Hvordan å stoppe hikke?
 Medisinske siden av saken forklarer dette fenomenet som ufrivillige muskelsammentrekninger i mellomgulvet. I folke hånd er mer interessant forklaring, der folk tror er mye mer villig. Men for å stoppe hikke, tyr vi til de kjente og velprøvde tradisjonelle metoder som sparer folk fra angrepet av hikke i århundrer. Hvis effekten av disse metodene er den eneste mirakel autosuggestion? Vel, la oss. Hvem vil forstå dette når den ukuelige stimulans allerede beseiret?! Det viktigste - det hjelper!
 Hvorfor hikke folk?
Hikke oppstår plutselig bringer sterk ubehag, og hvem vet når deigns å stoppe. Og årsakene som forårsaker hikke, florerer:
sterke følelser;
hypotermi;
forhastet måltid og vann;
bivirkning av et medikament;
overspising;
gråt og sånt.
Alle disse grunnene føre til en skarp irritasjon av nerveender i mellomgulvet, forårsaker muskel sammentrekning. En spesifikk lyd "IR" vises i den plutselige inntak av luft og lys krampaktige nedleggelse av strupehodet.
 Populære metoder for å bli kvitt hikke
Disse metodene blir brukt av folk i første omgang, når vinne hikke:
 1.  Bruken av væske:
  hvis du drikker et glass vann i små slurker, så stoppe hikke;
  en annen metode rådes til å gjøre nøyaktig syv slurker med vann;
  Du kan også prøve å drikke vann i en vanskelig posisjon, for eksempel sterkt strekke frem, fjerne hendene bak ryggen.
  Den plutselige skrekk. Du kan hjelpe å bli kvitt hikke ykayuschemu plutselig skremmer ham. Når frykten krampe av membranen bør stoppe. Denne metoden bidrar til raskt å stoppe hikke.
  Breathing:
  hikke stoppe ved innånding dypt og hold pusten for 9 sekunder og så puster å gjøre uniform;
  Du kan prøve å gjøre flere påfølgende korte åndedrag uten utløps;
  endre måten torakspusting i puste magen.
   Spiselige metoder for å bli kvitt hikke
  Hvis populære metoder ga ingen resultater, kan du klage til en "deilig" betyr:
  stoppe hikke som varer hjelp kefir. Hvis du drikker to kopper meieriprodukter, vil hikke være nødvendig;
  med hikke kan håndtere skje sukker, som må spise uten å drikke vann;
  hvis du spiser en skive sitron eller dryppe noen dråper juice inn i språket, hikke stoppet for fort.
   Verbale metoder for å bli kvitt hikke
  Disse metodene inkluderer velkjent ordtak, som et mantra: "hikke, hikke, gå til Fedota med Fedota Jacob med Jacob alle! ". En annen måte å stoppe hikke - er å liste opp navnene på alle sine venner. På vegne hikke stoppet, da mannen du nevner i øyeblikket.
   Metoder for avslapning
  Hvis du prøver å slappe av hikke, hikke som vil finne sted i løpet av kort tid:
  Ligg på magen, hendene langs kroppen, puste rolig og jevnt;
  Prøv eksisterer en hikke. Når du overvinne din membran sammentrekninger av rolig pust uten å la hikke unnslippe;
  Du kan finne en positur liggende på siden og vente på avslutningen av hikke.
  Merk: Hvis hikken varer mer enn to dager eller ledsaget av smerter i magen og halsen, er det grunn til umiddelbar tilgang til en lege!  
Hvordan å lage mat vaktel egg?
 Til tross for at vaktelegg har lenge dukket opp på våre hyller, ikke hver familie introduserte dem til et vanlig kosthold. Årsakene er mange, og svært høye priser, spesielt når du sammenligner dem med prisene på egg; og mangel på ideer om hvordan å gjøre dette produktet; og usikkerhet at eggene vil bli begeistret.
Fortsatt helt ignorere vaktel egg er ikke nødvendig. De er like enkelt, rimelig og effektiv som kylling kjøttkraft, som vi er glade for å forberede, når familien som er syk og trenger en lett, næringsrik og nyttig mat. Det faktum at vakte inneholder mange mineraler og aminosyrer. Inkludert er stoffer gunstig effekt på mage-tarmkanalen, forbedre immunforsvaret, styrker blodårer og nervesystemet, myke manifestasjoner av toksisitet hos gravide kvinner. Dessuten er de veldig næringsrik og svært velsmakende.
