Hvordan å stive klutOfte, for å gi form og vakre utseende openwork hekle servietter, er husmødre prøver å stivne. For dette formålet, flere typer kjøretøy. Den mest vanlige av dem - denne, selvfølgelig, stivelse, hvorfra kommer navnet "stivelse". Dette er ikke den eneste måten for å gi bindet ønsket form og stivhet. Hell brukes til stivelse produkt, og sukker, og PVA lim, kalt stivelse-gloss.

For å stive av vev ved hjelp av stivelse
Hvordan å stive klut

For nakrahmalyvanyya servietter ved bruk av slike typer av stivelse, slik som: ris, potet og mais.
Det finnes flere typer nakrahmalyvanyya: svak, middels og sterk. Dermed til en spiseskje av stivelse tilstrekkelig nakrahmalyvanyya svak, halv - gi gjennomsnittlig nakrahmalyvanye og to spiseskjeer trenger for sterk nakrahmalyvanyya. Og alt dette - med en hastighet på én liter vann. Å brygge lim uten klumper, først i ønskelig mengde stivelse riktig fortynnet i litt kaldt vann, og deretter legge den resulterende slurry i kokende vann og under omrøring, vente til pastaen blir gjennomsiktig, og på overflaten ser små bobler . Hvis du fortsatt klumper dukket opp - det spiller ingen rolle, de kan filtreres etter gasbind.
Den samme prosessen nakrahmalyvanyya veldig enkelt: slippe litt avkjølt lime vår servetochku, impregnert henne væske, forsiktig klem og lagt på en forberedt plan, noe som gir et utseende som vi ønsker. Etter tørking kan produktet være på grunn av jern h / b stoff.
For å stive av vev ved hjelp av sukker
Hvordan å stive klut

For nakrahmalyvanyya våtservietter kan brukes sukker heller, sukker sirup, tilberedt med et glass vann, seks spiseskjeer sukker og en håndfull av stivelse.
Fremgangsmåte for fremstilling av sukkerpasta, som om prosessen med nakrahmalyvanyya - det samme som beskrevet ovenfor. Det er bare i ditt tilfelle deilig servetochku kan spise gnagere og insekter.
For å stive av vev ved hjelp av stivelse-gloss
Hvordan å stive klut

En annen måte for å gi den opprinnelige tetthet bindet samme glans - det proprasuyte henne med en uvanlig løsning. For å gjøre det nødvendig å blande ris eller hvetestivelse (5. skjeer), talkum (3. ss) brunt pulver (1 ss. Spoon) og fortynnet med kaldt vann. Du kan også bruke andre reseptbelagte og gloss-stivelse, blande borsyre (2 ss. Ss) brun (10 i. Skjeer) og ris stivelse (8 c. Ss) kaldt vann. Så, alt du trenger - det forsiktig fukte kluten med vann og kokte til jern - det vil komme tykk og litt skinnende.

For å stive av vev ved hjelp av PVA lim

Hvordan å stive klut

Til slutt kan du stive av vev ved hjelp av PVA lim. For dette formålet lim fortynnet med vann til en kurs på 1 til 2.
Men å velge en eller annen måte nakrahmalyvanyya oppmerksom på at svart servietter bedre stivelse er ikke hjemme.
Hvordan å stive klut
Hvordan velge en luftfukterInneklima bestemmes av dens fuktighetsnivå. Optimal fuktighet for mennesker er 40%. Når luftfuktigheten er under akseptable standarder, plukker den tørre luften opp fuktighet fra kroppen, planter, treprodukter, som er i stuen. Det også dårlig påvirker helsen, det kan være en distraksjon, døsighet, en person blir fort trett, han redusert effektivitet og svekker immunforsvaret.

