Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt?
 Hva spiser du? Salater, burgere, kaker, frukt? Dette er bare det ytre, synlig form for makt. Faktisk, hver dag tar vi alle proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler, og gir kroppen din med næringsstoffer som er nødvendige for driften. Matvarer som inneholder disse næringsstoffene i varierende mengder og forhold. Følgelig komme inn i menneskekroppen, og de fordelene de bringe annerledes. Denne fordelen er komplekse kjemiske reaksjoner hvori molekylene av næringsstoffer frigjøres energi. Derfor er denne fordelen ellers kjent energiverdi av produkter og måles i enheter - kalorier. Og det avhenger av hvor gunstig et bestemt produkt påvirker stoffskiftet og vår helse generelt.
 Den grunnleggende metabolismen
Hvor mange kalorier en person trenger for å ha tid til å tilbringe hele dagen energiproduksjon? Overskuddsenergien er så uønsket som sin ulempe. Men felles for alle enkelt svar finnes ikke. Alle mennesker er forskjellige, de har forskjellig hudfarge og helse, er ulike måter å leve på, fordi all energi er også svært forskjellige. Individuelle behov i kalorier kan beregnes grovt basert på dine personlige preferanser. Prøv følgende aritmetiske formel:
 10 x vekt (kg) + 625 x høyde (cm) - 5 x høyde (cm)

Fra resultatene bør trekke fra 161 menn og kvinner - legg 5. Denne verdien - den såkalte din "basic stoffskifte", det vil si hvor mye energi (uttrykt i kcal) som kroppen forbruker i løpet av dagen for å opprettholde vitale prosesser. Disse inkluderer luftveier, fordøyelses, tenker sekret - kort sagt, et verk av alle interne systemer. I gjennomsnitt, kvinner bruker hver dag fra 2400-2800 kalorier, og menn - 2700-3300 kcal. Med alder, behovet for energi gradvis reduseres proporsjonalt med begge kjønn.
Siden vi sjelden tilbringer hele dagen uten å flytte liggende på sofaen, den energien vi trenger mye mer. Hvor mye mer - avhengig av aktivitet. For eksempel, en person, kan en ledende hovedsakelig stillesittende livsstil multiplisere antall grunnleggende metabolismen med 12 for å finne den omtrent daglig inntak av kalorier. Faktor for folk opplever moderat trening, er 14. For idrettsutøvere og de som er engasjert i fysisk arbeid - 155.
Etter alle disse matematiske operasjoner du få et tall som uttrykker antall kalorier per dag er i stand til å bruke kroppen din. All over - er mer sannsynlig å bli overvektig senere. Spesielt hvis du konsekvent overskride normen. For å opprettholde en stabil vekt i stedet holdes innenfor et spesifisert antall. Og hva med de som ønsker å gå ned i vekt? Selvfølgelig litt redusere det daglige kaloriinntaket. Det var en liten, slik at den skarpe begrensning kosthold kan føre til alvorlige metabolske forstyrrelser, etterfulgt av enkle å telle kalorier vil ikke hjelpe.
 På jakt etter kalorier
Nå er tiden inne til å forstå hvor og hvor mange kalorier som finnes. Hvor mange som ikke har råd til mat? Erfarne ernæringsfysiologer og folk som pleide å ta hensyn til energiinnholdet i maten de vet utenat disse egenskapene. Alle andre kan samle inn denne informasjonen fra bestemte tabeller, beskrive i detalj innholdet av næringsstoffer i mat. Generelt, kan du fokusere på å holde mat i de viktigste næringsstoffer som proteiner, fett og karbohydrater, vann, vegetabilsk fett.
Vi vet at 1 gram fett inneholder 9 kalorier, mens 1 gram protein og 1 g karbohydrater - 4 kcal. Cellulose - en ballast som fyller magen og snart en følelse av metthet. Det samme gjelder for vann. Dermed kan vi få en idé om caloric hver tallerken. Mest energi er fyndig fet mat (smør, smult, fett kjøtt og fisk) og søtsaker som inneholder store mengder karbohydrater. Intrigue karbohydrater er at ubrukt glukose, som delte sine molekylkjedene, i stand til å forvandle seg til kroppens fettlagre.
Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt?
 Detaljer om caloric og ernæringsmessige verdien av nesten hvert eneste produkt som finnes i håndbok om ernæring og du kan enkelt finne det på internett. Det finnes også spesielle programmer for å beregne den totale kalorier i komplekse retter. For å utføre disse beregningene, du kan uavhengig, ved hjelp av en vanlig kalkulator. Å vite energiverdien av hver ingrediens i sammensetningen av mat (det vanligvis peker til 100 g), multiplisere vekten verdi til produktet. Mengden kalorier hver komponent vil totalt kalori retter.
