Hvordan å stive Strikkede boots

 Strikkede boots - raser de siste sesongene. Disse opprinnelige utseende og komfortabel i varmt fottur når de fineste blonder pustende og lar føttene til å puste.
 Imidlertid må man være forsiktig støvler, eller en stor risiko for at de raskt miste sitt utseende. Bidra til dette inkludert vask og rengjøring, etter som oppstår spørsmålet som stivelse strikk støvler.

 Hvorfor stivelse støvler


 Dette er den eneste måten å tilveiebringe støvel form, som i stivelsen oppløst i vann trenger inn i hver celle produkter, og krystalliseres etter tørking av tekstiler og ønsket utseende.
 Ved deres grad av intensitet nakrahmalyvanye forskjellig, avhengig av mengden av det tilsatte tørrstoff. I milde grad støvler gjenoppta sin form, men være fleksible for å ta på, mens på stive støvler beholde en grad oppfatning at de vil bli gitt i prosessen, og vil ikke bøye i det hele tatt. Typisk er en stor mengde stivelse som anvendes for modeller med det frie ben.

 Som stivelse strikk støvler hvit


 For å gjøre dette, per liter vann for å ta 3 spiseskjeer med stivelse. Fortynne dem i litt kaldt vann, røre, og hell væsken stivelse i kokende vann, kok i et par minutter, zavaryvshy slags lim, deretter vente litt før løsningen er avkjølt, deretter dyppe i støvlene hans i 10 minutter.
 Før stive strikk støvler, må de renses for skitt. Etter fjerning skoene til stivelse, kan bare presse det forsiktig og tørket, noe som gir den ønskede form. Noen ganger kan du se anbefalinger etter tørking til jernstøvler, men det er ikke veldig praktisk. Også, hvis de ble rettet til den tørre brønnen, som behovet stryke produktet forsvinner.

 Feature prosessen med sorte støvler


 Siden stivelse reserver i lys av skilsmisse vev, bruker det for støvler i sort eller en annen mørk skygge umulig. I dette tilfelle tilsetningen av gelatin brukte sko form som bløt i kaldt vann med en hastighet ss per 200 g, etter svelling blandingen nedsenket i varmt, men ikke kokende vann av samme størrelse og som gelatin og oppløse den gjentatte strai alt Fremgangsmåten beskrevet ovenfor.
 Med samme suksess kan anvendes for gelatin og lette sko, som han holdt sin lengre enn stivelse, som har en tendens til å smuldre opp.
 Hvis stivelse støvler kort tid, er det fornuftig å kjøpe ferdige spray, som kan nå bli funnet i butikker som tilbyr midler til å ta vare på skoene. De takle dette problemet er ikke verre enn stivelse, og sannheten er ikke billig.  
Å løsne etter vask dunjakke?
 Dunjakke - varm, lett, komfortabel type klær som er perfekt for kald vinter. Han lar ikke den kalde og perfekt holder varmen. Før du kjøper en dunjakke bør ikke se på hans utseende, pris, men på kvalitet. I en god filler produkt (fluff) er i cellene. I tillegg må etiketten inneholde informasjon om hvordan å behandle ting: ved hvilken temperatur vask hvis du kan bruke den kjemiske behandlingen, hvordan å tørke produktet. Før eller senere, dunjakke skitne, og du må vaske. Du kan gi det til renseri, men hvis du ønsker å vaske produktet hjemme, være klar over at etter vask jakke kan miste tid på sitt opprinnelige utseende, ned i cellene under påvirkning av vann og vaskemiddel kan forville seg i klumper. I dette tilfellet, må du løsne dunjakke.
 For å unngå deformasjon av produktet etter vask vil hjelpe følgende anbefalinger:
 1.  Ikke suge dunjakke.
   Ikke vaske produktet i vanntemperaturen overstiger 30 grader.
   Etter vask dunjakke forlate en kortfattet, periodevis riste den.
   Ikke tørk på et håndkle jakke fordi luftsirkulasjon blir forstyrret, forårsaker du kan få en ubehagelig muggen lukt.
   Til ned i cellene under vask ikke skulle klumper, sette i vaskemaskinen noen tennisballer. Denne fremgangsmåten bidrar til å fordele fyllmaterialet i produktet jevnt.
   Hvis den gjør det etter vask vil du finne at jakken dannet klumper av filler produkt må løsne. Dette kan være enkelt hvis du bruker noen tips:
  1.  Hvis vaskemaskinen har ingen spesielle krav for å vaske ned produkter, velger skånsom modus.
    Etter vask, prøv å distribuere en dunjakke mest jevnt ved å riste og klemming sitt arbeid innen dannelse av klumper. Deretter legge ned jakke på en horisontal overflate for å tørke. Periodisk riste jakke.
    I den kalde temperaturforskjellen kan brukes til å tørke ned jakker. Vekselvis jakke henge den hjemme, på gata, må du med jevne mellomrom riste dunjakke til filler raspushyvalsya av produktet.
   Å løsne etter vask dunjakke?

