Hvordan slokke lapskaus med poteter?
 For husmødre, spesielt i stor familie lapskaus med poteter - en av favoritt retter. Sine åpenbare fordeler: en deilig, mettende, all den favoritt. Denne tallerken fremstilles ganske enkelt og hurtig ved bruk av forskjellige grønnsaker og krydder som bestanddeler kan oppnå en rekke smaker og dufter. Også respektere sine turister, jegere og fiskere: Komplett minst hundre miles - og potet lapskaus sikker på å bidra til å gjenopprette makt.
 En av de tradisjonelle oppskrifter
For å forberede hot pot for denne oppskriften trenger følgende ingredienser:
Poteter - 7-8 poteter;
lapskaus (biff eller svinekjøtt) - 250;.
løk - 2 stk;.
gulrøtter - 1 stk;.
Hvitløk - 2 fedd;
tomater - 1 stk;.
tomatsaus eller pasta - 1 ss. skje;
vegetabilsk olje - 1 ss. skje;
smør - 1 ss. skje;
persille, pepper, salt - etter smak.
Tilberedt mat som følger:
 1.  Finhakk løk og hvitløk.
  Gni revet skrelte gulrøtter.
  Finhakk tomat.
  Fjern fra stuet kjøtt fett, oversette det i en bolle og raztolkyte fiber. Hvis de kommer over tøffe stykker, klippe dem med en kniv.
  Skrelte poteter skåret i terninger eller skiver. I en beholder av potet helle vann. Poteter skal være fylt med vann til halv eller helt. Retter med poteter satt i brann. Først kan du åpne brenneren på full kapasitet, og når vannet koker, reduser varmen en må så langt som mulig. Til potetene er brent, må du røre ofte.
  Mens slukkes poteter, saute løk i en tykk vegger panne i litt olje i ca 5 minutter.
  Så i samme panne tilsett revet gulrot og kok ytterligere 3-5 minutter angitte deler.
  Tilsett de hakkede tomatene til det samme og stek sammen i 3 minutter, rør av og til å huske innholdet i pannen.
  Tilsett tomatpuré i en kjele (saus), alle bland godt. Når oppnådde massen begynner å koke - stuing sted. Holde varme i 3-5 minutter.
  På denne tiden, er poteten nesten klar. Sørg for å drenere overflødig kjøttkraft. Flytte innholdet i kjelen i en bolle med poteter, alt bland godt, tilsett salt, krydder og hold en annen 5-7 minutter.
  Poteter er klar. Nå må du legge til urter, hvitløk, smør. Rør og dekke, slå av varmen.
  Svært velsmakende rett for hele familien klar!
   Potet lapskaus med rømme og
  Meget velsmakende, anbud og næringsrik lapskaus med poteter går og rømme. For å forberede denne retten, forberede følgende ingredienser:
  Poteter - 7-8 stk;
  lapskaus (biff eller svinekjøtt) - en krukke;
  løk - 2 stk;.
  Hvitløk - 2 fedd;
  Tomat - 1 am;
  pepper - 1-2 stk;.
  vegetabilsk olje - 1 ss. skje;
  rømme - 1-2 ss;
  pepper, salt, urter - til smak.
  Forberedt lapskaus med poteter og rømme som følger:
  1.  Vask grønnsaker i kaldt vann. Skrelte poteter skåret i terninger og stek i en panne i solsikkeolje.
   Separat, stek hakket løk og hvitløk (3-5 minutter). De også legge lapskaus (bedre å pre-chop). Rør blandingen koke ytterligere 3 minutter.
   Bland grønnsaker og hot pot, røre, tilsett vann, pepper, laurbærblad.
   Legg finhakket tomater, paprika, salt og la det småkoke til kokt.
   Legg rømme, urter og potushkuyte ytterligere 2-3 minutter. Parabolen er klar.
   Smaken av den ferdige rett i stor grad er avhengig av kvaliteten av det gryte. Kjøpe lapskaus huske at den gjennomsnittlige bank lapskaus kommer til en kilo kjøtt. Sammenligne prisen på kjøtt lapskaus kostnads ​​banker kan du enkelt finne ut at før du real-kjøtt produkt, eller soya erstatning.  
Hvordan å holde en mannlig Aquarius?
