Hvordan spare chilipepper?
 Matindustrien blir ikke lei å glede oss med nye smakfulle prestasjoner. Supermarked hyller er fulle av farge pakket øyeblikkelig mat og ikke så. Fortsatt Shop godbiter kan ikke konkurrere med mat, nøye forberedt hjemme. Spesielt når det gjelder bevaring. Hjemmelaget syltetøy, pickles, frukt og pickles er autentiske delikatesser åpne om vinteren når disse bankene. Alle fans av deilige stykker tilbyr ferie omsorg for mage forhånd og spare chilipepper i vinter.
Skarp pepper - veldig behagelig, nesten universell bevaring. Den kan brukes som tilbehør til noe kjøtt, snacks ånder, lagt til supper og sauser. Bitter pepper spicing stand meatless retter og hjelper fordøyelsen mens du tar altfor fet mat. Takket brennende smak, perfekt varm inni det - dette gjelder spesielt om vinteren. Generelt, står det at denne vinteren bør du være på sokkelen minst et par bokser med denne "hot" grønnsak.
 Oppskrifter bevaring av pepper
Bitter pepper kan bli hemmet individuelt eller i team sammensatt salater. Vi valgte de mest vellykkede oppskrifter, enkle og komplekse, der du kan velge en eller flere til din smak.
 1.  Beising hot pepper. 1 kg pepper - 40 g frisk dill, selleri og hvitløk. Den saltoppløsning fremstilles fra 1 liter vann, 50 g salt og 2 spiseskjeer eddik. Først koke vann, oppløse salt i det og røre i eddik. Sett kjølig. I mellomtiden vaske pepper, stek den i ovnen eller potten. De bør være myk, men for å lagre skjemaet. Stekt paprika lå tett i sterile glass (mest praktisk plassert vertikalt grønnsaker) og greener og hele hvitløksfedd - mellom dem. Hell saltlake saltlake, hold trykkbelastning og la ved romtemperatur i en uke 3. På denne butikken krukker i kulden.
   A syltet chilipepper. Ta en kg av pepper (tillatte å blande rød og grønn), 1 liter vann, 1 ss salt og sukker (kan være litt bitter), eddik, noen erter sort pepper, nellik og hvitløk fedd. Vask paprika, fjern stilken og del av "ass". Ved å inngå en steril krukker, prøv å veksle grønne og røde grønnsaker - så marinaden vil ikke bare deilig, men også vakker. I kokende vann oppløse sukker og salt, hell i bankene poluchyvshymsya pepper marinade. Dekk til og avkjøl. Nå hell marinaden fra kannene tilbake i kjelen og kok igjen. Kokende saltlake retur til bankene, og legger til hver spiseskje eddik. Vikle krukker, snu opp ned, vikle et teppe. I denne stilling, "at de må kjøles ned, og deretter kan lagres ved romtemperatur.
   Hermetisert paprika i tomatsaus. For å forberede en kg av pepper du trenger £ 2 modne tomater, en haug med persille eller andre urter etter smak, hvitløk 100 gram, 200 gram vegetabilsk olje og sukker, 2 ts salt, pepper og andre krydder - valgfritt. Lag en puré av tomater eller hoppe over dem gjennom en kjøttkvern. Satt i brann i en dyp stekepanne eller stekepanne. Pepper Vask og pierce hver grønnsak på eiendommen. Etter ca 15 minutter av koke, tilsett tomat pepper, olje, sukker, salt. Vent til det øyeblikket når paprikaen skifte farge - et signal for å legge knust hvitløk, urter og andre krydder. Etter fem minutter, slå av flamme, varme grønnsaker lå på sterile banker og Zakatay. Vikle et teppe og avkjøl.
   Hot pepper med honning og olivenolje. For å forberede grønnsakene i denne oppskriften Middel ta en kg av pepper, tørkede urter smak, noen erter allehånde, fedd hvitløk og en laurbærblad, litt pepperrot root. For marinaden -1 ss flytende honning, til 05 liter eddik og olivenolje. Til å begynne paprika vasket i sterile vertikalt Lay banker. Tilsett krydder og urter, jevnt fordele dem mellom bankene. Bland eddik med honning og smør, hell marinaden resulterer i bankene. Lukk lokket og la det varme for et par uker. Det ble deretter pepper og klar.
