Hvordan takle depresjon?
 På forskjellige øyeblikkene i livet, spesielt i høst og vinter er vi alle møtt med ulike manifestasjoner av depresjon, eller meg selv, eller folk rundt oss. Verdens helseorganisasjon mener at innen 2020 depresjon vil være annengrads fordeling av verdens sykdoms etter hjertesykdom. Hvert år fra det påvirker ca 121 millioner mennesker over hele verden.
Midlertidige problemer av eventuelle feil eller skuffelser i livet når du skuffe andre, eller alvorlig følelsesmessig nød fra tapet av sine kjære er en normal reaksjon på disse hendelsene. I en periode på erfaring bør endre viljen til å leve og kjempe videre. Men hvis tristhet strukket i uker og påvirker ditt syn på livet, relasjoner med andre, har mistet interessen i livet, er det sannsynlig at du føler den opprinnelige form for depresjon, og hvis du ikke vet hvordan du skal takle depresjon alene Du bør kontakte en terapeut for å få hjelp. Husk at kroniske former for depresjon kan påvirke helse og forårsake farlige sykdommer.
Mange mennesker lider av depresjon nekte medisinsk behandling av frykt for bivirkninger som kan oppstå etter administrering av de anbefalte medisiner. Dette er et naturlig ønske. Derfor gir vi effektive naturlige måter å takle depresjon.
 1.  Vær spesielt oppmerksom på diett. Spise en tilstrekkelig mengde av frukt og grønnsaker. Sørg for at ditt kosthold er til stede den nødvendige mengden av jern og thyreoideahormoner er av referanse (tillatte) intervaller. Ernæring spiller en viktig rolle i å støtte liv og normal funksjon av kroppen. Hvis noe i kroppen vår går galt, kan det reflektere på humøret vårt.
   Trening. Spesielt aerobic (utendørs) øker serotoninnivået i hjernen. Serotonin er et nyttig materiale for å forbedre humøret. Mange reseptbelagte medisiner for å bekjempe deperessyey innlemme serotonin. Forfølge samme øvelsen du mette kroppen serotonin naturlig.
  Utvid vennekrets. Komme nærmere sin familie. Registrer deg for idrettslaget eller treningssentre. Møte med mennesker. No way, trenger du ikke å trekke seg inn i deg selv. Det er viktig å ha noen som du kan stole helt og dele sine følelser.
  Ta del i ethvert prosjekt i området der du er godt kjent med. Når du kommer til mål og resultater - dette vil øke din selvtillit og naturlig oppløftende.
   Bli frivillig. Kanskje du vil finne at dine problemer er mindre i forhold til problemene med andre. Også, gjør noe for andre før du fyller ditt liv med mening og sikkerhet. Du føler at du trenger noen og kan ikke slappe av effekt i form av meninger hvordan å takle sesongmessige depresjon.
   Vedta blogg. Beskrive dine følelser i det. Dette vil hjelpe deg å holde styr på når du starter dine depressive episoder. Dette vil hjelpe deg med å identifisere noen emosjonelle øyeblikk, unngå hvor du kan bekjempe depresjon.
   Meditere. Meditasjon hjelper å frigjøre sinnet fra stress. Avslapning og rekreasjon er nøkkelen til å opprettholde en positiv holdning.
  Depresjon - er en relativt ung sykdom. Men det siste desyatyletnyya har samlet tilstrekkelig erfaring, som gjør det mulig å håndtere depresjon, både av profesjonelle psykologer og basert på erfaringene til personer som har vært gjennom denne situasjonen, og var i stand til å overvinne den.  
Hvordan å være vakker og attraktiv?
