Hvordan å spinne bøyle å gå ned i vekt?
 Hvorfor skulle endelig ta deg sammen og ikke tilbringe fritiden med sine tall og generell styrking av kroppen? Du trenger ikke å torturere kroppen knebøy og utmattende klatrer i bagasjerommet. Nok til å få et mirakel-simulator kalt hula-hoop eller ring. Og inkluderer favorittmusikken din, kan du nyte klasser i påvente av en positiv effekt. Men til klasser på hula hupom brakte deres effekt raskt og var vellykket, må du skikkelig vri wrap å gå ned i vekt.
 Hvordan velge riktig ring for sysselsetting?
Effekten av hula leksjoner hupom avhenger av hva slags bøyle involvert for trening:
Enkel bøyle. Konvensjonell hula hupy veldig lett og hul inni, de er laget av aluminium eller plast. Disse bøylene er egnet for nybegynnere.
Tynget hula hupy. Under økter med bøyle brenne flere kalorier og dermed vekttap prosessen går mye raskere. Disse bøylene mye vanskeligere ved det faktum at hulrommet er fylt med en bøyle. Nybegynnere er ikke egnet hoops, siden ikke brukt for klassene midje kan være eier av blåmerker. Så etter et par økter med en lett bøyle kan gå til utyazhelennomu.
Hoops effekten av massasje. Disse bøylene er utstyrt med massasje perler på innsiden, noe som er flott massasje midje, hofter, rygg og rumpe. Massasje hoops mer effektive enn tidligere versjoner. Noen modeller er utstyrt med sensorer som teller antall omdreininger, hastighet og forbrente kalorier.
Sofistikert. Disse bøylene er designet for enkel lagring og bærbarhet består av flere deler.
Fleksible hoops. Disse modellene er myk og er lett eller vanskelig. De er designet for å trene musklene i bena og hendene og brukes i tøyningsøvelser.
 Fordelene med hula klasser hupom
Hvis riktig vri bøyle for vekttap, kan du ikke bare fjerne de ekstra inches rundt midjen, men også styrke hele kroppen samt fordelene av hula hupov vitenskapelig bevist:
forbedrer lymfesirkulasjonen, og dermed redusere livvidde;
trener luftveiene, hjerte-og vestibular system;
støtter tone hele kroppen;
klasser bøyle trygge indre organer;
trener musklene i skuldre, armer og rygg;
utvikle koordinasjon og fleksibilitet;
bidra til opprettholdelse av korrekt holdning;
er nøkkelen til god helse;
hula klasser hupom er gøy.
Fordelene av klassene mirakel trener opplagt, er det til mye billigere enn mange kjente simulatorer for vekttap.
 Hvordan ønsker du å spinne bøyle for å gå ned i vekt?
Riktig vri vikle å gå ned i vekt, får i tilfelle at beregne byrde og ikke overdriv øvelsene:
Føttene skal settes sammen, rette ryggen, hendene bak hodet og fjerne sidene.
Talias må rotere jevnt i en sirkel, og den sirkel som beskrives i diameter bør være så liten som mulig.
De øvre og nedre deler av kroppen til å forbli i ro.
Eksperter anbefaler vri bøyle på tom mage.
Magen under øvelsen må være intens.
Breathing bør også være riktig: hoop bekymringer magen - pust, forteller rammen tilbake - puster.
Belastningen på hver øvelse bør økes. For det første, bør varigheten ikke overstige 5-10 minutter. For avanserte brukere rokker hupa økter kan vare en halv time. Lære å spinne bøyle å miste vekt lett. Hovedholde riktigheten av de øvelsene, overvåke nivået av stress og håndtere hula-hupom regelmessig. Men selv være oppmerksom på og være forsiktig:
de første månedene etter fødselen, gir okkupasjon tillatelse til legen;
i de kritiske dagene bedre gi kroppen en pause;
i sykdommer i indre organer av baksiden og forsiden av yrker bør konsultere med en spesialist;
kvinner i alderen heller ikke anbefalt å engasjere seg med hula-hupom;
strenge kontraindikasjoner: graviditet eller mistenkt sin tilstedeværelse.
Men ikke nok til å skikkelig vri wrap å gå ned i vekt. Ved å studere med hula-hupom behov for å tilføre næring og bruken av en tilstrekkelig mengde av væske, da effekten kommer raskere.  
Redigere kokos?
 Selv om de fleste verdifulle egenskaper, saftig kjøtt, eksotisk smak og latterlig pris, vi fortsatt ikke tør sette frukt i reklame "Bounty" i sin produkt kurv. Og alt fordi synet bildet hever umiddelbart smertefulle forsøk på å erobre denne uinntagelig skall, og et ønske om å nyte sin delikate kjøtt og nyte en forfriskende melk forsvinner av seg selv. Faktisk er behandlet kokos ikke er for vanskelig, og tilpasse prosessen kan være ganske rask. Ganske arm tålmodighet og nødvendige verktøy.
 Ser svakheter
I hver og har en sine svakheter. For eksempel, helten fra gresk mytologi, Achilles de var fem, og i vår andre kokos - tre mørke øyne ligger på den ene enden av mutteren. Den andre svake punktet er rett på søm, som ofte blir kalt ekvator. Å riktig behandle kokos, trenger vi følgende verktøy:
korketrekker eller skrutrekker (du kan også bruke en drill);
hammer eller en kniv;
tube (halm), glass;
teskje.
 Demontere kokos
Før du utvikle en kokosnøtt, må du trekke ut saften fra det. For å gjøre dette, med sine tre øyne finne den mykeste og sette det inn i en korketrekker eller skrutrekker. Til prokolovsya øye, bør du banke på skrutrekkeren med en hammer. Hvis du bruker en drill på dette stadiet, får du raskere. Når hullet er gjennomboret, bør tømmes i et glass med melk eller drikke det gjennom et sugerør.
Å riktig behandle kokos, zachohlyty deg et håndkle eller plastpose og legg den på et hardt underlag. "Dekk" ikke vil fly vekk granatsplinter. Deretter treffer mutteren ved ekvator, snu den etter hvert slag så lenge kokos ikke er delt inn i to deler.
Valnøtt også deles ved å plassere øynene opp og treffer flere skarpe siden av kniven i sømsonen. I den resulterende sprekk sette inn en kniv og snu den til mutteren splittet fra hverandre.
Siden vi trenger en masse, er det nødvendig å skille den fra huden. Det er nok til å settes inn mellom hud og kjøtt teskje av spiselig og skiller lett.
All behandling av kokos tar ikke mer enn sju minutter. Men hvis du er ny, må du jobbe hardt for ca femten minutter.  
Hvordan lage figurer av fugemasse. Hvordan lage pasta hjemme

