Hvordan ta linfrø?
 Mange planter tjene menneskeheten frivillig eller ufrivillig, men ikke alle er nesten uunnværlig. Disse allsidige assistenter inkluderer sengetøy, folk har lært å bruke det, de sier "og fra" nesten null avfall ved å finne nesten alle deler av søknaden og kvaliteten på gresset Culture. Klær laget av lin fiber var i det gamle Egypt, og til denne dag hun ikke bare mistet sin popularitet, men var av samme navn, kalt alle lin linstoffer og ferdige produkter fra dem. Fra tempelet i Jerusalem, hvor lin ritual gjorde ting til de keltiske land, spesielt fint lin berømte dressing, linfrø olje lamper og kjørte mat med linfrø kokt grøt og gelé. Len påkledd, skodde og inspirere folk i mange århundrer. Lin lerret malerier, mange referanser i sanger og dikt - bekreftelse av dette. Og moderne high-tech verden, også, kunne ikke gjøre uten sengetøy. Hans naturlige styrke før eller senere blir alle som verdsetter deres helse og livskvalitet. Mote for naturlige matvarer og kosmetikk resonerer med smart bruk av kosttilskudd gaver av naturen. Derfor, til informasjon om hvordan du tar linfrø og i hvilke situasjoner de kan være nyttig være nyttig enhver fornuftig person. 
 Linfrø: sammensetning og fordeler
 Noen frø - et perfekt system, skapt av naturen for å lagre informasjon og næringsstoffer for å gi liv til et nytt anlegg og sikre dens overlevelse og utvikling. Derfor inneholder frøene mye mettet og aktive komponenter - som et trygt oppbevaringssted, de er skjult i det for tiden. Men folk har lenge lært å bruke design av naturen til sin fordel. Til tross for at selv i dag vitenskap ikke er fullt avslørt alt potensial skjult i linfrø, de er mye brukt i ernæring, kosmetikk, medisin og andre områder knyttet til vedlikehold av helse, skjønnhet og lang levetid. I linfrø og embryo, og det omgivende næringsrikt lag som inneholder en stor mengde av linfrøolje er meget rik på flerumettede fettsyrer. Disse syrer: linolsyre, linolensyre og oljesyre som tilhører klassen av omega-3-fettsyrer. De er ikke bare viktig for helsen din - avhengig av dem og metabolske prosesser i kroppen, og næringsopptak. Menneskekroppen kan ikke syntetisere disse fettsyrene på egen hånd, så de må komme fra mat - slik som linfrø. Flerumettede fettsyrer fra linfrø stimulere blodsirkulasjonen og ernæring av vev. Med regelmessig inn i kroppen de utviser antiarytmisk og cardiobeskyttende virkning, hindre utvikling av aterosklerose. Under påvirkning av omega 3 beskjæres betennelse i kroppen, interiør og eksteriør. 
Hvordan ta linfrø?
 Fiber linfrø øker denne effektiviteten, positivt påvirker fordøyelses og intestinal motilitet. Et karakteristisk trekk ved linfrø - en fargeløs slim som vises når nedsenket i vann. Det er dannet fra skallet og frø viser en spesiell type fett løselighet. Det strøk magen, renser tarmen og fjerner giftige stoffer fra kroppen. I det lange løp hjelper det redusere kolesterolet og forebygging av tykktarmskreft er. Det antas at linfrø og forsvare mot andre kreft, inkludert brystkreft, takket være fytoøstrogener (analog menneskelige kjønnshormoner). I tillegg, linfrø inneholder fettløselige vitaminene A og E, som ofte omtales som vitamin ungdom, mange sporstoffer, aminosyrer, antioksidanter liste over nyttige egenskaper nesten uuttømmelig, og av og til forskere rapporterer nye funn. Men at mangel på essensielle flerumettede fettsyrer i kroppen er skadelig, lenge kjent. Underskuddet vises i alle systemer: tilstanden til negler, hår og hud (kjedelig, sprø, tørr, langsom vekst) til metabolske prosesser (diabetes, leddgikt, sprø veggene i blodårene) og mentale aktiviteter (tretthet, tap av konsentrasjon, nedstemthet, rust). For å hindre utvikling av disse patologier hjelper regelmessig bruk linfrø. Men som noen biologisk aktive produkt, må du ta dem riktig - avhengig av dine mål og behov av organismen. 
 Opptak linfrø
Hvordan ta linfrø?
 Sammensetningen av linfrø bestemmer i stor grad de regler for deres bruk. Primært sine dikterer linolje, med temperatur behandle den mister sine gode egenskaper, så ta linfrø rå. Ikke forbudt male dem, men det bør gjøres umiddelbart før mottak, fordi kjemiske forbindelser omega-3 blir fort ødelagt når de utsettes for luft. Som for å kombinere linfrø med andre produkter, kan du gjøre det til din smak, men ikke glem om dosering og saksbehandlingsregler. Ofte linfrø lagt til bakevarer, men i dette tilfellet er det umulig å snakke om de terapeutiske egenskaper av dette som har gjennomgått termisk effekt og frø. Derfor, for å bedre bevare fordelene ved å legge rå linfrø i kalde retter, salater, kokte korn, meieriprodukter, blandet med honning. Slik de vil ha nytte, spesielt i følgende oppskrifter:
 1.  Linfrø for vekttap. Forberede infusjon: 1 ss linfrø fylle en termos 2 kopper varmt vann (ikke kokende vann) og la over natten. I morgen, stamme infusjonen og ta tre ganger om dagen for 100 ml en halv time før måltider. Balansere infusjon oppbevar i kjøleskapet ikke lenger enn to dager, og deretter utarbeide en ny batch. Den mottagende på 2 uker, fulgt av en pause i en uke, og re-etablert metode i 2 uker. Denne konjunktur bli fulgt opp i minst 3-4 måneder.
   Flax frø gastritt. 1 ss linfrø helle to kopper varmt vann. Etter 1 time belastning. Ta en kopp varm (kan være litt varm) infusjon i morgen på tom mage og om kvelden før sengetid. Forbered fersk daglig infusjon. Selvfølgelig Opptak utnevne en lege, vanligvis varigheten sammenfaller med den grunnleggende terapi.
   Linfrø for hjertet. 2 ss linfrø i en kaffekvern til å male eller andre materialer på hånden og hell en kopp varmt vann, la stå i 10 minutter. I kardiovaskulære sykdommer og forebygging slik infusjon Inside spiseskje en halv time før hvert måltid.
   Flax frø diabetes. 3 ts av bakken linfrø helle en kopp med kaldt vann og la over natten. I løpet av dagen flere ganger røre infusjon i kveld, ta en spiseskje med infusjon. Ta hver kveld før sengetid. Infusjon oppbevar i kjøleskapet, så koker frisk. Selvfølgelig Opptak oppnevnt av lege.
   Flax frø revmatisme. 2 ss linfrø fylle en halv liter varmt vann og la stå i en time. Deretter helle en krukke eller flaske, lukke lokket og rør raskt. Sil væsken og ta fem ganger om dagen i en spiseskje.
   Linfrø hosteSpesielt hos barn. 2 ss linfrø slipe til pulver og hell en halv kopp med varmt vann. Når infusjonen er avkjølt til romtemperatur, rør det og ta en spiseskje 3-4 ganger om dagen i en halv time før måltider. Bronkitt omsluttende effekt av infusjon av linfrø mykgjør og lindrer slimete hennes irritasjon.
   Linfrø for immunitet. Bland bakken linfrø med honning i forholdet 3: 1. Ta på tom mage om morgenen og før sengetid på 2chaynыh skje. Du kan erstatte honning lin olje og gjøre det samme mønsteret, men i mengden av 1-2 spiseskjeer.
  Hvordan ta linfrø?