Trenger luftfukter
Tørr inneluft gjør menneskelig hud tørr, før det begynner å alder, irritert slimhinne, og på grunn av dette kroppen trenge ulike virusinfeksjoner som kan føre til alvorlige sykdommer.
Og mangel på fuktighet i rommet reflekterer negativt på treprodukter, gulv, malerier. På grunn av mangel på fuktighet, de raskt sprekker, begynner å smuldre opp. Overdried luft akkumulere statisk elektrisitet, som hindrer støv bosette på gulvet, fordi den flyr i luften, og hun er svært vanskelig å bli kvitt. Dårlig indikerte mangel på fuktighet i rommet på grønne planter og dyr.
Derfor må luft mettet med vanndamp. Dette vil hjelpe kremer som skal rengjøres ionisere bolig.
Spesifikasjoner luftfuktere
Velge denne uunnværlig instrument for rommet, være klar over området og nivået på ytelsen til denne enheten. De fleste produsenter luftfuktere seg indikere hvor mye plass som er i stand til å tjene en bestemt luftfukter. Vanligvis er de fleste av disse enhetene designet for områder med ikke mer enn 150 kubikkmeter. meter. Men hvis et godt søk, kan du finne og egnede lokaler for volum 35, 60, og noen ganger 200 kubikkmeter.
Installasjon og drift av luftfuktere for rom ikke skape noen problemer, fordi de ikke krever en spesiell installasjon. Å bruke dem nok til å fylle tanken med vann og fuktighetskrem koble til strøm. Denne enheten er i stand til å jobbe døgnet rundt uten avbrudd. Støy gjør ikke det praktisk.
I tillegg, luftfuktere for lokalene er kompakt og kan enkelt monteres på veggen. Dessuten kan de være installert i nærheten av batteriet, og effekten vil spre dem rundt i rommet i halvparten av tiden. I dag kan du finne i butikkene og kremer for lokaler som er utstyrt med en sølv pin, desinfisering vann.
Tradisjonell luftfukter
Det kalles også kald damp luftfukter. Dens struktur er den enkleste av alle luftfuktere. Drevet slik innretning ved fordampning av kaldt vann, molekylene gjør luften i et boligområde fuktig. Vann fylle spesielle tanker, der det blir i skuffen, hvor vannet er utsatt for spesielle fordamping elementer.
I den billigste fuktighetskrem for lokaler brukte patroner, papir, gjennomsyrer det vannet, som deretter stiger. Dyrere systemer har allerede plastskiver. En vifte holder vann gjennom fordampning elementer, slik at luften blir fuktet naturlig. Tradisjonelle kremer kan øke frekvensen av fordampning, justere å påvirke inneluften. Som luftfukting er i seg selv ikke disse enhetene ikke trenger mer regulering, lett å bruke, pluss at de er mye billigere enn andre.
Men ønsker å kjøpe en luftfukter kald par bør vurdere at det skal ta bare destillert vann. Hvis du bruker vanlig vann patron som fukter rommet vil raskt bli tett med salter og regelmessig må endre det. Når destillert vann for hånden ikke blir funnet, kan du installere et annet mykgjørende kassett. Ofte det kan kjøpes separat.
For en dag en tradisjonell fuktighetskrem kan produsere 5 til 8 liter kaldt fuktig luft.
Luftfuktere med rengjøringseffekt
Eksternt, ligner de tradisjonelle luftfuktere. Men i tillegg til fuktighet, er de i stand til å rense luften, absorberende støv, lukt, forskjellige allergener. Slike enheter effektivt hjelpe kvinner ta vare på møbler, holde huset rent. De fukte forsiktig luften ved hjelp av spesielle skiver plassert på aksen, som roterer langsomt og går gjennom vann som er tilgjengelig på innsiden av luftfukteren. Denne typen luftfukter, som den forrige, er i stand til å regulere sitt arbeid, som er avledet fra fuktigheten og temperaturen i rommet. Ren luft er et resultat av å spraye vann. Denne luften er ryddet av skadelige mikroorganismer som kan utløse en rekke allergiske reaksjoner.
Luftfuktere for lokaler av denne typen er sammensatt av sølv stang med ioniserende egenskaper. Han utfører også biologisk behandling av vann som fordamper. Denne luft er fjernet omtrent 650 forskjellige virus og bakterier. Noen ganger er disse luftfuktere også i stand til å aromatize det.
Dampbefukteren
