Hvordan språklig arbeid?
 Skolen arbeider med ungdom som hadde enthralls. De fleste av dem er mye lettere å uttrykke sine tanker høyt eller mer konsise sjangere som epistolary. Men hvis tekstene på "Hvordan jeg tilbrakte sommeren" eller "Min fremtidige yrke" har blitt standard og er skrevet med nesten ingen problemer, konfronterer staten avsluttende eksamen elevene mye vanskeligere oppgave. Evaluering av suksessen til det russiske språket inkluderer språklig arbeid med hell skrive det ikke fungerer, kun ved hjelp av ferdighetene til å opprette en gratis essay emnet. Dette problemet har strenge kanoner visse krav uten å vite og / eller vurderer student risikerer ikke bare passere sertifisering og.
Funksjoner og språklige verk relaterte emner og form og innhold. Lær deres student må eier, fordi det er oppgaven med undersøkelse utført i klasserommet under oppsyn av en lærer. Ingen foreldre, vil ingen Cribs ikke hjelpe fange opp erfaringene fra språket. Videre er det viktig grunnleggende kunnskap. Evaluering av språklige verk utnytte kunnskap om språkteori, sin søknad til brev av forståelse tekst og prinsipper for utforming forskjeller mellom sjangere. Ignorerer noen av disse alternativene vil uunngåelig påvirke antall poeng tildelt arbeid, så bokstavelig talt alle nyansene som mulig bør tas nøye.
 Krav til språklig arbeid
Språklig kjent essay på teorien om språket. Oppgaver kan være knyttet til grammatikk, tegnsetting, morfologi - kort sagt, noen del av lingvistikk. I stil tanker språklig arbeid - det er spekulasjoner basert på noen innledende tag og innholdet raskrыvayuschem med eksempler og sitater sine argumenter. Så du må være dobbelt samvittighets: demonstrere omfattende opplæring, teoretisk og praktisk skriving dette stykket som en "to i ett".
Lagt språklige fungerer på åk er kunngjort umiddelbart før oppdraget og kan formuleres slik: ". Hva er reglene for registrering av direkte tale skriftlig test" "I noen tilfeller brevet bruker et kolon" eller Alt du trenger å gjøre er vanligvis passende russiske språkversjoner bringe bruken og evnen til å uttrykke tydelig og korrekt uttrykk for sine tanker skriftlig. Også må du strukturere svaret klart i tråd med standarder godkjent av Kunnskapsdepartementet skriver språklige essays:
 1.  Refleksjoner om språklig emne i samsvar med den aktuelle strukturen i teksten.
  Innstilling uttalelser som kreves for utvikling av temaet.
  Argument eget perspektiv, ved hjelp av materialet dekket.
  Den logiske og konsekvente uttrykk, konsist og klart språk.
  Kunnskap om vitenskapelig terminologi og dens passende bruk i teksten av arbeidet.
  Leseferdighet, å overholde alle regler for grammatikk, tegnsetting, stil, etc.
  Dette er påkrevd i henhold til manualen for lærere i russisk språk og er obligatorisk for samsvar med inspeksjon av eksamen. Godt arbeid må oppfylle alle av dem og ikke være formalistisk, uttrykke personlige kunnskap og erfaring med studenter. Derfor, selv ved hjelp av fjorårets materiale ikke garantere full satsing på språklige skrive essays. Hver gang for sertifisering er tilbudt en ny jobb, en anstendig ytelse som bare kan skyldes fullføre en omfattende opplæring og kjenner materialet skole kurset.
   Oppbygging av språklige verk
  Bygge Reklametekst sensor telles ikke mindre enn innholdet. Når du skriver språklige hensyn følge denne arkitekturen:
  1.  Introduksjon. Denne delen bør sette den grunnleggende avhandling om hvor videre løpet av synspunktene til forfatteren av verket.
    Hoveddelen. I form enn de to andre deler av teksten. Den må inneholde et tilstrekkelig antall argumenter og eksempler for å illustrere dem. Gir eksempler på deres ord, men i alle fall ikke mindre enn to for hver av den beskrevne fenomen.
    Konklusjon. Det skal være konklusjonen av arbeidet ditt. Ikke glem å nevne det i den samme informasjonen i innledningen, men å reformulere det.
   Den totale mengden av språklig arbeid kan ikke være mindre enn 70-80 ord. Korteste av risiko bli ignorert Undersøke styret. Så prøv å snakke utplassert, men uten eksplisitt verbal "vann". Å formulere oppgaven vil være nok 2-3 kompliserte setninger, men spekulasjoner om sin natur skal være mye bredere.
    Planlegg språklige verk
   Attestasjon oppgave ikke krever en plan og sin refleksjon i renskrevet, men mentalt forberedt tekstsekvens avsnittene vil hjelpe deg å fokusere og følge et element ikke glemme og ikke altfor mye skriving:
   1.  Thesis-entry.
    Eksempler-argumenter:
    Eksempel №1;
    Eksempel №2.
    Konklusjon CV.
    Hver del av starten på et nytt avsnitt i essayet at det bør være minst tre.
     Skriv språklig arbeid ordentlig
    Men ikke guder potter sparken, og i flere år nå niende, mer eller mindre vellykket passere staten sertifisering i russisk. Begynne å forberede seg på det på forhånd og eksamen vil bli gitt til deg uten søl. Ved utarbeidelse vurdere de ovennevnte standarder for produksjon og bruk denne trinnvise instruksjoner:
    1.  Du utstedt en oppgave - les det uten å miste synet av de grunnleggende kravene. De vil bli oppført sammen med temaet for arbeidet, og som må være oppfylt for å få gode karakterer.
     Lese eget fag eller uttalelse som har blitt den viktigste avhandling av arbeidet ditt. Sørge for godt forstått ideen som finnes i det mentalt og dele den, markere viktige punkter av innholdet.
     Avgjøre hvilke delen gjelder lingvistikk gitt tema. Mentalt gjenopprette kunnskap om dette emnet, og bestemme som det er forbundet ved hjelp av språket. Hva er dens rolle i språk? Betydningen for sin rikdom og utvikling? Praktisk anvendelse av morsmål?
     Start din egen ordlyd innføring av avhandling - som du forstår sin essens. Hvis problemet ved hjelp av forfatterens utsagn, vurdere kilden og bruke både direkte og indirekte tale i denne delen av teksten. Så du kan demonstrere en forståelse av problemet og muligheten til å bruke skille ordninger.
     Ikke glem at oppføringen ikke bør overstige 2-3 detaljerte setninger for å ikke se tilsiktet lang og skiller seg markant i forhold til den viktigste delen av arbeidet.
     Basert på avhandlingen i innledningen, går du videre til hovedinnholdet i teksten. Bruk den angitte teksten i jobben som en kilde til eksempler for sine argumenter. For å gjøre det enklere å velge eksempler, prøv å vurdere problemene gitt tema fra forskjellige vinkler. For eksempel, er det første navnet et språklig fenomen eller regel, og beskrive sin betydning i det russiske språk generelt og i teksten, spesielt. Argumenter hentet fra en tekst eller "fra hodet" vil bringe færre poeng enn å bruke oppgaven brukes i et gitt materiale. Rollen av teksten må rapporteres for hver av de argumenter, ikke bare for noen.
     Prøv å inkludere tekst fungerer uttrykks hjelp av språket. De gir liv til presentasjon av informasjon og gjøre det enklere å forstå hva som må gjenspeiles i karaktersettingen. Noen av mening og illustrere noen tegnsetting, avsnitt, innledende ord og setninger. Foretrukket i notering sine argumenter bruker begrepene "først", "Second", "Ifølge forfatteren," etc.
     KONKLUSJON spesifisere kortfattet, men likevel i hovedsak det to tidligere deler. Gjør logisk konklusjon som oppsummerer hans argument.
     For å lette deres oppgave å formulere meninger, starte arbeidet siste ledd ordene "So", "Basert på de foregående," "Til slutt konkluderer vi" eller annen vesentlig lignende. Dette vil sende dine tanker i riktig retning og vil hjelpe fullføre den sofistikerte tenkning.
     Ikke glem at kvalitativ språklig arbeid ikke kan være kortere enn 70 ord, men ikke strekke det også. Vyslovlyuytesya klart og vesentlig tema.
     Skriv langsomt og tydelig, slik at eventuelle feil og uklarheter ikke påvirker evalueringen.
     Til slutt gjenstår det bare å ønske deg en fruktbar forberedelse og vellykket bestått av staten endelig sertifisering fra russiske og andre elementer. I språklig arbeid må du huske og snakke om en rekke språklige begreper og media, for å bruke dem i praksis. Hvordan bør hvile natten før, ikke vær nervøs, utføre oppgaven orden, og informasjonen er alltid dukker opp i minnet til rett tid.  
Å kopiere linken?
 Prosessen med å kopiere linkene eliminerer behovet for å skrive inn nettadressen til web manuelt for å sende dem til e-post eller lime inn i et tekstdokument. Hvis web-adresse på Internett er kort og enkel oppringing, deretter ringe hender fortsatt mulig. Men hvis adressen er lang, og også består av trudnochytaemoho og trudnozapomynaemoho tegnsett, muligheten til å kopiere linker kan spare deg for mye tid. I praksis mange uerfarne brukere online kan ha problemer med kopiering alternativer, fordi de ikke vet hvordan.
Derfor, i denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan kopiere linken i forskjellige nettlesere.
 Mozilla Firefox
Å kopiere linken i Mozilla Firefox, høyreklikk på linken i hurtigmenyen, velg "Copy Link".
Å kopiere linken?

