Hvordan å tilstå?
 Svært få mennesker, selv døpt i kirken, bekjenner regelmessig. Ofte dette hindrer forlegenhet, forvirring, noen slutter stolthet. Mange er ikke vant til å tilstå i tidlig alder i voksen alder alltid utsette det øyeblikket når du ønsker å snakke om sine synder først. Hvert år du bestemmer deg for å skrifte alt vanskeligere. Å fjerne byrden av sjeler, begynne å snakke med Gud og oppriktig omvendelse fra synder bør vite hvordan å tilstå. Fottur til tilståelse du trenger hjelp: du føler svetleete sjel.
Confessions av en av de viktigste ritualene i den kristne kirke. Evnen til å gjenkjenne sine synder og fortelle dem om Gud, er å innrømme skyld svært viktig for den troende.
 Hva er vår bekjennelse?
Først av alt er det viktig å forstå innholdet av tilståelse, sin rolle i våre liv.
 1.  Samtale med Gud. Du kan bekjenne hjemme før ikonet, nedsenket i bønn. Men det er en tur i kirken for tilståelse er av særlig betydning. Der vil du snakke med Gud i hans tempel, og veilede deg mellom en prest. Vær oppmerksom på at du vil snakke om sine synder ingen dødelig menneske, nemlig Gud selv. Presten har Guds kraft, han kan gi deg gode råd, forklare årsaken til dine handlinger, for å hjelpe overvinne feil. Som prest har rett til å slippe dine synder, setter hodet yepitrahyl.
  Ydmykhet stolthet. Oppriktig talt om hans synder for presten, smyryaete du din stolthet. Tilstå meget viktig, er det ikke noe pinlig eller upraktisk. Sakrament Bekjennelse er utformet for at du å rense din sjel og forstå synd og omvende seg fra dem. Dette er bare mulig hvis du virkelig oppleve livet i kirken, presten fortelle alt uten utayky, gjemmer ingenting og uten fordommer.
  Omvendelse. Du bør ikke anta at aner synder onde. Mennesket er av natur en synder på jorden det er absolutt rettferdige mennesker. Men i din makt for å bli bedre. Anerkjennelse av sine feil og feil, dårlige gjerninger, dyp anger for syndene bør hver mann for videre utvikling, selv-forbedring.
  Bare tilståelse i stand til å virkelig hjelpe rense sjelen fra synd og få tilgivelse av presten. Hvis du bekjenner rett, kommer til denne seremonien ansvarlig, vil tilståelse hjelpe deg å få bedre.
   Forberedelse for Bekjennelse
  Enorm rolle riktig forberedelse for tilståelse. Du må tune i fellesskap med Gud, oppriktig samtale med presten. Forbered deg selv internt og eksternt, gir noen poeng.
  1.  Fokusere. Sitte hjemme i en avslappet atmosfære. Prøv yret med ideen om at du vil kommunisere med Gud i hans tempel. Du forbereder for ansvarlig næringsliv i livet ditt. Ikke la deg distrahere av noe.
   Pray. Du kan lese bønner til melodi i skriftemål. Les Prayer of St. John Chrysostomos.
   Tenk på dine synder. Start med de dødssyndene. Du har syndet sinne, stolthet eller gjerrighet. Vær oppmerksom på at abort er ansett mord i kirken. Dette bør markere den første synd.
   Tune in tilståelse. Det er viktig å huske bildet av dine synder, angre dine synder og oppriktig. Prester Anbefal konfigurert til skriftemål for en lang tid. Vel, hvis du ber mye, hold mens innlegget alene omtale av sine synder.
   Spill dine synder. Ta et blankt ark og skrive på det dine synder. Så det vil være lettere å huske alt i skriftemål. Spesielt viktig å bruke denne blad først, general, bekjennelse når du trenger å snakke om synder begått i hans liv.
   Vær oppmerksom på utseendet ditt. Kvinner bør ha et skjørt under kneet, lukket jakke. Styrelederen bør tie lommetørkle. Det er viktig å avstå fra å søke kosmetikk. Lepper maling kan ikke, fordi du må brukes til korset. Menn bør ikke bruke shorts, selv om det er varmt ute. Kroppen bedre dekning klær.
    Hvordan å tilstå? Prosedyre Bekjennelse
   Svare på spørsmålet "hvordan å tilstå den ortodokse kirke", prester ofte oppmerksom på at selv sognebarn som jevnlig besøker Guds tempel, er ikke alltid sant om sine synder. Det er viktig å behandle tilståelse på alvor, ikke konverteres til ordinære formalitet. Bare da kan du virkelig rense sin sjel.