Selvfølgelig er disse beregningene ganske konvensjonelle, og har en viss grad av nøyaktighet. Selv det samme produktet kan avvike noe kalorier. For eksempel ost fra forskjellige produsenter har forskjellige fettinnhold og eclairs ikke kan dumpe protein og smørkrem. Å redusere feil til et minimum, lese nøye informasjonen på emballasjen til industrielle produkter. Hun sier alltid, og mat og energiverdi. Vurdere kalori restaurant måltider er mer komplisert enn forberedt hjemme, men på en viss ferdighet også. Ganske guidet generell regel, der minst mulig kalorier inneholder usøtet friske grønnsaker og mager mat.
 Ikke alle kalorier er like nyttig
Mestret prinsippet om energiomsetningen i kroppen, ville du tror at vekttap heller følge en moderat mengde kalorier, og uansett hvilke produkter de fikk. Det er en vanlig misforståelse fører til det faktum at de fleste mennesker ikke har vært i stand til å gå ned i vekt, til tross for den høye effektiviteten av fremgangsmåten for å telle kalorier. Faktisk, vekttap - en svært kompleks prosess, som innebærer nesten alle systemer og organer. For sin suksess er viktig ikke bare kaloriinnhold, men også av sammensetningen av mat.
500 kalorier som finnes i et komplett måltid, bestående av en tallerken med ris og damp kyllingen, og gjennomsnittlig størrelse stykke bløtkake. Dette første kurset vil mette deg i timevis, gradvis å gi kroppen med alle de essensielle næringsstoffer. Kake samme trigger et kraftig hopp i blodsukkeret, og forhøyet insulin for å nøytralisere det. Dermed kalorier den inneholder stort sett "tom", og i sukker inneholder nesten ingen nyttige næringsstoffer. Som et resultat, meget snart legemet vil kreve en virkelig næringsrik mat, som erklærer sult.
Trekker balanserte måltider og riktig mat som inneholder en moderat mengde "nyttige" kalorier. Kontinuerlig overvåking av kvantitet og kvalitet vil tillate deg ikke bare bli kvitt overskytende pounds, men også for å opprettholde harmoni i alle situasjoner.  
Hvordan fjerne den bitre smaken av agurk?
 Sterk varme og mangel på vanning fremme dannelsen av en agurk masse alkaloid kukurbytatsyna. Det er på grunn av ham grønnsaker blir karakteristisk bitter smak. Bli kvitt smaken ved hjelp av flere metoder. Hver på sin egen gode. Den første og andre dress, hvis du ønsker å legge agurksalat eller spise frisk. Den tredje er uunnværlig hvis du skal bruke til matlaging grønnsaker blanks hjem for vinteren.
Fjerne eller redusere bitterhet i agurker en av følgende metoder.
 1.  Polering kuttet. Vask agurken. Skjær "ass" (gresskar ved enden av hvilken stammen). Prøv smaken av kjøtt. Hvis agurk var bitter, bare for å gni cut "ass". I stedet for snittet begynner å danne et tykt hvitt skum. Fortsett å gni skive intens sirkelbevegelse til skummet blir mindre. Denne metoden er ofte brukt i restauranter og kafeer for å fjerne den bitre smaken av agurksalat. På såpeskum "hentet" overskuddet kukurbytatsyna. Imidlertid, er ingen ytterligere behandling (soaking, etc.) som kreves.
   Sug i salt. Vask grønnsakene, cut "ass" og prøve masse. Hvis det er en bitter agurker skåret i båter (ikke nødvendig å rengjøre). Ordne skiver i en ren retter og strø lett med salt. La skiver agurker under denne slags "salt komprimere" i 30 - 40 minutter for å gi saften. Men vegetabilsk juice "ut" og bitterhet. Før du legger agurksalat sørg for å skylle dem under rennende vann og forsiktig tørr. Ellers din tallerken rett og slett vil peresolenym.
   Bløt i kaldt vann. Å fjerne bitterhet ved beising agurker, må du først suge dem i kaldt vann i 10 - 12 timer, og deretter kutte huden. Før du ordne bank, tilsett litt topp tørr sennep eller pepperrot flere segmenter.
   Bitter agurksalat
  En fantastisk oppskrift som vil redde deg hvis du fjerner bitterhet av en av de ovennevnte metodene ikke fungerte, og forberede salat nødvendig. Imidlertid benyttes ved fremstilling av eddik og sitronsaft, slik at personer som lider av sykdommer i mage-tarm-kanalen, bør være forsiktig.
  Ingredienser:
  agurker - 4 stk;.
  vegetabilsk olje (raffinert eller ikke, er opp til deg) - 2 - 3 ss;
  Eddik (3%) - 50 ml;
  tomat - 1 stk;.
  grønn løk;
  salt;
  bakken sort pepper;
  sitronsaft.
  Forberedelse
  Vask agurker og fjerne huden. Gni på et medium rivjern. Skjær tomatene i skiver, bland med agurker. Legg vårløk, svart pepper og salt. Sesong salat olje, sitronsaft og eddik, pynt med friske urter.  
Hvordan å fryse friske urter for vinteren?
