Hvordan sylte tomater resept rask matlaging?
 Du bestemte deg for ikke å vente til måneden vil, tomater prosolyatsya vel? Hvis du ønsker å ha et par timer for å nyte et godt måltid? Deretter må du sylte tomater resept hurtigmat. Du kan velge favoritt oppskrift av flere presentert, syltede tomater lage forskjellige typer. Du må kokende saltlake, litt mer salt, tomater samme typen og størrelse. Det er nok å følge rådet til å få en meget velsmakende og sunne tomater raskt. Elskere av originale smaker verdt å prøve uvanlige oppskrifter med tillegg av spesielle krydder og grønnsaker. Kokk med inspirasjon og tomater solite fort!
 Noen tips: salt tomater ordentlig
Husker noen nyanser til dine syltede tomater var fortsatt deilig.
 1.  Velg tomater riktig. Vær spesielt oppmerksom på valg av tomater. De må være av samme klasse og har omtrent samme størrelse. Hvis tomater er svært forskjellige fra hverandre i vekt, usaltet flott opphold.
   Zasalyvaem tomater samme farge. Grønn, gul, rød tomater med salt er heller ikke nødvendig - peremishayutsya smak, vil du ikke få den ønskede smaken. I tillegg, grønne tomater solyatsya lenger.
   Slyvovydni tomater. Perfekt for beising er slyvovydni tomater. Disse er ikke alle husmødre fikk brukt, men de smaker godt, godt plassert selv i små banker. Disse tomater er et sted mellom konvensjonelle og cherrytomater.
   Det minste. Du kan sylte og cherrytomater. De er små, med delikat delikat hud. Med ham må vi være forsiktig med å skade dem. Ellers vil du få ikke saltet tomater og tomatpuré med skins. Saltlake for Cherry for å være svak, bare så du ikke overdrive. Krydder nesten bedre ikke å legge til.
   Ingen skade på huden. Vær spesielt oppmerksom: skinn av tomater bør ikke være bulker, riper, skader. Ellers begynner tomat juice å strømme, presset papirmasse. Hvis du trenger pasta, til tomater bedre skrelle og knuse. A syltede tomater må være intakt. Pierce dem for å få fart pickles kreves! Tomater - gjør det agurker som kan prosalyvat tidligere prokolovshy gaffel.
   Totalt i moderate mengder. Fordi tomater er ganske delikat smak, legg for mange forskjellige urter og krydder er ikke nødvendig. Prøv å nyte en mer naturlig smak av tomater.
   Hot saltlake - raskt ambassadør. Hvis du raskt sylte tomater, de trenger å fylle det med kokende saltlake, bruke mer salt. Deretter kan du prøve deilige syltede tomater i et par timer.
   Trekke er nødvendig. Det bør bemerkes at bankene strammer det ikke er nødvendig. Du bruker bare vanlig bank plastdekselet kokende saltlake. Tomater er deilig og ikke zalezhatsya og varmt saltet tomater i alle fall bør ikke holde lenge.
  Tomater med krydder
  Forberede alle de nødvendige ingrediensene:
  en tomat variasjon, størrelse;
  en halv liter vann;
  25 ss grovt salt;
  2 ss sukker;
  Hvitløk - 2 fedd;
  1 ts eddik - på forespørsel;
  sprigs av dill frø;
  2-3 solbær blad;
  Kanel - på tuppen av en teskje.
  Får salting dine tomater.
  1.  Vask tomatene. Fortsett nøye for å unngå å skade huden.
   Skrell hvitløken og skjær den i tynne skiver. Dytt kniven, men gjør ikke mye. Må virke juice.
   Brosjyrer Solbær suge i litt varmt vann med sprigs av dill omtrent en halv time. Vannet er litt solsikke.
   Sett glassene på bunnen av hvitløk.
   Kok saltoppløsning av salt, sukker, eddik, kanel.
   Sett på bunnen av bredden korint blader, fennikel, er det helle resten ut av sitt vann. Det bør være en liten bit - 2-3 spiseskjeer.
   Vend forsiktig i banken alle dine tomater. Ikke klem eller klø deres hud.
   Fyll tomatene med saltlake. Lukk glassene og la stå i 3-6 timer.
   Innen et par timer kan du vurdere tomater, syltet resept rask matlaging!
   Du kan bruke en rekke oppskrifter. Avhengig av ingredienser smak vil være annerledes.
    Tomater med løk, hvitløk og laurbærblad
   Ta følgende komponenter for dine snacks:
   tomater;
   løk, hvite og røde;
   stor salt - 3 ss;
   sukker - 25 ss;
   litt fint salt;
   sprigs av dill frø;
   små fedd hvitløk, best av alt - unge, 5-10 fedd;
   noen blader av solbær;
   en liten blad laurbærblad;
   tre ert pepper.
