Hvordan å strekke sko


 Prosessen med montering sko leverer en haug med følelser, valg av form, størrelse, farge, og spesielt prisen. Men vi må også huske på at de ønskede innkjøps sko kan føre til en rekke problemer.
 Nye sko kan være feil størrelse, men ser ut til å bli målt. Plutselig begynner å vri fingrene hvile på. Så du kjøper opprørt, selv om noen få timer siden hun likte deg så. Til du bestemmer deg for å endre den, eller gi den tilbake, bør du tenke.
 Kanskje noe å gjøre med det? For eksempel ta og strekke.
 I teorien er det mulig å strekke ikke bare sko, men uansett. Du kan gjøre det i studio. Men dette er ikke alltid vellykket exit. Så la oss prøve å gjøre det selv hjemme.
 Ta lakserolje. Spre smør på utsiden og inne i skoene valgt. Sett ullsokker og sko roznoshuyte time. Denne fremgangsmåte må gjentas hver dag så lenge som ikke spre seg til riktig størrelse. Du kan innsiden av skoen eller sko å fylle et spesialverktøy for å strekke. Verktøyet kan kjøpes i spesialiserte avdelinger. Husker da strekke sko, lagre den i et mørkt sted. Om natten sette inn noen avstandsstykker (kan tjene noen relevante elementer).
 Sko laget av lær, kan du prøve å strekke med en liten mengde kokende vann. Varmt vann vil mykgjøre huden, og den ligger i ønsket størrelse. Ikke glem å smøre etter denne skoen solsikkeolje. Hvis skoen hælen trykkes, bakteppet børste med alkohol, såpe eller parafin stearinlys. Deretter satt på sokker og sko roznoshuyte.
 Å begrense sko, kan du bruke følgende råd. På den ytre overflaten smurt med et spesielt verktøy for å strekke og indre overflaten tørke med fortynnet eddik. La over natten. Lakkerte sko strukket bruker skum utvidelser spesielt utviklet for denne skoen. Påfør en liten mengde på den indre overflaten og raznashyvaem hver dag. Om natten sette inn spesialputer. Dette må gjøres slik at skoene ikke er deformert og ikke revet.
 Sko er laget av gummi, tekstiler, naturlige materialer strekning er ikke mulig. Det eneste å gjøre er å sette våt avis og la over natten.
 Semskede sko ikke anta noen prosess enn på utsiden, men innsiden, og kun ved spesielle midler.
 Hvis du trenger å strekke litt sko bare prøve og bruke den for et par timer vandre rundt i huset i det.
 Vel, hvis du strekker skoene fungerte ikke, må du gjerne gå kjøpe en ny en, men uansett hvor trist. Når du kjøper sko følger reglene: når du prøver på sko, bør foten føler deg komfortabel. Tror ikke at hvis de presser, er det ikke skummelt. Fra ganske smale sko prøve å gi opp, så du trenger ikke sitte og ikke gråter. Ikke vær redd hvis størrelse ikke er funnet. Hvis din størrelse presser, ser bedre en annen modell.
 Når du kjøper sko Tenk på spesielle fasiliteter for omsorg. Sko bør beskyttes, og deretter det vil vare deg i lang tid.

