Hvordan å steke frøene i mikrobølgeovn?
 Frø - et produkt som ikke kommer av. Klikk ett, er det umulig å stoppe! Og med hver frø jeg vil ha mer og mer! Jeg lover at dette vil være den siste håndfull dag, uskarpt, når hun begynner å ta slutt. Og så til det siste frø i pakken før den vil bli helt spist. Store frø fans vet at det er mye billigere å kjøpe rå delikatesse og "vekt". Og de fleste av dem forbereder frø i en gryte og vet ikke engang at steking av solsikkefrø i mikrobølgeovnen er også mulig!
 Prøving og feiling
Siden mikrobølger er forskjellige, og derfor effektnivået også, den første til å undersøke opplevelsen av beredskap frø utført eksperimentell metode. De ble grillet av mikrobølgeovn er forskjellig fra den konvensjonelle metoden som pan frø må hele tiden røre, og mikrobølgeovn til å gjøre det omtrent en gang i minuttet. Å steke frøene i mikrobølgeovnen, må du:
helle solsikkefrø i et dørslag og skyll;
gi vann til å renne overdreven;
forberede for mikrobølgeovn kokekar og gjøre der frø;
sette fatet i ovnen på maksimal effekt i 1 minutt;
etter at frøene skal blande fuktigheten fordampe;
igjen sette dem i mikrobølgeovnen på samme tid, så du bør prøve å frø tilgjengelighet.
Hvis frøene er ikke klar, de igjen må sette i mikrobølgeovn. Så godt gjort. I gjennomsnitt roasting frø på denne måten er 3 til 5 minutter. Så snart tid brukt på steking av solsikkefrø, ble definert, i fremtiden kan de bli liggende i mikrobølgeovnen i 3-4 minutter, deretter røre og stek ett minutt til.
Men det vil steke frøene i mikrobølgeovnen i store biter, eller for liten. I det første tilfellet forblir de rå, og den andre - pryhoryat eller kanskje til og med ta fyr. Det optimale antallet frø - 300 gram i stedet varmebestandig parabolen kan brukes for bakepapir.
 Frø "lat"
Denne metoden er for alle som elsker å frø, men liker ikke å rengjøre dem. Det er nok til å kjøpe allerede skrelt rå frø og stek dem:
Strø frøene i en glassbolle og legg på et pergament;
legg den i mikrobølgeovnen og kok på full effekt i 3-5 minutter;
hvert minutt eller halvåpen dør av mikrobølgeovn og rør frøene.
Behandlet frø posmazheni i mikrobølgeovn, smake litt forskjellig fra frø skall tilberedes på samme måte.
 Salte frø i mikrobølgeovn
Saltede solsikkefrø - alle dine favoritt-godbiter, som ikke bare kan lage mat i kokekaret, men i mikrobølgeovnen:
Skyll og tørke frø;
oversette dem til et bredt glassbolle;
dryss dem lett med vegetabilsk olje og bland;
dryss med fine salt frø;
Sett en skål med frø i mikrobølgeovn;
steke dem i kraft mellom maksimum og gjennomsnitt, rør av og til.
Ta ett frø og prøve den på beredskap. Når frøene er klar, fjerne dem umiddelbart fra mikrobølgeovn og gi dem litt tid "til å komme." Ta dem med mikrobølger i 15 minutter slik at de kommer ut mye mer smakfull.
Frø bør hell i en bolle jevnt lag, ikke bitter. Så de prosmazhatsya jevnt, og vil ikke være slik at de brant et sted, og et sted var rå.
Mens matlaging kan ikke forlate mikrobølgeovn uten tilsyn. Og ikke glem å tidvis røre frøene, eller frø yngel første gang i mikrobølgeovnen vil ikke fungere, og må bruke dyrebar tid på rengjøring mikrobølgeovner og ventilasjon av rom.  
Hvordan lage eggerøre med melk?
 Når før du spørsmålet oppstår mangel på tid, og du vil trenge for å lage mat for å piske opp en velsmakende og næringsrik rett tilgjengelige produkter kommer til unnsetning omelett oppskrifter med melk. For matlaging bare trenger 10-15 minutter og bruke fantasi og legge til flere produkter i oppskrifter vil du ikke bare få tilgang nyttig, men føle ekte glede av deilige retter. Omelett student
 Dette er den enkleste og rask å fremstille fatet. For studenter omeletter du trenger:
 Egg - 4 stk;.
 melk - 3/4 c;.
