortsyn skylder sin lyse bringebær farge. At farge mange mennesker tror den største ulempen fukortsyna. Tross alt er dette brukt til å behandle hud, og det har ofte skal brukes på utsatte områder av kroppen.
Vanligvis, etter påføring fargemetning gradvis avta i løpet av få dager avtok. Men hva om du har et viktig møte, og personen eller i hendene på den røde flekken?
Det er flere måter skylle løsning fukortsyna skinn. Det bør imidlertid være oppmerksom på at fullstendig utrydde svezhenanesennoho midler er problematisk. Hva er i det magenta er svært motstandsdyktig maling og ikke altfor formbare når du prøver å ta ham ut av huden. I tillegg er huden av forskjellige personer svært forskjellig følsomhet overfor virkningene av bruksmengder. Så ikke fortvil om du ikke hjelper én måte. Du kan prøve litt mer, spesielt siden de er alle tilgjengelige og relativt ufarlig.
Skyll fukortsyn eller redusere lysstyrken ved å bruke de vanlige barne krem. Sett litt krem ​​på bomull pads og lett i 2-3 minutter, tørk farget hud. Hvis verktøyet ikke fungerer, kan du prøve en ny tørke huden med en bomulls disk dynket i lotion for din hudtype.
Etter disse manipulasjoner påføres farge løsning bør betydelig miste sin intensitet. Prosedyren kan gjentas etter en time eller to. Men ikke tørke huden mye. Husk, magenta tar tid, så han endelig "forvitret" skinn.
Du kan prøve å vaske av huden med fukortsyn personlig tilberedt blanding omfattende ammoniakk og 3% hydrogen peroxide -aya. For å gjøre dette midlet, blande disse komponenter i et forhold på 1 teskje av alkohol til to teskjeer av hydrogenperoksyd, bland godt. Du kan legge til en kvart teskje av baby shampoo til rette kom ut mykere og ikke så mye følte sal ammoniac lukt. Bomull dyppet i en blanding av kjøring og litt vidzhavshy det i 2-3 minutter, tørk farget område kozhy.Pry veldig sensitiv hud kan være prikking eller brennende følelse. I dette tilfellet, bør behandlingens varighet ikke overstige 15-2 minutter. Etter det må skylle det behandlede området med varmt vann.
På hender og andre deler av kroppen, med unntak av ansiktet, noen ganger ikke fjerne spor fukortsyna vanlig såpeoppløsning. For å gjøre dette, utarbeide en mettet løsning av såpe og tørk farget sete dott dynket i det. Med samme formål kan benyttes farmasøytisk alkoholisk oppløsning av calendula.  
Hvordan å telle kalorier?
 Vanligvis om å telle kalorier folk tenker i to tilfeller - når det er helseproblemer eller problemer starter når ekstra vekt. Jeg må innrømme at i begge tilfeller vil samsvar med energibalansen i kroppen nytte. Kontroll forbrukes og kalorier brukt er ikke en diett i konvensjonell forstand, men det gjør det mulig å normalisere vekten og forbedre den generelle helsen til kroppen.
Begrepet "energibalanse" består av tre komponenter:
antall mottatte energi (det kommer an på hvor mye kalorier og mat spises per dag);
mengden energi forbrukt (det avhenger av fysisk aktivitet, mobilitet rettigheter i løpet av dagen);
Unspent mengde energi som fondet mottar (fett).
Det er lett å forstå at målet om noe vekttap - å oppheve antall kalorier som er årsaken til kontinuerlig vektøkning. Takle dette problemet vil rette telle kalorier.
 Hvordan å telle kalorier
Vanligvis ingen fete mennesker som konsumerer en slik mengde mat, som etter konvertering til energi helt forbrukes av kroppen. Alle trenger et fast antall av slik energi. Det er for å sikre at prosesser i organismen og vedlikehold av rettigheter i hverdagen. Hvis kroppen mottatt overflødige kalorier som ikke er brukt i løpet av dagen, er dannelsen av fettvev.
For å bringe vekten tilbake til det normale, er det nødvendig å balansere inntekter og forbruk av energi som reduserer antallet og kaloriinntak og øke fysisk aktivitet, noe som resulterer i maksimal energiforbruk.
Prosessen finner sted inne i kroppen (pusting, hjerterytme, blodgjennomstrømning, etc.) krever en viss energi. Selv mens du sover på livet støtte kroppen person tilbringer 50-65 kalorier per time. I løpet av dagen en voksen tar det ca 1500 kalorier. En mer nøyaktig tall kan oppnås ved hjelp av konvensjonelle koeffisient. Hvis du fører en stillesittende livsstil, multiplisere 1500-11 i gjennomsnitt fysisk aktivitet - 13 høyt - 15. Men disse tallene er svært omtrentlig.
For å oppnå maksimal effekt og redusere vekt, må du bruke mer nøyaktige beregninger basert på individuelle egenskaper av organismen og levemåte. Korrekt telle kalorier hver dag for å hjelpe bord kalori mat. De pekte ut hvor mange kalorier som er med i 100 gram av hvert produkt. I tabellene, kan du bruke data fra på pakker kjøpte produkter.
Ved første vil du alltid ha regress til bordet. Men vanligvis etter to eller tre uker med streng kalori telling kalori minne fast beholder hvert produkt. I telle kalorier bør ta hensyn til vekten av det tørre produkt. Det vil si, hvis du koker grøt eller nudler, ta hensyn til vekten av korn eller pasta til koking. I tillegg til tabeller som viser individuelle kalori mat, er det tabeller beregne kalori forberedt måltider. Fra disse tabellene kan bli funnet, for eksempel hvor mange kalorier som finnes i en 100-gram servering av et produkt:
Hvordan å telle kalorier?

