Hvordan å strekke jeans i sonen?
 Bestemte seg for å gå med olabukser i varm fin dag, men kunne ikke feste dem? Du kan nylig har vasket favoritt ting? Eller kanskje fancy bukser tålmodig venter på deg på sokkelen hele vinter, og nå et par ekstra pounds ikke tillater deg å vise frem dine favoritt ting? Fortvil ikke! Belte på jeans strekningen er vanskelig, men mulig! Men husk at de jeans - det er ikke gummi. Derfor, hvis ingen av de ovennevnte alternativene vil være effektiv, må du gjerne gå til butikken og unn deg en ny moteriktige jeans. Vurdere de tilgjengelige for å løse problemet alternativer.
 1.  Rask og enkel. Vanligvis etter vask er problematisk å bære din favoritt jeans, fordi de har en tendens til å bli redusert med en størrelse. Hva kan vi gjøre da? Ta en utsatt posisjon og prøve å trekke den populære ting. Prøv å sitte litt virvel. Hvis zastebnulysya flotte jeans og sokker etter 10-20 minutter du føler deg ukomfortabel, så gjør ikke noe annet er nødvendig. Ellers er det nødvendig å fikse beltet noen ekstra underlag, for eksempel ortopedisk belte eller skjerf. Tilleggs stretching hjelper du enkelt strekke belte med jeans, men også spare deg fra ubehag (friksjon, komprimering, etc.)
   Et varmt bad. Hvis jeans og ikke strukket i sonen, gå til vann prosedyrer! Våte "opprører" bukser i varmt vann (bare belte), sette ting i seg selv - og vie tjue minutter med fysisk aktivitet! Knebøy, torso, bøye ubøyelig ben. Hvis ikke strekke jeans - de mest fantastiske razomnetes og finne en positiv stemning for dagen! Hvis du føler at du kan strekke jeans lengre enn tjue minutter - fjerne ting! Gå så mye som mulig - jo raskere du strekke din favoritt jeans.
   Spesielle forhold. Hvis metodene ovenfor ikke hjelper, kan du bruke verktøyet for å strekke sko. Påfør skum forsiktig på sømmene og mest zhmuschye sted eller fjerne jeans tørke helt flytende.
   Forsiktig Sørg for å ha under tynne nylon tights at skummet ikke forårsake allergisk hudreaksjon. Prøv et lite område betyr å behandle produktene - sjekk at ikke ødelegge skum denim materiale.

   Bruk avstandsstykker. Noen ganger er det veldig praktisk å strekke jeans som bruker avstandsstykker. Du kan bruke en kleshenger for klær, liten gymnas pinne osv Våte jeans, sette inn en spacer og ikke ta til tørre produkter.
   Bruk av studio. Hvis du har prøvd alle måter og din favoritt jeans og undertrykke deg i sonen, kan vi bare ta dem i studio. Master of reparasjon av klær vil råde deg hva du skal gjøre i en slik situasjon til favoritt ting ikke mister et attraktivt utseende.
   Hvis du plages favoritt jeans et belte - fortvil ikke! Du kan prøve å strekke dem ved hjelp av varmt vann eller skum avstandsstykker for å strekke sko. Hvis ingen av måtene du ikke kom, ta kontakt med master i studio. Favoritt jeans fortsatt være i stand til å tjene deg i mange år!  
Hvordan lage en kake for kake?
 Kake - en absolutt favoritt av enhver fest, uten ferie magen bare ikke ville bli betraktet som vellykket. Fest, mottakelser, bursdag og bryllup - det er ingen anledning der en kake ville være upassende. Men blant kakene i sin tur har sine hits. Og registreringer av popularitet blant alle mulige oppskrifter og smaker har alltid kake. Dette er ikke overraskende: kjeks deig er ikke bare lett og myk, men også lar konditorer vise underverkene av kreative fantasi og lage ekte mesterverk av forskjellige former, farger og størrelser. Formbare natur kjeks manifestert i alt, selv i sine baking funksjoner. På den ene siden, inneholder den klassiske kjeks et minimum av ingredienser og bake den råd til enda ung dame. På den annen side, skal ingen andre batter anses humørsyk og sårbar, krever overholdelse av vanskelighetene med massene, ikke bare i ferd med å blande, men på alle stadier av kaken fra baking til å dekorere og servering. Så gjør en god kjeks kake er ikke så lett som det kan virke. Men vi vet hvordan man skal oppnå gode resultater - og villig til å dele med dere dette viktig for enhver husmor informasjon. 
