Hvordan sole seg?
 Hvem liker ikke å slikke sol i fin dag! Slapp av og ingenting tenkning absorberer sollys, følelsen napovnyuyeshsya sin energi. Og i mellomtiden huden blir fin jakt kaffe eller bronse fargetone. Lær, brutt sollys skinner skjønnhet og helse. Men hvis misbrukt disse stråler av allierte kan bli en kilde til fare.
Solbrenthet - er ikke bare vakker, men også nyttig. Solens stråler har en gunstig effekt på nervesystemet, forbedre emosjonell tilstand og sin metabolisme, de er nyttige for det kardiovaskulære systemet og bidra til utvikling viktig for hud, hår og tenner vitamin D.
Men notering proffene ikke solbrenthet glemme at utgifter i solen for lenge kan føre til uopprettelig skade for deres helse. Dreven soldekket eller svikt i grunnleggende reglene for sikker soling kan føre til hudkreft, eller tåkesyn.
Og en annen varselskjønn: rundt behovet for å vite når du skal stoppe, og tan også. Altfor mørke huden eldes og rynker gjør synlig, så den eldre vi blir, jo mer du må nøye dosert og sole seg.
Så før du utsetter deg for sollys, er det nødvendig å finne ut hvordan du kan sole deg.
De fleste innbyggerne i asfaltjungelen, ikke å kunne (eller vil) gå ut av byen, men samtidig prøver å gi huden et fasjonabelt skygge, som ligger på taket. Det er egentlig det ikke å gjøre. Først, er du mye nærmere solen enn deg. Sekund, du og huden din puste røyk farlige materialer, som dekket den varme taket. For det tredje, tørr luft og varme ofte føre til forbrenning. Så provisorisk strand på taket av huset hans bedre og ser virkelig nær.
Faktisk soling ved bredden av reservoaret er mye bedre enn i noe annet sted. Det er mer fuktig luft og huden vil ikke overtørket. Og resultatet blir oppnådd raskt - vann forsterker effekten av sollys. For øvrig, under selve bading, hud tans også.
Mange mener den beste plassen for soling stranden. Det er vanskelig å være uenig med dem. Men til den varme sørlige solen ikke levert ubehagelige minutter og brent hud er ikke bortskjemt ferie, bør du vite hvordan du kan sole deg på sjøen, og strengt overholde visse regler.
 1.  Ikke sole seg ved lunsjtider (fra 12 til 15), spesielt når solen er lyse. Den beste tiden å gå til stranden 9-11 am. Hvis dette er din første "date av solen" i år, ikke prøv å forkorte tiden brukt på stranden.
  Ikke sol deg på tom mage eller umiddelbart etter måltider. Ideelt sett gjør det en halv time etter å ha spist.
  En lue og solbriller - dine venner og allierte i solen. Sørg for å dekke hodet og øynene.
  Hvis du er soling liggende nede, løfte hodet. Det er ikke nødvendig på dette tidspunktet å lese, er søvn anbefales ikke - du kan dra sole og brent. Hvis du føler at solen kan du razmoryt - sørg for å få noen til å vekke deg.
  Ikke i noe tilfelle ikke drikker alkohol. Ja, og øl også. Ikke undertrykk tørste iskalde drinker, og det samme for kullsyre. Men noen få slurker med kaldt usøtet grønn te kan bare redde situasjonen.
  Bruk en solkrem med SPF filtrerer ikke under 25-30. For lepper, påfør chapstick, også med UV-filtre.
  Men hovedpoenget instruksjoner hvordan å sole i solen - på tide å gå.
  Men stranden - ikke det eneste stedet hvor det sørlige innhentet jevn brunfarge. Gi skygge av mørk hud kan være i solariet.
  Hvordan sole seg?
   Likevel fortsetter debatten om hva som er eller solarium absolutt skadelig oppfinnelse. Selvfølgelig ikke. Men før du kjøper billetten fortsatt trenger å oppsøke lege. I noen sykdommer solarium strengt kontraindisert. Ikke overse dette, fordi solbrenthet oppgave - å forbedre helse, ikke omvendt.
  Når du ser at du solarium ikke vil skade deg, må du klargjøre hvordan å sole i solarium.
  1.  Solarium besøk bør doseres: ikke mer enn to ganger i året for 10-15 økter. Varighet justeres individuelt i henhold til din hudtype.
   Jevnest tan gi vertikal solarium, velge den beste av dem. Det er ønskelig at lampene er nye, slik som solarier mulige soling, men effekten vil være merkbar.
   Før du starter et spill for å vaske av sminke, fjerne smykker og sørg for å bruke solkrem. Perfekt for dette formålet spesiell krem ​​med bronzuyuchym effekt. Det gjør huden din mer brun og tan - mer bærekraftig. Så du redusere det nødvendige antall økter.
   Sørg for å bruke spesielle briller for soling. Ultrafiolette stråler kan lett passere gjennom den sarte øyelokk hud. Sørg for å fjerne kontaktlinser hvis du bruker dem.
   Beskytt stråler av brystet. Det er spesielle kjegleformede plasthetter for brystvorter - Stikine. Og sørg for å bruke dem. Hår er bedre å gjemme seg under en lue - de allerede har nok dårlige påvirkninger.
   Hvis du har tatoveringer eller permanent makeup, beskytte dem med et spesielt verktøy for bevaring av pigment. Under påvirkning av UV tatoveringer kan bli misfarget. Leppe obligatorisk chapstick
   Ikke i noe tilfelle ikke gå i solarium på tom mage!
   Til riktig brunfarge i solarium, sørg for at avstanden fra lampen til huden var 20-30 cm.