 Opera
I Opera nettleser lenke kopieres på samme måte. Klikk på høyre museknapp på linken i hurtigmenyen, velg "Copy Link Address".
Å kopiere linken?
 Google Chrome
Slik kopierer du en lenke i Google Chrome, må du gjøre de samme trinnene som i de to andre tidligere ansett nettlesere. Plasser markøren over linken, kan du klikke på høyre museknapp og velg Kopier i menyen for koblingen.
Å kopiere linken?

 Internet Explorer
Standard nettleser for Windows-operativsystemer - Internet Explorer er fortsatt ikke å miste sin posisjon og er populær blant brukerne. Å kopiere linken det er behov for å bringe på det med musen høyreklikk menyen og velg "Kopier snarvei".
Å kopiere linken?

 Safari
I nettleseren, Macintosh-maskiner kopiere lenker er ikke forskjellig fra lignende handlinger på Windows. Alle de samme høyreklikker med musen eller touchpad og velge "Copy Link Location" fra kontekstmenyen.
Å kopiere linken?

Når koblingen er kopiert den er plassert på utklippstavlen (maskinminne). For å få en henvisning fra utklippstavlen og limes inn i et dokument, nettleseren eller e-post til vet høyreklikk med musen og velg "Lim inn". Du kan også lime inn lenken ved å trykke hurtigtasten Ctrl + V.  
Яндекс.Метрика