Hvordan tegne selje?
 Om selje, er en interessant "plakuchee" tree, oppfunnet mange historier. Hvorfor er det fortsatt "gråt"? De færreste vet at dette anlegget kan samle en masse vann, noen ganger for mye. Derfor, i morgen eller om natten for å samle blader sølv dråper tørr, rullende på bladene, faller til bakken og det synes at treet kaster tårene. Noen mener at selje grener ned til berøre vannet og gråt over sin variasjon. Fordi vannet renner uten å stoppe, og mengden av trevirke manglende evne til å "fange" og stopper opp et øyeblikk. Willows ofte vokser langs elver og reservoarer, så prøv å trekke piletre ved elven. Hvis du vil tegne et piletre, trenger vi et viskelær, spesialpapir og noen akvarell eller akryl, gouache, som så praktisk.
Bildet er ganske vanskelig for nybegynnere artister, så vær tålmodig og vi forstår hvordan å trekke trinnvis vier.
 1.  Først av alt, blyantskisse utføre lys av vår fremtidige landskapet. Vi vil ha flere "planer" figur - fronten er selve vannet selje, bakgrunn - hennes bush og langsiktig plan - et lite skogholt. Det er viktig å skissere banen selje vise hvordan grenene kaskade fall-pisk. Han holdt en pil eller selje vokser som observert i naturen, vet han hvordan de fleksible grenene. Under vekten av bladene vil de henger jevnt som fossen. Betegne elvebredden, en liten busk og bakgrunnen med en solid vegg av trær.
  Hvordan tegne selje?

  For ingen bommert i farging, omriss, som vil være i skyggen. Mørke områder vil også være på vannet og under vier.
  Hvordan tegne selje?

  Begynner å male akvareller. Gjennomsiktig maling med tillegg av vann, himmel skriftlig. Det vil være en gradient av intens blå farge til transparent blek rosa med tillegg av fiolett. River gjøre fargetoner kaldere. Et lite tre male over gul-grønn akvarell med små nyanser av grønt midt i skyggen. Tegn bakgrunns generelt, bare en silhuett bruke blå, lilla og blå fargetoner. Den andre planen skissere varm grønn maling.
  Hvordan tegne selje?

  På dette stadiet, skriver vi skyggen, men vær forsiktig på stedet der selje grener mot vannet. Dette stykket bør nøye skrive ut, må vi vise strukturen av grenene, tynne hengende blader. Siden dette stedet er tallet mest levende og kontrast, og deretter prøve å utføre det klarere og tynn pensel. Litt lysere nyanse gjøre hele treet nedenfor vil tettest nær bakken. Gjør speilbilde i vannet. Tegne en litt vag form av piletre styrke nyanser av blått og blått, og legge korte strøk mørk grønn akvarell og oker.
  Hvordan tegne selje?

  Nesten tørr fin børste skal vise retningen for trange tre bladene, som de falt ned. Kontrast gjøre dype skygge blader, men ikke glem at svært tett skygge vil være på bunnen og til toppen av skyggen blir kortere og mindre tett.
  Hvordan tegne selje?

  Vent til fullstendig tørking av forrige lag. Myk, fuktig og bred pensel gjør generelle skygge treet til høyre, vil det være kaldt blå tone. Forbedrer kontrasten i forgrunnen, er for mørkt speilbilde i vannet. På overflaten av elva vanligvis flytende vannplanter - vannliljer og Duckweed som lys grønn øy "ikke male over, men bare bunnet. Nærmere vannet blir lettere, tilsett mer vann akvarell. Prorysuyte bakgrunnen av busker, gjøre den større ved skygger på bunnen. Fin nesten tørr pensel male stokk på stranden, kan du bruke en mørk oker med tillegg av blå eller blå til hele bildet var i én farge. Himmelen kan forbedres ved å legge blå eller lilla. Landet på fjerne trær - en tynn stripe nesten berøre og ikke male over. Hvis du går til elva i sommer, ta med albumet å trekke selje eller liggende med disse uvanlige trær, kanskje det ville være.
  Hvordan tegne selje?