 Aquarius mann vil alltid overraske deg med sin uforutsigbarhet og variasjon, uventede handlinger vurderinger. Denne representanten dyrekretsen skiltene mest ustabile, tiltrekker det både skremmende og originalitet i tanke og atferd. Hold Aquarius mann ved siden av ham - ingen enkel oppgave. Stor eksperimentator, han elsker å løse gåter. Du bør ikke sjokkere hvis Aquarius plutselig bestemmer seg for å forlate deg bare på grunn av det faktum at han fant mer interessant objekt å studere. Han gjør ikke krav til deg, han bare rett og slett blitt lei deg. Involver hans hemmelighet, eksentrisitet, mystikk - han ville komme tilbake. Bruk tips og beste mannlige karakterstudie av Aquarius å holde det for livet.
 Uforutsigbar mann Aquarius: hvem er han?
Umiddelbart begynne å utforske videre den indre verden og arten av din kjære. Han foretrekker å skjule og maskere alt, og du må nøye åpne gardin. Da vil du være i stand til å forstå hans smak, ønsker gjetning.
 1.  Dreamer. Aquarius elsker å hengi seg til drømmer. Selv om de er helt klart ikke gjennomførbart. Vær oppmerksom på at din utkårede som prosessen med å bygge luftslott. Han ønsker ikke å høre hva de er illusorisk og langt fra virkeligheten. Aquarius mann og han vet det. Ikke forstyrr ham hodet i skyene og ikke drepe sin inspirasjon. Ellers vil han måtte forlate deg. Med drømmer han ikke vil forlate.
   Melankolsk. De fleste Aquarius kan falle i melankoli og tristhet, tilsynelatende uten grunn. Du vet neppe hva som var årsaken til hans plutselige humørsvingninger og nedsenking i sorg. Kanskje han husket barndom eller så sin gamle drakt, som forsvarte vitnemålet. Han sannsynligvis ikke vil fortelle deg. Bare ikke distrahere ham fra hans tanker.
   Sårbare. Selv mindre faktum, event, i stand til lang ledetid Aquarius balanse. Han går gjennom en veldig alvorlig, reagerer kraftig og dypt. Han er litt nervøs, noen ganger er det bare virker merkelig oppførsel. Ikke bli overrasket og ikke bli sint.
   Bra. Humanity mannlig Aquarius - hans lyse særtrekk. Han er i stand til å hjelpe, selv om det krever masse av innsats kostnader. Han er klar til å søke, å bry seg, til å handle til skade for deres interesser. Your Favorite virkelig vet å sympatisere og hjelpe. Bare prøve å nyte i moderasjon, ikke laste den ned på bagateller. Ellers, det rett og slett sliten eller syk fra overarbeid og lengsel etter fred.
   Den smertefulle. Så, for å holde en mannlig Aquarius du har til å vurdere omtrent alt, hver eneste nyanse. Husk at din favoritt er egentlig ganske skjør og sårbar, hans frykt for bakterier, sykdommer helt berettiget. Hvis Aquarius sa han ikke ville tolerere duften av parfyme, ønsker ikke å lukte lukten av neglelakk, ikke krangle, og ikke le. Han er sannheten gjør vondt, ellers ville det ikke komme med kommentarer.
   Kompromiss. Aquarius Man av natur er ikke en fighter. Det kan gå inn i konflikt bare i unntakstilfeller. Han foretrekker å inngå kompromisser eller enig. Bare ikke krangle. Sannsynligvis Aquarius vente på tide å komme tilbake til spørsmålet eller gjøre alt annerledes. Men å gå inn i diskusjoner han ikke liker og alltid forsøker å unndra enhver tvist.
   Emosjonelle. For mannlige Aquarius karakteristiske uventede utbrudd av sinne, viser årsaksløse bilder av grusomhet og sjalusi. Lær å behandle alle rolig, vise tilbakeholdenhet og sunn fornuft. Dette er hva som venter deg Aquarius. Det er ikke alltid i stand til å kontrollere dine følelser og du vil være i stand til å utfylle det og glatte over alle problemene.
   Apatiske. Når din favoritt faller i apati, ikke ønsker å gjøre, er et medisinsk ikke å gå på jobb, ikke rush å irettesette ham. Heller, han trengte en pause, hvile. Han virkelig kan simulere - men velmenende. Kanskje han føler for alvorlig nedgang. Aquarius komme seg, og deretter ta opp en jobb med fornyet styrke.
