Hvordan å ta betaling for Beeline tillit?
 Den ledende leverandøren av nettverkstjenester som tilbyr sine kunder en rekke alternativer for handling når de fant seg selv med tilnærmet null balanse, ute av stand til å raskt oppdatere kontoen din. Var ikke noe unntak i denne forbindelse, og Beeline, som har flere år i disse tilfellene bruker "Tillitsmannen betaling" og få et lite lån, som kan vare i flere samtaler.
 Hvordan å ta betaling for Beeline tillit?
Før du sender grodd beløp på kontoen, sjekke vilkårene for betaling konfidensielt. De er:
Tjenesten er ikke tilgjengelig blokkert nummer.
"Tillitsmannen betaling" kan gis til abonnenter av Beeline mobile tjenester, som bruker minst tre måneder og bruke på mobiltelefoner minst 50 rubler. i løpet av de siste 3 månedene.
Denne tjenesten er tilgjengelig for alle abonnenter og krever ingen sammenheng, med mindre en forespørsel om abonnenten ikke har blitt deaktivert av operatøren.
Tillit betaling er gyldig i 3 dager og deretter automatisk bli trukket fra kontoen han fikk abonnent. Når en abonnent i internasjonale roaming sikt øker til 7 dager.
For hver tjeneste gebyr holdt tilbake med en hastighet på 7 rubler å bli belastet samtidig med avskrivning beløpet kreditert i den rekkefølgen på tjenesten. Det er før avskrivning på kontoen din må være minst størrelsen på den tilsvarende tidligere tillit oppgjør, pluss 7 rubler. Derfor ikke telefonnummeret ble ikke blokkert, ikke glem å oppdatere kontoen din i tide.
Gjenbruk "Tillitsmannen betaling" kan ikke være tidligere enn dagen etter avlysningen tidligere kreditert beløp.
Mengden av betalingen avhenger av tillit av kostnadene for mobiltjenester i de siste tre måneder, og kan bestemmes ut fra bordet.
Gjennomsnittlig månedlige utgifter for de siste tre månedene, rubler
Mengden av tillit betalings rubler
Saldoen må være rubler
mindre enn 100
30
fra 0 til 30
100-450
90
0-60
450-1000
150
0-60
1000-1500
300
0-60
1500-3000
450
0-60
mer enn 3000
750
0-90
Lær verdt din tillit betaling kan også sende telefonen følgende USSD-kommando:
 * 141 * 7 #?

Det burde være mottatt SMS-melding fra Beeline indikerer den tilgjengelige mengden.
Hvis du er enig med disse vilkårene, og fast bestemt på å få "Tillitsmannen betaling" ringe fra telefonen USSD-kommando på formen:
 * 141 #?

Forbud for betaling av tillit kan settes ved å sende en kommando fra telefonen
 * 141 * 0 #?