   Da er du klar til å forberede velsmakende tomater.
   1.  Tomater forsiktig skylle.
    Løk skåret i tynne ringer.
    Kvister dill, pepper, solbær blader, laurbærblad lå på bunnen av bankene. Det legger også løk.
    Hvis du har en liten ung hvitløk, bare legg den på bunnen av bankene. En stor hvitløk kutte tykke plater og dryss topp med fine salt. La for en halv time så, og da vi satt på bunnen av bankene.
    Fold i tomater Bank, men ikke presse dem.
    Kok saltoppløsning av salt og sukker.
    Fyll tomatene med saltlake. Lukk Bank enkel plastdeksel og la stå i 4-6 timer tomater.
    Dine tomater er klar! Tid for å velge din smak, 4 timer tomater er prosolyatsya, men samtidig beholde mer naturlige smaken vil ikke være ganske razmyahchennыmy.
     Ulike tilsetningsstoffer for salting tomater
    Å diversifisere bordet, kan du bruke ulike formuleringer for beising tomater. Hva bør legges tomater resept rask matlaging?
    1.  Akutt pepper. Det må ta ganske mye: ca 1-2 sirkel i tre-liters krukke. Men smaken vil være merkbart lysere!
      Eddik. Fans av syltede tomater sikkert legge eddik. Det er bedre å ikke ta mer enn en spiseskje ved tre-liters krukke. Selvfølgelig, hvis du er vant til å ta vare på helsen, bør vi gjøre uten eddik.
      Sennep. Normal tørr sennep er også i stand til å betydelig endre den vanlige smaken av tomater. Fasjonable bare strø bunnen sennep krukker, bruker ca 1 ss tørr blanding og sennep kan oppløses i saltlake.
      Bulgarsk pepper. Perfekt for salting tomat pepper. Nok en stor tett pepper, hakket brede bånd. Det må settes på bunnen av bankene til saltinnhold tomater.
      Mutter brev. Vel utfylle nutty smaken bukett brev. Nok til å sette på bunnen av bankene 1-2 blader.
     Tilnærming til kreativ matlaging, følge anbefalingene. På grunn av de spesielle måter kan du sylte tomater oppskrift for umiddelbar matlaging bare noen få timer.
     Bon appetit!  
Som kål salt raskeste måten?
 Du plutselig ønsket å spise deilig saltet kål? Du besluttet å overraske din kjære en ny matbit, liker bare svezheposolennuyu, crunchy kål? Det betyr at vi trenger å lese noen raske oppskrifter zasolky kål, velge den mest hensiktsmessige, eller flere. Og begynne å lage mat! Som kål salt raskeste måten å gjøre det nyttig, velsmakende og original? Ta de nødvendige ingrediensene og starte matlagingen akkurat nå. Vurdere noen oppskrifter. Merk: forrett å bruke eddik er ikke anbefalt for personer med sykdommer i mage-tarmkanalen, lever, noen oppfølging diett. Prøv å kombinere smak og nyte en matbit, men ikke skadelig for helsen. Det finnes ulike alternativer uten eddik.
 Bare kål
Interessant oppskrift kan tilby fansen en matbit med kål, uten endringer. Smakene vil ikke blande, kan du nyte alle nyansene i kål. Du vil trenge:
Kål kål en medium størrelse;
vann - 1 liter;
høy salt - 2 ss;
fine salt - 1 ss;
sukker - 1 ss;
litt tørr dill (helst ikke bruke fennikel pulver, og hele "støvkluter" med frø).
Deretter begynne å lage mat.
 1.  Kål bør nøye rengjøres fra øverste bladene, kuttet i flere biter og fjern pluggene. Men noen dommere og kål spise med glede, men selvfølgelig hvis du ikke spiser, må du vurdere - kål kan gi uønsket bitterhet.
  Kål kuttet i tynne strimler, slik at det så ut som nudler. Noen stykker av omtrent 1/6 av den totale kål, kuttet bredere strimler. Som et resultat, får du en slags "kål tallerken": biter av forskjellige bredder vil variere smak, brede plater knase bedre og mindre prosalyvayutsya.
  Kål kuttet i hel, må vri den med fine salt direkte på bordet. Kål bør begynne å gi juice. Deretter umiddelbart spesifisere med henne bitter og en liten sel masse.
  Satt i et par kvister dill bank, men ikke for mye, eller saltlake vil smake bittert. Bare to eller tre videregående grener.
  Kok vann med salt.