 Vegetabilsk olje - 2 ss. skjeer;
 salt etter smak.
 Fremgangsmåten for fremstillingen
 1.  Hell melken i en dyp bolle, tilsett egg og salt.
   Pisk blandingen med en visp til en jevn konsistens.
   Hell oljen i en stekepanne og fordele den langs bunnen og indre vegger av kulinariske retter med en børste.
   Sett kjelen på en brenner. Når rozzharytsya smør, tilsett egg-melk blandingen og dekke.
   Cook krabbet over høy varme i 3 minutter. Deretter redusere flammen og kok i ytterligere 5 minutter.
   Åpne dekslet. Sett tilberedt parabolen plate størrelse pan og snu henne omelett. Deretter forsiktig returnere den i pannen, nå stekt side opp.
   Fortsett å koke uten lokk over middels varme i 5 minutter.
   Omelett i greener løk og tomater
   Matlaging denne retten tar mindre enn 15 minutter og brukes i sammensatte produkter er vanligvis på kjøkkenet hver familie. Obligatoriske ingredienser:
   egg - 5 stk;.
   melk - 1/2 c;.
   tomat - 1 stk;.
   Løk - 1 stk;.
   vegetabilsk olje - 2 ss. skjeer;
   persille;
   mat brus - på spissen av en kniv;
   salt etter smak.
   Fremgangsmåten for fremstillingen
  1.  Vask greener og tomater. Persille fint hugge ned, kuttet løk halv ringer, og tomater - tynne skiver.
    Smøre den indre overflate av bunnpannen. Plasser oppvasken på en stor brann og stek løken til lys gylden brun.
    Sett pannen tomater, solsikke og yngel med løk i 5 minutter.
    Pisk egg med melk rim, og legger natron og salt.
    Hell blandingen i pannen med grønnsakene. Dryss urter på toppen, cover og la det småkoke over middels varme i 7 minutter.
    Omelett kjøpmann
    Oppskriften for dette fatet krever tilstedeværelse av ytterligere bestanddeler - nemlig ost og skinke; så kanskje før matlaging du har å gå til butikken, men resultatet rettferdiggjør alle kostnader og forventninger. Listen over nødvendige produkter:
    egg - 6 stk;.
    melk - 1 c;.
    Ulike typer ost - 100 g;
    skinke - 100 g;
    smør - 30 g;
    grønt eple - 1/2 stk;.
    persille;
    mat brus - på spissen av en kniv;
    salt etter smak.
    Fremgangsmåten for fremstillingen
   1.  Skjær skinken i små terninger.
     Smelt smøret i en kjele og pensle dem servise.
     Stek skinken til fremveksten gylden brun.
     Gni på et lite rivjern eple, pre-ren det fra huden.
     Pisk egg med melk rim, salt og brus ved å legge til en blanding av eple gnagsår.
     Hell blandingen i pisket gryte, dekk med et lokk og la de retter tilberedt på lav varme i 6-8 minutter.
     Gni revet ost og dryss dem kryptert. Dekke pannen med et lokk og la det koke på svak varme i ytterligere 3 minutter.
     Før servering, dryss det ferdige omelett drysset med finhakket greener.
     Det finnes mange oppskrifter på omeletter. Du kan tenke på din egen; er det viktig å velge de riktige ingrediensene som de med hell kombinert smaken av bakt egg-melk blandingen.  
Hvordan lage dumplings i pannen?
 Hjem eller butikk, liten eller stor, med kylling, biff eller svinekjøtt kjøtt dumplings kan ha en annen smak og utseende, men de vil forberede like enkelt og morsomt. For de som nettopp har begynt å ta de første skrittene på kjøkkenet, viser vi deg hvordan du koker dumplings i pannen. Strengt følg instruksjonene og husk: jo nærmere du nærmer kokeprosessen, vil utfallet smake bedre. Deretter muligheten til å lage dumplings tjene deg til god nytte i situasjoner der du trenger for å raskt og sømløst å lage deilig, billig og næringsrik parabolen.
 Hvordan lage dumplings i pannen?
Det første du må gjøre for å lage dumplings i pannen - er å bestemme antallet og størrelsen på de to første. Jo mer du trenger for å lage dumplings, til mer volum være pan. I gjennomsnitt må ti klassiske dumplings har minst én liter væske. Ellers deigen risiko rozvarytysya zlypnutysya og snu til noe litt dumplings selvfølgelig.
