Hvordan å spise mindre for å gå ned i vekt?
 Mange kvinner står overfor problemet med overvekt. Noen bestemmer seg for å dra nytte av spesialagenter, noen sitte på strenge dietter. Men for de fleste problemer vises ganske spesielt hvordan man skal spise mindre for å gå ned i vekt? Det synes åpenbart at hvis du begynner å ta mindre mat, beløpet vil også bli gradvis redusert. Siden mesteparten av vekten er økende på grunn av overspising, dårlige matvaner, kvinner tenker i riktig retning. Du trenger bare å spise mindre - og du gå ned i vekt. Men hvordan du gjør dette når det er så mange fristelser? På vinduer flaunt fargerike kaker og paier selges velsmakende pølse kjøtt Og hvis du fortsatt en fan av akutt, er problemet forverret. Men den måten, er selvfølgelig. Husk noen enkle tips for å utvikle en egen vekttap plan og hold for gjennomføringen. Visste du lurer på når de pounds vil gradvis gå, vil figuren din blitt mer sofistikert og feminin, vil lette kropp og bedre humør.
 Gå ned i vekt. Hva om ikke å gjøre det, og du begynner å gå ned i vekt
Bare trenger å vurdere en rekke viktige punkter. Noen ganger kan en kvinne som prøver å raskt gå ned i vekt så mye som mulig for å redusere volumet, gå for langt. Som et resultat, kan du få til en sykehusseng, syk eller bli eier av en ekkel kronisk sykdom. Det er viktig å handle med omhu, og sørge for alle på forhånd. Du ønsker ikke å gå ned i vekt for enhver pris, ikke sant? Du må være vakker, sunn og slank, ikke syk, utmagret og svak. Husker noen nyanser.
 1.  Elsk deg selv og kroppen din. Selv når din refleksjon i speilet er at du ikke trenger det mest gledelige følelsen, bør du ikke miste den kjærlighet og respekt. Dette organet - din. En annen vil du ikke. Din oppgave - vær forsiktig billedhugger av figuren. Du trenger ikke slåss med kroppen min, å være overvektig, men justere volumet. Prøve å "forhandle" med kroppen din, for ikke å erklære krig mot ham. Tune in til en positiv, rolig vurdere nøyaktig hvordan du kan hjelpe bli slankere figur og kropp - attraktiv.
   Ikke sulten. Bestemmer seg for å spise mindre, i alle fall ikke gå på en sult diett. Det er mulig at du har hørt og lest mange historier om mirakuløse transformasjon lubben i grasiøs nymfer av modellparametere, men i noen historie fortsetter. Selv om du vet en kvinne er faste slippe pounds - ikke ta deres eksempel. Det er mange grunner for å nevne bare grunnleggende.
  Hver organisme sult påvirker annerledes. En mann mistet sin stoiske, og den andre kanskje ikke være i stand til å vende tilbake til det normale.
  Strenge restriksjoner i mat kan påvirke helsen når som helst, selv etter flere år.
  Faste fører til en rekke sykdommer i ulike felt som strekker seg fra mage-tarmkanalen og som avsluttes i onkologi.
  Hvis du fortsatt ikke overbevist av disse argumentene, bare se på bilder av jenter som lider av anoreksi. Hvorfor mister du deg selv og risikere livet? Det er mye mer effektiv og intelligente måter. Glem sult.
   Følg grad. Begrens deg til mat, hvis du vet, som virkelig overspise ha. Men sikkert følge grad. Følg din tilstand. Du bør ikke føle seg dårlig, unngå situasjoner der du begynner å svekke av underernæring.
   Hjelp av en spesialist. Et utmerket valg - ta kontakt med en ernæringsfysiolog. I tillegg kan du vel hjelpe vanlig lege. Fullføre en full undersøkelse. Finn ut potensialet av dine kropps svakheter. Kanskje på noen produkter du ikke kan gi opp, og gjøre noen retter å bli ekskludert fra kostholdet. Du kan også finne ut at du har en kronisk sykdom der kosthold og diett må justeres. Tenk på det.
