Hvordan å strekke skinnjakke?
 Skinnjakke - en uunnværlig ting som en kvinne, og i herrenes garderoben. Det er praktisk, praktisk og ser veldig stilig. Den åpenbare fordel med skinn er det faktum at det er ganske lett å strekke. For eksempel, hvis du liker en liten ting i butikken eller hvis tisnuvata zalezhalas for vinterjakke du hadde blitt. Øke størrelsen på skinnjakke kan være hjemme. De viktigste måter å strekke skinnjakker hjemme
 1.  Tykk genser. Før du søker noen måter å håndtere produktet, kan du prøve å kle varm og tykk genser, jakke og kommer på toppen så et par timer. Kanskje så du slipper å bruke noen av følgende metoder.
   Skum eller spray for å strekke skinnsko. Ved hjelp av en spesiell agent for huden kan lett strekke jakke. For ferd med å strekke trenger:
   betyr for å strekke sko;
   tykk jakke eller genser;
   02:00 fritiden.
   Behandle verktøy for å strekke sko yttersiden av kappen. Hvis ting ikke fôr, bør innsiden også bli behandlet. Sette en tykk jakke, og over it-jakke. Diaré jakke omtrent en time, og deretter fjerne og la tørke. Hvis etter behandlingen selvfølgelig fortsatt du nøye, bør vi gjenta prosedyren.
   Forsiktig
   Hvis en ting er laget av hard hud, så før du setter ting må gi det trekke i ca 20-30 minutter.

   "Soap" dusj. Denne metoden er veldig lett å gjøre hjemme. For gjennomføringen behov:
   sprøyta;
   såpe (flytende, fargeløs og luktfri ønskelig);
   tykk genser;
   varmt vann (40-50 ° C).
   Forberede en såpeløsning for dette forvirre vanlig vann og flytende såpe i forholdet 3:59. Skriv inn sprøytevæske og masse vil behandle både innvendig og utvendig overflate. Sette en tykk jakke ting og gå i det omtrent en time. Deretter fjerner, gjenta behandlingen, og etter ikke fjerne den før tørre produkter.
   Forsiktig
   Denne metoden er lite effektiv i forhold til produkter av kunstige og hard hud.

   Vegetabilsk olje. Takle "uregjerlig" kule ting vil hjelpe oss vanlig vegetabilsk olje. For behandling behov:
   vegetabilsk olje;
   svamp eller klut til å håndtere overflaten.
   Varm oljen på ovnen for å putre, våt svamp eller klut og forsiktig behandle overflaten av lær. Deretter satt på en ting og bære den i to timer, og til smøreolje zhmuschye sted.
   Dette er viktig!
   Dersom kappen er laget av fint lær, da anvendelsen av denne metode er den høye risikoen for flekker på ting. Vær ekstremt forsiktig ved håndtering av produktet. For skinnjakker, er denne metoden ikke er egnet strekkmerker helt.