 1.  Likte pan ikke mer enn to tredjedeler, helle kaldt vann, sette kjelen på komfyren, slå den maksimale brann og bringe vannet til å koke.
  Når vannet begynner å koke, salt den. Tilsette vannet svart pepper og laurbærblad. Siste nummer bestemmes av din smak og størrelsen på pannen. I en liten kasserolle kan sette to eller tre erter pepper og en stor laurbærblad, en stor - sju eller åtte sorte erter og to eller tre laurbærblad.
  Sovner i en pott dumplings. Vi tar ut dem rett fra kjøleskapet. Før matlaging dumplings trenger ikke å tine!
  Cook ravioli på maksimal varme, rør av og til slik at de ikke holde seg til bunnen av pannen. Når dumplings flyte, kan brann reduseres med 30-40 prosent.
  Dukket dumplings kok ytterligere ti eller femten minutter over middels varme. På dette stadium, kan de av og til forstyrrer eller ikke forstyrre i det hele tatt.
   Hva du skal spise dumplings?
  Klar dumplings kan ha både alene og sammen med kjøttkraft. Av dumplings er gode nesten alle typer moderne dressinger (for eksempel kremet hvitløk), ketchup, majones, rømme, smør. Som med alle kjøttretter, dumplings kombinerer perfekt med friske urter - for eksempel hakket vårløk. Sistnevnte kan bli stenket seg dumplings og pelmennыy "suppe" - dumplings, servert med sjy. Som grønn er også egnet for sprinkling koriander, dill og persille.
  Hold dumplings kan være for to eller tre dager i kjøleskapet, adskilt fra kjøttkraft. I flytende ravioli raskt kollapse.  
Å kutte jeans?
 Hvis din favoritt jeans slutt tørkes hardt og slitt, og den nederste kanten av støvete frynse pryder beina, ikke rush å bli kvitt dem. En litt oppfinnsomhet, utholdenhet, symaskin og skarp saks, og du kan gjenopplive sine gamle jeans eller få nye stilige shorts. Eller - broer, som noen liker. For å lære hvordan å kutte tykk denim og prosessen med land som ting så fin, pent og ryddig, og vil bli diskutert i denne korte artikkelen.
 Faset instruksjon Cut Jeans
 1.  Før du kutte jeans, måle høyden og snittet. For å gjøre dette, bære dem og etterlate merker Tailor kritt, tørr såpe eller blyant til ønsket høyde.
  Fjerne jeans og plassere dem på et flatt underlag. Igjen, sjekk materialet, prøv å forestille seg at du ønsker å få et resultat. Om nødvendig, justere lengden på bena, sette på kluten ekstra markup.
  Snittet kan være tverrgående og foret. I det andre tilfellet vil si at innsiden er et lite stykke av stoff som er sydd, forskjellig farge og tekstur. Hvilke deler vil bare se bedre ut i jeans, bestemmer du.
  Seksjonen behøver ikke å være rektangulær. Du kan klippe jeans på mønstre og forskjellige komposisjoner formål, pre-forberedt papir sjablongen. På den faste ben sjablong hjelp sartorial pigger krets omkranset med kritt eller såpe.
  Hvis kuttet er et gjennomspill, bare flytte saksen på den planlagte banen. Du kan klippe den første stykke tøy mindre størrelse for å prøve på jeans igjen og vurdere hvordan ting vil se ut til slutt.
  Hvis du planlegger å bruke et substrat, først må du finne det. Land underlaget skal være omtrent en og en halv inches mer enn klippekanten. Kuttet må behandle overlock eller for hånd til stoffet er ikke smuldrer. Deretter forsiktig fremstøt ekstern eller intern søm jeans, pin pad pins og prystrochyte til sin grunnleggende stoff på symaskinen. Søm lagt strengt på pre-planlagte bane kutt.
  Når grunnlaget er klar, kan du pent kutte jeans inne kontur og fjerne overflødig vev. Og du kan legge noen få linjer på konturen, trekker seg inn i mønsteret og gjøre kutt er mellom linjene.
  Jeans dekorert på denne måten, ser veldig imponerende og stilig. Selvfølgelig, kutter hvis du viste fantasi ut interessant og nøye utført. Så ta deg god tid i forveien for seg alle faser av arbeidet, test maskin utenforliggende deler av stoffet. Eller rett og slett ta kontakt med studio om ikke trygg på sine evner.  
Яндекс.Метрика