Hvordan ta Motherwort tabletter?
 Kjøpe dyre importerte legemidler, er det mange ikke vet at noen av dem er billigere lige kolleger. Disse stoffene inkluderer motherwort, meget effektiv beroligende. Skaffe det på et apotek i form av tørt gress, alkohol skjær eller tabletter. Du kan ikke bare si at dette mangfoldet mer effektiv måte, da alle disse formene har samme effekt, slik at alle kan velge en passende type behandling. Denne artikkelen vil snakke om Motherwort tabletter, noe som er praktisk å bære.
Motherwort - beroligende medikament, det vil si, det er en god beroligende. Eiendommer i det omtrent det samme som i den like berømte vendelrot - det er tatt med søvnproblemer, høyt nervøs oppstemthet, arytmi. Motherwort senker blodtrykket, så det viser også ta i hepertonyy.
Produkt tabletter praktisk fordi det er vanskelig å gjøre en feil når du tar dosering. Tablettene kan tas en gang eller kurs. For eksempel, for ikke å bekymre deg før en viktig begivenhet, ta 1-2 tabletter narkotika og en halv time før arrangementet. Motherwort virker ikke umiddelbart, det er behov for omtrent en time til å handle.
Hvis problemet ikke er løst en enkelt applikasjon, bør du kontakte legen din og begynne å motta motherwort rate. Hvis du har søvnløshet, ta piller for en måned. Skylt ned med et glass vann en halv pille en time før sengetid. Hvis du har høy angst, bør ta stoffet flere ganger om dagen (3-4) en time før et måltid. Kurset varer ca en måned, men etter råd fra en lege kan forlenges eller forkortes.
Så når du tar motherwort, kan du oppleve redusert oppmerksomhet, så du bør unngå situasjoner der du trenger et sterkt fokus, for eksempel kjører bil. Hvis du studerer eller arbeid som omfatter analyse av figurer eller skrive noen beregninger, kan du være vanskelig å jobbe som vanlig, og du vil føle en viss forvirring.
Store kontraindikasjoner mot narkotika bare tre graviditet, amming og personlig intoleranse, så det er et vanlig legemiddel. Produsert av ulike farmasøytiske selskaper, men du kan enkelt velge det verktøyet som er billigere - i de fleste tilfeller du bare betaler for mye for "merkevare av snodd eller hjelpestoffer, hovedkomponenten i alle medie tabletter Leonurus samme.
Hvis du oppdager en back eller ikke føler deg vel når du tar Motherwort tabletter, sørg for å konsultere legen din for å unngå mulige komplikasjoner.  
Som vidipraty blekk fra klær?
 Enhver husmor i kampen for renheten av hjemmet og garderobe møtt med et mangfold av ulike flekker av ulik opprinnelse. Ton bortskjemt ting ble kastet i søpla, før folk fant måter å bekjempe dette uvesenet. Resultatene kan nesten ethvert sted hvis du kjenner noen effektive måter. Vidipraty Kulepenn blekk fra klær er det mest vanskelig, men ikke umulig. Følgende vil snakke om de mest populære og effektive måter å fjerne denne typen flekker. Vennligst les artikkelen ozbroytesya nødvendige midler og fremover - for å kjempe for renhet!
I kampen med blekk på klær kan du hjelpe disse midlene.
 1.  Bensin. Bensin og parafin som brukes for tett vev, tynn som disse stoffene kan korrodere. Flekker dynket i bensin, og skyll i rennende vann. Saken bør tørkes i friluft til forvitret en sterk lukt. Merk at den nåværende bensin kan inneholde inneholder ulike tilsetningsstoffer for å forlate spor på klærne. For å unngå nye uforutsette problemer prøve å behandle bensin del av plagget innsiden ut. Hvis testen er vellykket, fortsetter å rense blekk.
   Alkohol. Fukt en bomulls disk eller hvit bomull klut rubbing alkohol og gni flekken. I lys stoff kan forbli spor av alkohol, så ikke la ting tørke med en flekk - vaske den etter inngrepet såpe eller vaskemiddel, gjør det som vanlig.