   Funksjoner bevaring hot pepper
  Uansett hvilken av disse oppskriftene du velger, kan hver av dem brukes i stedet for eddik utvannet sitronsaft. Men i dette tilfelle kreves inkludering av pepperrot rot som en ytterligere konserveringsmiddel.
  I de fleste tilfeller, hvis oppskriften inkluderer ikke pyuryrovanyya pepper satt i bredden hele pods. Dette bringer oss til behovet for å plukke opp en liten grønnsaker. Faktisk ikke er forbudt spare store paprika, skjær dem på langs eller på tvers. Tradisjon høste pepper helt etter sin visuelle appell av en slik bevaring.
  Bitter pepper perfekt tilstøtende bredden av søt salat. Bare skjære paprikaen i strimler, tilsvarende bredden av pods hot pepper, og zakonservyruyte dem sammen. Med denne teknologien paprika gi en søt duft, smak av hva snacks vil være til nytte.
  Etter samme prinsipp kan diversifisere stykke pepper i små tomater, agurker og / eller skudd av hvitløk. Bevaring av chilipepper er bra fordi det gir eksperimentering og fantasi kokk.
  Hot Pepper inneholder mange næringsstoffer, inkludert - naturlige konserveringsmidler. Det er derfor han holdt arbeidsstykket bedre enn andre hermetiske grønnsaker. Denne egenskapen gjør det mulig å legge til bankene Pepper epler, kål, gulrøtter, aubergine og selv valnøtter. Ikke vær redd for å improvisere - og du får en virkelig deilig, lys og varm snack.  
Hvordan å behandle leveren etter alkohol?
 Med påstand om at alkohol - en langsom gift, som i høye doser kan være dødelig, ville knapt noen hevde. Jeg generelt foretrekker å avstå fra bruken, men innser disse gode intensjoner umulig. Familieferier, helligdager, fredag ​​bare tilbringe tid med venner - livet regelmessig kaster en unnskyldning for å gå glipp av et par briller. Alkohol i slike situasjoner bidrar til å slappe av, gjenopprette harmoni mellom indre og den ytre verden. Det synes å være enkel: velg kvalitet drinker og følge reglene for deres bruk.
 Virkningene av alkohol på leveren
Siden skolen biologi kurs du sikkert husker at leveren - et filter og slags barriere hele kroppen. På grunn av alle utskeielser og farer, som inkluderer alkohol, er leveren påvirkes mer enn andre organer, inkludert spiserøret og magen. Sterke giftstoffer sakte men sikkert svekke leveren, oppheve sine beskyttende egenskaper. Berørte organ i sin tur viser sin dårlig forfatning smerte, bitter smak i munnen, svekket immunforsvar og andre manifestasjoner av metabolske forstyrrelser. På de innledende fasene av disse lidelsene kan være nesten usynlig.
Sykdommen begynner med en gradvis økning i leveren, er fem påfølgende etapper og avsluttes med alkoholisk levercirrhose. Alt dette "måte" er forskjellige mennesker fra 15 år til livstid, avhengig av styrken av alkohol, hyppighet av bruk, debutalder og bruk av flere faktorer som arv og kvaliteten på maten. Interessant, mens nesten ingen rolle hva du drikker - whisky eller konjakk, er det bare viktig mengden etanol daglig kommer inn i kroppen.
Av og store, at informasjonen ovenfor bør være nok for deg å fortsette å nøye behandle alkohol. Noen sykdom, enn si en alvorlig som skrumplever, er forebygging bedre enn kur. Men hvis forebyggende tiltak ikke er relevant, må behandlingen av skadet leveren håndtere medisinske fagfolk. Bare intensiv behandling er i stand til å gjenopprette denne vitale organ. Vi foreslår å vurdere behandling av leveren etter en kort regelmessige eller sterke, men engangseffekter av alkohol.
 Restaurering av leveren etter alkohol
Faktisk leveren - en "seig" kropp. Dens evne til å regenerere er at 30% av overlevende celler nok til å spille den andre 70%. Under aktiv hvile akselererer leverceller gjentatte ganger til den når ønsket beløp. Etter fullstendig utvinningsgrad på celledeling går tilbake til normale "arbeider" indikatorer. Dette selvfølgelig betyr ikke at du uendelige kan "drepe" leveren i beregningen, er det gjenfødt, som en fugl Føniks fra asken. Evnen til å regenerere leveren ikke er uendelig og er avhengig av alder, generell helse og andre individuelle egenskaper av organismen.
