Hvordan å strekke nye sko?
 Nesten hver problemet oppstod når du kjøper i en butikk verd et par sko, og kommer hjem, ser det ut til at ny ting litt liten. Ikke skyld på din mangel på oppmerksomhet, sannsynligvis du så mye glede dette sko, trenger du ikke legge merke til det du lite knuser. Hva gjør jeg? Du kan gå tilbake til butikken et par (du måtte holde en sjekk), og kan strekke nye sko, ved hjelp av følgende retningslinjer. Deres resultat primært være avhengig av det materiale som laget sko.
 Metode 1. Tilbringe
Det er ikke noe enklere enn å slå hans problem til en master skomaker. Han er profesjonell, bare fortelle påta seg slikt arbeid. Hvis svaret er positivt, deretter neste dag får du et par tilbake, som var litt større.
Denne metoden er den minst risikabelt, men det har også sine fallgruver:
Ikke alle skomakere har riktig utstyr;
I store byer, kan det være ganske kostbare.
 Metode 2: Enkel, men sjelden
Enkelte butikker solgte impregnert, i stand til å strekke huden og øke skoene dine. Det er solgt i form av en aerosol, som bør være klinkende strø et par inne, så bare bære dine sko på føttene og slitasje, mens fuktighet er helt tørt. Sett på føttene skoovertrekk, for ikke å ødelegge huden på føttene before'll bruke denne metoden.
Mindre av denne metoden er at sprayen er vanskelig å finne, ikke finnes i alle byer og ikke alle butikker.
 Metode 3 vodka
Alkohol er også i stand til å strekke huden. I likhet med den foregående metode, men i stedet bør klink impregnert fett innsiden av skoen vodka. Deretter satt på sokker, dekker sko etasje - og kan trygt gikk rundt i leiligheten.
Minus måte som fremgangsmåten har til å bli gjentatt flere ganger, da alkoholen er ikke så raskt som kjøpet impregnering.
 Metode 4: Slippery
Kjøpe en tube med vaselin. Det koster 20 rubler Smør innsiden av skoene på denne måten, så din roznoshuyte par i leiligheten. En meget effektiv metode, er det brukt mye. Vaselin mykgjør huden og bidrar til å strekke nye sko i størrelse.
Ulempen er at da må vaske din par vaselin. Her vil du bomullsklut og vodka.
 5. Natural Way
Vegetabilske oljer, som solsikkeolje, også brukt av noen mennesker som impregnering strekk sko.
Metode tvilsom fordi olje er gnidd bort de vanskeligste sko.
 Metode 6 Paper
Du kan bidra fuktig avis, som skal fylle innsiden av skoene til tørk. Gamle, gamle damer velprøvd metode ikke fanget i disse dager på grunn av en mangel.
Ulempen er at ingen vet hvordan de skal reagere på din nye par på en hennes appell. Sko kan bli deformert og bli skjemmende i utseende.
 7. Cold Method
En svært uvanlig måte. Satt i hver støvel / sko for tsellofanovomu pose, hell vannet tilbake og slips. La i fryseren over natten og i morgen kan du trygt bære! Det iskalde vannet utvider seg og strekker seg sko. Vel som ikke trenger å gå hele natten i en ubehagelig par og strekke deg - kjøleskap vil gjøre alt for deg.
Ulempen er at noen kunstige materialer kan sprekke på grunn av svært lav temperatur, så det er best å bruke denne metoden for sko laget av lær.  
Hvordan fikse manuset?
 I praksis, i de senere år færre og færre folk kan skryte av vakre kalligrafiske håndskrift. Med bruk av Internett i våre liv, evnen til å skrive vakkert mistet sin relevans. Hvorfor lære å skrive ryddig håndskrift når du kan skrive inn tekst i et spesielt program, redigere det og skrive ut på skriveren? Videre evnen til å skrive vakkert lagt som et barn i barneskolen. Men riktig skriving i voksen alder er ganske vanskelig, men mulig. Dette problemet, forresten, er ofte til avgangselever på pedagogiske institusjoner, fordi de må skrive på tavla øvelser og tekster for barn.
Hvordan best å fikse din håndskrift?
 Nyttige tips for de som ønsker å kjøpe god håndskrift
Lyst til å lære å skrive vakker? Ingen langvarig opplæring oppnådde ikke. Metode kopi skriving - en av de mest effektive. Ta en prøve av en spesiell skrive (eieren kunne være noen du kjenner), forsiktig prøve å kopiere den i en bærbar PC. Regelmessig, hver dag i en time overskriver data skrive ord og setninger. Bare en måned av klasser - og skriving vil endre seg i ønsket retning!