 Inntil nylig, på grunn av de små mengder av kjølelagre praktiseres bare to måter å høsting persille, dill og andre grønne lager - tørker og salting. Med frittstående frysere i hjemmene, husmødre verdsatt fordelene med den nye metoden for bevaring og spiselige urter foretrekker å holde frosset flere grunner. Først, grønt holdt med maksimal konservering av næringsmidler og smak. Sekund, det eliminerer muligheten for liv av insekter og skadedyr som blir drept ved lave temperaturer. Og det er veldig rask, enkel og vakker, nesten som vårløk.
I duftende mynte (det holder bedre lukt i tørket form) er helt fryse eventuelle krydret smak urter (dill, persille, basilikum, koriander, oregano), grønne salat grønnsaker (spinat, salat, selleri, grønne bønner, sorrel) for elskere - grønn fjær løk, topper av gulrøtter, rødbeter, reddiker og andre grønnsaker. Alle greener frosset beholder sin smak og næringsverdi og kan lagres til neste høst, og mer hvis du observerer en rekke forhold.
 Forbereder seg på å fryse grønn
 1.  Rengjør plantene fra urenheter, fjerne skadet og vissent løv.
  Skyll greener, fritt fordele det i en bøtte med vann, jord og sand vil bosette til bunnen, og greener forblir på overflaten. Fjerne den og endre vann. Gjenta til dem lenge vannet er rent.
  Vel obsushit gress håndkle.
  Bestemme i hvilken form vil legge urter i fryseren:
  hver rekke for seg;
  som ferdig montering av flere anlegg;
  kvister og løv;
  hakket;
  alle måter.
  Hvis du bestemmer deg for å kutte - kutt.
  Det beste alternativet - bruke flere forskjellige måter. Hakkede friske urter hendig når du forbereder varme måltider (de grønne faller frosset, med hele grener og blader rote være ubehagelig, de har tid til å tine), men grener må smaken buljonger (når den grønne strålen er lagt til, og deretter det samme stråle som sendes) og for salater. I sistnevnte tilfelle er det anbefalt å fryse pre-skåldede greener (skåldet med kokende vann og umiddelbart avkjølt under rennende kaldt vann). Husk å tørke da også!
  Konkluderer greener å fryse liten isolert fra hverandre deler. Ideelt porsjon bør være disponibel for å unngå å utsette hele massen av tining. Hvis den grønne smerznetsya enkelt monolitt, chipping nær av ønsket størrelse er ubehagelig, lang og ulønnsom, greener fjernet fra fryseren tiner nesten umiddelbart, noe som påvirker dens ernæringsmessige og smak. Gjentatte fryser den (og andre produkter) er ikke tillatt.
   Pakking grønn
  Pakk produktet forberedt slik du ønsker.
  1.  I plastfolie eller folie. Innpakket i sin pølse grønne bjelker beholde sine gode egenskaper.
    I beholdere for frysing samme firkantet form. Leverte hverandre, de opptar mye mindre plass enn formløse poser. Men ikke fylle dem opp til toppen: Frozen grønn, vokser i volum, kan løfte lokket og bryte tetthet av beholderen.
    I former for is. Finhakket greener lå på celler som forble i sin plass å fylle med vann og fryse. Klar isbiter, fjerne det fra formen og plasser i beholder for permanent lagring. Du kan bruke den direkte form av is, hvis du ikke har noe imot at det absorberes lukten av krydder, lengre for noe annet ville være uegnet. Plast foring av marshmallow candies ut av boksen eller tilrettelagt for dette formål ville være mer praktisk: etter frysing det kan kaste uten anger. Når matlaging retter nå for stykket nødvendige antall isbiter med grønn container og umiddelbart, uten rozmorozhuyuchy, kaste dem i en varm panne.
    Disponibel kopper i forskjellige størrelser, dekket med plastfolie. Også en veldig pålitelig måte å fryse urter og lett å følge matlaging, men ikke rasjonell når det gjelder å spare fryser plass.
    I fryseposer. Hvis du gir dem en flat form og satt på toppen av hverandre, de tjener i stedet for containere, ikke gi etter for dem ved smart bruk av plass i kjøleskapet.
   Vær oppmerksom på at vanlige plastposer er ikke egnet for langtidslagring i fryseren. De går glipp av luktene og lett revet. Dette er en generell regel for alle produkter, ikke bare for greenene. Glassbeholdere er heller ikke egnet, siden den underkjølte tilstanden kan lett briste.
   I alle måter emballasje grønt (unntatt isbiter) så mye som mulig forsøker å fjerne gjenværende luft fra posen. Dette gjelder særlig Batch lagring. Signere hver servering, dato og fryse den inneholder. I fremtiden vil det i betydelig grad forenkle søk etter en bestemt type krydder.
    Nyanser frysing grønn
   Til Green smerzlas sammen, kan du fryse den i to trinn: første fryse deler litt, deretter raskt røre og fryse er endelige. Den konvensjonelle visdom er at eventuelle produkter krever bare en rask (sjokk) frysing, bare delvis sant, for eksempel på kjøtt, fisk, kylling og andre animalske produkter. For den samme grønne fra biologisk struktur har den beste fibrene normal frysing.
   Du har nå helårs favoritt friske urter vil være på fingertuppene!  
Яндекс.Метрика