  Sette alle kål i banken, men ikke for mye uplotnyayte, eller saltvann dårlig impregnere henne.
  Hell kokende saltlake kål.
  Lukke din bank vanlig plastlokk og la stå i 3-5 timer. Det hele avhenger av dine preferanser. Hvis du ønsker å få mye rozm'yakshylasya, kål, hvor lenge etter salting, kan du vente og 6 timer. Men hvis du liker litt crunchy, saftig og tettere kål, nok til å holde banken bare 3 timer.
  Utmerket kål, nyttig ikke tapt rike smaken og vitaminer uten eddik er klar!
   Rådet
  Først prøve litt kål med bankene. Hvis du trodde at dette er fortsatt ikke hva du vil, bare la banken for en stund ennå. Smaken og teksturen vil forandre seg gradvis. Kontrollere beredskap omtrent hver halve time, kan du enkelt finne ut den optimale tidspunktet når kål ville være som du vil. Skriv det ned, slik at du alltid saltet kål så mye.
   Oppskrifter instant matlaging salt kål
  Til salt kål rask nok til å sette litt mer salt og hell kokende saltlake kål. Du kan også bruke eddik, deretter din spirer vil ikke bare salt, men også syltet. I noen oppskrift kan du fjerne eddik, men husk at salt trenger ca 1/3 mer.
   Kål med gulrot
  Du vil trenge:
  kål - 1 brød;
  liter vann;
  eddik - 1 ss;
  sukker - 1 ss;
  høy salt - 2 ss;
  ca 1 ss vegetabilsk olje;
  safran;
  fine salt;
  dill;
  En mellomstor gulrot.
  Hvis du følger helse og ønsker ikke å risikere det, erstatte eddik annen skje salt. Og begynne å lage mat.
  1.  Kål kuttet i flere store biter. Fjern brød.
   Gulrot skrelle, rist på et grovt rivjern eller hogge pinner.
   På eddik, sukker, salt, olje og vann koke saltlake.
   Sett glassene på bunnen litt dill og krydder for smak.
   Kål finhakk.
   Kål og klem det litt fint salt solsikke.
   Bland kål med gulrøtter og klem igjen.
   Kok saltvann.
   Fyll inn din bank gulrøtter og kål.
   Hell kokende saltlake grønnsaker.
   La prosalyvatsya kål i 4-6 timer.
   Du kan prøve og nyte et deilig måltid!
    Hvit og rød kål med rødbeter
   Ta følgende ingredienser:
   to kål - hvit og rød;
   to mellomstore rødbeter;
   tre små gulrøtter;
   to liter vann;
   4 ss grovt salt;
   2 fedd hvitløk;
   Eddik - 15 spiseskjeer;
   fine salt;
   2 ss sukker;
   dill;
   solbær løv;
   2 ss vegetabilsk olje.
   Dersom det er ønskelig, erstatning eddik 15 spiseskjeer salt og litt flere fine salt solsikke spirer når du vri den.
   1.  Skjær kålen, fjerne kocherezhky.
    Separate stykker av begge ører i to like deler.
    Halvparten av finhakket kål tilgjengelig for det lignet tynne nudler, og den andre halvparten - en litt større. Så smak blir mer intens og original som hvis du bruker fire typer kål, ikke to.
    Klem forsiktig på kål med gulrøtter og solsikke fine salt.
    Rødbeter og gulrøtter bør først rense og deretter hogge eller rist. Uvanlig vil se forrett, der noen strimlet grønnsaker, og noen - revet.
    Hvitløk knuse eller gni på et lite rivjern.
    Dill, korint blader dekke bunnen av bankene.
    Forberede en dressing av olje, eddik, salt, sukker.
    Sett pannen i et enkelt lag av kål med gulrøtter, rødbeter bane, hvitløk, rødbeter deretter lukke det andre laget av kål og gulrøtter.
    Kok saltlake i en annen gryte og hell dem din kål. Lukk topp mye om, plate, presse lasten. Det er ønskelig å gjøre massen ble komprimert godt.
    Etter 15 timer sette mye av banken. Permisjon for ytterligere 3-5 timer.
    Dine spirer er zasolylas!
    Hvitløk kan settes kål i små hel nellik, skåret i små terninger. Du kan sylte kål med rødbeter, gulrøtter, men ikke legge til, ikke sette hvitløk. Safran gjøre mer raffinert smak. Vel legge kål i salt pepper og laurbærblad. Det viktigste - ikke oversette, eller vil være bitter. Pepper rettferdig 2-4 erter og laurbærblad - et lite blad.
    Bon appetit!  
Яндекс.Метрика