Hvordan stoppe banne obskøniteter?
 Flere og flere mennesker begynner å sverge obskøniteter, gradvis bli vant til å bruke i en tale banneord. Ofte overgangen fra papir til obskøne ord forbundet med psykiske problemer, emosjonelt stress, generell tretthet. En person opplever vanskeligheter hjemme, på jobb, begynner ofte irritert. Det er konflikter, er nervesystemet stadig i staten stress. Negativ energi oppsøker og finner det i verbal form. Ofte folk innrømme at banne banne under en krangel ikke å gå for å bekjempe. Og noen Math hjelper ikke falle helt deprimert. Hvordan å slutte å banne obskøniteter, lære å kontrollere seg selv og snakke normalt? Som alltid vant til å oppføre seg i anstendighet ikke å slite seg selv og andre negativ energi? Det er viktig å ta opp saken på alvor, for å forstå essensen av matten, avsette tid for introspeksjon og spesialklasser. Ikke lenger sverger kompis, er du overrasket over hvor mye enklere og tryggere levende.
 Hvorfor du layetesya kompis?
Prøv å finne ut hvorfor du begynte å banne obskøniteter. Hva gir deg bruk av disse uttrykkene når du oppgraderer til den nye leksikonet. Tenk deg: du velger å kurere sykdommen. Trenger å vite årsaken, kilde, eller selv for en tid vidvyknuvshy av matte, vil du snart komme tilbake til det igjen.
 1.  Ta et stykke papir og en penn. Bo i et rolig, fokusere. Start av hoved: husker da du begynte å banne banne. Hva var det? Ta opp alt på arket.
  Tenk på hvorfor du kompis hjelper. Avhengig av svarene dine, vil du trenger for å bygge og din "slåss" med obskøniteter.
  Husk, i noen tilfeller, ofte matyukayetesya deg. Prøv å lage et system, finne ut nøyaktig hva som presser deg nok en gang for å banne.
  Tenk deg hvordan du ville oppføre seg hvis ikke sverge.
  Svar på spørsmålet: hvor mye du trenger en kompis? Kan ikke gjøre uten den, men det starter ikke å føle seg verre, oppdager aggresjon mer rigid form? Hvis du føler deg ute av stand til å gjøre uten sterke uttrykk, er det nødvendig å ta hensyn til din evne til å styre seg selv. Du kan ikke stole helt på sine vaner å sverge. Fri fra henne til å begynne å føle seg mer trygg.
  Skriv ned på et stykke for seg alle årsaker, handlinger og ord til andre, en situasjon der du vanligvis ville layetesya. For å overvinne avhengighet behov for å gjøre en innsats for å eliminere de negative faktorene. Selvfølgelig, for å bli kvitt all den negative vanskelig, men redusere antall stimuli som kreves.
  Undersøke litt, kanskje du tenker, hva slags oppførsel er mer lik din. Uthev en stor global sak, der matten bli din vane.
   Hvorfor sverger obskøniteter, vanlige årsaker
  Det er noen av de mest kjente grunner til at folk velger å kommunisere er dårlig språk.
  1.  Oppveksten. Adolescent matyukayutsya, som ønsker å hevde seg, så viser deres "mening" for å utfordre samfunnet. De tror at de er trygge. Imidlertid er denne atferden et tegn på svakhet, dårlig kamuflert selvtillit tvil. Det er viktig å bringe denne unge mannen, var han i stand til å se på meg selv fra utsiden, avlære dårlige vaner.
    Tilbakestill nervøs spenning, overdreven aggresjon. Mange tyr til tøffe uttrykk i konflikten, når ikke ønsker å oversette det i en kamp. Spenningen blir fjernet. I slike tilfeller kan vi gi råd til å gjøre fysisk trening. Læring kampsport regelmessig tilbringe tid i treningsstudio, vil folk være i stand til å ikke bare bli kvitt det negative, men venne seg til faget. Gjør fortrinnsvis med en trener på timeplanen.