   1.  Total tilståelse. Først kan du besøke en generell bekjennelse. Det kommer alle, og presten i en bekjennelses lister alle syndene begått av mennesker ofte. Du kan ha glemt noen av hans synd: generell bekjennelse hjelper deg å huske om det.
    Oppriktig anger. Du må oppriktig anger for syndene. Husk at essensen av tilståelse - ikke i den tørre oppregning av synder. Gud er allerede klar over dine feil og synder. Confessions av et behov i første omgang vil du angrer det feil, innser synd ikke å gjøre dem i fremtiden. Bare komme til skriftemål med dyp beklagelse, kan du rense sjelen din og få tilgivelse fra Gud.
    Uten hastverk. I enkelte tilståelse må du snakke om alle synder, gjør det oppriktig. Ta deg god tid. Hvis du føler deg som ikke angrer, er det viktig å fortsette å be om bekjennelse.
    Erklærer dine synder i detalj. Prester rådes ikke begrenset til en enkel liste med navn på "stolthet", "misunnelse", etc. I en samtale med presten angi grunner for deg til synd, fortelle konkrete saker, som beskriver situasjonen. Da tjener kirken vil være i stand til å forstå dine tanker, din synder faktisk være i stand til å gi deg uvurderlig råd. Å ha prest retningslinjer som vil hjelpe deg å håndtere syndighet, ellers vil du begynne å bygge ditt liv.
    Ikke les fra et ark. Les listen over synder blad, et blad gi presten bør ikke være. Dette vil negere alle sakrament bekjennelse. I tilståelse kan du virkelig bli renere, nærmere Gud, for å få syndsforlatelse. Du må forstå innholdet i synd, oppriktig angrer, ta hensyn til rådene fra presten. Leaf trenger bare å fortelle at du ikke glemmer om noen av sine synder, kunne ordentlig tilstå.
    Analyse og forbedring. Spovidayuchys du bør fullt ut undersøke deres liv, deres åndelige verden, for å vurdere ikke bare handlinger, men også predisposisjoner tanker. Du bruker den type arbeid på bugs å rense sjelen fra synder begått ved å fjerne den fra sin vekt, og hindre nye synder.
    Full tilståelse. Snakk med presten i alle dine synder, stolthet til side. Frykt bekjente sine synder, selv skammelig, bør ikke stoppe der. Skjule dine synder i skriftemål kan ikke være.
    Troen på tilgivelse. I tilståelse viktig oppriktig omvender seg og har stor tro på tilgivelse fra Gud.
    Kom til tilståelse regelmessig. Gå en gang en generell bekjennelse, tro at ofte tilstå ikke å være - en falsk posisjon. Dessverre, vi er alle syndere. Confessions av en troende i å støtte hans ønske om lys, omvendelse, gir måte å fikse.
    Kom til tilståelse oppriktig, med et åpent sinn. Du vil være i stand til å rense, for å bli bedre, og Gud vil tilgi deg dine synder.  
Hvordan lage gelé topp?
 Evne til å lage mat - en virkelig uvurderlig kvalitet for eieren og for alle andre. Her, for eksempel, ville du til søte paier - og bare fortalte det til sin bestemor, hun oppfylt gjerne din innfall. Eller fått deg et glass syltetøy og napekly rødmusset velsmakende utstoppet. Og den gjenværende sirup, og / eller sukkermasse kokt frukt gelé. Flavored og mettende, er det ikke dårligere til å smake gelé, tilberedt med fersk sommer frukt. Og like nyttig som alle naturlige drikker. Og koker det til enhver tid av året med en enkel og rimelig ingredienser.
Ernærings Kissel gitt fruktsukker, vitaminer, organiske syrer og stivelse. Det lindrer pasienter med mage surhet, og er fortsatt en masse andre nyttige egenskaper, som er bestemt av et sett av råstoff til gelé. Ja, eple gelé - effektiv styrkende middel som hindrer utvikling av vitaminmangel og anemi. Kissel kirsebær - en kraftig antiseptisk i stand til å akselerere utvinning fra betennelse i mandlene og bronkitt. Berry gelé med friske tyttebær, blåbær eller passende syltetøy har en lett vanndrivende, renser kroppen og beskytter den med et høyt innhold av vitamin C.