Fjerne et forbud kan bare abonnenter av Beeline servicekontorer ved fremvisning av et pass.  
Hvordan lage Opera som standard nettleser?
 Etter installasjon av operativsystemer Windows leseren som brukes som standard er Internet Explorer. Hans funksjoner og brukervennlighet det ikke passer alle. Derfor velger mange som standard nettleser mer elegant og passelig Opera.
Hvis du har installert Opera på datamaskinen, men det trenger ikke bruke den som standard nettleser når du åpner filer fra Hypertext Markup tekst fra raznyrenyyamy.HTM i.HTML, kan den enkle innstillingen løse dette problemet. Bare gjør følgende.
 1.  Start en nettleser og gå til sine innstillinger. For å gjøre dette, klikk på knappen med et fragment av en rød bokstaven O i øvre venstre meny velg "Innstillinger" og deretter - "Generelle innstillinger". I innstillingene kan du også få konsekvent å trykke «Ctrl» og «F12» på tastaturet.
  I innstillingsvinduet gå til fanen "Avansert", der venstre side av vinduet, klikker du på Innstillinger gruppe kalt "Programmer".
  I programinnstillinger rett på bunnen mark kryss alternativet "bekrefte at Opera - standardnettleser."
  Trykk "OK" for å lagre endringene.
  Lukke nettleseren og åpne den igjen. Når du åpner en dialogboks som informerer om at «Opera ikke er satt som standard nettleser på datamaskinen." Jeg vil bli bedt om å bestemme Opera som standardprogram for visning av nettsider. " Klikk "Ja". Etter at Opera vil være standard nettleser.
  Det er en annen måte å gjøre standard opera nettleseren ved å sette operativsystemet.
  1.  Trykk på "Start". I menyen, velg "Control Panel".
   I Kontrollpanel kjøre komponent "Standardprogrammer" og kjøre den ved å dobbeltklikk.
   På farten i vedlegg "Oppgaver standardprogrammer."
   Vent noen sekunder til datamaskinen søker etter programmer som er installert på datamaskinen, og deretter i den venstre kolonnen velger «Opera Web Browser».
   Adgang til å møte velg "Velg innstillingene for dette programmet." Velg den ved å klikke på det med musen.
   Et vindu der utnevnt sammenligningen av filtyper for programmer som vil åpne dem som standard. For det formål Opera som standard nettleser bare velge følgende elementer og foreslått.
   Utvidelse: .htm, .html.
   Protokoller: FTP, HTTP, HTTPS.
   Hovedmeny: Links nettleser. post og Internett-lenker.
   Klikk "Lagre" -knappen.
   I konklusjonen, foreslår vi lese video som tydelig demonstrert alle trinnene ovenfor.
Hvordan du kan redusere vekten bildet?
 Veldig ofte, sende bilder elektronisk, må redusere sin vekt for å få fart på sender- og mottaker bilder på datamaskiner med lav internett hastighet. Redusere vekt bilder ved hjelp av ulike programmer. Utmerket takle denne oppgaven grafikk editor Adobe Photoshop, som gjør det mulig å oppnå en god komprimering uten tap av sterke bilder.
For å kunne bruke den til å redusere vekt samt størrelse bilder, må du gjøre følgende:
 1.  Åpne bilderedigering i Photoshop. Du kan gjøre dette på to måter. Det ene er å klikke på bildet, høyreklikker du på hurtigmenyen, velg "Åpne med" og deretter i et annet vindu velger du «Adobe Photoshop».
  Hvis varen har du noen grunn til ikke å være, kan du bruke en annen metode for å åpne filen direkte fra Photoshop. For å gjøre dette, sin toppmenyen, klikk på "File" -menyen og velg "Open". I velg filen på datamaskinen eller flyttbare medier og klikk "Åpne".
  Når bildet er åpnet i Photoshop, sin toppmenyen, klikk på "Image" menyen og velg "Image Size". Det samme kan gjøres ved å trykke hurtigtasten Alt + Ctrl + I på tastaturet.
  Et vindu som heter "Image size", som vil indikere sin bredde og høyde piksler og inches, og dens oppløsning. Å endre dem til de nødvendige verdiene du ønsker å endre en av disse verdiene. Før endringen, sørg for at bunnen ble markert element "Behold størrelsesforhold" til å fotografere en kompresjon kom ikke ut forvrengt (strukket eller komprimert). Etter å endre en parameter, vil den andre ta passende verdi automatisk.
  Etter å endre størrelse på bildene du ønsker å holde det under den gamle eller det nye navnet. For å gjøre dette i Photoshop toppmenyen, klikk på "File" -menyen og velg "Lagre for Web og enheter".
  Vises et vindu der du kan velge hvilket format bildet er lagret. Foreslått fem formater: GIF, JPEG, PNG-8 og PNG-24 WBMP. For bilder til ikke tape mye penger i det, men det presse sin vekt, er det anbefalt å velge formatet JPEG.
  Når du har valgt, må du også velge et lagret bildekvalitet. Det tilbyr fem alternativer: lav, middels, høy, veldig høy og den beste kvaliteten. Man kan velge en hvilken som helst som man tilfredsstiller forholdet mellom det mottatte utgangsbildet og dets vekt i kilobyte.
  Trykk "Lagre" for å angi mappen der du vil lagre et kort bilde og velg navnet og klikker på "Lagre" knappen, men i et nytt vindu.
  Som et resultat av fremgangsmåten kan gjentas for å oppnå vektreduksjon av filen eller dens størrelse i kilobyte, som vil i stor grad lette overføring over Internett.
   Ytterligere råd.
  Hvis du trenger å kutte ut noen av de originale fotografier, så du kan bruke verktøyet til å "ramme" vinduet Photoshop verktøy. Avhengig av størrelsen av det ønskede stykke som vil bli kuttet i fremtiden kanskje ikke være nødvendig å redusere vekten av de ovennevnte trinn.
  For klarhet, alle trinnene ovenfor vist i videoen.
Яндекс.Метрика