Anger management metoden er mer effektiv, men også må forholde seg til daglig avslapping. Ligg på komfortabel seng eller sofa, kan du ganske enkelt på et mykt teppe, slappe av. Ring i kroppen din en behagelig følelse av tyngde og varme. Lukk øynene og forestill deg at du skriver ordet på den imaginære bord. Og skrive sine vakre kalligrafiske håndskrift! For mer anger management teknikken kan laste ned på nettet etter å ha valgt egnet for deg.
Flame anger management si at etter måneder med skriveopplæringen vil begynne å endre. Men folk foretrekker å kombinere praktisk auditiv trening med ekte brev på papir. Tross alt, hvis du vil inspirere deg selv at funnet, for eksempel høyt betalt jobb, men får ikke opp fra sofaen for å finne en jobb i avisen eller på nettet, er det lite sannsynlig at arbeidsgiver vil komme til deg selv.
En annen metode som bidrar til å korrigere dårlig skriving, det neurolinguistic programmering. Ved sin virkning, er det i likhet med fremgangsmåten i sinne. Du må lukke øynene og presentere sin gamle skriftlig at du vanligvis skrive, og en ny, kalligrafi. Deretter tilbringe "rekonfigurering" av hans bevissthet, som erstatter gammelt med nytt.
Tror ikke på effekten av moderne teknikker? Deretter handle for "gammeldags" metoder. Gå til bokhandelen for spesifikasjoner for barn. Et kjøpssaker fyllepenn, hjelper det å forbedre håndskrift enn ballen. Og harde konturer i reseptbelagte varer bokstaver.
Hvis du har mulighet til å delta på kurs kalligrafi, sørg for at de går! Skrive komplekse karakterer, får du en litt fin skriving!
Forresten, ikke rettferdiggjøre sin ærverdige alder doodle, som angivelig ikke kan lære å skrive vakkert! Vane å skrive er vakker er ikke gitt til oss fra oven, og ervervet gjennom livet. Det er en fantastisk historie "forferdelig håndskrift" (forfatter - Eugene Permyak), som forteller om en vitenskapsmann som skrev sine verk eller annen måte, og lære kallyhrafycheskomu brev er ikke til å selv unnskyldende dårlig arvelighet. Men til slutt klarte han å produsere utmerket skriftlig og konkluderte med at en person makt til å fikse dårlig håndskrift!
 Hvordan hjelpe barnet ditt, studenter korrigere sin skriving
Selvfølgelig, jo raskere du fikse zaymetesya skriftlig, jo raskere vil oppnå resultater! Best korrigert skriver som et barn når barnet er læring i skolen.
Hjelper teknisk korreksjon håndskrift. Dette er den samme fremgangsmåte for kopiering via forskrifter. Barnet konturer nøye bokstaver i resept eller i noen notatbøker i håret linje. Hvorfor i håret? Forskere har vist at slik rozlinovka var underordnet, og letter dannelsen av håndskrift i grunnskolen barn. Hvis du vil at barnet skrev vakkert, ikke stole utelukkende på lærer i grunnskolen, noe som er nødvendig for et åremål og godkjente metoder for å lære skrivekunst om tretti studenter. Få de mest avanserte teknikker og tutorials som hjelper barn danner en vakker håndskrift. Hvordan å fikse et barns håndskrift, håndskrift spør profesjonell, på hvis teknikker blir undervist i noen skoler. Dette, for eksempel, VA Yllyuhyna hvis "Wonder oppskrift" har blitt klassikere.
Men forberede seg til å levere barnet må sende i tidlig barndom. Hvis du alltid gjør med baby øvelser som utvikler finmotorikk, så han vil lære å skrive raskt, og hans diktning vil sammenligne gunstig med Doodles jevnaldrende som har foreldre som ikke tar vare på utvikling av motoriske ferdigheter. Enkle øvelser - modellerings- figurer av leire, fargeblyanter tegninger, klekking.  
Hvordan fjerne fluffy hår?
 Det er kjent at de fleste jenter hår er ikke rett og ikke krøllete, krøllete og et lite som kan skape mange problemer. Omsorg for slikt hår bør være spesiell, fordi eieren av denne type feil vare ser litt slurvete, som håret selv ikke kan ligge pent og ofte pushatsya, skaper ekstra utfordringer i å skape og opprettholde ønsket frisyre. Denne artikkelen vil snakke om hvordan du fjerner fluffy hår og gi håret velstelt utseende.
 Shop verktøy
De fleste hår pushatsya fra det faktum at de er tørre og tynne, og også på grunn av det faktum at elektrifisering. Med disse faktorene kan prøve å takle kjøps midler.
 1.  Håret må tilfredsstille og forverres. Bruk en rekke hårpleie med oljer, vaske håret med sjampo, sette en maske eller balsam. De hjelper fukte håret langs hele sin lengde, med et lite skjerpende. Etter en stund vil du se at håret er bedre tjent gjør og bli mer lydig.