 Kvinners skjønnhet og sjarm, samt måter å nå dem - det er det som starter svært opphisse unge jenter fra det øyeblikket de begynner å våkne opp feminine som de begynner å føle interesse for det motsatte kjønn til ham. Selvfølgelig, universell skjønnhet oppskrift som ville tillate alle kvinner til å vinne Miss Universe, ingen dato kan imidlertid ikke utvikle sin naturlige feminine sjarm i sine ulike former og manifestasjoner av kraften i hver kvinne. Tross alt, er skjønnhet en subjektiv begrep, og det kan være forskjellig i forskjellige personer. I slike tilfeller pleier å si at skjønnhet er i øyet som ser og bli vakker i øynene av kraften i hver kvinne.
Heldigvis kvinner i dag har så mange forskjellige måter og metoder for å bli vakker og attraktiv. Men du kan være helt sikker på at en av de mest karakteristiske manifestasjoner av skjønnhet og attraktivitet er nå den første femininitet.
Femininitet - denne type aura av sjarm som kommer fra kvinner og fremhever sine karakteristiske trekk av menn, for eksempel eleganse, sjarm, ømhet, attraktivitet, ønskeligheten. Du kan spille noen fysiske parametere anerkjente skjønnhetsdronning, men hvis du har en distinkt femininitet, populariteten av det motsatte kjønn du aldri miste.
I kampen for like rettigheter for menn og kvinner samlet feminise mye mye mistet sin sanne femininitet, har glemt sitt formål være primært en mor, husmor. I stedet var det ulike feministiske teorier og doktriner inspirere ideen om at det ikke er kvinner bør være hyggelig for menn, og menn bør ta dem som det de egentlig er.
Så svaret på spørsmålet om tittelen på denne artikkelen hvordan å bli vakre og attraktive utseende som følger: å utvikle den beste kvaliteten og finne kvinner femininitet. Hvordan dette kan oppnås? Vi har samlet noen universelle tips om hvordan du blir vakker og attraktiv. Her er de.
 1.  Gjøre hva gjør du være feminin.
  Dyrke en åndelig skjønnhet. Les om hvordan du kan lage en Geisha. De kaller denne sinnstilstand "Hari". Du kan lære mye nyttig informasjon hvis du vet hvordan du skal utdanne og lære hva geisha.
  Aldri prøve å understreke i menn sine svakheter. Ulempene ved å eie alle mennesker og din jobb som kvinner til å være i stand til å jevne dem eller konvertere en verdi.
  Hold mennene for en viss avstand fra deg. Hold mysterium for dem.
  Les en bok om psykologi av menn. Dette vil hjelpe deg å bedre forstå deres motiver.
  Ikke bekymre deg over ingenting!
  Lær å først se det gode i mennesker, og setter pris på det for dem.
  Hvis du er gift, er det ikke umulig å ignorere de fysiske behovene til din ektefelle, og gjøre vårt beste for å møte dem. Bruke alle dine sanser og fysisk attraktivitet, slik at din mann aldri falming interesse for deg. Geisha kaller det "ytoke."
  Blitt uunnværlig for din mann. Han vil for alltid bli din hvis vil føle en konstant behov og ønske om å være nær deg.
  Hvordan å være vakker og attraktiv?

  Prøv helst å se ditt beste. Finn makeup stil og frisyrer som fremhever din naturlige skjønnhet. Prøv å holde langt hår. Den lange, skinnende, vakkert hår som ingenting annet vil gjøre deg veldig feminin i øynene av menn.
  Bruk klær som vil hjelpe deg å bli vakker og attraktiv. Dette er først og fremst skjørt, kjoler og høye hæler.
  Ikke gå i kjølvannet av dagens trender og ikke bruke dårlig språk i tale og slang uttrykk. Kanskje dette gjør at du kan være i hvilket som helst format du lukker sosial gruppe, men det betyr ikke avanserer du til begrepet femininitet, men snarere det motsatte, fjerner hopp og sprang fra det.
