Hvordan tegne graffiti blyant?
 Noen anser graffiti hærverk, og noen-art. Ja, det meste malte vegger i byene ikke veldig dyktige. Men det er tegninger pusten fra deg. Ukjente håndverkere ikke bare igjen på veggene i bygninger eller under bakken etiketter, men trekke stor, veldig realistisk bilde. Graffiti svært mange varianter. Det er raskt og inskripsjoner hul bokstaver som bobler og store tredimensjonale bokstaver og kurver, og ornamenter, og flerfarget. Samlet, graffiti - er primært reflektert forfatterens indre "jeg". Denne leksjonen vil prøve å tegne graffiti blyant etapper.
Så sofistikert stil kan gjøres bare veldig erfaren "forfatter", så se for seg noe lettere å forstå prinsippet om å tegne graffiti, sin stil. Senere kan du tegne hva du vil, uten å begrense hans fantasi og fantasi. Vårt bilde er ikke veldig enkelt navn, men hvis du gjentar det, vil du ha råd til mye. Ett av de områdene av graffiti - det er brev og bilder med litt aggresjon, følelser og selv ringe. De er veldig uttrykksfulle og imponerende utseende. I denne graffiti ser for kraftig tiger og ordet «POWER» - «kraft». Så, hvordan å tegne graffiti blyant?
 1.  Det er bedre å tegne en jevn matt overflate og tykt papir. Eventuelt kan du sirkle konturene av svart gel penn, eller enda bedre en svart markør. Vårt bilde er svart og hvitt, men du kan male det slik du vil, det er ingen regler ingen farger til din smak. Begynn med å skrive ordet «POWER» i midten.
  Hvordan tegne graffiti blyant?

  Rundt hver bokstav tegne fantasy krets. Siden vi har graffiti uttrykker styrke og makt, deretter runde bukvy- "boble" her passer ikke, du trenger noe mer alvorlig, med skarpe og klare kanter. Prøv å gi hver bokstav sitt momentum - de kan variere i høyde, bredde og vinkel. Det viktigste - å vise at hvis bokstavene er fulle av energi og styrke innenfra. Definere den generelle omrisset av vår tiger. Never mind at på dette stadiet det ser ut som en morsom søvnig bjørn. Trekke sin mektige tung labb, som han satt på bokstavene.
  Hvordan tegne graffiti blyant?

  Den vanskeligste scenen - så nøyaktig som mulig, tegne en tiger hode, hans rov forfedre, og presset glise øre. Sjekk striper i ansiktet og på armen. Se hvordan poter fingrene overlapper hverandre, og at klør. Paw tiger striper er horisontal, og bagasjerommet - og nesten loddrett vinkel.
  Hvordan tegne graffiti blyant?

  Vi gir mengden av bokstaver. Hver av bokstavene på skrå på egen hånd. I den første bokstaven «P» vil se den nedre delen av bokstaven «W» - høyre, den siste bokstaven «R» mer synlig toppen. Det gir det hele effekten av bevegelse. De mørkeste hjørner bare male blyanten. Bokstaven "O" - gjennom fordi inne det er også skissert.
  Hvordan tegne graffiti blyant?

  Hold gjør kontraststriper på tiger, og utvide innskrift piler. De gir hele bildet enda mer kraft og bevegelse. Legg merke til at pilene er svært skarp, og det fremhever den eksplosive følelser av vår graffiti. Tiger hvis forbereder å hoppe, viser all bildet en anspent øyeblikk å kaste i gruvedrift.
  Hvordan tegne graffiti blyant?

  Husk at ordet ikke skal gå tapt fordi forsiden av sin hvite reserve, men elementene rundt deg kan hjerneslag og maling som du vil. En annen kommentar at retningen av pilen og skyggelegging brevet stemmer ikke. De hellingsvinkler skyggelegging motsatt til hverandre. Dette er for å sikre at bokstavene ikke går tapt i bildet. Det samme lyset skyggelegging repeat på forsiden av tigeren. Nå vidsuntesya av bildet og se hvordan helhetlig oppfattet tiger, ord og bue. Ikke blandes de ikke forstyrrer hverandre?
  Hvordan tegne graffiti blyant?