  Bruke skyllemiddel, klimaanlegg. Ofte hår pushatsya fra det faktum at de er elektrifisert, som er grunnen til dette verktøyet kan spare. Det gir også næring håret og gir enkel gre selv om håret er stadig forvirret.
  Hårspray og sprøytevæsker. Dette alternativet uutslettelig balsam som skal brukes til litt fuktig hår etter sjamponering. Ha rengjøringsmiddelet på alle langt hår og gre litt tid.
  Hårspray. Vanligvis de fikse en klar konklusjon, men selv om du ikke vanligvis bruker noen midler, siden du ikke har tid eller personlig tro, men likevel prøve å gre håret kam dryss med lakk (bedre hvis massasje kam). Denne metoden er litt slem vtyhomyryt hår, hvis problemet er du ikke virkelig global.
  Andre midler ukladan. Gel voks og skape et naturlig utseende, og derfor foretrekker en lett mousse og Penko. De er best når tørking hårtørker, ettersom enkle oppgaver uten hår blir limt.
  Tvinner håret på curlers stor borrelås. De rette håret lengde, og tips om hvordan du lager små rygger. Hår er bedre og ser ryddigere. Det er ønskelig hvis du søker før kronglete curlers på strand ukladochnoe enkel måte.
   Hjem Rettsmidler
  Det er mange hjem rettsmidler for å bekjempe dunete hår. Den er billig og mindre skadelige for håret, som alle naturlige ingredienser.
  1.  Sitron skylling. Når Vask, skyll håret med vann fortynnet med sitronsaft (1 sitron 1 liter vann), ikke tømme. Klem forsiktig og tørt hår uten lufttørker. Gjenta med sjampo minst en gang over.
   Ganske en interessant måte - hjem lamine hår gelatin. Bløtlegg gelatinen i kaldt vann i forholdet 1: 3 og la stå i en halv time for hevelse. Deretter ble en liten varme i et vannbad til det er helt oppløst og avkjøles til romtemperatur.
   Vask håret med sjampo, klapp håret med et håndkle og la gelatinen over hele lengden på håret, unngå røttene. Pakk håret med plastfolie og stram håndkleet på hodet. Etter 30-40 minutter skylling. Tørr som vanlig. Denne masken gjør håret og glatter ut ujevnheter hår, slik at håret ditt vil se mer preparert.
   Gjøre denne masken to ganger i uken. En måned senere resultatet vil overraske deg!
   Olje hår maske. Det finnes mange oppskrifter på en rekke masker baserte oljer. Sin essens er at du tar foten olje (for eksempel burdock), tilsett noen dråper eteriske oljer (f.eks oljer av sitrus - appelsin, sitron, grapefrukt). Varm opp blandingen i et vannbad, da gjelde for håret og la en film på timen 2. Skyll med vann, og skyll med sitronsaft, som nevnt ovenfor.
   Honning maske. For henne passe enhver naturlig flytende honning. Påfør i håret og la en film wrap i et håndkle - gå i dvale. Om morgenen vaske masken vanlig sjampo. Ikke bekymre deg, honning klissete - det skyller ut veldig godt, men håret er utrolig myk og lydig.
   Tørr luft, ikke bruk en hårføner! Desiccate hårføner og enda mer "spredt" tråd, det er derfor de er ulydige. Prøv å bruke apparatet bare i en nødssituasjon, og andre ganger tørt hår til luft.
   Plukk en god kam. Det er ikke et tema som vi må spare. Kjøp en kam laget av naturlige materialer - tre og gummi. Dette kam vil tjene lang og kjøre for alle pengene brukt, vil det ikke være noen elektryzuvatysya hår.
    Salon metoder
   Hvis du ikke ønsker å vente lenge på resultater og ressurser tillater det, så gå til salongen profesjonelle hår behandlinger.
   1.  Hårklipp hot saks. Klipp din spesielle elektriske saks som forseglet tuppen av håret, så det gjør ikke pisker og hår lenger forbli rett.
    Salon laminering. Forskjellen fra hans hjem som du vil se effekten etter den første behandlingen, men etter 3-4 uker må du gå tilbake og gjenta.
    Keratin utjevning av håret - den mest effektive metoden for skadet hår. I håret satt spesiell blanding som inneholder keratin, som fyller alle skadet hår stykker, og deretter greier det "forseglet" i Volos med varmt strykejern. Fremgangsmåten er svært kostbart, og det skal gjentas omtrent hver 3. måned.
    Så, som du kan se, er det mange måter å fjerne fluffy hår for enhver smak og budsjett. Velge den beste metoden for seg selv og ikke lenger muchtesya avslutningen av speilet om morgenen. Elsker håret ditt, ta vare på dem og vil snart være fanger misunnelige blikk fra forbipasserende og fortelle vennene sine hvordan oppnådd slik skjønnhet!  
Яндекс.Метрика