Hvordan tegne kål?
 Dette grønnsak vi ofte bruker i matlaging og retter kan tilberedes ut av det ti fordi det er så populær som poteter. Ja, det er en grønnsak "hundre stykker av klær uten spenner" - kål. Hvit, rød, kinesisk, brokkoli - for enhver smak og jevn farge. Det er næringsrikt, nyttig og svært interessant i forhold til form, rytme og tekstur. Noen ganger er det utrolig bisarr. Se på nettet og lese om kål Romanescu, lurer du hvordan Nature utrolig rik vыdumky.Na denne opplæringen vil forsøke å trekke sammen kål, akvarell. Bildet vil ikke bli lett, så vi forklare i detalj hvordan å tegne steg for steg kål.
 1.  Vi trenger tykt akvarell papir, blyant, viskelær, maling. Forresten, kan i stedet for en pensel perfekt bruke spesielle akvarell blyanter. Bare deres særegenhet er at de trekker bedre på fuktig papir. Lag en skisse av fremtiden kål. Dette viktige punktet - du trenger bare å vise at det er litt på skrå. Så trekke den tykkeste vener kål blader bøyd i en liten vinkel, dual bue. Høyre og venstre er to kål blader. Alle kål sett perfekt huske hvordan det blader samlet og er godt festet til hverandre.
  Hvordan tegne kål?

  Nå trekker strukturen av den vegetabilske. Hver bokstav er i midten av de mektigste venene, som grenen av fra venene tynnere. Det er som et lite tre uten blader. Til riktig trekke kål (og ethvert objekt, grønnsaker, uansett), er det nødvendig først å undersøke det visuelt - Hvordan er det tekstur, skinnende eller matt, rund eller oval, som har i objektet. Så ikke mas umiddelbart trekke dette til en nærmere titt på hva som kommer til å vise.
  Hvordan tegne kål?

  Tegning akvarell. Som alltid, først ta litt mer vann til pensel og male minst for å få klart om det første laget og se hvordan vil være lokalisert skygger og lys. Hold opp med ideen om at kål er rund, så det bør trekke ikke bare som en grønnsak, og som en grønnsak ball med alle relevante innsats skygger, gjenskinn og refleksjoner. La papir hvite områder rundt venen. Disse områdene vi praktisk talt ikke berøres, de forblir den letteste i bildet. Resten av skriveflaten gul-grønne og varme oker nyanser.
  Hvordan tegne kål?

  Trekker stadig varm grønnfarge på kantene av bladene. Hente vann til å børste, frykt ikke, malingen roztechetsya ikke slik du forventet. Tegn et bredt og korte slag, forestill deg at før du er allerede et brød, og den trenger bare i form av maling. Høyre og venstre er skygger litt mer kontrast.
  Kålblader er grov, litt ujevn, selv en krøll, de prøver også å skildre med lys og skygge. Gjennomsiktig grå-blå maling og en bred pensel gjøre stor skygge under en kål
  Hvordan tegne kål?

  Nå bruker en tynn pensel og mindre vann. Vi begynner å engasjere seg i en detaljert tegning av. Nybegynner kål trekke første gang kan være vanskelig, men krever observasjon og vil lykkes. I kål underlag er mye lettere enn bladet marginer, er det nødvendig å huske og prøve å vise et bilde. Når ett ark over en annen, dannet en skygge under toppen ark, at disse skyggene gjøre enda nærmere, med tillegg av blå eller blå. Nesten tørr pensel og mørk grå-grønn maling nøye periodisk kanten av blad marginer. Avbrutt fordi et sted nærmere dine brevark, men et sted stiger.
  Hvordan tegne kål?

  På den siste etappen trekker deler. Hvis du plutselig uhell malt store årer, deretter suge en bred børste rent vann og fjerne overflødig vann og prøve å vaske av maling på den delen av figuren. Bare gå noen tynne årer, en bit av belysning. I skyggene på kantene av bladene kan legge litt kald blå, nederst til høyre lage dyp kontrasterende skygger. Stor skygge under cob kan også gjøres mer mettet og legge til grå-blå farge. Få vakker kontrast mellom de varme nyanser av unge kål blader og svært kalde skygger.
  Hvordan tegne kål?

