Hvordan å stive stoff

 Som stivelse serviett tyul krage.

 Krahmalenye klær


 Krahmalenye elastisitet av stoffer, de krølle og mindre forurenset. Siste elskerinne krahmalyly nesten hele veien, nå gjør det sjeldnere.
 Ja, leger anbefaler ikke stivelse sengetøy som forverret pustende stoff, som ikke er nyttig i forhold til hygiene. Av samme grunner, ingen stivelse eller stivelse undertøy bare dens deler, for eksempel krage, mansjetter, volanger.
 Selvfølgelig trenger du stivelse duker, duker og servietter som i dette tilfellet, bedre beholde sin form og har en bedre utseende og gardiner, dekker for møbler, sommer strikket luer, skjørt unge fashionistas.
 Selvfølgelig, denne behandlingen vask er også avhengig av smak og preferanser av eieren.
 Det er tre måter krahmalenyya : Myk, medium og hard. Når myk modus oppløsning fremstilt fra 7,9 g av stivelse tas opp i 1 liter vann, som følger: først, rør stivelse i litt kaldt vann og deretter med konstant omrøring helle en tynn strøm riktig mengde kokende vann. Må komme gjennomskinnelig lim uten klumper. Påfør myke krahmalenye klær fra fine stoffer: Batista, musselin.
 Hvis du trenger for å få en mer rigid fiksering, for eksempel behandlingen av duker eller møbeltrekk, brukte vi gjennomsnittlig konsistens løsning. For å gjøre dette, ta ca 10-12 g stivelse i 1 liter vann. Forbered en løsning lignende måte.
 Hard krahmalenye brukes til å formidle stivhet krage, mansjetter, underskjørt.
 For å fremstille denne oppløsning er 50 g stivelse i 1 liter vann og blandes grundig for å fremstille stivelse "melk", som tilsettes 15 g boraks fullstendig oppløst i en kopp varmt vann og avkjøles til romtemperatur. Den resulterende løsning ble grundig blandet og fikk stå 15-2 timer.
 Å stive en ting, er det midt i en løsning (Først kokte to måter) og bland godt til stoff helt lekket løsning. Klem deretter tørkes produktet og deretter drysset med vann og ga ligge i flere timer, stryke dårlig oppvarmet jern.
 Når den harde måten krahmalenyy presse, innpakket i hvit duk, retting alle folder og rynker, og sterkt presset på stoffet, som om å drepe henne løsning, og bør strykes litt oppvarmet jern.
 Hvis du ønsker å gi noen gode ting skinner, kan du bruke såkalte gloss-stivelse, som består av fem deler, unntatt stivelse består av tre deler hvit talkum og en del boraks. Alle komponentene er blandet sammen, legge til en liten mengde kaldt vann og rør.
 Den resulterende løsning tisser et stoff serviett og legg den i en løsning av ting. Så klapp den, og ved varmeløsning nakrahmalyvaet ting og gir det skinne. Forresten, vaskerom stivelse kan ikke etter hver vask som effekten varer i 3-5 vasker.
 I de senere årene, jernvareforretninger du kan kjøpe ferdig mix for krahmalenyya som nettopp har lagt til vannet for den endelige skylling. Det er veldig praktisk å bruke spesielle midler til nakrahmalyvanyya små gjenstander eller deres deler (krage, frills, volanger) i aerosol emballasje, som også tilbyr Hostess vår bransje.
 I tillegg ønsker jeg å gi et lite råd til fans stivede lin, stryke stivet at når ting ikke blir sittende fast til sålen tilsett stivelsen løsningen et par skjeer av melk.  
Rengjøring klær hjemme

 Hvordan rengjøre klærne selv? Rengjøring klær
 Innhold:
? Shoe lærprodukter
? Hvordan fjerne flekker fra semsket skinn
? Hvordan du rengjør en pels
? Hvordan å vaske og rydde dunjakke
 Vanligvis, folk kjøper klær ikke for en sesong, og så problemet med omsorg for slike ting er spesielt akutt.
 Poenget her er i det faktum at ikke alle av dem er vaskes i maskin med vaskemiddel som vanlig, så vi må vende oss til renseri.
 Men hva om din favoritt saueskinn pels bare kom frisk flekken, opprinnelsen til som du ikke vet? Raskt kjøre til renseri?
 Ikke nødvendigvis, kan du prøve å finne en løsning på egen hånd, men disse tipsene vil hjelpe deg med dette.

 Som en selv ren lær


 Huden er utvilsomt en av de mest populære materialer for fremstilling av klær. Dette er ikke overraskende, på grunn av det våre forfedre skapte de første tingene å beskytte dem mot kulde, vind og regn.
 Hver hud har sin egen unike struktur, et faktum
 må vurderes i omsorgen for en bestemt ting. Det kan vare i mange år, hvis du følger reglene for omsorg for denne verdifullt materiale.
 Stor betydning og fremstillingsmetode (semsket skinn, semsket skinn, nubuck, misbruk), fordi det påvirker dens egenskaper.
 Rengjøring av huden - er ikke lett, selv med tilstedeværelse av spesielle rengjøringsmidler for omsorg for dette heller lunefull materiale.
 Problemet ligger i det faktum at utvalget av feil vaskemiddel eller feil bruk den i stedet for den skitne lille plyamky risikere å få et flott sted så alltid sjekke egnetheten av dine valgte betyr alt fra vrangen av produktet.
? Hvordan du fjerner det fra pennen av huden?
 Hvis din favoritt skinn ting var spot on fyaomastera, mest sannsynlig ta det svikter.