   Varmt vann. Hvis flekken er fersk, kan det hjelpe vanlig vask i veldig varmt vann. Forestillinger på vaskemaskinen verdi på 90 grader. Dessverre er denne metoden ikke er egnet for alle typer stoff, så pass på å lese informasjonen på etikettene.
   Glyserin. Glyserin selges i alle apotek og er en av de vanligste verktøyene i å fjerne blekk flekker. Flekker impregnert med glyserin og la stå i en time, deretter vaske ting i såpevann. Du kan også suge miljømessige forurensninger i en blanding av alkohol og glycerol i forholdet 5: 2.
   Såpe "Antypyatyn." Trolig den billigste flekkfjerner tilgjengelig i butikkene. Bruk den som en vanlig såpe - zastyrыvayut patcher manuelt. Det er bedre å gjøre det i gummihansker for ikke å skade huden.
   Sitronsaft. Klem sitronsaft direkte på flekken og la det sitte i en og en halv time - stedet bør gå i seg selv er ikke alltid egnet for hvitt tøy, da det kan la flekker.
   Eddik. Først av alt, åpne alle vinduer og utgang til balkong - veien heller "duftende". Behandle nøye flekk bomullsdott dynket i eddik. Umiddelbart etter dette, bruker alkohol (se. P.2) for ikke å skade stoffet maling. Til slutt, vaske ting i varmt vann med vaskemiddel for å definitivt bli kvitt skilsmisse og lukten av eddik. Fremgangsmåten er ikke egnet for meget tynne og skjøre materialer.
  Så velge hvilken metode du. Husk, ferske flekker fra hva de er, alltid vidipraty lettere enn den gamle, så ikke stram.  
Hvordan å pickle bacon?
 Fett, til tross for det faktum at det er 100% fett, meget nyttig produkt. Det er helt fordøyd, og du kan finne nesten alle kjøtt avdeling. Oftest du spise salt, og koker det slik at alle kan, er det et blunk. Hvis du eier fett pickle, må det begynne med for å velge riktig. Produktet bør være friske, den beste fett oppnådd fra brystbenet. Det skal være glatt og uten klumper og eventuelle pakninger. Velg skive bredde på 3,4 inches, og et lag av kjøtt bare forbedre smaken. I tillegg trenger du også, selvfølgelig, salt og glasskrukke eller plastpose.
 Salt i plastpose
Lag av fett bør kuttes i mindre biter (ca 6h10sm). Salt bør ta mye (i alle fall ikke ta iodized - jod kan korrodere) og forsiktig gni hennes fett. Deretter fikk opp bitene i en plastpose og strø litt salt. Pakk tett knyttede og venstre ved romtemperatur. Etter tre dager med fett vil gi juice, så pakk bør slå den andre siden og legg i kjøleskapet i noen dager. Hvis kjøttet er fett laget, kan viljen til produktet identifiseres ved at det skal være mørkt. Hvis dette laget er ikke til stede, etter 3 dager med eksponering i kjøleskapet, kan du sjekke beredskap av fett bare prøve det. Hvis smaken på det ferdige produktet passer deg, deretter fjerne restene av tøy og sette salt på fett lagring i fryseren.
Hvis du ønsker å variere smaken, før zasolkoyu kan gjøre kutt i to og sette hvitløken. Hvitløk kan bare la pakken før slipset. Med krydder gå bra med salt bacon fennikelfrø - de gir en delikat smak og god smak.
 Fremgangsmåte for salting i glasskrukke
Fett kan kokes i saltvann, for dette formål en stor glasskrukke. Han kuttet skiver og dusjet ulike krydder. Vi har allerede snakket om dill, og selv i butikkene kan du finne ready-mix krydder for fett. I tre-liters krukke ta en halv liter kokende vann i hvilket saltet er oppløst glass. Første du legger fettet og deretter fylle den med den resulterende løsningen. Hold det var helt skjult av dette saltlake.
