Hvordan starte kommandolinje?
 Få av dagens databrukere boliglån er de dager da nesten helt fraværende grafisk brukergrensesnitt (GUI), og alle de grunnleggende trinnene i datamaskinen utføres fra kommandolinjen. Operativsystemet lar deg administrere vår tid en datamaskin er mye enklere å bruke en mus, touchpad og andre manipulatorer. Men selv i dag noen ganger trenger å kjøre skattede boksen for å fjerne datavirus spesielt skadelig, eller bruke bestemte funksjoner i Windows, et grafisk grensesnitt tilgjengelig.
For kommandolinje Windows-filen tilsvarer cmd.exe. For å utløse en ledetekst i Windows-systemer må kjøre denne filen. Hvordan du startet kan være forskjellig avhengig av operativsystemet.
 Windows XP
 1.  Klikk "Start" og klikk "Run" da.
  I den heter "Running programmer", skriv cmd og trykk enter (Enter) på tastaturet.
  Du kan også gjøre uten å skrive inn kommandoer og navigere på banen "Start" - "Programmer" - "Tilbehør" - "Ledetekst".
   Windows Vista og Windows 7
  1.  Klikk "Start".
   I søkeboksen eller skriv kommandoer, skriv cmd og trykk på Enter.
   Hvordan starte kommandolinje?

   Dessuten kan du kjøre kommandolinjen går mot "Start" - "Alle programmer" - "Tilbehør" - "Ledetekst".
   Hvordan starte kommandolinje?

   En annen praktisk måte å kommandolinjen, som er den samme i alle de nyeste Windows-operativsystemer består av følgende trinn.
   1.  Trykk på hurtigtasten Win + R på tastaturet.
    I inngangs kommandoer, skriv cmd og trykk Enter, noe som resulterer i åpne ledeteksten.
    Metodene ovenfor lansere en ledetekst på vegne av brukeren. Noen ganger trenger du å øke rettighetene til å utføre visse handlinger som kjører ledetekst som administrator datamaskin. Slik åpner du en ledetekst i administratormodus, gjør følgende.
    1.  Klikk "Start". I kontekstmenyen velger du "Alle programmer" og deretter "Tilbehør".
     Hvordan starte kommandolinje?

     I standardapplikasjoner, finner "Ledetekst" og klikk på den med høyre museknapp.
     På hurtigmenyen, velg "Kjør som administrator".
     Hvordan starte kommandolinje?

     Enig ber Account Control for å fortsette pågående handlinger, og du vil få en ledetekst som administrator.
     Hvis du aldri har jobbet med kommandolinjen, skriv det, klikker du på «hjelp» (uten anførselstegn) og trykk på Enter. En liste over alle støttede ledeteksten.
     Hvordan starte kommandolinje?

     Avklare formålet med hver kommando og argumentene kan brukes ved å skrive inn navnet på de interesserte lagene slash merke på "/? "En plass og trykke på Enter.
     Hvordan starte kommandolinje?
Hvordan øke swap-fil?
 Sidevekslingsfilen, også kjent som swap (på engelsk swap), også kjent som virtuelt minne - en funksjon av operativsystemet, implementert som en fil som er losset (registrert) en del av mengden av informasjon i sin minneoverflyt. Hvis deaktivering sidevekslingsfilen, eller med utilstrekkelig for en dedikert diskplass, kan du ha ubehagelige konsekvenser i form av stamming og dype fryser operativsystemet. Disse problemene kan beslutte å øke sidevekslingsfilen.
 Hvor er swap-filen? Vanligvis, hvis ingen annen plass i innstillingene, er swap-filen pagefile.sys på roten av C-stasjonen og er skjult. Filstørrelsen bør ikke være mindre enn mengden RAM installert på datamaskinen. Ellers anbefales det å sjekke innstillingene og eventuelt øke diskplass tildelt under swap-filen.
 Hvordan øke swap-fil?
Endre størrelsen på sidevekslingsfilen i Windows XP på følgende måter:
 1.  Høyre-museklikk på tag "Min datamaskin" på skrivebordet. I kontekstmenyen velg "Properties".
  I den heter "System Properties" tab "Advanced". I denne kategorien finner under "Performance" og klikk på "Innstillinger".
  Et vindu med tittelen "Performance Options". Det må også gå til kategorien "Avansert", som i "Virtual Memory" klikk på knappen "Change".
  Et vindu med tittelen "Virtual Memory" velg alternativet "Custom size" og spesifisere output og maksimal størrelse på sidevekslingsfil i megabyte. Klikk på "OK".
  Som et resultat av operativsystemet konfigurasjon må meddele at "til endringene skal tre i kraft, må du starte datamaskinen på nytt."
  Start datamaskinen på nytt, noe som resulterer i økt få på sidevekslingsfilen.
  I Windows 7 og Vista innstillinger er veldig like.
  1.  Trykk på "Start" -menyen og velg "Control Panel", klikke på den.
   I Kontrollpanel, finne komponenten "System" og kjøre den ved å dobbeltklikke på musen.
   I System Information i venstre kolonne klikk på "Avanserte systeminnstillinger". Når du blir bedt, Sikkerhet og User Account Control klikk "Fortsett".
   I "System Properties", klikk på "Avansert" fanen. I denne fanen under Ytelse klikk på "Innstillinger".
   Et vindu "Performance Options", som også har behov for å gå til kategorien "Avansert", som i "Virtual Memory" klikk på "Rediger".
   Fjern haken fra "Auto velge mengde vekslingsfilen."
   Velg "Set Size" og for profilen på produksjonen og maksimal størrelse i MB bytte tjore. Trykk "OK".
   Resultatet av den foregående ledd, skal være en advarsel som sier at "For at endringene skal tre i kraft, må du starte datamaskinen på nytt."
   Hvordan øke swap-fil?