   Få strekningen lær, studere dens sammensetning. Noen av disse metodene er ikke egnet for kunstig hud, slik som behandling av såpevann eller vegetabilsk olje. For grov hud den mest effektive måten er å bruke spray og skum for å strekke. Etter inngrepet, kan en skinnjakke bli behandlet med glyserin for å legge skinner.  
Hvordan man skal oppnå en flat mage?
 Flat mage - den verdsatte drømmen for mange jenter. Men ikke alle kan oppnå en flat mage, til tross for knallhard trening, mange dietter, ernæringsfysiologer råd og kostbar prosedyre fjerne fett. Selvfølgelig, for mange år det er en stereotypi som gjør en figur slank og attraktiv, kan du bruke noe man enten kosthold eller trening, med sikte på presseområdet. Men erfaring viser at en slik ensidig vurdering av problemet det er ikke bidrar til å løse det, og ofte fører til negative konsekvenser.
Faktisk, for å miste noen ekstra pounds og få en flat mage, du bare gjør alt sammen: øvelser for pressen, programmet for utvikling og styrking av muskler (aerobic), et spesielt program av mat - disse tre tingene når det gjøres riktig, kan raskt og trygt fjerne ekstra pounds fra kroppen din. I tillegg kan denne integrert tilnærming gi deg energi, styrke og utholdenhet (for tenkt trening og aerob trening), bedre fordøyelsen og redusere kolesterolnivået i kroppen (gjennom riktig kosthold). Totalt sett endringene er betydelige, blir immunforsvaret sterkere, stress ofte finne feil med deg, øke tilliten. Er alle disse fordelene ingen grunn til å seriøst ta opp arbeidet med deg selv og din vekt?
 Hva trening vil gjøre magen flat?
Gjøre mageøvelser bare - uproduktivt. Den vanligste øvelse som råder, ben bøyd i knærne, faste, klare hendene bak hodet, heve og senke kroppen. Denne øvelsen er anbefalt for alle, men knapt noen innser at er ikke gode nyheter for de som stadig gjør nedturer og underkroppen, og de som holder system av øvelser. Presisjon eliminere fett umulig, så raskt oppnå en flat mage med slike øvelser vil ikke fungere. Det kan være en situasjon hvor en person har pressen, som du kan gjøre en masse tilnærminger, men denne nyheten er ikke utgitt, det er dekket med et lag av fett som ikke vil gå.
Derfor logisk at oppnå det ønskede resultat bare kan trening hele kroppen. Det er nødvendig å utvikle et sett av øvelser og trene hjemme eller i gymsalen. Husk at ikke alle belastninger må være enda. For eksempel, hvis en jente ikke ønsker å bevilge også armer og rygg, bør antall øvelser for armer og rygg være mindre.
Hvorfor skal jeg trene? Øke muskelmasse er nødvendig for å øke hastigheten på stoffskiftet i kroppen. Da vil brenne fett raskere fordi det vil tilbringe flere kalorier per dag. I tillegg vil du ikke miste muskelmasse hvis du styrke og utvikle musklene, noe som er veldig viktig. Det skjer ofte at en jente mens du er på en diett, mister 5 pounds i en uke, men hvis du ser, de pounds - ikke fett og muskelmasse, som forlater kroppen på grunn av feil vekttap tiltak.
Som for intensitet treningsøktene til å vare veldig aktiv for å føle resultatet. Opplærings halvdeler vil ikke gjøre noe godt med mindre, razomnete muskler etter en dag.
 Riktig ernæring - nøkkelen til suksess!
Hvis intervjuet er ganske betydelig del av jentene på hvorvidt eller begrense deg til mat, er svaret positivt. Mange slankere: én for et par uker, andre i månedsvis. Det bør bemerkes at for å oppnå en flat mage gjennom kosten er umulig, men ikke alle vet om den. Dietter er på vår vekt på følgende måte: mangel på å få mat, musklene gå ned i vekt på grunn av sult, mangel på næringsstoffer og energi. Å liksom støtte funksjon av organismen har å "fylle opp med en regnfull dag" og lagre fett. Etter dietten du går tilbake til normal spising og alt droppet pounds komme tilbake, selv med "premium" falt 8 pounds, slår 10. Disse to pounds og vil være så feit "i reserve". Ingen tenker om slike konsekvenser, mange så disse tallene igjen sitte på en diett, men faktisk er det en ond sirkel.
Hva bør du egentlig gjør er å hengi seg til å spise (overspising, men også ikke nødvendig) og ofte spiser små porsjoner. Kombinert med treningsøkter kalorier spist vil ikke bli deponert lag av magefett, og aktivt bli brukt. Så du og musklene på plass, og fett er sakte, og du vil ikke miste bevisstheten fra sult.
 Hvorfor aerobic?
Først må vi si hva aerobic. Denne øvelsen med lav intensitet, men varte lenge nok. På dagen på aerobic bør bevilge minst 30 minutter. Gjør noe er mulig, trimsykkel, tredemølle, forming, sykling, rulleskøyter, kjører i parken, selv dans - alt dette vil hjelpe deg i kampen mot overvekt i magen.
Ikke for peretruzhdayte klasser selv, husk at aerobics - en belastning på lav intensitet, vil du bli undervist på styrketrening. Aerobic vil være et godt tillegg til slanking kompleks, fordi den energien som kreves for å tilbringe tid.
Figuren som du liker og andre - det er målet ditt. Hvorfor leve med å være overvektig, å være misfornøyd med ham, hvis du kan forandre alt? Husk helhetlig tilnærming til vekttap, så lykkes!  
Ved hjelp av Instagram?
 Instagram - en moderne og spennende måte å kommunisere med venner og folk du elsker gjennom bruk av bilder. Vi kan si at et sosialt nettverk med fokus på vyzyualyzatsyyu, ikke tekstmeldinger som ble gjort i Facebook eller OpenID. Det er virkelig mye moro. Du tar bilder på mobiltelefonen din interessante hendelser i hans liv, lå på de mottatte bilder morsomme effekter, sette dem til å se venner, få kommentarer og positive følelser. Denne artikkelen vil forklare hvordan du bruker Instagram.
 1.  For å begynne å bruke Instagram du må installere på mobiltelefonen din spesiell søknad. Eiere av iPhone, iPad og iPod får det gjennom App Store App Store, Android-enheter og brukere - gjennom Google Play. Etter installasjonen må du registrere deg på Instagram.
  Etter registrering og hver gang du kjører programmet vil du få noe som en boks med kontrollpanelet på fem ikonene nedenfor. De hjelper deg se profilen din, få venner, se på bilder andre brukere å lage sine bilder og behandle dem. Vurdere alle ikoner i orden.
  Den tidligste ikonet på huset - en primær eller hjemme siden som vil dukke opp på tape povыmy bilder, som du undertegnet i Instagram. Hvis du ennå ikke har lagt til venner, vil du bli bedt om å finne venner fra Facebook, invitere fra dine kontakter eller legge anbefalt av brukere.
  Ved hjelp av Instagram?

