Hvordan å ta folat?
 Folsyre (folat) - en av B-vitaminer - vitamin B9. Den nødvendige innhold B9 i kroppen fremmer normal funksjon av sirkulasjons-og nervesystemet. I det første tilfellet, påvirker folsyre produksjonen av røde blodceller. I det andre tilfellet er det gjennomført å mate nivået av serotonin og noradrenalin.
Mangel B9 voksne manifesterer seg som megaloblastisk anemi, som forårsaker skade krovotvoryaschey, nervesystemet og skadelig virkning på epitelet i mage-tarmkanalen. Folat er et utmerket verktøy for forebygging av venøs trombose, aterosklerose og lungeemboli. Innholdet i kroppen optimale mengder av folsyre reduserer risikoen for slag.
Ganske betydelig kroppens behov for folsyre, som er involvert i vevsreparasjon, under aktiv vekst. Det er viktig for voksende barn og unge. Det er like viktig for folk som lider av kreft, hudsykdommer og anemi.
Mangel på folsyre hos gravide kvinner øker risikoen for nevralrørsdefekter - en av de mest alvorlige problemer hos fosteret som kan forårsake alvorlige fødselsskader.
 Hvordan fylle kroppens behov for folsyre.
Over 60% av befolkningen er mangelfull i folsyre. Dette er forårsaket av utilstrekkelig inntak av stoffet av matinntak og mulige brudd i mage-tarmkanalen under absorpsjon. I tillegg, i noen tilfeller trenger en organisme i folsyre enn de allment aksepterte standarder og så folk bør spise mer mat som inneholder det, eller spesielle vitaminer.
Liket av en frisk person inneholder 5-20 mg folsyre. Omtrent halvparten av den totale konsentrert i leveren. Dette nivået av syreinnholdet og regelmessig vedlikeholdes. Denne folinsyre har evnen til å akkumulere i kroppen, slik at det er nødvendig å fylle hver dag. Det vil gi en permanent organ spise mat med høyt folsyre.
Hvordan å ta folat?
 Den finnes i store mengder i bladene av hage greener, persille og spinat, lever, kjøtt, ost, egg, tomater, hvetemel, solsikkefrø, fisk, peanøtter og appelsinjuice.
Det må bli husket at varmebehandling ødelegger 90% av folsyre som finnes i rå produkt.
Tallrike studier har forskere vist at opptaket av folsyre dosering former som kommer i form av vitaminer, er mye mer effektivt enn de naturlige analoger av forsyning. Imidlertid anbefales det å fylle kravet om utelukkende på grunn av doseringsformer. Daglig inntak av flere produkter som inneholder B9 vil bare være til nytte.
 Hvordan å ta folsyre under svangerskapet.
Ved at folsyremangel kan føre til ubehagelige konsekvenser konvergerer leger. Men dataene på de anbefalte legekontor i ulike land dosering varierer betydelig. I vårt land normen for en gravid kvinne som er ansett å være et daglig inntak av folsyre i en mengde på 400 mg. I europeiske land, blir gravide anbefalt å ta en dag og en halv ganger så mye som i USA - opp til 800 mg daglig.
Alle forskere er enige om at det er spesielt viktig å unngå mangel på dette produktet i de første tre månedene av svangerskapet, da dannet all vital system av fosteret. Spesielt viktig er for sin vekst og utvikling, for å danne immun og sirkulasjons-systemer.
Mengden syre under graviditet og amming bør være fast etablert lege, som ledes av en kvinne som forventer fødsel. Dette er på grunn av behovet for forskjellige dosering. Noen ganger kan det være flere ganger normen. Men avgjørelsen om å ta folsyre for gravide kvinner kan ta en lege til helsehjelp til pasienten. Ved forskrivning av doserings fagfolk må ta hensyn til tilstedeværelsen av kvinne født barn med nedsatt funksjonsevne som følge av mangel på syre.
I tilfeller av klart definerte symptomer på mangel på folsyre, kan dens dosen økes til en lege 5 - 10 ganger. Det er like viktig å fastslå den eksakte doseringen når du tar andre medisiner. Dette er spesielt viktig for gravide kvinner som tar antiepileptika (mot epilepsi og andre psykiske lidelser).