  Willow er så uvanlig og vakker at det skal ta et bilde i minnet ikke bare for kameraet. Teknologi gir ikke et bilde av hjertelighet og akkurat det er en glede å vise frem elven utenfor.  
Hvordan lage salt deig for produkter?
 Mekke interessante tall fra testen elsket av våre forfedre. Nå modellering deigen er spesielt populært fordi det gir enorme muligheter for fantasi. Etter vыleplennuyu tallet kan være malt i forskjellige farger, så ikke gjør det modellering i leire. Men gjør salt deigprodukter kan ikke alle typer mel! Det har også sine små hemmeligheter. Hvis du ønsker å ha skjedd deigprodukter som ikke faller fra hverandre? Velg riktig salt og mel. Og den resulterende figuren male bedre konditorfarge til fargen var spesielt levende.
Barn elsker å lage deig figurer, og denne teknologien er det tryggeste for dem. Hvis deigen blir barnet i hennes munn, ikke noe dårlig vil skje. Rådet førskolelærere: forberede hjemme på helgene deig, pakk i en plastpose, la det før arbeidsuken i kjøleskapet ligge ned, og på mandag Ta deigen til gruppen! Barn fra midten og senior gruppe barnehage glade for å ta del i modelleringen. Spør hente hjem knapper, perler, ringer, krøllete kits leire.
 Tips om valg ingredienser
Mel ta veldig enkelt, uten ulike tilsetningsstoffer. Ta melet med inskripsjonen "blynnaya", "pizza", "for pannekaker." Dine produkter fra denne deigen tørker godt opphav, og roztriskayutsya. Rug bedre blanding av hvete. Deigen er utarbeidet kun med rugmel, få fast og helt uelastisk. Før forbereder deigen sile.
Salt er også fin enkel lite kjøkken. Ikke jodisert sjøen og til det faktum at store korn ikke oppløses, vil deig resultere i "flekket". Vannet for deigen ta en kald, ikke hell i mel og salt bare en masse væske, tilsett 50 ml og kna den grundig.
For modellering små tall lagt til deigen tapetlim. Dens fortynnes med varmt vann til en konsistens av rømme.
 Cake Recipes
 1.  For store tall. Ta 200 gram mel og 200 gram salt. Mix, tilsett litt vann (totalt 125 ml). Forresten, for å måle ut mel og salt vanlig glass, vet du trikset: salt mel hardere, så 200 gram mel - en cup, og så mye salt - en halv kopp. Salt, tilsett melet på en gang, tilsetting av vann, ellers vil du ikke være i stand til å gjøre salt deigprodukter korrekt.
  For tynne, små (lettelse) tall. Ta 300 gram mel, 200 gram salt, 2 ss tørket tapetlim mix. For en god batch mikser kan brukes. Tilsett litt vann (totalt 150 ml). I stedet for tapetlim kan ta en spiseskje av stivelse.
  Å male salt deig kan bruke alle konditorfarge og gouache. Noen foretrekker å lage mat på en gang farget deig, er deigen klar til å male noen. Hvis du bestemmer deg for å male deigen er klar, etter at maleriet må dekke maling tall som de lenge holdt seg levende. Spiker kunst take eller akryl. Hvis noen del av de ferdige tallene falt av - pidkleyte bygging lim PVC. Tørr deig bedre i luften, men det er lang. Derfor håndverkere ofte tørket den i ovnen på den laveste temperaturen.  
Hvordan kle shleyu katt?
 Katter - stolt og kjærlig skapelsen som er svært fiendtlig innstilt til ethvert forsøk på å begrense deres frihet. Aldri katt, som en hund ikke vil appellere til teamet, selvfølgelig, hvis du ikke dressyruete hennes barndom. Siden katter er veldig interessant, noen ganger de ønsker å prøve ut nytt territorium, for eksempel kjøre ut i gaten inntil døren åpnes. Skylden for dette kan ikke være en katt - hun også ønsker frisk luft og nye opplevelser. Og du kan hjelpe henne gjennom denne bryst band.
 Brystbånd: Fordeler og ulemper
Mange koshatnyky fordommer behandle vanlig tilbehør i dag: at katten er ikke en hund i bånd ikke plante. Men det finnes situasjoner katt Breast bandet ikke bare gjøre livet enklere og eier og katt, men også kan forebygge negative konsekvenser. Så hva er de viktigste argumentene for og mot bruk av bryst band?