   Ta deg god tid. Gi for mye press på kroppen din ikke kan. Ikke forfølge øyeblikkelige resultater. Dersom pounds vil gå fort, de bare returnere umiddelbart. Dette skinnet er allerede begynner å se mye verre, rynker vises. Gjør alt sakte.
   Være objektiv. Vurdere alternativene objektivt og prøve å forestille deg hvor mye du skal gå ned i vekt. Hvis du - den klassiske "smultring" dramatisk ned i vekt ikke trenger. Du vil miste ansikt, yskazyte kroppsproporsjoner. Bedre bare litt lavere vekt, prøve å gjøre litt mer feminin figur og, selvfølgelig, for å holde seg "under" utgjør ikke vokse. Sett til det virkelige målet - og da vil det være lettere å oppnå.
  Å vite hva du skal avstå fra, kan du føle deg trygg. Når du bestemmer deg for at kroppen din trenger delikat behandling, kroppen skal beskyttes, vil du kunne gå ned i vekt og spise mindre uten at det går helse. Deretter kan du begynne å bygge og implementere dine planer. Gå ned i vekt sakte men sikkert!
   Spis mindre, gå ned i vekt effektivt. Noen hemmeligheter
  Det er mange hemmeligheter for å hjelpe deg å spise mindre og gå ned i vekt effektivt. "Effektiv" betyr ikke veldig raskt. Alt er naturlig, harmonisk og gradvis. Det er derfor de tapte pounds tilbake.
  1.  Uten sult. Det første rådet igjen at du ikke kan sulte. Hvis du prøver å bare gi opp frokost eller lunsj neste måltid vil være mye vanskeligere å motstå ikke å spise mer. I tillegg vil kroppen din bestemme på egen hånd for å forberede seg til neste sult, vil fettcellene utsettes "i reserve". Du vil få motsatt effekt. Også faste gastric juice kastet stadig mer negativt påvirker stoffskiftet. Hvis det er ødelagt, null volumet vil bli enda vanskeligere. Her noen diett ikke kan håndtere.
    Redusere porsjonene gradvis. Om nødvendig, lage en plan. Utmerket hvis du holder en dagbok, som viser hvor alle nyansene og prestasjoner. La dine deler er mindre etter hvert. Så det vil være lettere å venne seg til å spise mindre.
    Aksje opp fine og nevmestytelnoy kjøkkenutstyr. Velge vakre boller, små plater. I stor kapasitet mat lå ikke. Hvis mulig, laste bitter mat, ta en teskje. Så du til slutt bli vant til å spise mindre, men den visuelle delen vil se komplett.
    Spis sakte. Ta deg god tid når du spiser. Spise lenger tygge maten grundig nyte smaken og ulavlyvayte alle dens nyanser.
    Drikk rikelig med væske. En viss mengde av mat er det mulig å erstatte fluidet. Drikk juice, fruktdrikker, mineralvann og te.
    Følg modus. Unngå ikke-planlagt "snacking" å spise mindre og gå ned i vekt. Ditt kosthold bør være tenkt ut på forhånd. Hvis du bestemmer deg for å gjøre vanlige porsjoner, bare redusert, kan spise tre ganger om dagen. I tilfelle du ønsker å spise mer, for eksempel 4-5 ganger om dagen, bør delene være enda mindre. Men du vil spise med mindre intervaller - så redusere volumet av mat konsumert enklere.
    Frukter. I stedet for smørbrød, deilige kaker og søtsaker, spise et eple. Ligger i hjertet av en kurv av lyse frukt. De er nyttige, men ta litt kalorier.
    Unngå skarpe. Du bedre gi opp krydder, ulike krydder. De perfekt stimulere utskillelsen av gastric juice - appetitten vil bli mer. Siden det er færre mer komplisert.
    Eksotiske. Prøv å eksperimentere med mat, spise små porsjoner, men noe deilig, eksotisk. Dette vil distrahere deg fra ønske om å spise mer. Bare uvanlig mat bør være litt.
    Når jeg spiser Under måltidet helt fokusere på prosessen. Ikke la deg distrahere av samtaler, datamaskin eller TV. Så du vil føle raskere metning.