    Livsstil. Utbredt og et annet fenomen: folk ikke sverge obskøniteter, og snakke gjennom det. De er så vant til disse ordene som setter dem i vanlig språk, uten å føle mye følelser. Bare "for en haug med ord." Hvis du føler at det er for de menneskene som er viktigst for deg - prøv å se på oss selv fra utsiden. Legg merke til hvordan du vil se ut i et samfunn hvor ikke tatt så oppføre seg. Det er lagt merke til at de fleste matyukayutsya individ med en ubalansert psyke kriminelle. Selvfølgelig inkludert i denne gruppen raznolykuyu - ikke for deg. Sette en liten innsats og du absolutt bli kvitt ubehagelig for deg og andre vane å banne obskøniteter.
   Så kjent grunner? Det er noen gode tips for deg.
    Enkle tips
   Vzrosleyte, rozvyvaytesya, men søker ikke sitt syn, ved hjelp av matte. Du viser din manglende evne til å gjennomføre tvist chat! Prøver å insistere på sin egen, dristig og banne straks gi den personen i frykt og usikkerhet. Lær å lage en anstendig inntrykk.
   Bli kvitt nervøs spenning, ikke la aggresjon å ta over toppen av deg, men aldri bruke matematikk som et verktøy. Så du ringe igjen en uventet reaksjon: kampen kan begynne en annen mann hørt banne i sin tale. En solid og juridisk kunnskapsrike borger er i stand til å treffe deg på annen måte. Etter å ha mottatt en stevning, som forstår høyre for enkeltbilde, er mange fans lurer på matten. Men uvitenhet om loven ikke fritar for ansvar.
   Vydilyaytesya positive heller enn negative aspekter. Dersom matten er allerede lagt inn i din vanlige vokabular, umiddelbart kastet ham ut. I en anstendig samfunn er selv ikke så. Det er mulig at du har en uventet topp i front, utmerket karriere, elsker vakker mann. Og bare ett ord sa ut av vane, kjære nær døren til et nytt liv der du kan realisere i en annen kapasitet. Selvfølgelig er misbruk ikke noe så kriminell, som mann skal kaste ut, hardt straffet. De frastøte andre, skaper et negativt inntrykk.
    Lære å leve uten forbannelser. Flere anbefalinger
   Du har sett hva slags fans matte føler. Du har tid til å identifisere og skrive ned hva det er du ønsker å sverge. Du vet hvor viktig rett til å leve sine liv til å sverge ikke bli en vane for deg hinder for utvikling, lykke. Husk noen retningslinjer som det kan være lettere å slutte å banne obskøniteter.
   1.  Tror. Tren deg til å tenke på svaret først og deretter snakke. Ikke vyslovlyuytesya spontant.
     Ikke svare med samme mynt. Aldri svare for overgrep, uhøflighet matte. Du fornærmet? Da må du ikke gå ned til lavere nivå av overgriperen.
    Les videre. Berike ordforrådet ditt. Dette vil hjelpe bøker. Ikke bruk som en erstatning matte ukjente ord, skjellsord. Hvorfor trenger du denne primitive språk? Lær å være over matten.
     Hold deg selv i sine hender. Ikke la følelsene du har. Du - herre over situasjonen.
     Inn gjennom feil og seire. Start dagbok. Skriv ned det hver gang du har hatt for å sverge. Dette er - din feil. Ikke glem å bokmerke og prestasjoner: Du var allerede på grensen, men strymalysya og ikke sverge. Du eier selv, bli kvitt den dårlige vanen.
     Søke alternativ. Oppfinne morsomme ord, bruke eufemismer, fancy ord. Tenk på deg selv til ti, hvis du føler at selv er neppe kontrollere. Mentalt uttaler forbannelser egen produksjon.
     Tog. Gå i en vanlig øvelse. Sett deg ned, konsentrere seg og huske grunnleggende matematikk du brukte. Tenk deg at alt er angitt i adresse. Det var en ubehagelig følelse? Du forstår at matte er bare negativt? Trening kan stoppe. Gradvis du blir vant til å behandle matte negativ, vil du ha den nødvendige stabil sammenslutning av stygt språk og situasjoner der fornærme deg. Det er tilfelle: når en person matyukayetsya, forakter han selv.
    Nøytral, bli kvitt dine vaner. Da vil du være i stand til å slutte å banne obskøniteter, lære å kontrollere seg selv og kommunisere riktig. Hold nervesystemet og ikke skade andre. Mat - en alvorlig hindring for enhver person som søker mer ut av livets muligheter.  