 Flekkfjerning i semsket skinn på de øvre klær


? Utgang fettete flekker. Fettflekker i stand til å forsvinne på egenhånd, så hvis de er små, bare la dem være i fred og vente. Store oppdateringer dryss med pulverisert kritt og la det sitte en dag, deretter wave en kritt børste og vaske produktet på vanlig måte;
? Hvordan å vise blekk? Kulepenn kan fjernes med teip og hardt viskelær. For å gjøre dette, bare teip på forurenset grunn, presser den godt til huden, og deretter fjerne og strippe spor viskelær;
? Hvordan å rense en dråpe regn på semsket skinn? Hvis du er i semsket skinn for å regne på overflaten av produkter forblir spor av dråper. Fjerne dem på et blunk - bare gå rundt hele greia med en myk pensel;
? skinnende mansjetter, lommer og krage for å rense semsket produkter grov svamp eller behandle fint sandpapir;
? før vasking i ekte semsket skinn, rekvisitter, og deretter sette den i varmt såpevann (maks 40 ° C), gni eller klemme, om nødvendig, ytterligere behandle mansjetter, lommer og krage med en myk børste. Tørr produktet sikkert på en kleshenger og bort fra varmekilder og direkte sollys;
? Hvordan du rengjør semsket hansker? Å rense semsket hansker klar løsning som består av en del ammoniakk og 4 deler vann. Når det skal være mørkt, erstatte den med en ny. Etter rengjøring, tørk hanskene med en bomullsdott dyppet i vann med eddik (1 lm L. eddik i 1 liter vann.);
? hansker med hvit semsket kan oppdatere ved hjelp av følgende virkemidler: i et glass varmt vann for å oppløse 1 ts l.. ammoniakk og hydrogenperoksyd;
? tung forurensning i hjemmet for å fjerne usannsynlig, spesielt i prosessen med å rydde du kan ødelegge en ting, så det refererer til renseri.

 Hvordan du rengjør en pels hjemme


 Pelskåper og jakker, hatter og krager, frakker og stoles - dette er ikke en komplett liste over hva som nå sy pels. Dette produktet er ikke bare oppfylle sin praktisk funksjon bare, det er bare varme, men også blitt et status såkalte ting - å gi en ide av sin eier.
 Men i noen områder av enda mer viktig er evnen pels for å holde varmen og beskyttet mot vind og vindkast også i den kalde lyutы.
 Kjære pels, selvfølgelig, er best overlatt til fagfolk, forresten, har de ikke holde seg hjemme fordi det er ingen mulighet for dem å opprettholde ønsket temperatur. Imidlertid er en del av forurensningen helt mulig å klare seg på egenhånd:
? hvis zaporoshylasya frakk, sette på pelsen våt ark og forsiktig riste;
? fettflekker på krage og mansjetter fjerne klaffen myk klut dynket i renset bensin, og med dovhovorsovoho pels ferske flekker vaske i retning av hår vekst, og med korotkovorsovoho gamle patcher - mot vekst;? i fravær av bensin kvitt oljeaktige flekker med en oppløsning fremstilt med to kopper vann, 1 t. l. ammoniakk og 3 t. l. salt;
? til pels skinte igjen, tørk den med en bomullsdott dyppet i eddik eller glyserin; å fjerne hvit pels, dryss den med stivelse og nøye riste børsten;
? å rengjøre pels bever og oter, bruk varmt sand. For dette produktet, spredt på et flatt underlag, dryss tørr varm sand, rist og hell ny skitne før ting er helt ren.

 Hvordan du rengjør selv dunjakke


 Stadig mer populær er den såkalte ned. Dette er en meget praktisk klær som perfekt varm i kulden, ikke blåser, nesten vektløs og enklere å rengjøre enn lær eller pels produkter. I tillegg er det også mye billigere enn strøk eller belegg.
 Hvordan å vaske ned jakke
 Vanligvis kan alle bli vasket ned, men det bør gjøres på riktig måte:
? kjøpe spesiell sjampo for å vaske ned produkter, hvis dette ikke er mulig, må du bare bruke et mildt rengjøringsmiddel;
? vaske ned programmet for håndvask (vanntemperatur 30 ° C);
? tørking av bilen for at temperaturen skal forbli uendret (ikke mer enn 30 ° C), kaste et par tennisballer trommel. De vil beskytte seg ved å drøye;
? etter tørking henge klær, som det er behov provitrytysya å fullstendig tørke ut, og for å eliminere lukt. Husk å jevne riste den.
 Hvis du ikke er trygg på sine evner, som vaskemaskinen eller vaskemidler og planlegger å ta med minst én ting - to sesonger, ta det til renseri.  
Hvordan å trekke seg fra en kulepenn flekken, fett, kaffe, te