Hjemme, kan du bruke disse teknikkene til vesentlig lette og fremskynde helbredelsesprosessen av leveren:
 1.  Å minimalisere og / eller fullstendig avvisning av alkohol. Jo mindre etanol vil komme inn i kroppen din, jo raskere vil det takle oppgaven med selvrensing. Jo før denne prosessen begynner, jo bedre sjanse for å lykkes, det vil si en full gjenoppretting.
   Diet -. Dette er ikke sanatorium "bord" eller den mer faste. Nok til å balansere sitt kosthold med antall proteiner, fett og karbohydrater for å gi opp fargestoffer og andre kunstige tilsetningsstoffer til mat. Disse kjemikaliene er også beholdt av leveren, og dermed forbruker henne styrke til å takle alkohol gift.
  Hvordan å behandle leveren etter alkohol?

   Diet +. Istedenfor produkter utvist fra kjøleskapet bør være annet sunt leveren og nødvendig som "hjelpere". Først av alt, det er frisk frukt og grønnsaker høy i fiber. Være et naturlig sorbent (dvs. "vpytыvatelem"), påtar fiber del av leveren, filtre og fjerner giftstoffer fra kroppen. For det andre, og helst begge, kokt, bakt i sin egen juice og dampet mat bør erstattes av tallerkenen din stekt og fet mat. Favoritt alle skarpe, som er dannet på overflaten av produktet under steking i kokende olje, inneholder store mengder av karsinogener. Kombinert med fett slik mat svært vanskelig å håndtere i leveren, og hele fordøyelsessystemet som helhet. Til slutt, for å øke andelen av protein i dietten. Mager fisk, magre meieriprodukter, belgfrukter og egg inneholder lettfordøyelig protein. Denne "byggeklosser" for cellene, og det er særlig etterspurt i kroppen din.
   Forbedret inntak av vitaminer og mineraler. Stort sett, selvfølgelig, fra naturlige kilder: frukt, frokostblandinger, juice og fruktdrikker. Vær spesielt oppmerksom på vitamin C. Dette naturlig antioksidant som finnes i sitrusfrukter, solbær, kiwi, bær, rose hofter (man kan lage deilig kjøttkraft på grunnlag av tørket fruktkompott). Det er like viktig å gjenopprette lever B-vitaminer magert på havregryn, grovbrød, nøtter, vegetabilsk smør erstatning. Som for farmasøytisk vitaminkomplekser, vil deres opptak ikke være overdreven, gitt mangel på næringsstoffer i mange naturlige produkter.
   Sport. Moderat trening forbedrer blodstrømmen til leveren og forebygge fedme sett, som har en tendens til pasienter med leversykdom. I motsetning til bodybuilding, der mottak av sport kosttilskudd øker belastningen på leveren. Foretrekker svømming, fotturer, lett jogging. Denne trenings styrke immunforsvaret og lette arbeidet med leveren. Forresten, etter gym mye lettere å ikke tenke på alkohol!
   Massasje. Gunstig effekt av behandling, spesielt i de tidlige stadier av sykdommen. Denne prosedyren skal utføre bare erfaren massør å stryke og gni i leveren er ikke provosert øke produksjonen av galle.
   Hepatobeskyttelse. Farmasøytiske legemidler beskytte og akselerere metabolisme i leveren. Den samme effekten kan oppnås ved tradisjonelle midler. For eksempel, inneholder mange medisiner for leveren det meste består av melk tistel. Infusjoner og decoctions av denne planten akselerere regenerering av leverceller. Den andre naturlige gepatoprotektor - artisjokk. Det må være tilstede i en meny, og ved behandling av leveren, og som et forebyggende tiltak.
  Før behandling, naturlig eller medisinsk, forberede kroppen til å akseptere aktive stoffer. Denne treningen er hovedsakelig å stimulere strøm av galle og påfølgende normalisering prosess. Den beste måten, selv i vår industrielle tidsalder er fortsatt anses johannesurt og evig. Konsentrert avkok av urter, ta en spiseskje før hvert måltid. Du kan kombinere forretninger med fornøyelse og gå til badstuen eller damprommet. Ren kropp, ta vare og holde leveren som det beskytter deg fra alle giftstoffer komme inn.  
Яндекс.Метрика