Hvordan å svare riktig på bildet?
 I livet til hvert enkelt menneske noensinne har skjedd for å høre på fornærmelser. Forsettlig eller uaktsomt, men besmittet verdighet og ære! Krenkelser er en bølge av negative følelser forårsaket av ulike faktorer. Kjenner disse grunnene kan svare riktig på bildet riktig svare på det. Folk preget de ulike manifestasjoner av visse følelser, men ikke alltid avskrekke slike uttrykk innhentet. Og så, i en frekk måte, gitt en negativ vurdering av den enkelte. Men hvis du vet hvordan du skal svare på fornærmelser, ville ofrene være veldig urettferdig.
 Hvorfor flytter folk på bilder?
Før du svarer på bildene og begynne å svare på dem, må du finne ut hva som forårsaket aggresjon.
 1.  Selvbekreftelse. Uakseptable motstander, ønsker man derfor å heve seg selv. Aggresjon - et tegn på indre frykt, følelser, komplekser og selvtillit tvil. Så, som ønsker å øke selvtillit, folk ty til ulike typer image. En slik person skal vise medfølelse og å forstå at på din bekostning, det er ikke godt etablert.
  Sprut av følelser. Noen ganger kan en person akkumulerer for mye negativitet. Og komme under den varme hånden - en mulighet til å lære om seg selv mye. I dette tilfellet er personen måtte be om unnskyldning senere, han trenger bare å bidra til å roe ned.
  Spillet publikum. Disse menneskene får stor glede av skandaler i offentligheten. Det viktigste - å gi folk forstår at du ikke er en actionhelt av hans komedie. Forbli likegyldig i dette tilfellet betyr å forbli en vinner.
  Utdanning. Mer presist, den mangel derav. Årsakene til aggressiv atferd gå i tidlig barndom, preget av ettergivenhet og overbærenhet. Nevospytannomu mann - bare avsky holdning.
  En dårlig dag eller syndrom mandag. I alles liv er det mandager, men ikke nødvendigvis på den første dag i uken. Dag ledsaget av alvorlige følelsesmessige lidelser, tankevekkende dag ut akkumulert negativitet ut. Det beste alternativet - er å si at du forstår hva som forårsaket aggresjon, og ber folk om ikke å kjøre deg negativ.
  Rivaliseringen. Det genererer de sterkeste bildene diskreditere ære og verdighet. Ignorere disse bildene ikke være nødvendig å gi folk en anstendig respons.
   Status og posisjon fornærmende
  Reaksjon på bildet avhenger også av hvem overgriperen.
  Mann / kone, fetter. Hvis folk i den indre sirkel, bør du prøve å bevare vennskapelige forbindelser med deg. Familie krangler er midlertidige og ledsaget av alle krav og avgjort på det runde bordet.
  One. Hvis man gjorde det, så bør du definitivt finne ut grunnen til at fikk ham til å misbruke. Når detaljer dukke opp, vil avgjøre om å tilgi eller bedre å forlate denne andre?!
  Hode. Bilder fra myndighetene hører de fleste kontorarbeidere. Dette er en form for kommunikasjon, eller personlig misliker. I alle fall er det første kjente, men det andre du trenger for å finne ut. Men aldri trenger å raskt svare på aggresjon sjefen. Du kan sende inn det som latterlige og absurde situasjoner eller ty til å smile, det vil gi selvtillit. Sjefen ser din motstand og gjenkjenne din psykologisk overtak.
  Fremmede. Dette er en flott mulighet til å vise fred, utdanning og intelligens.
  I alle fall bør du ikke opptre som forurettede og vedta regler for spillet sitt. Det beste våpenet - en rolig og tilstrekkelighet, forsømmelse eller humor.
   Hvordan å svare riktig på bildet i ulike situasjoner?
  1.  Konfrontert med et "troll"? Den beste våpen mot det - ignorerer. I "troll" aggressive angrep - en livsstil. Derfor, for å hindre dem bringe splid i samfunnet, bare ignorere dem eller sende dem til full kraft av intellekt. For eksempel kan du svare på det du vil si mye, men bekymret for at det var usannsynlig hans begrensede sinn forstår og aksepterer denne informasjonen.
   Ubegrunnet kritikk av arbeidet ditt. Takk menneskelig uttrykt mening og fortelle meg hva det betyr for andre, akkurat som det.
   Kritikk utseende. Bemerkninger om utseende, kan ødelegge ganske selvfølelse, hvis du tar dem til hjertet. På angrepet: "Hva er du svarte øyne Bare forferdelig" Kan svare på det er en konsekvens av raskt gjennomført natt, og legger et smil.
   Notater på klær. Disse injeksjonene er vanligvis knyttet til den økonomiske situasjonen til din familie eller deg personlig og kan være svært støtende. I setningen, "Du odyahayeshsya bare billige butikker", kan du svare at din figur alt ser fint og lønnsomt.