 Sammensetning kjeks og dets funksjoner
 Svamp deig - universell basis ikke bare for kaker, men også kaker, rundstykker, dessert. Svamp kjeks også delikate, men det er laget med andre teknologier, selv om sammensetningen av kjeksen nesten alltid konstant. Den tradisjonelle oppskriften forutsetter at kjeks deig inneholder bare egg, mel og sukker. Dette er den enkleste sett av ingredienser, som kommer raskt å lage, rimelig og svært velsmakende kake. Denne versjonen av testen - og gir selv de enkleste og minst mulig kalorier i forhold til kompliserte versjoner (270-280 kcal / 100 g - egentlig ikke mye for søte bakverk). Komplisere og samtidig forbedre kjeksdeig på forskjellige måter. For eksempel, å dividere den eggeplomme og hvit for: prosessen blir dermed lengre, men den resulterende kaken er en mer frodig og ensartet. I mer kompliserte oppskrifter kjeks deig inneholder olje, stivelse, eggeplommer fratatt hele eller deler. Alle disse variasjonene tjene ett formål: å gi en god bedring og fleksibilitet test. Forblir uendret samlet og hovedprinsippet av kjeks, myk, elastisk struktur. 
 Kjeks for rundstykker, desserter og kaker og bakt zamishuyutsya litt annerledes. I det første tilfellet den kritiske elastisitet av deigen, så det er ikke blakk når minimert og holdt sikkert stuffing. I desserter kaken er ofte funnet i pulverisert tilstand (for eksempel kake "potet"), eller virker som et lag, så vel må absorbere sirup og impregnering skyggelegging smak, men ikke dominerer det. Endelig har svamp kake alltid vært den vanskeligste utfordringen for bakverk. Avhengig av formen av kaken, kan kake kuttes i flere lag, eller bruk den fulle høyde - men i begge tilfeller er det nødvendig å riktig kaken ble ikke hea etter avkjøling. Dessuten er det svamp kake ikke sprer seg etter impregnering og fortsetter å holde seg i form og bli øm men sterkt fundament krem ​​og innredning. Ifølge oppgaven, var det to grunnleggende metoder for matlaging kjeks, som fikk den såkalte "varme" og "kalde". I det første tilfellet blande alle ingrediensene på en gang, det vil si egg brukes fullt ut, uten diskriminering av eggeplomme og albumen. Denne teknikken gjør det mulig å få en mer tett deig og brukes hovedsakelig for baking ruller. For frodig og høyt kakekake utformet andre måten som plommer og hvite pisket separat og deretter kombineres til en test med hverandre og med andre komponenter. Dette er kaken for kaken, og vi vil prøve. 
 Oppskrifter kjeks kake
Hvordan lage en kake for kake?
 En god kake lett å kjenne igjen: han er høy, frodig, men ikke tørr, mild, men bestemt. Massen skikkelig forberedt og bakt kjeks alltid homogen og moderat porøs, er lett krem ​​farge og skorpe tynn og golden beige. Lag en kake - ingen enkel oppgave, det krever ikke bare kunnskap om oppskrifter, men også etterlevelse av visse regler og spissfindigheter. Heldigvis har de lenge vært studert og testet konditorer egen erfaring, og du kan bare lære akkurat deres praksis:
 1.  Classic "kald" svamp kake. Ta 4 store egg, 120 gram sukker og mel, noen dråper sitronsaft (kan erstatte eddik eller salt på tuppen av en teskje). Skille hvite fra eggeplommene og legg i to forskjellige boller. To tredjedeler helle sukker i en bolle med eggeplommene og visp i dannelsen av en hvit masse. I bollen av proteiner legge sitronsaft (eller eddiksalt) og det gjenværende sukker. Pisk hvite med en mikser for å få en tett og stabilt skum. Bland forsiktig eggeplommer og hvite - ikke banke på, og stirring top down stor skje til en jevn konsistens. Deretter sile mel til deigen og bland det samme skje.
   Forberede en rund ildfast form med en diameter på 20 cm eller kvadrat med sider på 18 cm (dette er den optimale størrelsen for det angitte antallet test). Grease bunnen eneste form for smør og / eller bakepapir zastelit det. Slå ovnen i ca 10 minutter å installere den i form og forvarme til 200 ° C. Når deigen er klar - umiddelbart hell det i formen, forlater friluft i lang tid. I uniform varmen til middels høyde gitter bake kake i 20-25 minutter. Etter denne tid, slå av brannen, åpne ovnsdøren og la stå en stund i hennes kake for gradvis avkjøling. Klar kjeks kake sjekket tørr trepinne og lett berøring til overflaten dersom øvre pinnen ned gylden brun tommel, tar det den gamle formen. Når det spesifiserte antall produkter og mengden av kaken som kommer ut av formen høyde på ca 45 cm. Den kan brukes for kaken fullstendig kule eller etter delt i flere tynne kaker. 
   Olje sitron kake. Ta åtte egg, 15 kopper hvetemel, 1 kopp sukker, 200 gram smør, 2 sitron, vanilje på tuppen av en teskje. Varm olje til den er myk. Med sitronskall fjerne liten rivjern. Gni olje i en dyp skål med sukker og krydder. Deretter skriver du inn en 8 eggeplommene og bland grundig Oil eggeplomme vekt til dannelsen av en homogen hvit. Forsiktig sette mel og elt deigen. Proteiner i den andre skålen visp til en jevn stabilt skum. Hell røren i proteinet skum og forsiktig, men grundig blande deigen til en homogen struktur.