Så ikke nekte deg selv gleden av og til selv lage retter fra vaktel egg. De er gode på noen måte - rå, kokt, stekt. De kan brukes som ingredienser til forretter, salater, hovedretter og supper.
 Hvordan å lage mat vaktel egg?
Matlaging egg krever ingen spesielle ferdigheter. Alt kompleksiteten er behovet for å motstå strengt steketid. Å koke vaktel egg, ta en liten kasserolle, tilsett vann, kok opp over middels varme. I kokende vann, legg salt på frekvensen av en halv teskje per halvliter vann. Nå kan du utelater eggene forsiktig skjeen ned i kokende vann.
Egg bør trekke seg ut av kjøleskapet ca 15 minutter før du går til koker dem slik at de hadde en litt varm og ikke sprukket fra ekstreme temperaturer når du senker kokevann. Men hvis du har absolutt ingen tid, kan du gjøre annerledes. Hell vann ved romtemperatur, sette den i salt, senke egg og satt fyr på. Å koke vann så raskt som mulig, hell det slik at det knapt dekket eggene.
Når eggene er senket ned i vann, vente på det øyeblikket re-kokende vann og stille inn timeren til ønsket mark eller bolverk tid på døgnet. På spørsmålet om hvor mye som skal kokte vaktelegg, de fleste husmødre og profesjonelle kokker er enige om at egg skulle koke 2 minutter, egg "i sekken" - 3 minutters egg - 5 minutter. Hvis eggene vil koke 5 minutter mer, de blir "kulere", men det meste av næringsstoffer tape.
Kokte egg vil gjøre en fantastisk frokost, hvis de sender en tynn skive brød med smør. Vaktel egg kan trygt administreres i kostholdet til spedbarn med tidlig fôring i stedet for kylling. De er mer næringsrik og ikke forårsaker allergi (allergivennlig).
Fordelene og enkel tilberedning vaktel egg de vunnet stor popularitet blant gourmeter og folk som bryr seg om deres helse.  
Hvordan lage havremel pudding?
 Havregryn pudding tiltrekker ikke bare næringsverdi, smak, men et høyt innhold av vitaminer, verdifulle stoffer. Det havremel pudding er en fin måte å gjenopprette normal tilstand av pasientene, utmattet og svekkede mennesker. Det hjelper stimulere stoffskiftet, gir kroppen med vitaminene A, B og E. Å ha en drink regelmessig kan redusere risikoen for kreft, nyre rens og bukspyttkjertel, bedre blodsirkulasjon system. Kissel havregryn med gunstige effekter på hud, hår, bein, gir mulighet for god følelsesmessig bakgrunn. Sår i tarmen, mage, spiserør, gastritt, er dette pudding også uunnværlig. Stor rolle og dets evne til å styrke immunforsvaret. Utmerket hvis du regelmessig gjøre deilig havremel pudding, styrke kroppen din. Det har konvoluttering, anti-inflammatorisk effekt. Det er viktig å vite hvordan du skal lage havremel pudding rett til å drikke var ikke bare hyggelig å smaken, men også nyttig. 
 Høydepunkter
 Husker noen nyanser. Tips for å hjelpe deg med å lage virkelig nyttig pudding, ekte næringsrik drikk med masse nyttige funksjoner.
 Havregrøt. Bruk kun naturtomt havregryn, havremel. Brothers flak rask matlaging er ikke nødvendig som de er skikkelig gjære, vil ikke gi deg hele spekteret av næringsstoffer.
 Servise. Oppvasken. Du kan ikke tørke, men tørr før matlaging gelé. For å forberede det første trenger du en masseinfusjons krukker eller keramiske container. Kok pudding er også ønskelig i keramiske potter.
 Kefir. For det første bruker bifidok eller yoghurt. Foretrekker naturlige produkter. De bør ikke være tilsetningsstoffer, fargestoffer, bær fyllinger.
 Lett. Det er viktig å tett vikle banken med blandingen for å gjære. En slik masse av dårlig responsive overfor sollys. Det er lurt å ta papir, tykk ugjennomsiktig stoff. Vikle container som mulig, legg den på et mørkt sted.
 Hete. Selvfølgelig bør et sted for fermenteringsblanding være ganske varm. Men prøv å overopphetes starteren er ikke verdt kunstig. Ikke plasser batteribank om varmesystemet boards. Alle prosesser skal skje naturlig.