Bonsai - universell gave


 Det er tider når du må velge en overraskelse for ukjent person. Eller for de som har alt de trenger. Det skjer så, at personen spør du ham ikke med noen verdifulle gaver, men kommer opp tom - også ikke et alternativ. For å hjelpe i slike situasjoner vil en universell gave - bonsai.
 For de som ikke vet, bonsai - er øst kunsten vokser trær normal, men i miniatyr kopier. Denne presentasjonen vil glede ikke bare sommer bosatt eller en gartner, men en mann som ikke er relatert til botanikk eller hage. Oversatt fra japansk ord som betyr "vokst i skuffen", som er nesten forklaring av denne art.
 Miniatyr treet godt er det faktum at disse gavene fra mannen som presentasjonen kom til smak, kan du ikke tenke for minst enda noen år. Hvorfor? Fordi bonsai - det er ikke bare spennende, men også ganske arbeidskrevende og krever betydelig innsats. Først av alt, en person som er interessert i denne bransjen må få noen bøker om omsorg for planter - første ordinære startpakken, og mer spesifikke bøker for connoisseur små trær.
 Disse bøkene en person lærer at bruk av bonsai kan være elegant og smakfullt dekorere bolig og kontorlokaler, og til og med parker og landsteder. Så hvis en feirende interessert spennende opplevelse, vil din neste gave til en venns bursdag i noen flere planter av denne typen bli mottatt med stor glede. Bare i dette tilfellet må du forstå kunsten "vokser i skuffen" og forstå det store antall av sine arter.
 Du kan gi en klassisk bonsai - alm, ficus eller tea tree, og du kan velge noe mer eksklusivt. For eksempel, japansk sakura eller hvit furu. Og for fans av høyeste idealet om japansk kunstsamling typer - eple Hall og japansk svart furu. Andre nyttige gaver - jord, gjødsel og bonsaynytsы. Disse tingene er ikke så behagelig for øyet, men uten dem er det umulig å vokse noe tre. Husk at for hver type bonsai trenger sin egen form bonsaynytsы, og hvis du ikke er sikker på hvilken du skal velge, bedre kontakt kunnskapsrik mann.
 Husk Bonsai - en gave for intelligent, ambisiøs mann som elsker natur og frisk luft, og kan ikke forestille meg livet uten skapelse og kreativitet. Hvis bursdagen din - det var slik, være stille. Den perfekte gave til ham at du har funnet.  
Jule inter Pierre retro


 Gammel germansk skikk vår kirke innarbeidet en rite av julen. Gospel historien om Kristi fødsel kombinert med julepynt, søtsaker og kaker - symboliserer gavene som brakte den nyfødte Jesus, stearinlys - varmen i huset, som ble nektet et par Josef og Maria, Betlehemsstjernen ledestjerne, eller vise menn pekte måten.
 Feiring av juletrepynt til jul ble forbudt av den sovjetiske regjeringen, forkynner ateisme. Men i 1935 begynte han å pynte juletre i det nye året.
 I de senere årene har mange designere har ulike alternativer for hjem dekorasjon å feire nyttår og jul.
 Ferien er ansett familie og veldig varmt, så smykker retro passer veldig godt i all jule brukerutstyr. På samme måte juletrær, gamle leker fra min bestemors aksjer, gull nøtter på grener av gran, søtsaker, pakket i esker og hjemmelagde dekorert med barn. Veldig hyggelig å se vakre myke baller innredet i blonder rim eller helt bundet blonder script. Disse tingene gjør en hjemmelaget interiør forlaget individualitet.
 Juletradisjoner koblet med klær, interiør av huset. Nord-Europa har gitt oss til å behandle bilder puter, duker, servietter, rangeres elskerinne, og industrien produserer produkter med tradisjonelle reinsdyr, snøflak, stilisert verden. Disse tekstilene godt med heklede tepper - sengetepper, pute stoler. For tabellen passende spor grønn brodert julepynt. Disse sporene vil være en flott par blonder servietter hvite.
 Etnisk tema trenger ikke å bli opprettholdt i en viss stil. En blanding av tradisjonelle folke elementer pryder interiøret i det nye året og gjøre en gledelig notater i en festlig stemning. Lagt brodert håndklær, Gorodotcka leker Dymkovo leketøy produkter for barn med deigen og leire, malt i lyse farger.
 Tradisjonelle julemarkedene vil hjelpe avgjøre juledekorasjoner, retter for ferie tabellen. Alltid i mote hvite retter, og på nyttårsbordet er en ekte dekorasjon. Melkemann, tallerken, tallerken, hvite lys vil være egnet bakgrunn for juletrær i "frost".
 Understreke noen utvalgte stil støvler som passer for ham gaver. For Scandinavian grønn - rød grønne stil støvler med reinsdyr og snøfnugg er en integrert del. For retro passe strikk støvler med ubleket ull dusker, fletter.
 Russisk juletreet vil være festlig og elegant med leker laget av never, nord Arkhangelsk leker laget av tre, stoff, sokker og tilhørende grov landlig tyktflytende, vil glede alle. Det har lenge blitt observert at organisk på et juletre ser primitive produkter laget av tilgjengelige materialer - vev og crepe papir, malt med gullmaling. Frukt, sjokolade i sølvpapir dekorere grønne grener.
 Sills retro verdt dekorere grener og lyse grønne baller som kan binde opp rød sløyfe. Biter av bomull simulere snø vil bli nostalgisk snev av dekorasjon huset i julen. Julekranser alle fancy med bjeller, gull farge kjegler, kongler i rød folie vil være svært naturlig utseende i ditt hjem interiør.
 Interiøret skal være forsiktig og kjærlig opprette ferie ved hjelp av gamle lager og skape nye produkter for julehøytiden.  
Hvordan lage en nyttårs ønske gikk i oppfyllelse