En pille av folsyre ferdig produkt inneholder 1 mg syre to ganger daglig kravet styrer friske kvinner. Du kan bruke enten hele eller deler 1/2 tablett daglig. Når du tar en multivitamin, du ser, er ikke inkludert i sammensetningen av folsyre. Dersom inkludert, kan det være begrenset til vitaminer. Den endelige beslutningen om når og hvordan du skal ta folsyre, er det bedre å la legen.
 Hva som forårsaker en mangel på folsyre i kroppen?
Kvinnekroppen er svært følsom for mangel på folsyre. Dette gjelder ikke bare i svangerskapet. Siden hun har vært aktivt involvert i restaureringen av celler, fører sin mangel til for tidlig falming av huden. Hemmet fremgangs hematopoiesis, avtar den samlede emosjonelle bakgrunn, svekket immunforsvar, forsvinner en sunn appetitt. Situasjonen er forverret i bakgrunnen av langvarig bruk av hormonelle narkotika og alkohol og nikotin.
Så for å lage og gi fødsel til en sunn baby å bo i mange år i god form og utstråle helse, unn deg nøye. Skjemme bort kroppen etter hva han trenger. Jeg vil bli belønnet!  
Hvordan finne ting i huset?
 Ofte tapt noe nyttig ikke langt unna, og rett under nesen - hjemme. Og du vet hva "gå" hjem ønskelig kan ikke være, og er et sted i et bortgjemt hjørne, og ser ut til å virkelig le av dine forsøk på å finne en disembodied tap. Ikke så skummelt når tap er ikke kritisk, og du kan gjøre uten den en stund. Men hva hvis, for eksempel, kan du ikke finne passet dagen før avreise til utenlandsreiser? Det viktigste - ikke få panikk! Finne den savnede ting i huset kan, hvis den skal organisere et søk ekspedisjon.
 Leter du etter regler
For å starte, fortelle alle mine (inkludert små barn) hva du leter etter. Har ikke spart på detaljene i beskrivelsen, spesielt når du snakker med barn. Det er mulig at noen har nylig så ting og vet nøyaktig hvor det er.
Ta en titt på steder hvor ting. Hvert hus har et skap eller skuffer, som er ulike elementer som ikke hadde noen plass eller bruk, eller som bør alltid være for hånden. Ofte er det og få de riktige tingene.
Finn ut hvem som nylig hatt den savnede tingen. La ham se i sine bokser. Ofte vi gjør det "på plass" automatisk, uten å tenke. Så manikyr saks kan lett være blant lærebøker sønn eller manns verktøy.
Vær spesielt oppmerksom på steder hvor det ukjente er absolutt ingenting å gjøre: i kjøleskapet i skap med mat kurv med klær til vask. Noen ganger kan det være nødvendig ting i et helt uventet sted, og kan ikke engang forestille meg hvordan det kom dit.
 Den psykologiske triks
Psykologer har en svært original måte å finne den savnede ting i huset: Tenk deg at du - dette er det. Høres rart ut, men egentlig fungerer. Hvis du var nøklene i hva stedet du var mest komfortabel? Bare "transformere" skal i all seriøsitet. Tenk farge ting vanskelig det er å ta på. Hvis du klarer å komme bort fra hverdagens kjas og fokus søke om emnet - det ubevisste snart vil gi det riktige svaret.
 Tradisjonelle metoder
Det finnes måter å finne den rette, som ble brukt av våre forfedre spredt. Men disse metodene ikke bli foreldet over tid, men de er ofte mer effektive enn systematiske søk.
For eksempel tidligere antatt tapt i det huset ting hvorfor det tok huset. Og for å finne tapet, bør høyt si, "Brownie, house, spilt og gi! ". Mange hevder at etter denne "vandrende zurka" plutselig befinner seg i vanlig visning, og er villig til å sverge på at det er fem ganger og så ingenting.