  Spis sunn mat og nyttig. Underernæring, mangel på vitaminer, utover i dietten til stekt mat - alt raskt påvirker ansiktet farge, form, sunt hår og negler. Bruk derfor i kostholdet ditt om mulig mer frukt og grønnsaker, tidligere stekt dampede, mangel på vitaminer og mineraler Kompensere bruk av vitamin komplekser.
  Være fysisk aktiv. Uansett hva du gjør, men du må flytte. Movement - det er livet. Under fysisk aktivitet kroppen produserer et stort antall av endorfiner, et hormon som kalles lykke.
  Hvis du sier til deg selv "Jeg ønsker å være vakker", så du må tro at du lykkes, eller vil snart. Du vil bli svært vanskelig å overbevise noen i din skjønnhet, hvis de selv ikke tror på det.
  Vår verden er ikke perfekt på noen punkter vil ikke tillate deg å være en vakker liten jente. Men selv så er denne kvinnen alltid i stand til å opprettholde sin skjønnhet og sjarm, og se på verden med optimisme og tro ikke bare i fremtiden, men i de omkringliggende menn. En slik kvinne vil alltid være i menneskenes øyne den vakreste og mest attraktive.  
 Det er tider når brukere av sosiale nettverk i kontakt rart om hvordan du laster ned videoer i kontakt. Til tross for at tilstedeværelsen av litt erfaring, kan denne prosedyren virker veldig enkel og trenger ingen beskrivelse, imidlertid, og det er noen nyanser som kan hindre deg å dele dine favorittvideoer med venner.
Det er derfor vi hadde ideen og skrive en kort artikkel, forutskjermbilder av hvordan du skal laste opp til Facebook-området. Så, for å laste ned er vellykket, må du gjøre følgende:
 1.  Logg deg på kontoen din. Klikk på linken til "Mine videoer".
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Hvis denne koblingen du ikke gjør det, kan du legge den ved å klikke på "Mine innstillinger" og Kryss alternativet "Mine videoer". Deretter nederst på siden klikk på "Rediger".
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Deretter øverst til høyre ser du en link "legge til video". Klikke på den.
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Når du blir bedt om, skriver du inn navnet og beskrivelsen av videoen. Hvis den nederste huke av i boksen "Publiser til min side", så du gjør denne videoen tilgjengelig for alle besøkende se siden din. Trykk "Lagre".
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Da du åpner et vindu der det er foreslått å velge filen i dette vinduet vil bli brakt formater og parametere for å bli møtt av video.
  Som vil følge av dette vinduet, bør filstørrelsen ikke overstige 2 GB, brudd på opphavsretten og har en av følgende formater: AVI, MP4 3GP, MPEG, MOV, MP3 FLV eller WMV.
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Hvis filen oppfyller dem, klikk deretter for å velge filen. I find fil på disken på datamaskinen.
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Filen vil begynne å støvel. Progress belastning kan se statuslinjen som en blå bar som fyller fra venstre vindu.
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Nedlastingshastighet vil avhenge av den opprinnelige hastigheten på din internettforbindelse. Store filer på langsomme kanaler kan ta lang tid. Etter å ha ventet for nedlastingen. Etter endt nedlastingsvinduet vises, varsler deg om at filmen lastet og er under behandling. Behandling tar vanligvis noen minutter til en time. Lukker vinduet.
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Etter en stund må du finne en nedlastet video i "Mine videoer". Hvis du klikker på videoen du kan kjøre den og se alt er greit nedlastet.
  Hvordan laste ned videoer i kontakt?

  Denne videoen nedlastinger kontakt slutter. Nå kan du dele denne videoen med vennene dine.
  Som du kan se, ingenting komplisert om nedlasting av videoer på nettstedet Vkontakte der. Den eneste ulempen er at vi må vente i lang tid etter å laste ned videofilen når den vises under "Mine videoer". Kanskje dette er på grunn av noen tekniske årsaker, eller kanskje det bare er en utspekulert metode for å tvinge brukerne til å bruke mer tid på nettstedet.  
Яндекс.Метрика