Hvordan være den perfekte jenta?
 Mange jenter har en tendens til å nærme prøven standard. Da vil det være lettere å få kontakt med en kjær, snakke med folk, erobre nye høyder. Selvfølgelig, å være i sitt eget ideal, er det lettere å oppnå lykke i hans personlige liv. Hvordan være den perfekte jenta? Hva den skal gjøre, hvordan de skal oppføre seg, hvordan å endre? Hvordan å erobre den ønskede mann å behage andre skjønnhet, oppførsel, oppnå suksess i ulike områder? Det er viktig å vurdere mange forskjellige punkter, prøve noe overgå seg stadig forbedret. Denne oppgaven er helt opp til oppgaven, hvis du nærmer saken på en ansvarlig måte, vil handle målrettet. Husk noen retningslinjer søke til slutt. Resultatene vil ikke holde deg vente.
 Den perfekte jenta. Best for familier, venner, kolleger og alle andre
La oss starte med det mest globale spørsmål. Bli den perfekte jenta er ikke bare viktig for en kjær, men for alle andre. I livet, alt er tett sammenvevd. Se noen upsets din oppførsel, vil folk huske det, selv om det er du alltid ideelt. Husk at din karakter, atferd, oppførsel bør være harmonisk, naturlig. Du kan ikke bare skildre noen ideell, spille en rolle.
 1.  Velvillig. Du må stille inn på bølgen god holdning til verden og menneskene rundt dem. Du blir irritabel, ofte raskt komme ut av deg selv, mister tålmodigheten? Nøytral. Positiv holdning og oppriktig ønske om å utstråle positiv energi vil hjelpe deg.
   Nøye. Bli den vare på sine kjære, ikke glem om deres saker fristelsen til å legge merke til når noe går galt. Oppmerksomhet spiller en stor rolle. Man kan ikke alltid be om hjelp - han hadde å tilby. Noen ganger foreldre eller venner kan være bare en dårlig humør. Det bør bemerkes, prøver å fjerne tristhet.
   Ansvarlig. Ideell ansvarlig jente rundt. Hun kan være klarert med noen hemmelighet kinkig helt stole på det i den mest vanskelige situasjonen. Utvikle en ferdighet å riktig sette av tid til å holde på hemmeligheter, gjøre jobben med dedikasjon. Så folk vil sette pris på ditt ansvar.
   Positiv. Ønsker å være en perfekt jenta, prøver ikke å kjede andre med historier om sine problemer. Ikke alle problemer fortjener å dele den. Lær å evaluere dine feil tilstrekkelig, ikke snakke for mye om det oppstår vanskeligheter. Løse problemene selv, når det er mulig. Husk at dine venner, foreldre, kan en ung person være mange bekymringer.
   Tålmodig. Lær å kontrollere meg selv, for å være korrekt og forstå. Være mer tålmodig til svakhetene i andre. Du er også. Når moden konflikten, ble du involvert i en tvist fristelsen til å sette den til å nå et kompromiss, å forene de stridende partene. Aldri si forhastet, først, kan du vurdere situasjonen, veie alt. Når du ikke er påvirket av følelser, vil du bli enklere å evaluere alle objektivt uttrykke sin mening den mest korrekte.
   Oppriktig. Alltid være oppriktig, ikke prøv å portrettere noen hykler. Enhver falsk må bli avslørt snart, ødelegge inntrykk av deg, selv om du fulgt de edle mål.
   Uerstattelig. Vær klar til å hjelpe til rett tid. Benekter ikke, når du ber om noe helt vыpolnymom. Ta din egen nisje, blitt uunnværlig. Selvfølgelig, trenger du ikke glemme om personlige forhold og interesser. Følg grad, men angrer ikke tidsbruk for en annen person, når det virkelig er nødvendig. Veldig snart vil du begynne å entusiastisk si at du rett og slett perfekt jente.
  Bygge et forhold med andre riktig. Siden du skal være hyggelig å møtes, snakke, dele noe viktig. Har du drar, liker å høre fra deg, setter pris på ditt ansvar, tålmodighet, evne til å forstå og delikat uttrykk for sine synspunkter.