  Graffiti kunst tilgjengelig for alle som har fantasi og ønske for selvutfoldelse. Men vær så snill, lære å trekke godt før ta til gatene med spraymaling. Vakre graffiti kan være en dekorasjon av byen, men det er bedre å trene hjemme på et stykke papir. Minst fra våre leksjonen "Hvordan tegne graffiti blyant? ".  
Hvordan tegne en pære?
 En annen fantastisk frukt så elsket av mange - pære. Det er ikke bare velsmakende, nyttig, men også veldig vakker i farge og form. Ikke rart kunstnere ofte inkluderer det i livet sitt siden antikken. Tegn en pære ganske enkelt, hvis den skal bygge sine proporsjoner, viser et spill av lys og skygge, prøv å formidle teksturen i huden hennes. Hvis du ønsker å tegne et fortsatt liv med pærer, bør det først trenes til å trekke denne frukten separat. For å tegne en pære etapper, trenger vi tykt akvarellpapir, bred myk børste, tynn pensel for å tegne deler, lett til hard blyant og viskelær.
 1.  Den viktigste fasen - bygging. Alltid, på hvilket som helst bilde begynner å "bygge" gjenstander vyviryayuchy sin andel vinkel, individuell geometri størrelsesforhold. Fra riktigheten av denne "tegningen" vil avhenge av hele bildet. Trekke en vertikal linje litt på skrå, det vil bli midten av frukten. Notater dens størrelse, satt øverst og helt nederst punktet. Nå til det viktige punkt i øyet: bredden av den øvre, brede "midje" pære samme volumdelen. Legg merke til at den øvre halvdel av posen som et trapes, som står på bakken og en halv pære mer som en ball. Vi kobler disse punktene av rette linjer. Fikk en bruttoordning. De som stoler på hans øye, kan umiddelbart gjøre glatte linjer, kontur tegning pærer.
  Hvordan tegne en pære?

  Direkte grove linjer forvandle seg til en myk og glatt, så kan du fjerne alt hjelpe elastisk. Pære i form er ganske gjenkjennelig. Domalyuyemo toppen av halen.
  Hvordan tegne en pære?

  Komme i gang akvarell. Spor på å børste og palett var ren. Gule transparente vannfarge er det første laget av hele posen. Lyskilden er på høyre og litt over. Så, la den letteste området, om lurer på hvordan kan opplyst overflate pærer. Venstre og under konturen på bunnen vil være de mørkeste steder. Legg grønt lys der.
  Hvordan tegne en pære?

  Nå scenen av "modellering" pære. Ja, det stemmer. Korte slag fra mørke til lyse områder, og legger nyanser av gult, oransje, brune eller grønne, som om du prøver å "mold" hennes grov hud. I nyanser legge litt mer grønt, oransje og brun. Se hvordan slag er, i likhet med formen av en omvendt fortegn, spesielt merkbart i sentrum. Fra venstre å tegne en bane som dette: øverst til venstre kant av mørk, kommer vi til midten av pærer, hoppe området, så mørk (men ikke på basen og litt høyere). Vi må vise dybde av frukt, lys og skygge, ujevn overflate, saftighet. Legg den kalde skygge faller ned - blå eller mørk blå skygge. Vi gir større mengder hale.
  Hvordan tegne en pære?

  Hvis du tar en nærmere titt på en pære, vil du legge merke til at dets skins er ofte små mørke prikker. Det er ikke nødvendig å trekke dem, kan du gjøre noen små deler slik at betrakteren til å forstå at de er der. Å gjøre disse små prikkene er ikke svart og grønn med korytsevyy eller brun farge, vil det se mer naturlig. Making tettere skygger på venstre banen, legger en skygge faller litt mørk blå farge. I lys små prikker nesten usynlige, slik at de kan være der for å trekke bare en myk gul-grønn eller gul-brun fargetone akvareller.
  Hvordan tegne en pære?

  Det endelige bildet. Legg til mer kontrast i skyggene hele toppen av kan lett forbedre rikdom, setter en gjennomsiktig lag på toppen av oransje eller gylden brun. Hvis du vil, kan du dorisovat blad. I et pæretre veldig pen mørkegrønne blanke blader.
  Hvordan tegne en pære?

  Figur klar. Jeg håper du ikke tegne en pære var flott arbeid og du fortsatt skje. Nå vil du være i stand til å skildre enda en kurv av vakker solrik frukt. Bare husk at hver, selv den minste, er pære i motsetning til de andre, gjør det samme ikke eksisterer. Mer ur, lage skisser, akvarell skisser og arbeider sin "deilig" mesterverk!  
Яндекс.Метрика