Fordeler:
du kan gå med kjæledyret ditt uten å bekymre deg for at han flykte eller tapt;
Brystbånd vil være svært nyttig for turer til dyrlegen, fordi klinikkene 'naboers katter kan bli hunder som er i stand til mye skremme ditt kjæledyr;
for katter shleya utstilling - et viktig tilbehør;
Ulemper:
hvis din katt i over ti år, lære ham å "bånd" ville være ekstremt vanskelig - det kan bare være redd;
katt kan flykte hvis slitt feil Breast band;
Til det siste punktet og dens virkninger ikke var forferdelig virkelighet, er det nødvendig å forstå hva du gjør. Så, hvordan å sette på shleyu katt?
 Hvorfor shleya, ikke krage
Mange nybegynnere koshatnykiv interessant spørsmål er hvorfor katter trenger Breast band og hvorfor ikke gjøre begge hund krage? Svaret ligger i fysiologi av katter. De er mye mer svake nakkemusklene sammenlignet med hunder og halsbånd kan forårsake betydelig skade for deres helse.
 Riktig bære stropper katt: typer og funksjoner shleyok
Mekanisme shleyok varierer avhengig av type. Den vanligste og anbefales for nybegynnere skriver - "vosmerka." Denne utformingen med krage og stropper som går under de fremre ben, som er festet i området ved skulderbladene. For å sette denne type bryst bånd på katten må prøve.
 1.  Først må du bære en krage og rygg stropper slik at carbine var mellom skulderbladene.
  Så du holder en katt pote i hullene. Noen shleyok stropp inn i en av klørne bør feste deg selv: i dette tilfellet, fremmer første etappe en "fast" hull, og deretter i "fri".
  Deretter må du sjekke og stramme stroppene. Ikke vær redd for å skade katten - avstanden mellom shleykoy kropp og katter bør ikke være mer enn fingeren. Dette vil sikre maksimal passform og vil unngå å gli katt og design.
  Fest kobbelet til rifle.
  For å understreke-katt gikk til bryst-band, først den trenger å lese datoen tilbehøret. Ikke prøv å sette stropper umiddelbart etter kjøpet - la katten i løpet av sin obnyuhaty og lære å se det som et vanlig objekt. Ikke bryst-band utlede katt i gata med en gang: først bruke den for en kort tid hjemme til en katt vant til det uvanlige opplevelser. Senere kan du feste bånd og la katten gå fritt rundt i leiligheten i bryst-band med en ledelse. Etter to eller tre uker kan du begynne å lære et kjæledyr til å gå i bånd inne i leiligheten, og akkurat når du passerer dette stadiet, kan katten begynner å gå ut.
  Den andre typen bryst band enklere å bruke, men det kan gå bare ble vant til bånd katt - Breast bandet er uten krage. Det er en trekant i to ben og unngår stress på livmorhalsen, men du styre katten vil bli vanskeligere. Bære dette tilbehøret er svært enkel:
  1.  Sett shleyu på en horisontal flate.
   Plassere katten i forbeina trekantede hull.
   Gjør stroppene like under skulderbladene.
   Fest kobbelet.
   Avstand må også være lik en av fingeren - da katten vil være en sjanse til å bli kvitt den forhatte stropper. Men hvis katten din har en negativ holdning til de smale belte stropper kan kjøpe-drakt - det er nesten ikke merkbar på kroppen, slik at sterkere holde en katt og fester med borrelås vanlig. Her er alle måter å bære shleyu katt.
    Hva annet bør jeg vite om stroppene?
   Hvis katten din er en voksen, og aldri stresset utenfor, er det bedre å ikke undervise beltet og turer - det kan påvirke helsen hans. I turer ikke glemme protyvobloshnom krage. Ikke gå på gaten med en katt hvis hun ikke har de nødvendige vaksinasjoner, spesielt hvis hun er fortsatt ung - å klamre kattunger infeksjon svært raskt og kan forårsake uopprettelig skade. For å raskt trene en katt til et belte, kan du "trene" det til maten - la motivet knytte det med en hyggelig begivenhet. Vær sikker på at hvis du gjør det riktig, og din, og katten liv blir mer interessant og tryggere.  
Яндекс.Метрика