   Sprek. Aquarius mann kan plutselig slå deg bedriften, handlekraft. Han føler at styrkene var, og umiddelbart flyr erobre nye høyder. Når din favoritt følte en bølge av energi, betyr det ikke finnes problemer og hindringer. På en dag, er det lett å utføre arbeidet, beregnet for en hel måned.
   Talentfull. Ønsker å holde en mannlig Aquarius, alltid huske at han - ikke vanlig person. Han er talentfull og trivielle, det er vanskelig å forstå og vanskelig å beregne ytelsen. Med ham vil aldri bli kjedelig. Dette begavet mann, men ikke uten feil. Setter pris på det og hindrer den samorealizovuvatysya.
   Hvordan å holde en mannlig Aquarius? Tips og triks
  Når vi tenker på å styrke relasjoner med sine kjære, vurdere hans karakter, smak og fortsette med forsiktighet. Ikke bryter forbudet mot skuespill av sine regler, ta seg av en kjær og ikke trette intriger ham.
  1.  Den evige mysteriet. Du bør alltid ringe vannmenn fortsetter interesse. Ikke la ham gå lei og ikke lukk opp helt. Hvis han bestemmer seg for at du løse forgjeves, Aquarius bare trekke seg tilbake. Prosessen bør studere hans fangst. Spennende overraskelse. Kan sjokkere. Ensartethet og forutsigbarhet i arbeidet med menneske Aquarius kontraindisert.
    Beste venn. Din favoritt drømmer om en kvinnelig venn. Du kan høre ham tilbud om å forbli venner etter to år med intimitet. Eller han uskyldig fortelle deg at ditt forhold - helt plutonycheskaya vennskap, men du har allerede samlet seg for å kjøpe en brudekjole. For å starte, kan du prøve å trekke seg sammen og komme nærmere den ideelle beste venn. Da må du tenke på hvordan å bringe ideen om Aquarius ekteskap.
    Ally. Aquarius mann trenger støtte. Blitt uunnværlig for ham: Realisere pålitelig, intelligent, en utmerket rådgiver. Alltid stå opp på sin side, beskytte sine interesser og avstå fra kritikk for å holde en mannlig Aquarius.
    Forståelse og svært temperaments. Elskede mann av Aquarius - er ikke sex dronning. Din favoritt langt fra idé til å bli en mann av ekstraordinære skjønnhet som kjenner alle detaljene og hemmelighetene i privatlivet. Han rolig satt til vennskap, og etter hvert hans interesse for dette aspektet av livet blir redusert. Hvis du prøver å spørre ham umulig Aquarius rømme flyet. Du virkelig liker det? Da må du ikke gjøre det. Det er ikke det viktigste.
    Lærd, interessant følgesvenn. Du trenger å dykke inn i alle interessene til din kjære. Vannmannen Mann nysgjerrige, nysgjerrig, vet han mye. Ikke faller bak ham, så lenge samtalen fremover. Du argumenterte med ham, diskutere ulike emner? Veldig bra! Aquarius definitivt fornøyd meningsfull samtale.
    Delikat. Aquarius trenger å forstå. Han søker ikke bare høflig, men virkelig responsive partner. Du bør være i stand til å lytte til å trenge, for å oppføre seg. Ikke fornærme din mann Aquarius.
    Initiative. Ditt forhold går gjennom harde tider? Inviter en mannlig Aquarius på en date, gjøre ham en uventet og hyggelig overraskelse. Raske ham og varm. Du kommuniserer med dine kjære også, men føler at han var dypt bedrøvet? Gjerne bare fortelle ham om dine følelser. Hvis du deler dine drømmer om hjem, barn, familie ildsted og spesifisere at du ønsker å dele lykke med det, er Aquarius sikkert appellere til. Denne mannen er helt i stand til å gå gifte kvinners initiativer.
    En god vertinne og ekstravagant dame. Kombinere det klassiske og moderne. Sjokkerende stil og klær, sverkayte alle fargene og endre utseendet. Tilberede måltider søt, søt skape komfort i huset og vente på en kjær etter å ha jobbet med dampende gryte av borsjtsj. Separert sy knapper og tilbud om å møte sommeren soloppgang på taket av hytta. Stopper ikke der og lykkelig.
   Din kjærlighet og følsomhet, kreativitet, evne til å forstå og tilgi hjelpe deg å holde en mannlig Aquarius nærheten.  
Яндекс.Метрика