  Det andre ikonet på vinden rose eller stjerne søkefunksjonen kan brukere og hэshtehov bilder. Søke brukere er enkelt. INPUT delvis eller full brukerinnlogging og klikk på «Søk». Resultatet vil bli funnet av noen registrert som Instagram og innlogging som spør du skrev inn i søkefeltet.
  Ved hjelp av Instagram?

  Hashtag - er spesielle koder som er innpodet bilder og hjelper andre brukere å finne informasjon spesifikke emner. For eksempel skriver inn søkekriterier "jenter" og søke ved å velge hэshteham kan finne bilder relatert til dette emnet.
  Gjennomsnittlig kameraikonet i form av tilgang til å lage sine egne skudd. Finn søkeren vises på telefonskjermen svarende til bildet, og klikk på den runde knappen for bildet.
  Ved hjelp av Instagram?

  Etter at bildet vil åpne et vindu skapt bilderedigeringsprogram hvor du kan tilbringe følgende: rotere bildet, legg den i en ramme, skaper det belysning effekt og bruk en av 20 innebygde effekter. Når redigeringen er fullført, klikker du på "Next".
  Ved hjelp av Instagram?

  Så bare ha bildeteksten og klikk "Share". Etablert fotografi vil bli plassert i tjeneste og vist på hjemmesiden til abonnentene. Administrer dette bildet du kan gjennom profilen din, som vil bli diskutert nedenfor.
  Ikon av hjertet er ansvarlig for å gjennomgå hendelser i brukerne du abonnerer. Det vil vise informasjon om bildet, som de likte og hva de registrerte seg nylig.
  Ved hjelp av Instagram?

  Den siste ikon i form av kort tilgang til din profil og dets innstillinger. Med den kan du redigere profilen din, se bildene dine, lære om statistikk og informasjon abonnement og justere andre innstillinger.
  Ved hjelp av Instagram?

  Dermed bruk Instagram ganske lett og veldig spennende. Prøv den og du bør være sikker på å behage.  
Яндекс.Метрика