  Vi håper at denne artikkelen vil hjelpe deg å tegne et vakkert bilde av en populær grønnsakshager og sunn grønnsak.  
Hvordan utvikle logisk tenkning i et barn?
 Logisk tenkning - kjernen av det menneskelige sinn. Logikk tillater oss å føle seg trygg i verden av ideer, ting og mennesker. Med det fokus vi i den omkringliggende virkeligheten, tilegne seg nødvendig erfaring, kan vi formulere sine tanker. Klassisk logikk driver flere grunnleggende prinsipper for kunnskap, som lar deg sette identiske og ulike relasjoner som eksisterer mellom de forskjellige ting å gjøre og logisk begrunnede konklusjoner. Kjeden av resonnement kan være basert både på reell kunnskap (matematiske, kjemiske, fysiske, psykologiske, etc.) om verden og standard logikkens lover (induktiv og deduktiv resonnering, loven om identitet, selvmotsigelse, tilstrekkelig grunn, etc.). Det filosofiske grunnlaget for logisk tenkende person er lagt i barndommen. Bare under denne tilstanden kan det vokse intellektuelt og logisk utviklet tenkning emnet.
 Hvordan utvikle logisk tenkning hos barn?
Begynner å utvikle logisk tenkning i et barn kan være på to år. I denne alderen, viser barnet en spesiell interesse for ting rundt ham - å lære å skille farger, form og størrelse på stedene.
For to år barn produsert en serie av logikk spill assosiert med utvikling av grunnlaget for logisk tenkning. Med labyrinter, gåter, fylt med dyr, kjøretøy og flytte mellom dem med fargerike perler, et barn kan utvikle ikke bare logisk, men også romlig tenkning. Utholdenhet er nødvendig for fremtidige klasser på skolen, og utvikle motoriske ferdigheter - obligatoriske komponenter av puzzle-spill for barn.
Grunnleggende kunnskap om verden kan dra nytte av baby leker som en logisk kube eller hjemme. De danner og ved å analysere digitale verdien av elementene vil det begynne å forstå geometri og matematikk.
 Hvordan utvikle logisk tenkning i preschoolers?
Mens logikk spill for barn basert på prinsippet om effektiv visuell-tenkning dannelse (baby må se og berøre hans interesse leker), oppgaver for barn i alderen fire år og over er ikke bare basert på temaet, men verbale og logiske oppgaver. Sistnevnte er mange språkspill der du ønsker å fortsette eller korrigere uttalelsen (for eksempel "Solen skinner om dagen, og månen"), eller å svare på spørsmålet ("Sparrow kan fly, fordi det er"), eller gjette emnet spør om ham ledende spørsmål ("Det er spiselig?" "Det er flott?" "Det er det grønne?", osv).
Bidrar til å utvikle logisk tenkning av et barn og den type spillgrafikk. For eksempel, gå på gaten i sommer, kan du tegne på fortau tre former - sirkel, firkant og trekant. Når de ønsker å spille bare to figurer og tilby dine barn dorisovat tredje. En lignende type spill og mål kan bli funnet i en rekke samlinger av logiske og matematiske problemer.
 Hvordan utvikle logisk tenkning i grunnskolen barn?
Fra en alder av syv barnet er aktivt involvert i å lære de grunnleggende skolefag. I løpet av denne perioden, han mer enn noensinne, er det nyttig å engasjere ikke bare utviklingen av bokstaver, tall, dyrenavn og byer, men den logiske videreutvikling av ferdighetene til å forstå verden.
Barn i grunnskolealder har gleden av å spille mye voksen spill, domino, bingo, dam, sjakk. Barn anses rent sjøslag og omvendt. Puslespill, som består av et stort antall bilder er like viktig logisk verifisert sjakk, som de stimulerer barnets sinn assosiative evner.
Utvikle logisk tenkning i et barn kan være som å bruke verbale oppgaver og matematiske oppgaver. Blant de "filologiske" søke oppgaver omfatter synonymer og antonymer, tegne setninger med gitte ord, spill som "skrebbl" (i ordene til montering). Matematiske gåter er som klassisk løsning av likninger og finne de riktige tallene (f.eks kryssord "Sudoku").
En annen type oppgaver rettet mot utvikling av logisk tenkning i grunnskolen barn er analytiske oppgaver som tar sikte på å danne konklusjoner basert på flere dommer. For eksempel: "Ole Brumm, Nasse Nøff og Tussi presenterte tre ballonger - en stor rød, stor og liten gul rød. Seksjoner baller mellom eventyr tegn, gitt at Ole Brumm og Nasse Nøff som store baller, og Tussi -. Rød "  
Hvordan lære å skrive uten feil?
 Literacy skriftlig om eventuelle tekster eller offisielle papirer er et mål på menneskelig bevissthet, inspirerende sted for det. I en verden der folk har til å skrive ut mer enn å skrive, tenke literacy ofte. Bare bruke ett av programmene stave datamaskinen riktig understreke det trykte ord, og vil bare fikse problemet.