Bank tett lokk og la bare på et kjølig sted (ikke kjøleskap) per dag og deretter flyttet i kjøleskapet i 4 dager. Etter det åpner en krukke og helte vann. I denne "våte metoden" salting fett det blir myk og øm. På samme måte kan du legge til salt, ved hjelp av kaldt saltvann - etter at du koker det, vent til blandingen er avkjølt, og bare da helle fettet i potten.
Så velge den metoden som passer best for deg. Hvis du ønsker å lagre fett i kjøleskapet og ikke i fryseren, så pakk det vanlig papir. Bon appetit!  
Hvordan lage en bunt på hodet?
 En gjeng - en universell frisyre. Det vil se like bra hvis du skal på en date eller på jobb, med venner shopping eller på treningsstudio. Det finnes mange varianter av strålen, og på hva det er du velger avhenger av hvor du går så. Dette frisyre er ganske enkel i utførelse og litt trening vil du lære hvordan du gjør en haug i minutter og kan ikke lenger tenke på hva frisyre bygge før avreise. I denne artikkelen vil du lære noen av de mest populære alternativene slike frisyrer.
Vurdere alternativer for å etablere bunt på hodet.
 1.  Beam hjelp av en "smultring". Dette er den mest nøyaktige og sannsynligvis den raskeste versjonen av denne frisyre. Egnet for hver dag og for kontoret. Du trenger en spesiell "smultring" for bjelker, som kan kjøpes på spesialforretninger for frisører eller som vil være billigere å bestille i noen kinesisk nettsted som selger diverse pyntegjenstander.
  Så ta halen av en tynn gummistrikk (i dette tilfellet er det bedre å gjøre på toppen, så det vil være mer vakker). Deretter setter tuppen av halen i hullet på smultring "og begynne forsiktig vri rattet slik at håret hans innpakket. Når hele strukturen vil være så tett inntil hodet, vil resultatet fikse nålene. Med størrelsen av størrelsen smultring strålen kan varieres. Hva det er - jo mer kveld frisyre vil se.
  Hvis du ikke kan få en bagel, gjør det med tåa - kutt tå og Zakatay hvile, slik som å oppnå likhet scrunchy. Så gjør som ovenfor.
   Rett strålen. Snarere er det et hjem versjon raskt. Gjør halen gjennom tannkjøttet, rulle håret i en flette og pakk dem grunn. Fest med pinner og sniking. Hvis ikke gre håret veldig forsiktig, og la noen tråder uaktsom, får du en veldig fin mulighet for en date. Denne metoden er ikke egnet for de som har hår foran vystryzheni "stigen" som tråder kan stikke ut for mye fra strålen.
  Dette frisyre kan brukes i idrett - det krever ikke mye tid til å fullføre, og håret ikke blande seg inn i øvelsen. Bruk mer usynlig, ikke å kom ut og låser ikke klatret i ansiktet.
   Kveld frisyre. Den lengste veien, men absolutt mest spektakulære resultatet. Gjøre en bedre gjeng under og litt til siden, ikke i midten. Du kan ringe og frisyre når håret av forskjellige lengder. Aksje opp på pinner og hårspray.
  For en start, som alltid, gjør en hale. Først velger du en liten åskam og begynne å avvikle den på en finger. Deretter forsiktig stramme med nåler eller usynlig på hodet noen inches fra halen. Dryss med lakk. Og gjenta med den andre tråden og så vekselvis til alle er ferdig med halen. Prøv å bredere tråder, da strålen er større. For å legge til en festlig hår, kan du bruke maling for å dekorere med glitter eller paljetter haug med pinner eller blomster.
  Dette er de tre mest vanlige alternativene. Endre frisyre, å variere plasseringen av bjelken, og legger dekorative elementer. Prøv det - det er veldig enkelt frisyre tilgjengelig for alle.  
Яндекс.Метрика