   Hvordan være den perfekte jenta for ham? Utseende
  Sikte på å bli den perfekte jenta for en kjær, nesten alt av det smukke kjønn er først og fremst tenker på sitt utseende. Normalt din refleksjon i speilet i et forhold med en mann sterkt overdrevet. Men for å virkelig betale oppmerksomhet.
  1.  Nøyaktighet. Det kalles "velstelt". Bare nøyaktighet - en smalere konsept. Du trenger ikke å male neglene, gjør sofistikert styling. Bare vær alltid forsiktig, "en merkevare." La håret skinnende renhet og helse vil bli strøket kjole, og ansiktet hans pryder moderat forfriskende makeover.
   Hvordan være den perfekte jenta?

    Fig. Modell Standarder for den perfekte jenta er heller ikke så viktig. Imidlertid bør en klokke være. Hold din vanlige vekt, bør det ikke "hoppe". Unngå overspising av menyen for fet og krydret mat. Slik at huden vil se bedre og feminin silhuett finne form og tempo - lette. Utmerket hvis du er enda litt øvelse. Bare 10 minutter en dag med gymnastikk i stand til å arbeide underverk.
    Stil. Vi bestemte oss for å være en ideell jente? Utvikle din egen stil. Sørg for å vurdere egenskapene til ditt utseende, skikkelse, dine personlige preferanser. I det nye bildet må du føle deg komfortabel, selvfølgelig. Se ikke bare for klær, sminke, hår. Viktig er dine ganglag, holdning, gester og tone i stemmen. Bygge en vei, gjøre den myk og feminin.
   Se opp for seg selv. Prøver å se ut som en modell eller filmstjerne er ikke nødvendig. Vær deg selv, skape et harmonisk og feminin image, attraktive som merkbar.
    Å bli perfekte jenta for sin elskede. Karakter
   Av stor betydning er tegnet. Å bli den perfekte jenta må endre noe i deg selv, noen trekk utvikle og glemme noe bra.
   1.  Være mer forsiktig, myk. Selv om du er raskt på vei opp karrierestigen, tjene mye og ta viktige beslutninger, må du være en kvinne. Ikke vær redd noen ganger vise svakhet. Husk å jevne bevegelser, snakke sakte, produkter melodisk intonasjon.
    Hold deg rolig. De fleste menn drømmer om det rolig, selv-varme jente. Lær å kontrollere meg selv, for å kontrollere din følelsesmessige tilstand, ikke nervøs over ingenting. Noe du sint, du irritert? Ikke ta noen handling, vent. Da vil du være i stand til å se på ting lettere å formulere din mening mer korrekt. Dette unngår krangel og konflikter.
    Respekter det personlighet. Ikke ta ansvaret for læreren. Prøver å forandre en mann - en dårlig idé. Du er både voksne, er det viktig å respektere livet og tanken på din elskede. Å bli den perfekte jenta, glem om de stadige kommentarer forsøk på å forvandle mann inn noen andre som oppfyller din ide om referanse "Prince".
    Være sensitive. Lær å gi råd og overtale, slik at dine ord egentlig til å stole på, ønsket om å lytte til dem. Husk at ubetinget krav i seg selv føre til en negativ reaksjon. Hvilket syn bør argumentere, selv om det virker opplagt for deg.
    Bygge nøye relasjoner med sin familie og venner. Etablere kontakt med folk nær hennes elskede ektemann svært viktig.
    Respekterer hans interesser, preferanser, vaner. Dykker inn i klasser, hobby favoritt. Ønsker å være en perfekt jente, prøv å være mer sammen med sin mann, men ikke forstyrr ham, nemlig å dele sin lidenskap. Ikke bryte sin vanlige livsstil.
    Hold individualitet. Fullt "oppløse" favoritten er heller ikke nødvendig. En mann kan fort miste interessen for en jente som ikke har sine interesser og personlige forhold.
    Skape komfort, en utmerket vertinne. Selvfølgelig, bør du lære å lage mat, holde orden i huset. Komfort er viktig.
    Lær å være perfekt i ulike felt, se din oppførsel, vaner, kommunikasjonsstil. Respektere personligheten din elskede mann til å være forsiktig rundt folk vennlige. Bli den perfekte jenta, og ikke glem at du må hele tiden forbedre.  
Яндекс.Метрика