Dette er hvor mange ubehagelig overraskelse venter. Bosetting å arbeide og fylling for hånd lang spørreskjema, som ofte brukes av arbeidsgivere, folk uventet innser at ikke er sikker på riktig staving av ord. Hvis en feil arbeidsgiver kan vurdere irriterende skrivefeil, kan tilstedeværelsen av 2-5 grammatiske feil og "halter" stil være en avgjørende årsak til profilmappen ikke fikk innleide søkere.
Og ikke bare for plassering av ansvarlig arbeid viktig nivå av leseferdighet. Et notat av tabber igjen til kompetent kollega eller nabo opprørt ham. Vet du, det gjorde han ikke si, men for meg selv konklusjoner om din uvitenhet gjør. Dette er spesielt irriterende hvis du har et diplom (eller to) av høyere utdanning.
Det sier bare "møte på klær." I moderne forretnings menneskets liv ofte forvente mye mer, blant annet leseferdighet og feilfri.
 Lære å skrive riktig.
Hvis du oppdager at din kompetanse er ikke opp til merket, ikke avfeie problemet, jo mer er det løst.
Å lære å skrive uten feil, må du identifisere sekvensen av handlinger. Jeg ønsker å starte med det enkleste - med staving. Den enkleste måten å forbedre leseferdighet - lesing. Bare nærmer det skal ansvarlig. Først må du bare lese god litteratur. Slik som hjelper deg slå to fluer i ett smekk "- se hvordan skriftlige ord og føle skjønnhet og variasjon av metaforer, som finnes i overflod i god litteratur. Derfor er det best egnet klassikere. Du kan begrense de seg hvis verker i prosa eller vers lest og akseptert enkelt. For eksempel Prishvin, Kuprin, Tyutchev, Pushkin.
Regelen er å lese disse bøkene hjemme, i en rolig rolig miljø hvor du ingenting og ikke distraherende. Les sakte, ettertenksomt. Gi hjernen din en mulighet til å huske ordene på et ubevisst nivå.
Husk at lesing på farten - på T-banen, tog, bil - spesielt hvis du foretrekker tabloid og tabloid lesestoff, noe godt du ikke vil. Denne "litteratur" ofte lider av grammatiske og stilistiske feil og bare unntaksvis kan være et eksempel på god kompetent og språk.
Les de riktige bøkene i minst 30-40 minutter om dagen, men bedre - 1-2 timer daglig. Men dette er ikke nok. Som fikk hukommelsen under lesing, sørg for å feste. Og den trenger så mye skriving. Så stadig trene. Oftere forlate notater og brev til venner og slektninger. Dele med dem problemet og be dem om å lese nøye din melding og påpekte feilene.
Når seriøs tilnærming til virksomheten vokser leseferdighet er 2-3 måneder med regelmessig trening i lesing og skriving. Men dette er en ferdighet som må hele tiden forsterke til den når automatisme. Å behandle gå lettere og raskere, holde hendig ordlisten.
Men dette er ikke den eneste måten å mestre vedkommende skriftlig. Den andre måten - å lære reglene for rettskrivning og tegnsetting. Hvis du bestemmer deg for å gå denne ruten, er det bedre å engasjere hjelp av læreren eller noen som har mestret denne kunnskapen. Du kan selv bidra til senior-utmerket.
 Hvordan å lære barn å skrive riktig.
Praksis viser at problemene med grammatikk og stil er ikke de voksne som leser mye som barn, og skrev alvorlig om skolefag som for eksempel russisk språk og litteratur. Så de enkleste leseferdigheter skriving innføre fra skolealder.
Dessverre har dagens barn ikke alltid lykkes i leseferdighet. Dette tyder på at det mest gunstige tidspunktet for læring ble tapt, og nå må vi fikse ting.
Til å begynne med har den samme, fra hva voksne - mer enn å lese og skrive. Før du kjøper en bok barnet ditt, sjekk den for feil. Kjøpe kun kvalitetsbøker med vakre bilder som kan være interessante for barnet og oppmuntre ham til å begynne å lese boken.
Mest trene barnet i rettskrivning. La ham omskrive tekster, gradvis kompliserer oppgaven. Fornøyde diktater. Inkluderer ofte de ordene til å skrive der barnet opplever vanskeligheter. De mest "problematiske" ord tilby barnet gjentatte ganger skrive på et eget ark. Med jevne mellomrom, starte diktater med bare noen ord der to eller tre kjente ord vil falle kort, forårsaker alvorlige vanskeligheter med å skrive.
Søk på nettet etter lesetester hvor barnet skal ikke bare lære ditt nivå, men gradvis forbedre det, hver gang øke din rangering.
De fleste sier barnet at en mann som vet hvordan man snakker godt og skrive riktig, er mye mer sannsynlig å få en prestisjetung utdanning og en god jobb enn sine jevnaldrende analfabeter.  
Яндекс.Метрика