   Betale mer oppmerksomhet til seg selv, ta vare på helsen sin. Elsk deg selv og kroppen din, ikke slåss over vekt. Du bare justere sine volum, lære å spise mindre for å gå ned i vekt. Distrahert av et ønske om å sitte mer, nyte nyansene, prøve uvanlige retter. Huske om fysisk trening: gå, løpe, gjøre øvelser. I stedet for "snack" spise en banan eller eple, og en av de vanlige kveld "kveldsmat" med å lese en ny hobby eller sosialt samvær med venner. Spis mindre og vokse tynn!  
Hvor raskt tørre sko?
 De fleste lider av å bli våt demi sko, fordi i det vi vanligvis befinner oss i høst regn eller på våt squelching "rotet" av våt snø og gjørme i løpet av våren. Til sko servert lenger trenger å beskytte den mot fuktighet spesielle midler og tørket etter hvert soaking. Men hva om det er et presserende behov for å gå ut og spare noen tørr damp?! Så du trenger for å raskt tørke skoene, men det bør gjøres veldig nøye!
 5 måter hurtigtørkende sko
Pere hvordan starte tørke sko, må det renses for smuss og gni med en klut oppsamling av fuktighet fra overflaten. Bare da kan fortsette inntil tørket. Alle metoder er trygge for sko og bidro ikke til sin skade eller deformasjon, og passer for skinn, sko så kunstlær:
 1.  Tørketrommel for sko. I butikken tilbyr et bredt utvalg av sko for elektrosusharok svært forskjellig prisklasse. De er helt trygge, fordi avgir moderat varme. Du kan bruke penger en gang og kjøpe UV tørketrommel. Det ikke bare raskt tørre våte sko, men vil drepe bakterier og takle en ubehagelig lukt.
   Med aviser eller håndklær. Denne metoden er egnet i tilfelle at skoene våte naskvoz.Nuzhno rive avis i små biter og knuse sine hender, og deretter sette inn i bagasjerommet. Avis og toalettpapir absorberer fuktighet, men som våt de vil bli endret. Når papiret ta fuktighet og deretter dosushyty sko ved hjelp av en tørketrommel for sko eller hårføner.
   Ved hjelp av en hårføner. Våte sko kan prøve tørr varm luftstrøm fra tørketrommelen. Men sko bør holdes på minst 20 cm, eller under påvirkning av meget varm luft, kan den bli deformert. Vel, hvis enheten er en kul funksjon. Hvis det med jevne mellomrom, er temperaturen blåst luft mest mulig optimal.
   Hjelper salt. Ta med et stort bord salt og hell den i en varm panne i ett lag. Grundig antent den og sette den i en sokk. Hans innsats i sko. Salt absorberer overflødig fuktighet og varme rundt det å tørke støvlene. Men hvis saltet er avkjølt, ta den ut og se etter tørrhets sko. Hvis det ikke er helt tørr, og deretter gjenta.
   Ved hjelp av varm splinter. Ta noen små steiner og kaste dem i pannen. Sett kjelen på komfyren og slå på maksimumstemperatur oppvarming. Å være antent steiner og forsiktig kaste dem inn i støvlene. Stones vil produsere varme og lang kule ned, og dermed raskt tørre sko inne.
  For tørking bedre å bruke en mer godartede metoder for å ikke rote til sko. Bedre ennå, har et ekstra par sko.
   Det er ikke mulig å tørke sko
  Noen metoder for tørking, som folk aktivt bruker, skadelige sko og redusere sin drift. Denne tørke nær varme objekter, radiator, varmeovner, komfyrer. Altfor varm luft forvrenger sko, og likevel det kan rozkleyitysya. Av alle fagene oppvarming varmeapparat kan brukes, men skoene bør ikke være nærmere enn 40 cm unna. Hvis man bruker batteriet for tørking av sko, sko bør være plassert på en tynn vannrette rør, etter å erstatte dem en plate. Hvis batteriet er skjult metallisk skjerm, kan skoene settes direkte på den.
  Vel tørke skoene i nærheten av åpen flamme. Det kan ikke bare ødelegge en enkelt par, men også føre til brann.
  Til delvis beskytte sko fra lær fra å bli våt regelmessig behandle det med spesielle vannavvisende agenter. Dette gjelder spesielt for modeller med sydd såle.  
Яндекс.Метрика