 Tilsetningsstoffer. Du kan legge inn havremel pudding syltetøy, kanel, litt sukker og salt. Men alle disse ingrediensene skal brukes når din allerede kokt pudding. Ikke legg i pannen under steking.
 Observere, hvis du ønsker en virkelig nyttig produkt.
 Forberede havremel pudding. Gjæring
 Den første fasen av matlaging havremel gelé - gjæring. Fortsett algoritme.
 1.  Ta en keramisk gryte eller utensil godt emaljerte overflater.
   Koke en pott på 35 liter vann. Kjøle væsken til romtemperatur.
   Ta 500 gram havregryn, frokostblanding. Sett dem i en fem-liters bank eller pannen.
   Hell havremel kjølig vann.
   Hell blandingen 100 ml yoghurt.
   Lukke beholderen lokk, pakk i papir, tøy.
   Fjern beholderen med blandingen i en varm mørkt sted. Blandingen skal være der i to dager.
   Filtrering
  Hvordan lage havremel pudding?
   Hvis vekten din har stått i feltet i to dager, bør det begynne å filter.
   Du trenger en vanlig dørslag. Det bør være nøye forkaste den resulterende masse. Første stsezhyvayte væske uten avsug.
   To eller tre ganger i et dørslag skyll den resterende massen av kaldt vann. Klem forsiktig på slurry under vask.
   All utskyllingsvæske innhentet fra butikken.
   Mange ganger vask havremel trenger ikke å gele var ikke for væske.
   Man kan kombinere den resulterende masse av vaskevæske. Dette er din kake mix for å lage gelé.
   Cook havremel pudding
   Til å begynne, ta gjenværende væske fra vask havregryn. Det er behov for å bli satt i 10-12 timer, så det er vel otstoyalas. Utfall gjørmete sediment som skal separeres. Den beste bruk for denne spesielle tube-hevert.
   Bunnfallet er nyttig for fremstilling av geletiden. Dette konsentrat kan lagres i omtrent 3 uker. Hvis du bestemmer deg for å lage pudding bruke denne konsentrat, vil du være nok til å sette i 500 ml vann 5-10 spiseskjeer av konsentrat.
   Å koke havregryn pudding fra den resulterende væsken, bare sette den på ovnen og stek over middels varme, til blandingen begynner å tykne. Når puddingen er avkjølt, er den klar til bruk.
   Merk: gelé drikke helst over natten. Det er veldig nyttig. Siden du vil være i stand til å konsentrere lage en deilig drink flere ganger. Du kan gjøre det mindre tett, deretter konsentrere seg nok til flere porsjoner. Et utmerket valg - ta en pudding minst 2-3 ganger i uken. Det vil tillate deg å betydelig styrke kroppen, forbedre immunforsvaret til å gjøre mer vakker hud, hår.
   Secrets av en velsmakende havremel gelé
   Du vil være i stand til å lage mat havremel pudding med en haug av spennende smaker å velge den mest hensiktsmessige alternativet fra cast. Du kan bruke ulike tilsetningsstoffer. For eksempel, gjør den klassiske havremel pudding uten endringer ikke appellere til barn, elskere av skarpe smaker og lukter heller ikke setter pris på den tradisjonelle pudding med en delikat smak. Den beste veien ut - gjør Kissel smake rikere. Husk at du trenger å legge til flere ingredienser etter matlaging gelé.
   Bær. Du kan legge inn havremel pudding hele bær. Siden det perfekt kombinerer kirsebær, jordbær, jordbær.
   Plomme. Den opprinnelige smaken har havremel pudding med plommer. Plommer helst pre-dynket i vann med sukker. Du kan legge til og litt fløte.
   Kanel. Prøv å bruke kanel, salt og sukker. Legg til alle i smak, men prøv å ikke legge for mye kanel, som i dette tilfellet veldig lett ødelegge inntrykket av havremel gelé. Du bare ikke føler sin delikat smak.
   Kondensert melk. Barna bare liker havregryn pudding med kondensert melk. På en plate Kissel nok to spiseskjeer kondensert melk. Tilsett litt sukker og kan bruke kremen.
   Melk og fløte. Når pudding er ikke helt kald, kan du supplere med lav-fett fløte, helmelk. Hell i melk, pudding nøye, sørg for å blande drinker.
   Komme opp med dine egne oppskrifter, prøve forskjellige tilsetningsstoffer. Viktigst, å koke havregryn pudding. Det vil gi deg mange nyttige stoffer vil sette pris på raffinert smak.  
Яндекс.Метрика