Hvordan å spille bowling?
 Pisket pins - det er ikke bowling, og en og annen streik - ingen ferdigheter. Det er vanskelig å tro, ser aktørene i motebowlingklubber og spesielle spor bare i kjøpesentre. Som med alle trendy underholdning, full av amatører her, og spillet blir mer populært, jo flere fans rullet baller målløst langs stiene. De har rett til å gjøre feil - faktisk å ta fritiden din, er det ikke nødvendig å forstå alle detaljene av prosessen. Men hvis du virkelig fasjonable spill fanget, er å behandle det seriøst og forstå hvordan man spiller bowling.
Til å begynne med, bowling - ikke en slik ny leksjon. Faktisk har spillet mer enn 7000 års historie, og den første til å rulle ballene komme opp med selv de gamle egypterne. Relay plukket innbyggere av Polynesia, og deretter, om lag tre hundre år f.Kr., ble arkaisk prototype bowling nesten obligatorisk religiøse ritualer. Senere, bowling og beundret de britiske og nederlandske, og andre europeiske nasjoner. En berømt admiral Francis Drake vanligvis foretrakk å avslutte før showet av spanjolene. Selv om Legend Legend pryhvastnuly historikere, det endrer ikke det faktum at både bowling og hans regler etablert i lang tid. Så de må respekteres, er det ikke?
Den moderne spillet er et komfortabelt og trivelig miljø. Alle klubber montert på ett prinsipp, og du bare vet at på slutten av 18-meter spore slag er alltid venter på nøyaktig 10 nålene. Din oppgave - å få ned sitt eget lag. Siden ballen er ikke så lett, fordi de er alle forskjellige, og du har ennå til å velge et "skall". Alle andre diametre, de varierer i vekt og farge. Den enkleste ball veier 25 kg, den tyngste - 73 kg, vel, forskjellige farge poeng til det. Bowling Balls - ikke bare baller harde, er deres hemmelige forskjøvet tyngdepunkt. Gjennom denne "forspenning" er anordnet ikke bare en bevegelse, men rundt rotasjonssenteret av ballen og sin bevegelse til høyre buen. Ikke bli skremt hvis en teori verktøy bowling virke komplisert. Skill følger med spillet fordi vi begynner å jobbe.
 Grunnleggende regler for bowling
Så husk de grunnleggende reglene i bowling:
 1.  Før spillet må pereobuytes. Oppgrader sko trenger ikke å klø såler og hæler dyre dekke spor. Flat gummisåle sko hindrer slipping og reduserer risikoen for utilsiktet felling (han er kreditert når spilleren krysser linjen i begynnelsen av sporet). Dessuten, denne tradisjonen forhånd justerer til spillet og skaper en spesiell atmosfære - alle spillere er som medlemmer av en lukket klubb.
  Velg en passende vekt på ballen. Før kampen, er de på overflaten av en spesiell maskin, og hvert medlem av teamet kan finne en komfortabel par baller og huske sin vekt. Forsøksvis, kvinner passe alle at færre menn №10 - №10 av baller og hardere.
  Å fange ballen i hullet hans, sette inn tre fingrene hans høyre hånd, store, middels og ring. Ikke dypp fingrene fullt, berører selv bare en liten hånd overflaten av ballen. Denne type børste er ikke tilfeldig: det tillater deg mer kontroll over hvordan du kan presse og videre bevegelse av ballene på banen.
  Nå det samme sporet. Før begynnelsen er den såkalte "sone takeoff", der du må være før innkastet. Fra den aller lakkert spor denne sonen skille linje kast. Mentalt dele området inn i fire trinn takeoff. Hvis du har gått over streken og kaste - tjent en stygg skutt ned at denne gangen ikke sette nålene.
  Hvert trinn er ledsaget kaste linje til den aktuelle håndbevegelser med ballen. Det går helt tilbake for å forsøke å presse prosjektilet rett arm sporet.
  På dette punktet du må la gå av ballongen, som vil gå til akselerasjonsnålene. Jo mer han berører - jo flere poeng får du. Ideelt sett alle 10 pins gå av med ett slag, og et skudd kalles begrepet "strike".
  Uansett hvor mange pinner du slått ned, flytter spillet til neste spiller. Alle i teamet - 10 tilnærminger til sporet. Når alle gruppemedlemmer brukt sine tilnærminger, beregnet poeng. Dette skjer automatisk, og resultatet vises på skjermen på sporet.
  Generelt sett alle disse reglene i praksis utvikles raskere enn den tiden du bruker på lesing. Kommer på bowlinghallen for første gang, ikke nøl med å spørre mer erfarne kolleger og observere sine handlinger. Prøv å ta skritt for å spore og gjenta positur av glade spillere. Over tid vil du begynne å føle deg mer selvsikker. Når vil lære hvordan du skal fordele tyngdepunktet av sin kropp og ball - deretter slutte å tenke på plasseringen av hender og føtter til å kaste.
   Reglene for god oppførsel i bowling
  Og til slutt - noen tips til disse estetikere som ønsker å lære ikke bare den tekniske delen av spillet. Som i enhver idrett, bowling i deres adopterte etiske regler. Etter dem, har du en positiv opplevelse for erfarne spillere og nybegynnere sende et godt eksempel. Til å begynne, må du huske den såkalte "regel rett." Det krever spillerne å gi en annen fordel er riktig. Dette er riktig i sin tur kan snu nikk til et annet medlem av teamet.
  Den andre universell regel - ikke forstyrre spillerne på tilstøtende spor. For eksempel, ikke gå inn i sonen løp, hvis du føler nabo begynte å forberede for å kaste. Din bevegelse i høyre side av en annen spiller kan slå negativt påvirke utfallet av sin tilnærming. Grunnleggende høflighet og respekt for andre - er like viktige komponenter i en vellykket spill som polert teknikk og nøyaktig kast. Følg den ene og den andre - og lyset treffer deg!  
Hvordan å lage et håndtak for spade, en detaljert beskrivelse av teknologien
 Ingen gartner ville nekte uunnværlighet enkle, men ekstremt utilitaristisk verktøy - spader. Du må måke og utbyggere, samt representanter for mange arbeidstakere. Hvis grunnlaget er sterk og skarp spade, verktøy ordentlig gjør jobben sin, deretter kutte mangler ikke mye betaler oppmerksomhet. Men hvis håndtaket er for lang eller for kort omvendt, hvis vaklevorent eller truer rozsohnutysya, er brukeropplevelsen redusert til null, det er hurtig tretthet og selv aversjon mot arbeid.
 Hvordan velge et trehåndtak til bladet bajonett?
 Hoved feil av de som går live på butikken - et forsøk på å koble til et eksisterende bajonett kjøpte i all hast først fikk trehåndtak. Resultatet viser seg ofte å være utilfredsstillende. For ikke å ødelegge sitt instrument, være klar over at i spar forskjellig tykkelse og størrelse av metallisk stoff og fôr, er disse skiltene delt inn i tre typer:

 type II;

 skriver;

 type B.

 Selvfølgelig trenger hver type sin egen engraftment, så før du går til butikken, er det nødvendig å vite hvilken type spar.
 Velge en trehåndtak, bør eliminere alle mulige feil som senere påvirker sikkerhet og holdbarhet, for eksempel:

 siden;

 sprekker;

 Scherbyna;

 ormehull;

 kvister;

 råtner;

 flake.

 I borekaks må være flat og glatt overflate med ensartet farge. Slike stilker tillatt lakkering.
 Scoop spade
 Disse ribber er ikke brukt på bakken, men de er godt egnet for bulkmaterialer og snørydding. Ved deres spesialisering spader spader bør tåle tung last. I spader spader ofte spurte borekaks fra aluminium og snøskuffer er ofte laget av lett, slitesterk plast.
 I borekaks spader spader kan være en annen funksjon som skiller dem fra hagen og shtыkovыh blader - de håndterer kan være vridd eller utstyrt med et håndtak på slutten.
 Hjemmelaget håndtak for spade
 Lage et håndtak til bladet og du kan eie hender. Denne prosessen er ikke svært arbeidskrevende og kompleksitet.
 Dette krever:

 sterk bord / Slab;

 Sirkelsag;

 elektrorubanok;

 Hånd plan;

 sandpapir;

 skrue;

 Skrutrekker eller skrutrekker

Hvordan å lage et håndtak for spade, en detaljert beskrivelse av teknologien


 Med sirkelsager og elektriske tavler å gjøre med et rektangulært tverrsnitt av skinnen 3 til 4 cm. Du kan forenkle produksjon, jernbane bare å plukke riktig størrelse. Hvis du foretrekker det, kan du la rektangulær, som en del arbeid er enda enklere fordi de ikke glir i hånden, i motsetning til å kutte runde. Hvis du liker de runde borekaks, er det nødvendig å runde hjørnene av en hånd flyet.
Hvordan å lage et håndtak for spade, en detaljert beskrivelse av teknologien


 Enden av håndtaket bør skjerpe, så han nærmet bajonetten, er det viktig å ikke fjerne for mye tre.

 Når baren kan legge inn opp til halvparten av sporene bør fjernes fra skjære chips henhold til ulikhet sporet (det er i en vinkel og dens ujevn dybde). Til engraftment ikke hindre innreise til landet, er det nødvendig å flate enden av kluten spade.

 Etter å pålegge en skuffe til å håndtere. På en ordentlig skjerpet bar lett pålegge en spade. Haes til å håndtere to tredjedeler, og deretter hamret på dybden av sterke slag mot bakken, så er det nødvendig å fiksere barved pålitelighet.

 Sluttbehandling - zashkuryuvannya skjæring med sandpapir, og for bedre holdbarhet av engraftment kan dekkes med gjennomsiktig lakk. Dersom det er ønskelig, vil sikre en spade håndtak, festes det på baksiden av stammen.

Яндекс.Метрика