   Når situasjonen kommer til bilde, ikke ta den siden av lovbryteren og slå i et eksemplar rope fornærmende og banning på ham. Tross alt, vinneren vil ikke noen som vet en masse banneord, og de som finner en konstruktiv måte å løse konflikten.  
Hvordan å henge en hestesko over døren?
 At hesten hestesko - et symbol på lykke og velstand, de vet nesten alt. Og hvis du finner en hestesko på veien, går på en reise, og sikkert du vil finne fabelaktig lykke og suksess. Men i dagens verden av hester har erstattet biler, og mye mer sannsynlig å finne en gammel dekk enn hesteskoen. Men dens popularitet ikke mister det tegnet. Folk brukte aktivt i interiøret, hestesko hengt over inngangen til et hus, leilighet eller på kontoret. Få mennesker tenker med at høyre eller amulett hengende eller ikke. Det er synd, fordi symbolikken er hestesko spissfindigheter.
 Tilfeller av gamle, gamle ting. Fremveksten av tegn på hestesko
Den første heter hest hestesko symbol på lykke gamle egypterne. Jeg forklarte det ganske enkelt, uten det overnaturlige: å finne en hestesko med en hest hov Farao kunne fabelaktig rik. Ikke gjort disse hestesko jern og gull. Gold - et mykt metall og ikke pålitelig fordi hesten Faraos ofte mistet sine hestesko i løpet av de festlige parader og demonstrasjoner.
Over tid, fikk den gamle egyptiske tegn spre seg i andre land. Troen på at hest hestesko bringer lykke, fanget og overlevde, til tross for kampen for den kristne kirke fra overtro og mystisisme husholdning. Reise oppriktig glad hvis måten de klarte å finne en hestesko, ofte tok den på veien, og til gjengjeld spikret foran huset.
 Symbolikken i en hestesko, eller hvordan du skal henge den på riktig måte
Horseshoe kan være ikke bare et symbol på lykke, men også en talisman som avdelinger av onde og onde krefter ikke skade huset ditt. Det hele avhenger av hvordan den er arrangert "horn" hestesko.
Hvis du bestemmer deg for å henge en hestesko over døren fra gaten side, de "horn" må se ned. I dette tilfellet er den beskyttende hestesko. Ifølge mange tror, ​​den onde ånden, som søker å gå inn i huset, hviler på "horn" hestesko jern bue som hindrer det. Ånd mister sin energi og nekte fra alle forsøk på å skade vertsbyer.
Hvis skoen skal henge inne i huset, de "horn" bør rettes oppover. I denne stilling, minner hun bolle. Det antas at denne koppen vil samle gunstig energi, tiltrekke huset lykke og økonomisk velferd.  
Som vidipraty fettflekker?
 En liten uaktsomhet ved å spise suppe, kjøtt eller laks kanapeer med - og nå på din beste dress eller smoking uniform var fryktelig fettete flekken. Men det kan være i små grupper jeans og bluse for kontoret, og din favoritt slåbrok og selv yttertøy - jakker, dunjakker eller strøk. I alle fall, i form av prikker upsetting og frustrerende. Er alle tapt og må kaste ting? Ikke nødvendigvis. Det finnes metoder for fjerning av olje problemer, og deres mangfold like stor som et stort utvalg av flekker - i form, opprinnelse, lokalisering og type stoff.
 Ferske flekker
Bli kvitt flekker mye enklere om å iverksette tiltak for å eliminere den, så snart det dukket opp. Først av alt må du blot flekken med en serviett, kanskje mer enn én gang. Det avhenger av hvor mye får på fettvev og strukturen av vevet. Hvis stoffet ikke er veldig godt absorbere fett, kan du være i stand til å slette med våtservietter de fleste av det. Men hva, da, selvfølgelig, forbli. Deretter beis eller deler av den, vil vidpyraty.
 Så hvordan vidipraty fettflekker?
 1.  Med salt. Salt strømmet tykk på plass lokaliserings flekker igjen i noen timer, deretter fjernes med en børste. Kan brukes som en stor stein salt og fine "Extra". Med tilsetningen av salt og havsalt i dette tilfellet ikke vil passe. Etter inngrepet, den beste tingen å vaske.
  Med kritt. Bruk samme fremgangsmåte som med salt. Bare kritt må først knust til et fint pulver.
  Jern. Fjerne flekken med jern og papir er enkelt. Det er nødvendig å varme opp jern, satt på flekken papir, jern. Noen fett bør forbli på papir. Deretter papiret må byttes igjen til jern flekker plassere et varmt strykejern. Og så lenge som papiret vil forbli i det minste et lite fettete spor. Kanskje da vike flekken helt. Hvis ikke, kan du prøve andre metoder eller vaske ting med pulver og Fэry. I noen tilfeller er det bedre å bruke hvite papirservietter.