   Hvis du føler deg uvel - økten skal stoppe umiddelbart og kontakt lege. Kjør rett etter solarium ikke er anbefalt, selv om alt gikk perfekt. Det er bedre å hvile i 10-15 minutter.
   Men hva hvis du prøvde å sole riktig, det var problemer - du fortsatt brent. Bli kvitt brannskader?
   Ta en kald dusj (ingen såper og dusj gels!). Få apoteket noen medisiner med panthenol - gel eller spray det og hva er dens kommersielle navn - det spiller ingen rolle. Det kjøpe smertestillende. I varetekt kan brukes meieriprodukter, som gjorde våre bestemødre har, men fett. Fet yoghurt eller rømme kan gi motsatt effekt.
   Et par uker popryymayte antioksidanter - vitaminene A, C og E hjelper huden med å komme. Viktig! Hvis du føler deg svimmel og kvalm, straks oppsøke lege.
   Men hvis du observerer alle anbefalinger, være forsiktig med å bringe helse til å ofre tvilsom skjønnhet (fortsatt "Done" jente i solen - et opptog heller komisk), soling gi deg mange hyggelige stunder.  
Hvordan bruker jeg epilator?
 Hårfjerning - prosedyren er ganske smertefull, hva er hevdet mange produsenter av utstyr for dette formålet. Mange kvinner, for første gang å plukke opp det elektriske anlegget og opplevd hele "sjarmen" av prosessen, zarikalasya: aldri! Ingen slik skjønnhet i verden, for som du trenger for å lage slike offer. Kanskje er du en av dem? En første erfaring var så forferdelig at enheten i en høytidelig seremoni ble overført til fri bruk av femte etasje nabo som du aldri likt? Og nå din virkelighet blitt nesten daglig barbering eller turer til salongen - det minst gjør deg vondt noen andre?
Tro meg, ja, så alt er ikke tapt. Mest sannsynlig årsaken til feilen var mangel på kunnskap om hvordan du bruker epilatoren. Venner med dette "Shaitan-maskin" er enda mulig, spesielt vennlige forbindelser med det vil gi deg mange fordeler.
Først, kan inngrepet gjøres selvstendig og på et passende tidspunkt, mens du fjerner frisørsalong fortsatt gjør justere tidsplaner og hvor du skal gå. I motsetning til barbering maskin, bør denne enheten brukes sjelden - gang hver to eller tre uker, og huden etter at den er helt glatt. Foruten hår sbryvaemыe maskin, bli sterkere, mørke og harde. De som trakk epilator strid vokse mindre og blir svake og lys.
Hvis vi snakker om svakhetene i epilatoren, i tillegg til smerte Disse inkluderer irritasjon som oppstår på sensitiv hud, og sannsynligheten for en "voksen" hår. Men med alle disse problemene er lett å håndtere. Melde deg ut av mekanisk trekke håret er bare de som har en tendens til åreknuter eller noen hudsykdom.
Hvordan bruker jeg epilator?
 Bestemmer seg for å gi Epilator en ny sjanse, ikke bekymre deg: med hver prosedyre din erfaring vil bli mer og mer tolerant. Selvfølgelig, for å gjøre prosessen helt smertefri mislykkes. Men å vite hvordan du bruker epilatoren kan reduseres til et minimum ubehag.
Først av alt, må du velge en god maskin. Føl deg fri til å foretrekke enheter kjente merkevarer. Tross alt, du kjøper den bare én gang. Moderne produsenter må bruke noen form for bedøvelse teknikker, kan det bli avkjølt med luft eller en massasjerulle, distraherende fra prosessen. Hver av dem til en viss grad reduserer ubehag fra prosedyren.
Ikke gjør pisking i de første dagene etter menstruasjon - denne gangen smertegrensen er redusert, og ubehag kan være mer intens enn vanlig.
For å bruke epilator trygt, umiddelbart før prosedyren, ta et varmt bad, vil det hjelpe damp bena. Men før du begynner, bør de tørk. Vennligst merk: veldig tørr. Fordi du arbeider med elektrisitet.
Tilgjengelig over disk bedøvelse gel, de solgte mye, det virkelig er veldig mye lettere måltid følsomme for smerte jenter.
De fleste enheter har flere hastigheter. Jo lavere hastighet, jo mindre smerte. Begynne å forsiktig fjerne hår. Sakte epilator tak mot sin vekst. Hold det skal dermed vinkelrett på arbeidsstykket. Vi jobber vekselvis med små områder. Når et bestemt område av huden ubehag forsvinner - gjort, kan du gå videre til den neste.
Etter alt er ferdig (med tiden vil du nødt til å gå til alle alt ikke mer enn tjue minutter), irritert hud kan behandles på noen måte med panthenol. Men i alle fall ikke bør gjelde lotions og balsamer, spesielt næringsrik. Nå er alle porene åpne og mer - ble skadet, irritert og kviser og akne-deg nøyaktig steds. Et lite triks - gjør hårfjerning om natten, mens morgen rødhet vil ha.
Få en ukentlig vane å gjøre intensiv peeling bruker en god skrubb - dette vil være nok til å ikke nevne problemet med inngrodde hår.
Hvis du funnet ut hvordan du bruker epilatoren rett - våre gratulasjoner. Nå hver følgende prosedyre vil generere mindre ubehag og ta mindre tid. Og etter noen tre måneder vil du ha et smil instruere mindre erfarne venner, forsikret dem at ingenting virkelig tungt her.
Lære å bruke epilator fortsatt står: tildelingen vil være helt glatt og silkemyk hud pluss besparelser på salongen prosedyrer.  
Яндекс.Метрика