   Linfrø rengjøring kroppen. En spiseskje med linfrø over natten helle et glass varmt vann. Morgen fortynnet infusjons et glass vann og rør. Den resulterende væskemengde drikke i løpet av dagen 3-4 timer.
   Flax frø under svangerskapet. Fyll fire teskjeer linfrø 1 liter varmt vann eller melk, insisterer ved romtemperatur avkjøles. Ikke protsidzhuyuchy, ta en halv kopp infusjon 3-4 ganger om dagen før måltider.
   I alle tilfeller, samt overdreven kolesterol, nyresvikt, ødem og andre sykdommer linfrø kan og bør legges til den daglige måltider, spesielt frokost, tygge grundig. Men før du begynner å ta linfrø, nøye behandle dosering. Til tross for den tilsynelatende enkelhet og tilgjengelighet, er linfrø en potent biologisk produkt som inneholder den aktive substansen kompleks kombinert. Deres overdose truer ikke bare tap av terapeutisk effekt, men også muligheten for varige helseproblemer. Så nådeløst følge reglene som sier at daglig porsjon linfrø bør ikke overstige 40 gram. Dette tallet kan betraktes som helt akseptabelt, spesielt med tanke på at for en voksen nyttige komponenter av linfrø, sine vakre 25-30 gram per dag, uavhengig av mottaket.
   Men i noen situasjoner å ta linfrø er forbudt. Dette gjelder, først av alt, folk som er allergisk mot komponenter av kjemisk sammensetning. Dessuten utsatt er pasienter med obstruksjon og betennelse i tarmen, eller urin steiner i galleblæren. Menn med mistanke om prostatakreft er også bedre å avstå fra å ta linfrø. Kvinner kontraindikasjon mot bruk av linfrø er polycystisk, endometritt og livmor fibroma. Men selv hos friske mennesker første teknikker linfrø, selv med alle reglene, kan utløse flatulens og oppblåsthet. Det er sjelden, men akseptabelt og naturlig reaksjon, som er rask, men først det er bedre å redusere doseringen av linfrø til et minimum, gradvis økende den som vanedannende organ. Gjennom resten av linfrø virkelig er et unikt produkt som kan erstatte og noen andre matvarer, og medisiner. Prøv å ta dem til å forbedre stoffskiftet og øke kroppens forsvar for å ta linfrø behandling er ikke engang nødvendig.  
Salting ørret