 Flekker av ulik opprinnelse og hvordan å bekjempe dem


 Hvordan takle flekker
 Innhold:
 - Hvordan vise rust
 - Hvordan vise blekk flekken
 - Hvordan trekke flekker fra gress
 - Hvordan trekke flekker fra te, kakao og lær
 - Hvordan bringe vin flekker
 - Hvordan ta ut fettflekker
 I naturmaterialer, klær laget av blandede og fullt syntetiske stoffer, omsorg, vanligvis enklere enn hud og pels, så jo mer vi fokuserer mer på de samme materialene, og de plassene og hvordan du fjerner dem.
 Hvis du ikke vet hva slags beis og hvordan bli kvitt det, ikke bruke risikable eksperimenter på sin garderobe - ta det til renseri ting, la det være engasjert fagfolk.
 Måter dannelsen av fet flekker på klær sett, og bli kvitt dem med en enkel vask vil ikke fungere, og derfor må ty til ulike menneskers oppskrifter, noen av dem ganske gammel.

 Hvordan fjerne rust flekker


 Fjerne rust med ting ved hjelp av sitronsyre. For å gjøre dette, spredt i et glass vann fra 2 til 20 g sitronsyre pulver (avhengig av sted), varme løsningen i en emalje eller porselen tallerken og dypp den i en flekk av ting. Hvis flekken er flyttet bort fra første gang, legge det i en løsning så lenge det vedvarer. Deretter skylles produktet i vann med en liten mengde ammoniakk eller soda.
 Hvis rust vises på farget (farget) produkt, hjelpe ham å takle lim laget av glyserol og revet såpe, tatt i like deler, og vann. Dette stykket er satt på stedet og de Siste dag, og skyll med store mengder rent vann. Blek flekk kan utledes som følger: fukte den med sitronsaft, avløp (ikke helt) med varmt strykejern og andre skyllevann.
 En annen måte: suge flekken med sitronsaft, dryss med salt og la stå i 20 timer, og skyll i rent vann.

 Hvordan fjerne flekker fra kulepenner


 Som rust flekker, kan blekk fjernes med varmt skvip eddiksyre. For denne nedre del av hennes produkter med et sted så mange ganger som nødvendig for å fullføre oppløsning av blekk.
 Fjerne blekk flekker kan være på en annen måte: sette på stedet eddiksyre, dekk med en fuktig klut og stryke et varmt strykejern til toppen før blekket er ikke fullt passere på saken.

 Hvordan fjerne flekker fra gress


 Nye flekker fjernes lett med varm såpeoppløsning under tilsetning av en dråpe av ammoniakk.
 Foreldet grønske å bringe min mix ammoniakk og eddik) Noah essenser (i forholdet 8: 1).
 Vel oppløser disse plassene luftes, men rense dem er farlig fordi bare fungerer utendørs vekk fra åpen flamme.
 Vaskerom med spor av urter kan kokes uten å legge vaskemiddel. Dermed være forsiktig så ikke alle ting kan gjøre høye temperaturer.

 Hvordan fjerne flekker fra te, kaffe og kakao


 Med stramme kostyme stoffer slike flekker kan fjernes med bensin. For å gjøre dette, plasserer skitten, tørk av med en bomullsdott dyppet i bensin, og skyll i vann med ammoniakk (i forholdet 1: 1).
 Med bomull og lin er flekker viser 5% saltlake, ull - glyserin. For å gjøre dette, legg den på flekken, skyll med varmt rent vann og deretter proprasuyte jern innsiden ut.
 For å fjerne flekker fra kakao gni hans eggeplomme og glyserol, blandes i like deler, og skyll med varmt vann og proprasuyte jern innsiden ut.

 Hvordan fjerne flekker fra vin


 Tørk av flekken av skyld bomullsdott dynket i vodka eller vandig alkohol.
 Fersk sted helle bordsalt, og skyll med varmt vann. Du kan strekke tomten med en flekk på hoftene eller andre passende kapasitet og helle varmt vann på flekken til den er oppløst. Imidlertid er denne metoden ikke egnet for alle vev.
 Slik fjerner du en vin fargede produkter bruker glyserin, bruke den til flekken, la det sitte i noen timer og skyll i varmt vann produkt.

 Hvordan fjerne fettflekker


 Fersk proprasuyte sted gjennom flere lag med mykt papir og tørk bensin i retning fra kantene inn mot midten. Hvis etter tørking tilsynelatende grensebensin flekker, behandle overflaten igjen. For å gjøre dette, suge bomull pads i bensin og razmoyte dannet mot grense sømmer produkter.
 Kvitte seg med fet flekker hjelper blanding av eter og terpentin (i forholdet 1: 1), men må jobbe veldig nøye, og i et godt ventilert område.
 Du kan prøve zapraty ting i oppvaskmiddel, som i Det inkluderer aktive stoffer som bryter ned fett.  
Яндекс.Метрика