Virkningen av denne anordning er basert på fremgangsmåten for fordampning av væsken. Prinsippet er enkelt: vann, når koke begynner å fordampe og bli til damptilførsel, noe som resulterer i luft mettet med fuktighet. Til skjedde fordampning, to elektroder nedsenket i vann. De som følger med spenning, passerer vannet gjennom en strøm gjennom som det koker og fordamper. Når endelig alt vannet slått til damp, er elektrisk krets åpnet og luftfukter stopper sitt arbeid. Dette apparatet er trygt å bruke fordi du kan koble strømledningen bare til en enhet hvor alle uisolerte ledninger er utilgjengelige til brukerstedet.
Luftfuktere for rom som fungerer for et par, må nødvendigvis ha en sensor fuktighet. Takket være ham Fordamper deg av, når fuktigheten innendørs er nådd behov. Imidlertid er den største ulempen med denne enheten forbundet med høyt strømforbruk (minst 300 W).
Ultralyd luftfukter
Slike enheter er i dag den vanligste og viktigst av alt - den mest effektive blant andre luftfuktere for rom. Disse fordelene inkluderer malohabarytnist, høy ytelse og lavt strømforbruk. I tillegg er de i stand til å nøyaktig kontrollere luftfuktigheten i rommet er av høy temperatur damp produsert og lavt støynivå.
Drevet av ultralyd luftfukter slikt system: vann, som opprinnelig ble plassert i tanken faller på en vibrerende, ultralyd plate, som et resultat, blir det til vann-blanding. Det anbefales å bruke destillert vann. På grunn av luftstrømmen som skaper fan, går vannblanding rommet, snu til damp. Han er absolutt ikke farlig for menneskers helse og kan ikke skade ham.
I dag kan du finne en fuktighetskrem med ionisk filter. De vann som gjennomgår spredning opprinnelig mettet med desinfisering sølvioner. Denne plassen er fjernet fra skadelige virus og bakterier som ofte forårsaker forkjølelse. For en dag en enhet renser et gjennomsnitt på ca 10 liter, mens opererer på lav effekt.
For enkelhets skyld, noen modeller av luftfuktere for lokaler utstyrt med en fjernkontroll. Derfor kan de slå mens i hvor som helst i rommet. De kan også være utstyrt med en innebygd termometer, flere moduser av makt enhet konstruert for svingete kabel. En dyrere enheter er også utstyrt med LCD-skjerm lar deg administrere moduser luftfukter.
Vedlikehold luftfukter
Før du velger en luftfukter for rom, bør du spørre selgeren om det er en mulighet til å kjøpe ham forsyninger. Det kan skje er at den valgte enheten vil passe alle krav og har en rimelig pris. Men den viktigste ulempe ved en slik anordning ville bestå i at den leverer å være vanskelig å finne, eller de vil være flere ganger prisen på selve enheten. Det er derfor det er nødvendig å gi preferanse til dyrere enheter - luftfuktere rom med damp og rengjøring effekt. De trenger ikke noen forsyninger.
I sin tur, tradisjonelle rom luftfuktere krever jevnlig utskifting av filter-fordamperen. Endringen bør være minst en gang hvert halvår, hvis en slik enhet med destillert vann. Når strømmet inni luftfukter vanlig flytende eller veldig hardt vann, bør filteret byttes ut for å fordampe i løpet av tre måneder. I tillegg produsenter anbefaler å endre filter når apparatet ikke er i bruk i en lang periode.
Skifte gamle kassetten filtrering til en ny ultralyd luftfuktere og behov for lokaler. Men de må jevnlig oppdatert granulert ionebytteharpiks. For disse anordningene har heller ikke bruke rennende vann, hardt vann, noe som er flere ganger reduserer varigheten av deres bruk. Den dyreste av bruk anses klimasystemer som krever erstatning flere filtre.
De fleste produsenter luftfuktere for bolig anbefales unntatt erstatning filterpatroner også kjøpe flytende antibakterielle tilsetningsstoffer, desinfisering vann helles. Dette gjelder ultralyd luftfuktere og tradisjonelle. Dessuten er det nyttig å kjøpe spesielle verktøy for å hjelpe effektivt fjerner kalk og andre urenheter som akkumuleres inne i enheten. Modeller som har smaksselskapslokaler, krever også bruk av aromatiske oljer.  
Яндекс.Метрика