 Salting ørret hjemme - det er lett! Nå å nyte salte ørret trenger ikke å kjøpe den i butikken, presentere en masse penger. Hvis du ikke vet hvordan du skal sylte ørret hjemme lesing.
 Først må du kjøpe fersk fisk. Hvis ørret frosset, så tiner det skal naturlig. Ikke bruk mikrobølgeovnen. For beising ørret bør forberede en emalje bolle eller plastbeholder. Det er nødvendig først å slipe salt. Klargjør mix: tre deler salt til en del sukker. På kilo ørret må ta tre spiseskjeer med salt. For en blanding må legge laurbærblad, allehånde pepper og andre urter om ønskelig.

Salting ørret

 Oppskriften pickle som ørret hjemme


 Når blandingen for salting ørret boliger klar, kan du starte demontering fisk. Klipp av finnene og hode. Magen kutte og fjerne innmaten, ta ut bein. Det bør bemerkes at ørret ikke rotet med salt. Ikke vær redd for å legge for mye salt, fisk ta så mye som den trenger. Kapasiteten har vi for salting bør ikke være av metall, ettersom saltoppløsning, som er dannet under salting kan reagere. Dette kan ødelegge hele greia. Ørret klar til salting må stryke innsiden av blandingen. Deretter hell blandingen på bunnen av fatet, noe som er nødvendig for beising. Og på toppen bør plasseres halv fiskeskinn ned. Hvis du ønsker kan du sette på toppen krydder eller urter. Også dryss med sitronsaft. Ovenfor lærte andre halvdel fisk. Det er viktig å velge en fisk ".
Salting ørret

 Beising i saltlake og ørret vil ta maksimalt to dager, og du kan nyte hans skaperverk. Fisken bør kuttes i tynne skiver med en skarp kniv. Serveres dekorert med greener og sitronskiver. Lykke til.
 Nå vet du hvordan du skal sylte ørret hjemme.

 Video oppskrift pickle som ørret bygning


 Etter å ha vurdert denne oppskriften video, du personlig sørge saltet ørret hjemme - det er veldig lett og deilig!
Яндекс.Метрика