   Bottom bakeware bakepapir dekke eller oljet papir, dryss med mel. Varm opp ovnen til 200 ° C. Deigen helles i formen slik at det fyller et nesten 2/3 av sin høyde. Legg deigen i form av sekundær spill ovnen og stek i 30-35 minutter. Så sjekk beredskap av kaken med en trepinne og la den i ovnen med døren åpen for gradvis avkjøling. Oljekaker er en mer tett enn den klassiske, og skiller seg fra det mer fuktige smuler.
  Hvordan lage en kake for kake?

   "Angelic" svamp kake. Ta 12 eggehviter, 100 gram mel, 20 gram potetmel, 300 gram sukker, 2 ts sitronsaft, 025 ts fint salt, 1 ts vaniljeekstrakt. Bland mel med halvparten av sukkeret i en dyp skål. I det andre bolle, visp for 1 minutt eggehvitene med en teskje av sitronsaft med en mikser på middels hastighet. Deretter øke hastigheten til maksimum og visp hvite 1 flere minutt. Ikke slå av mikseren, gradvis Sett de resterende sukker og salt. Kvernet massen av protein i dannelsen av stabile skum glatte topper. Når skummet vil få ønsket konsistens, tilsett sitronsaft i det resterende vanilje og rør forsiktig med en skje. Små porsjoner hell i mel batter og umiddelbart blande spatel ned. Legg til en ny gruppe med mel bare etter forrige helt oppløst. Tilsvar vmishayte stivelse i deigen.
   Bruk en ildfast form av ikke mindre enn tre liter, helst med et hull i midten. Zastelit bunnen av bakepapir form, men ikke smør den med olje. Deigen helles i formen og litt razravnyayte overflaten slikkepott. Ovnen forvarmes til 180 ° C. Bake kake på bunnen av gitter ovnen i 50-60 minutter. Klar kake bør få en gyllen farge, deretter slå av varmen og la avkjøle kaken i ovnen. Fjern den avkjølte kaken fra formen forsiktig, snu den til en tallerken. Angelic kake, på grunn av den fullstendige mangel på stivelse og fett i en del til en meget lys og luft, har en meget myk smulestruktur.
   Hemmeligheter vellykket kake
   I hundrevis av år med konfekt kunst baking kjeks kake har fått et stort antall ritualer og spissfindigheter. Vi har satt sammen for deg de som virkelig kan oppnå de beste resultatene:
  1.  Skille hvite fra eggeplommene forsiktig, fordi selv en dråpe eggeplomme protein knock hindre skum til ønsket tilstand og kake vil komme høyt og luftig.
   Hvordan lage en kake for kake?

    Visp hvite i en ren bolle, absolutt ingen spor av olje. Det samme gjelder for den krone beater. Fat hindre dannelse av luftskum protein. For de beste rettene og visp pisking kan kjøles.
    Prakt og høyde kjeks direkte avhengig av friskhet av egg. Hvis mulig, bruk en deig egg er ikke eldre enn 1 dager, og overlate resten til omeletter.
    Når tilsatt til deigen av malte nøtter, kakao og / eller andre fyllstoffer dem tørre blandet med mel, redusere mengden av melet i oppskriften proporsjonal med mengden av fyllstoff.
    Sukkerbrød med melet i blandingen er mer tett enn stivelse, og ikke smuldre opp under skjæringen, men de fleste fall etter baking.
    Åpne aldri ovnsdøren løpet av de første 20-25 minuttene av steke kjeks - kald luft kommer inn i ovnen utenfor, lage kake obpasty.
    Impregnert bare helt avkjølt sirup svamp kake, som lå ved romtemperatur i 6-8 timer. Etter den tid røren tørker litt og ikke razmoknet av impregnering.
    I tillegg kan du forberede kjeks alternativ for de som ikke har egg. I dette tilfelle er vegetarianere kjeks egg erstattet av en oppløsning av stivelse i vann, som utfører den samme funksjonen festet deig. Svamp deigen kan bakes i multyvartsi, og enda en mikrobølgeovn. Kanskje litt kake vil ikke være så klassisk, men definitivt spare din tid. Forresten, for skyld for å spare tid svamp kake kan bake videre og fryse, pakk i plastfolie. Når behovet for å lage en kake tine i romtemperatur - kaken vil smake og føle det samme som fersk avkjølte kaken. Og ikke glem at kake, enda mer enn noen annen deig følsomme for humøret og stemningen i huset. Hva gjør det enklere - jo mer luft ut deigen. Så bake kjeks kake med lett hjerte og glad. Lykke til og nyte måltidet!  
Яндекс.Метрика