    Hvis dunjakke har tørket opp, men du ikke liker utseendet på den, kan du løsne den i vaskemaskinen. Plasser produktet i maskinen, sette tennisballer tilbake og slå spin-modus. Etter inngrepet vel riste dunjakke. Hvis produktet fremdeles ikke har den ønskede formen, gjenta prosedyren for å spinne inntil dunjakke kjøper opprinnelige utseende.
    Prøv tørkede produktet utendørs. På balkongen, for eksempel, dunjakke perfekt provitrytsya, fuktighet vil stagnere i cellene, noe som resulterer i og fylling, og materialet vil tørke jevnt.
    Første gang du bruker vaske dunjakke modus skylle to ganger for å sikre at produktet igjen produksjonen av støv, som kan etterlate flekker på materialet. Hvis du forsiktig ta vare på dunjakker, det vil vare du mer enn en vinter oppvarming i den bitreste kaldt.  
Hvordan rengjøre vinduer uten striper?
 Flekker på vinduene - dette er trolig en av de største problemene ved rengjøring av leiligheten. Det samme problemet oppstår ofte med speil som vi betaler oppmerksomhet selv mer enn vinduet. Du kan bruke improviserte løsninger eller kjøpe dyrt verktøy fra butikken, men i begge tilfeller overflaten, selv om ren, kan skinne hvite flekker, som ikke er estetisk tiltalende. Hvis vinduet fortsatt flekker, så vil de snart avgjøre støv og skitt, spesielt utenfor. Så er spørsmålet, hvordan og hva du skal vaske vinduene, at de ikke hadde noen rester.
 Hvordan vaske?
Således bør spørsmålet om vinduspusser nærmer valget av vaskemiddel. Det første alternativet - å kjøpe noe i butikken, hvor du vil bli presentert før valget av mange forskjellige typer. Kjøpe billig måte, er effekten den samme som etter dyrt. Ofte er prisforskjellen bare forårsaket av graden av populariteten til merkevaren, som aktive komponenter i de fleste biler den samme. Hvis du går på denne måten i et stort supermarked, de har ofte rengjøringsprodukter under eget varemerke, så prisen er veldig billige produkter, men kvaliteten er ikke dårligere enn de velkjente produsenter.
Det andre alternativet - bevist hjem rettsmidler. Dette kan være en enkel såpe, ammoniakk, eddik. Alle disse verktøyene er testet mer enn én generasjon, de virkelig fungerer. For å lære hvordan du bruker dem, som omtales nedenfor. Du må også gamle aviser, skrape for rengjøring vinduer, klut, bomull klut eller spesiell rengjøring med microfiber.
 Hvordan vaske?
Selv med bruk av innkjøpte midler til å begynne er bedre å vaske vinduet med såpevann. For å oppnå dette, må du bruke en barbering såpe, vaskemiddel eller enda renere gulv. Oppløse noe med dette vannet og vaske vinduene i skitt enkel klut. Tørk deretter overflaten av avisen og sette vindu renere (vanligvis forstøver) på en ren og tørr overflate. Gni det er også bedre avis. Det samme prinsipp brukes eddik eller ammoniakk - de tilsettes til vann, og den resulterende løsning vasket vinduet. Skyll med rent vann og tørk av med avisen. Å rengjøre vinduer uten skilsmisse, følg denne samme måte - ikke forskjellig fra vanlige tre vinduer her.