   Starte på nytt.
   Som for å sette swap-filen, må det sies slik:
   Den minste størrelsen på sidevekslingsfilen ønskelig å etablere en halv ganger mer enn den mengden RAM i den bærbare datamaskinen. Maksimum - fire ganger så mye RAM.
   Bruke sidevekslingsfilen, selv om du setter den til en veldig stor størrelse, ikke eliminere behovet for å øke RAM som en lesehastighet på stasjonen godt under hastigheten på informasjon fra minnet. En del av problemet løst raske SSD-disker.
   Hvis flere stasjoner på datamaskinen, og deretter bytte til beste organisere den raskeste av dem.
   Et godt valg pagefile innstilling er på valg av størrelse. " I dette tilfellet er selve operativsystemet regulerer størrelsen av bytte, basert på deres faktiske behov.
   Det er nyttig å gjennomføre periodisk defragmentering sidevekslingsfil. Men du trenger å bruke tredjeparts programvare, som standard betyr at Windows ikke er mulig.
   Universal avgjørelse om valg av størrelsen på sidevekslingsfilen no. Den vil variere avhengig av konfigurasjonen av datamaskinen eller sett av programmer som brukes for å utføre oppgaver.  
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?
 Alle moderne nettlesere er historie eller et blad som inneholder informasjon om stedene besøkt av brukere over tid. Ifølge ser dette bladet kan du få full informasjon om hvilke områder en bruker har besøkt og hva han gjør, mens på Internett. Derfor er det logisk at brukerne bekymret for hvordan du sletter historie besøker nettstedene.
Spicy aktivitet på internett er ikke den eneste grunnen som kan være nødvendig for å fjerne historie. Browsing History side og autofyll danner sammen med cache kan okkupere disk til 1 GB hver installert og aktivt brukte nettleserne. I brukt diskplass, de fleste av dataene på historie og lastet inn i RAM. Alt dette, selvfølgelig, reduserer mengden av ressurser avsatt til en datamaskin andre oppgaver og fører til en nedgang i det samlede resultatet. Frigi ressurser som brukes av nettleseren vil også bidra til å fjerne historie og cache.
Deretter vil vi diskutere hvordan du sletter historie besøk til områder i fem mest populære oppdaterte nettlesere: Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari og Internet Explorer.
 Slett historie besøker nettsteder i Mozilla Firefox.
Slik sletter historie i Mozilla besøker nettsteder må starte den (historie) åpen. For å gjøre dette, klikker du på den oransje Firefox knappen merket øverst til venstre, til høyre, velg "History" og deretter "Show all magasinet" eller gjøre alt beskrevet ganske enkelt trykke på "hot" tastene Ctrl + Shift + H (H - den første engelske bokstaven H fra ord hystory - historie - i alle fall).
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

I historien til å trykke på hurtigtasten Ctrl + A (A - engelsk i alle fall) for å raskt velge alle punkter av historie. Du kan velge dem manuelt ved å holde nede Ctrl-tasten på tastaturet og klikke på venstre museknapp på hvert element historie. Etter alt er valgt, kan du trykke på knappen Slett og hele historien vil bli slettet.
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

 Slett historie i Opera.
Hvis nettleseren ikke åpnes, og deretter åpne den. I øvre venstre hjørne klikk på knappen som sier «Opera» fragment og sin logo og velg menypunktet "Historie". Alt som er beskrevet i foregående setning, kan vi bare trykke "hurtigtaster" Ctrl + Shift + H.
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

I det åpne vinduet, velger du ønsket periode av historien over besøkte nettsteder i Opera venstre museklikk på den og klikker på Delete-tasten på tastaturet.
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

 Slett historie i Google Chrome.
Skriv også historien om Google Chrome ved å klikke på ikonet "Tilpass og kontrollere Chrome» i tre horisontale striper av grått i øvre høyre hjørne av nettleseren din, og velg menypunktet "Historie". Eller bare klikk "hot" tastene Ctrl + H for å ikke utføre som nevnt i forrige punktum.
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

Etter historien åpner klikk på "Slett logg".
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

 Klar historie i Safari (versjon for Windows leseren).
Slik åpner du en historie i Safari til å klikke på bildet vrehnem utstyr høyre hjørne av nettleseren din, og velg menypunktet "Historie". Eller gjøre det samme ved å trykke Ctrl + H på tastaturet.
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

Når vinduet åpner surfer historie fordele alle rekorder i det. For å gjøre dette, klikker du på en rad (rekord) i historie og trykk Ctrl + A tastene for å raskt velge alle data. Alle bidrag må være i blått (på standarden du designe Windows). Deretter klikker du på Delete-tasten på tastaturet for å slette loggen.
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

 Slett logg i Internet Explorer 9.
I IE9, i motsetning til andre nettlesere, ryddet historie ikke fra sitt vindu, og vindusinnstillingene alternativer. For å få til det, må du klikke på ikonet utstyr i øvre høyre hjørne av nettleseren menyen og velg "Alternativer for Internett."
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

I den må vi fanen "Generelt", å være der du må klikke på "Slett" undergruppe "view historie".
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

I det nye vinduet bør minst oppmerksom på posten "Journal" og klikk på "Delete" -knappen.
Hvordan du sletter historie besøker nettstedet?

Deretter historie besøker nettsteder i IE vil være helt ren.
 Ytterligere råd.
Enhver som er beskrevet i artikkel observatører kan konfigureres slik at historien eller ikke holdt eller slettes ved hver lukke nettleseren, så ingen var i stand til å lære av historien ved å besøke nettsteder på datamaskinen.  
Яндекс.Метрика