Den vanlige sandwich med kokt pølse - 150;
Kokte poteter med smør - 130;
Potetmos med smør - 142;
Egg kokt medium størrelse - 63;
Egg stekt i olje - 100;
Sjokolade - 550;
Iskrem - 180;
Vermicelli - 153;
Te eller pulverkaffe uten sukker - 2;
Søt te med melk - 44;
Søt kaffe med melk - 77, etc.
Finn ut hvor mye energi du bruker på en bestemt aktivitet kan være tabeller av energiforbruket. De tar mange sfærer av menneskelig aktivitet og tjene som en god drivkraft til å bringe vekten tilbake til det normale. 1 time gjennomsnittlig person bruker per kilo av vekten sin etter energi:
Se på TV mens du ligger på sofaen 11;
Mentalt arbeid i kontormøbler - 2;
Husarbeid - stryking, oppvask, matlaging - 22;
Walking rolig tempo - 33;
Rask gange en gjennomsnittlig hastighet på 6,7 miles per time - 47;
Bading i bassenget eller elv - 62;
Ski og skøyter - 8;
Rask dans - 10;
Jogging - 11 etc
Å vite alle tallene, trenger du bare å balansere verdien av maten fortært og kalorier forbrukt. Først av alt, bedre eliminere eller i betydelig grad redusere mengden av høyt kalori mat.
Hvis du er en av dagens smarttelefoner, kan du søke etter en mobilapplikasjon som gir kalorier i den mest praktiske form. Med det kan du ikke bare telle kalorier, men kan også bestemme antall forbrukte næringsstoffer og makronæringsstoffer, uten de kjedelige og monotone beregninger.
Men i alle fall, spørsmålet om overvekt er det best å stole på en profesjonell. Erfaren ernæringsfysiolog ved beregning av individuell forsyning systemet vil ta hensyn til ikke bare de oppgavene som du setter for deg selv, men også din helse, kroniske sykdommer og kontraindikasjoner, alder, tid på året. Det vil beregne det optimale tidspunktet for vekttap og bidra til å kontrollere prosessen på hvert trinn.  
Hvordan bli kvitt edderkopper i leiligheten?
 Ikke så skremmende edderkopp som en grunn som tvang ham til å bo i ditt hjem. Selvfølgelig, edderkopper, uhell brakt på klær i gata, teller ikke. Men hvis noen hjørner av rom dukket web, på tide å slå alarm. Dette betyr at ribbene finne et sted hvor de bor fritt og tilfredsstillende. Fordi edderkopper gjerne slå seg inn i et varmt rom med masse mat, kakerlakker, fluer, møll, maur og andre små insekter.
 Hvordan bli kvitt edderkopper? Vi må ikke glemme at edderkoppen mer nyttig enn skadelig insekter. Derfor gjelde i forhold til ham de samme metoder for kamp, ​​som mot veggdyr og kakerlakker, er ikke helt riktig. Videre, for å bli kvitt edderkopper i leiligheten mye lettere de er ikke så hardfør som zlovrednы og de oven preparerte beboere i leiligheter og hus.
 1.  Begynn med at kost gå nøye gjennom alle hjørner og samle akkumulert det web. Hvis rengjøring er i de varmere månedene, viser en liten nåde - vil gjøre duk av edderkopper og pauchymy egg ut. Bare komme ut der med en kost og rist den godt, noe som gir insekt å finne ny ly. Ved rengjøring gjøre i vinter, har du ikke annet valg enn å brenne som et edderkoppnett, ved hjelp av bokser eller bolle.
  Når alle vinkler leiligheten rengjort for edderkopper, må du gjøre andre små innbyggere av leiligheten din, eller gikk til et sted svært raskt komme nye edderkopper. Bli kvitt fluer, fluer, kan kakerlakker, bruk av spesialverktøy. Dette er en annen type spray og pastaer. De bør være grundig behandle leiligheten, betaler spesiell oppmerksomhet til avsidesliggende steder, som er ofte steder der kakerlakker, møll og maur.
  Men dette er bare forberedende skritt for å bekjempe inntrengere. Tragisk lyder, men fremfor alt insekter, inkludert edderkopper, bosette seg i gjørmete områder der renslighet ikke støttes, og ikke følger de grunnleggende reglene for hygiene. Så hvis du bestemmer deg for å bli kvitt de små irriterende naboer, nyte et seriøst din leilighet.
  Tilbring våren renhold. Ta deg ut og lufte godt puter, madrasser, tepper og tepper til tips hvis du har dem. Hvis din leilighet gammel tapet falle av, må du huske å endre dem - de kan bo under ulike insekter eller eggene sine, som vil kjøre alle dine anstrengelser for å gjenopprette ro og orden der.
  Hvis du har en eldre henbane taket, kan du bleke det igjen. Alle "hjem" insekter ikke liker lukten av fersk maling og renvasking, og det vil være et ekstra tiltak for å bekjempe dem.
  Bli kvitt edderkopper i leiligheten, samt andre insekter, ikke være lang, hvis andre enn dine valgte overnatting leilighet naboer, kjeller og loft. Selvfølgelig gjelder dette problemet den gamle boligmassen. Og bli kvitt plagen i en slik situasjon, er det nødvendig å kombinere innsatsen til alle beboerne. Best engasjere profesjonelle tjenester for å bekjempe insekter. Brukt dem i behandlingen av kostnader i tillegg til de grunnleggende egenskaper - ødelegger insekter - de har evnen til å kjøre unna. Etter denne behandlingen, bygg lenge blitt lite attraktivt for edderkopper. Overholdelse av sanitære regler i hver enkelt leilighet beboerne vil bidra til å oppnå de ønskede mål - ubudne gjester aldri forlate leiligheten din.  
Яндекс.Метрика