I butikkene kan du finne spesiell mikrofiberklut som er enkel nok til å fukte med vann og tørke av vinduet - det fungerer uten ekstra midler. Kun en sjelden gang vaske tøy er nødvendig under drift. Når du er ferdig, ikke sant, tørk over hele avisen. Hvorfor er det nødvendig? Skilsmisse er dannet på vinduet dårlig vasket, vannet som er igjen på glasset, forlater tørke spor av vaskemiddel på vinduene eller fra det faktum at glass tørker ujevnt, slik at et fuktighets akkumuleres flere og tørking gir også skilsmisse. Av denne grunn bør til vinduspuss starte overskyet vindstille dag. Sol og vind bidrar til raskere tørking av vinduer og dermed i noen steder vann kan samle mer her og flekker.
 Hva skjer?
Som et resultat, har du vakker glødende Vinduer uten alle skilsmisser som er lengre ren. La oss gjenta: min første boksen slik du vil, vask deretter igjen med rent vann eller vaske vinduer og skinnende glass gnidd avis. Denne vaske den ytre delen av vinduet, velg vindstille overskyet dag. Du skjønner, vaske vinduer uten skilsmisse lett hvis du følger disse reglene. Du må lykkes!  
Hvordan å henge en baldakin crib?
 Arrangere en liten barneseng for barnet, foreldrene ofte spør: "Hvordan henge en baldakin crib? Trenger jeg i det hele tatt? ". Her alle foreldre bestemmer. Noen mener kalesjen fra fortiden, når en baldakin hang i bonde hjem, varmeovn, vugge beskyttelse mot trekk, frost og kulde, og noen vakre "taket" av lys stoff synes en god løsning. Tross alt, beskytter sommerværet baldakin fra varme og insekter gi en sterk og sunn søvn baby. Og for at det blir støvsamlere, ofte er det bare banker og vask. Den beste stoff for baby kalesjen er gjennomsiktig chiffon som kan behandles med silkebånd.
Barnet vil elske den søte og koselige "hus", danner en himmelseng laget av lette lyse pastellfarger. Og mange voksne ønsker å bygge en baldakin over sengen, gir det en virkelig kongelig look. Forresten, har denne baldakin overtroisk folk lenge fungert som en beskyttelse mot det onde øyet.
 Hvordan henge barnas baldakin
Til baldakin bør ikke skade barnet, begrense tilgangen til luft senger, er det best å henge den, fikse i hodet av sengen. Hvis du velger fabrikken baldakin, kontroller det nøye, fant de to hullene på toppen. Disse hullene kan strekke tyll, fikse på løkken holderen. Så provisnet vakre baldakin folder, halvavslutt senger. Mer kompleks struktur skiller lang baldakin laget for å dekke crib. Prøv å henge den slik at ingen hull forbli mellom kalesjen og barneseng.
Kalesjer laget uavhengig av for eksempel et myggnett på ramma, vanligvis festet til midten eller på siden av sengen. Dersom man antar at crib vil bli plassert på ett sted er alltid rom kan ordnes baldakin med en brakett på taket av en spesiell halvsirkelformet gesims som de kommer og myggnett, og en liten gardin.
På taket rett over sengen (møbler på tidspunktet for å plassere kalesjen må fjernes) gjør oppsettet for gesimsen. Fra linjemarkeringen veggen vinkelrett til å utføre sterkt. På halvsirkelformet gesims linje ser innover, kombinere det med et klart tak gesims og fest skruene nøye. Det skal nå enden av veggen.
Ved siden av takskjegget lime en av tape, borrelås, og den andre festet til swags. På siden av sengen kan ordnes for henting tyll. I sterke kroker henger myggnett, pelmet og gesims kombinere med borrelås tape, (velkro).
Vi sette en sprinkelseng på vanlig sted, rette baldakin slik at det falt på sengen pent. Fylt til kanten av kalesjen i noen griper kantene crib. Koselige "hus" for barnet klar!  
Яндекс.Метрика