En annen måte - tie skjerf stol etappe. Og dette er noe det fungerer. Like effektive "bestemor" metoden - flip cup. Bare en vanlig kopp snudd opp ned - på en skål. Husk, når det er tap, bruke et krus til sitt formål - å drikke fra hennes te eller kaffe.
Uansett hvordan du velger søk, og kanskje besluttet å kombinere alle tre hvis du ønsker å finne noe viktig, må du holde pakten stor Carlson: fred, bare fred! Og deretter din søken vil sikkert være vellykket.  
Hvordan å huske hvilken sette ting?
 Den situasjonen som har lang tid å finne det som ble satt på plass er helt ukjent naturlig og vanlig. Et par minutter siden du var bare sikker på at denne tingen sette en fast plass, men det var ikke der. En spesiell piquancy dette lyset har ofte problemer under hvilke omstendigheter du skynde og mistet ting er et must til enhver tid. Hvordan å være i dette tilfellet, og hvordan å huske hvor du skal sette ting?
For å finne de riktige tingene, psykologer tilby noen enkle måter.
 1.  Rotary. Hvis du trenger objektet du bare holdt i hendene, og nå kan ikke huske hvor han bruker nyttige råd: gå tilbake til stedet der du ser den riktige tingen for den siste tiden, og jeg gjentar alle handlinger som er gjort for å bestille med hensyn til den ønskede gjenstand. På grunn av nøyaktig samme sekvens av henrettelsen, har du sannsynligvis umiddelbart huske hvor eller put ville sette mye nødvendig element.
  For eksempel kan du ikke finne fjernkontrollen til TV. Den siste gangen du var i hendene når du sitter i en stol og så på showet til favoritt før noen ringte deg døren. Dermed vil konsollen mest sannsynlig være i gangen.
   Den logiske. Anta at du trenger en spesiell spiker. Og ha den tilgjengelig, og du trakk det veldig enkelt med den gamle stolen. La oss tenke logisk - hvor du kan plassere den? Spiker - en liten ting, og derfor kan lett gå seg vill. At han ikke falle og ikke rullet til en ukjent destinasjon hvor du kan sette? I skuffen? I den lille boksen? Se hvor det ville være best.
   Gjentar. Tenk deg en nødvendig ting i hendene. Akkurat nå holder du det, føler sin form og vekt. Uansett hvor du setter den, hvis du har det nå, i dette øyeblikk? Nå gå og se om du fortsatt ikke har gjort på samme måte?
   Høyninger. Hvis liten ting, men i ditt hjem reparasjoner, barn laget et rot eller tidligere søk var mislykket, prøv å se etter nye måter. Tenker og tenker på de stedene hvor du vanligvis sette ønsket emne. Husket? Nå tar en titt - enten det er i avisene disse delene, ark, lommetørklær eller andre ting som kan dekke eller skjule motivet søk. Kanskje det som trengs er på plass, bare dekket av noe annet.
   Glemme. Til tross for navnet, denne måten å finne tapte ting veldig effektiv. Ofte når vi er på jakt etter noen ting vi detalj gjengi det i minnet. Noen ganger også for mye detaljer. Faktum er at når vi veldig mye ønsker å finne en gjenstand som visuelt drar ham, og hjernen vår fordi slike detaljer mener at objektet har blitt funnet. Dette forårsaket også et fenomen kjent hvor målet ditt er rett foran øynene deres, men vi legger ikke merke til og ser på. Så satt av jakten på et par minutters gange, få en annen, selv minutters affære. Mest sannsynlig, returnerte til søk, vil du se den tapte ting.
  Ancient. Selv våre forfedre lagt merke til at det å finne glemte ting - sysselsetting vanskelig. Så var det en gammel tegn. Hvis du ikke finner noe for deg, ta saks og utvide dem, og i et slikt sted ved bordet. De sier at etter dette er alt umiddelbart. Vet du hvorfor? Hjernen vår er viderekoblet fra søket etter og bytter til saksen. Og her er det effektivt femte glemmer måte.
  Ved hjelp av disse metodene, kan du lett huske hvor du skal plassere den nødvendige ting og finne det enkelt.  
Яндекс.Метрика