 Et mirakel av nyttårsaften blir å forberede seg. Tror du det er nødvendig å gjøre et ønske under chiming klokke og alt - nydelig mink pels i lomma? Absolutt ikke!
 Som fant min egen undersøkelse, kaste støv på ferie tabellen juleretter, gjør vi det fem minutter før midnatt i går forstyrre curler, makeup ene øyet og nedre leppe, løpe til kjøkkenet for champagne, løpe igjen med et glass og hell. Og her er det den første "bom-mmm", og vi forstår at begjær - som har blitt oppfunnet! Vi hysterisk shepchem "som ville alle være sunt" eller "Jeg vil ha en leilighet, hytte, bil" Og fem av dem fortsette å leve i "odnushku" gå til "penny" for innhøsting Teschin hytte.
 Men i år vil alt være annerledes. Så, her er hjelp på zahadыvanyyu jule ønsker.
 Det er mange måter å spørre julenissen ønsket. Den mest kjente, men ikke en veldig effektiv metode - under chiming klokke skrive på et stykke av begjær, brenne, drukne aske i champagne og drikke. Men det er en sjanse til å feire nyttår i et anfall av hoste, zaplevav aske selv og andre. En annen gammel måte - i hvert skutt klokke vine-konsumere egnet for de som ønsket å gå ned i vekt. I disse bærene ikke spiser mer enn du kan, og det er oppnådd!
 Nå trend andre metoder, så hvis du vil ha en masse penger neste år, nyttårsaften sette noen notater i hans lomme, sko og under, beklager, mykt sete. En av mine venner hvert år følger dette ritualet. Hvert år har antall sedler i hennes soft spot øker. Mykt sete vokser eksponentielt fra de betrodde midler. Her er en enkel matematikk.
 Amerikanske kamerater 1 januar vaske dollar. Du kan lære av erfaringene og gjøre en morgen cocktail av alt MNT, som vil kunne få.
 Hvis du drømmer om å reise, anbefales det å forberede en rett av landet du ønsker å gå. Det viktigste er å få de froskelår og zhyrnenkyh ormer, og overbevise familien om at uten dette på noen måte!
 Selv om det er en annen variantik
 Med peruanske tilpassede menn som drømmer om en reise bør gå ut med en koffert og rundt huset ditt 3 ganger. Valget er ditt.
 De som ønsker å gifte seg nødvendigvis kreves for å henge på juletreet, over og rundt røde hjerter. Spør en rød stearinlys på bordet og skrive ditt ønske om en rød ark. Så forteller Feng Shui!
 Til slutt, det eneste året av Snake, forberede et fat med kanin, bruke stramme skinnende antrekk, grønt lys et lys, et glass champagne dryppe en dråpe melk, og i takt klokke rakte ut sin kjæreste ønske at du kommer opp med på forhånd! Ønsket om å være konkret. "Jeg fant kjærligheten" - vil gjøre. Du vil finne det er som regel i form av en bortkommen kattunge. Men hvis du drømmer om en mann og hans forlangende. Og viktigst ønske av hele mitt hjerte. Julenissen, han er en magiker, utfører bare oppriktig ønske.  
Яндекс.Метрика