 Cake Decoration kitt - en høyere klasse konfekt kunst, men resultatet er verdt innsatsen. Selvfølgelig, for å gjøre komplekse komposisjoner hjemme bare ikke vil fungere, men mer enkle ting - er mulig. I dag vil vi lære deg hvordan å lage figurer av mastik kake for baby hjemme med sine egne hender.

 Hvordan å dekke en kake med mastic egne barn


 Klar og montert kake toppet med glasur eller smørkrem, nøye glatt og avkjøl.
 Tetting roll pin størrelse litt større diameter kake, flytte den til kake og lukk forsiktig toppen av kaken. Unødvendig mastic trim med saks. For hver side - roll bånd noe større enn høyden av kaken og lengre enn omkretsen av kaken.
Hvordan lage figurer av fugemasse. Hvordan lage pasta hjemme

 Sidene av kaken kan være dekorert med lyse sirkler, firkanter eller stjerner. Du kan lage figurer former for cookies eller lage egne sjablonger.
 Hvordan lage figurer av mastik for barnas kaker hjemme

Hvordan lage figurer av fugemasse. Hvordan lage pasta hjemme

 Farget lim rulles ut tynt og kutte sjablonger med sin figur, dekorere vi sidene av kaken. Cut figurer er på båndet til sidene av kaken og presser dem rocking i hoved mastik.
 Filmen overføring på kaken, roterer i en sirkel. Unødvendig å klippe bort og vakker lå side søm.
 Nå tenke over hvordan vi ønsker å dekorere toppen av kaken.

 Hvordan lage pasta hjemme


Hvordan lage figurer av fugemasse. Hvordan lage pasta hjemme

 Top kaken kan være dekorert med applikasjon. For å gjøre dette sjablong bilder til toppen av kaken, demontere det for deler og klippe dem med farget kitt samle bilde med detaljer på toppen av kaken.
 Hva gjør tallene av mastik for barnas kaker hjemme?
 Forme med fugemasse veldig enkelt, som leire. Du kan skjære figurer av dyr, sommerfugler, sopp, bier og mer.
 Veldig enkelt blende med fugemasse Smeshariki. For eksempel, dunke Sovunyu. Kata ball av kitt farge - det vil hodet, feste trekantede ører. Med hvit mastic lage hvite sirklene for øynene, øyne stengt i århundrer. Lepim nebb og feste til hodet, så kan du klippe nebb, virket han å åpne. Å feste pupillene. Rozkachuyemo tynne pølser og Happy Feet Sovunyi. Fest ben, vinger og lage en morsom lue Sovunyi.
 Nå er du klar over hvordan å lage pasta hjemme for baby kake med hendene alene.
 Et utvalg av interessante video leksjoner om matlaging pastaer.

 Her er en interessant video steg for steg "hvordan å lage en pasta hjemme."
Яндекс.Метрика