  Fэry. Det betyr å vaske retter, som du vet, fjerner en dråpe massevis av fett. Den kan brukes for plagg, spesielt for en som stoffet ikke er veldig følsom og er ikke redd for å maskinvask. Fэry trenger å helle på flekken, vent noen minutter, og deretter vaskes i vaskemaskin ting med tillegg av pulver. Hende du må gjenta denne prosedyren. På samme måte kan du gjøre etter at du har slettet noen andre fettete flekken metoden, men det forble på sporet. Hvis ting som viste seg spot, eliminerer muligheten for vaskemaskin, vaske den for hånd med tillegg Fэry.
  Bensin. Bensin tilføres en bomullsdott eller et stykke av ren klut, så den blir behandlet sted.
  Terpentin og ammoniakk. Disse stoffer blandes i like proporsjoner, blir den resulterende oppløsningen behandlet flekker.
  Bensin og aceton. Bland 1: 1 for å behandle den for deg. Ikke bruk tynne syntetiske stoffer. I tette syntetiske stoffer først prøve på et lite synlig sted eller alternativ loskutkovi. Stoffet kan endre farge. Etter behandling av vevet blanding av de ovennevnte stoffer prosessen med ammoniakk.
  Hvis fettflekk oppsto på grunn av den smørende olje, behandlet stoff trenger magnesiumpulver med noen få dråper eter. I dette tilfellet kan det bidra til, og blandingen av terpentin og ammoniakk.
  Fettete flekk på tynn lett stoff kan prøve å fjerne ved hjelp av denne sammensetningen: ammoniakk - 1 ss vann - 2 ss. Denne blandingen er brukt på flekken med en bomullspinne eller stasjonen, promokaetsya overskudd fjernet. Prosedyren kan gjentas flere ganger. Deretter vaskes produktet.
  På stedet kan føre til en tykk velling av følgende komponenter: såpe, gnagsår på et lite rivjern - 2 deler ammoniakk - to av renset terpentin - Del 1. Alle komponentene er godt blandet, satt på stedet og området rundt det. Etter to eller tre timer for å suge opp produktet, gni denne blandingen, vask.
  Hvis flekken med fet substans ble funnet på teppet, kan du forberede en blanding av sagmugg og ammoniakk og gjelder på stedet. Et par timer senere for å rengjøre.
  Potetstivelse eller mel kan også bidra til å fjerne fettflekker. De er blandet med vann for å danne en slurry, la stå i noen timer, og deretter vasket.
   Flekker med historie
  Ikke alltid mulig å umiddelbart begynne å kvitte seg med slike problemer som oljeflaket. Du er på en date, på en bankett eller en fest. Det er lite hensiktsmessig å pålegge en kjole eller bukse og begynne å behandle dem med kritt eller salt. Bedre å gjøre det senere når du befinner deg hjemme. Det er mulig at siden den uheldige form av prikker til et punkt der du vil ha tid til å komme til tak ham, vil ikke mindre enn en dag, og ha et sted kan betraktes som foreldet.
  Det hender at vi må fjerne flekker enda eldre. Kanskje du ikke husker hvordan og når stedet var. Å vidipraty gamle fettflekker, trenger litt forskjellige metoder for eksponering enn for friske flekker.
   Så hva gjør man med gamle fettflekker?
  1.  Behandle det med renset terpentin. Det er ikke veldig lett, fordi flekken har v'yilosya inn i stoffet, men med tilstrekkelig flid kan lykkes.
   Stivelse, bensin og tørt brød. Bruk en kombinasjon av ingredienser skal være i følgende rekkefølge: først satt på stedet slurry av stivelse og vann, la stå i en time tre eller fire, fjerne tørr pensel. Så bensin, fukte dem et stykke gasbind, sammensatt av flere lag av prosess og sted, flytter fra sentrum til kantene for å holde det økte ikke. Etter bensin flekker gni et stykke bedervet brød og vasket ting.
   Saltvann. Produkt av flekken skal suge i flere timer i en sterk saltløsning. Det hjelper oppløse fett. Oppløsningen ble fremstilt som følger: tre liter varmt vann for å ta en halv kopp salt, omrør inntil oppløsning. I denne løsningen pomistytesya produktet. Et par timer med tillegg Fэry vaske og pulver. Denne metoden er egnet for ting som kan vaskes i varmt vann og som ikke falmer.
   Par. Dampende kan bidra til å fjerne flekken. Hun syntes å være å gjøre den gamle flekk frisk. Du kan håndtere flekken ved hjelp av dampstrykejern eller holder den over tuten av en kokende kjele, eller bruk dampgeneratoren. Når varme og otpareno sted, kan du prøve å rengjøre noen av midlene nevnt i avsnittet om friske fettflekker. Eller bare dryppe på det Fэry og vasking.
   Produkter med dyre og delikate stoffer eller pels ting er ikke lett behandlet med stoffer som bensin, terpentin, etc. Sterke komponenter av disse butikkene kan endre fargen på stoffet for å ødelegge dens struktur, og i noen tilfeller til og med brenne. Bedre gi dem renses. Kanskje fagfolk vil være i stand til å fjerne fettflekker uten å skade stoffet.  
Яндекс.Метрика