 Matlaging med Kisel Jam
Kok pudding nødvendig ikke bare for sine medisinske egenskaper, men bare fordi det er deilig og veldig høy-kalori drink som gir en følelse av fylde og god stemning. Å koke pudding med noen jam til din smak, ta ca 200 m (eller om en kopp) av denne jam, en liter vann, to spiseskjeer sukker og potetstivelse og sitronsyre på tuppen av en kniv.
 1.  Vidlyyte et glass vann, og de resterende 250 ml syltetøy og satt i en kjele på bålet.
  Etter den søte væsken begynner å koke, fjerne det umiddelbart fra varme og press gjennom cheesecloth eller et dørslag. Bunnfallet tørk gjennom en sikt og gå tilbake til sirup.
  Sett i en kjele med varmt slipt jam sukker, sitronsyre og igjen kok opp.
  Parallell stivelsesløsning i et glass med kaldt vann og omrør inntil forsvinning av klumper. Når vannet begynner å koke syltetøy i en kjele, hell en tynn stråle inn i hennes stivelsesholdige væske under omrøring.
  Prosessen med kokende stopper, men når den starter igjen, straks slå av brannen.
  Jelly er klar, kan du la det avkjøles før den helles i kopper, hvor den kjøles ned raskere.
   Funksjoner av matlaging gelé syltetøy
  Til pudding kom ut veldig deilig selv uerfaren vertinne, må du følge disse enkle regler:
  1.  Stivelse fortynnet med vann når sirup varmes på komfyren. Hvis du gjør dette før, vil partikler synker til bunnen av glasset og rør dem inn i gelé vil være vanskelig.
   Jam er bedre å ta pitted til rette for en prosess med å lage sirup for gelé.
   Sitronsyre er nødvendig bare for å forbedre smaken, men hvis du bruker det for sukkerholdig-søt syltetøy eller redusere mengden av sukker, så kan du gjøre uten det.
   Sitronsyre kan erstatte sitronsaft, med et beløp som fastsettes på nytt, avhengig av din smak og søtt syltetøy.
   Potetstivelse kan erstattes med mais, som alltid blir brukt for å lage melke gelé.
   Antall stivelse - dette er ikke en streng verdi kan endres på vilje. I gjennomsnitt for en liter gelé er ca 40 gram stivelse. Dersom du tar mindre (ca 30 g) - pudding vil være mer væske hvis mer (60-70 gram) - pudding kan spises med skje. Mange mennesker liker å bare slik en tykk og seig gelé.
   Oppløse stivelse kan ikke i vann, juice, mens klar gelé vil ha en rik smak og farge.
   Antall syltetøy kan også varieres, for å bestemme optimale proporsjoner prøve juice, som vil bli utgitt etter fortynning i vann, og om nødvendig legge til mer syltetøy eller helle vann.
   Når du er klar til å koke pudding - stivelse lim det inkluderer oppløst og drikke vil miste sin tykk konsistens blitt sjeldne som kompott.
   Ikke vær lat hele tiden røre væsken etter tilsette stivelse i det. Ellers (spesielt når matlaging tykk gelé) innholdet i pannen kan skleytsya en ball, og pudding vil bli bortskjemt.
   Av samme grunn brannen på komfyren bør ikke være for sterk til å tillate deg å kontrollere den gradvise koke gelé.
   For avkjøling av overflaten av gelé dannes ikke folie, sprenge med sukker, melis eller kanel.
   Legg kanel og vaniljesukker til den grunnleggende oppskriften med Kisel Jam slå den inn i en festlig drink - en anstendig alternativ til gløgg eller grog. Best av alt, er disse kombinert med krydder suppe med eple syltetøy.
   Kissel servert til bordet avkjølt, men mange foretrekker varm eller varm pudding. Prodehustuyte det ved forskjellige temperaturer for å finne din versjon.
    Andre drikker med syltetøy
   Hvordan lage gelé topp?
    Det er vanskelig å finne en mann som ikke liker pudding, men hvis du eller noen i din husstand vil være så originalt, er det mulig å forberede dem for andre, like deilig drikke med syltetøy.
   Den enkleste av dem - er fortynnet i vann eller syltetøy syltetøy, som de fleste av oss gjorde som barn. Forbedre denne oppskriften kan du, hvis du erstatter vanlig brus vann og tilsett noen korn av sitronsyre og glass kant dekorere en skive appelsin.
   Jam snur milkshake smak, tilberedt hjemme med yoghurt eller iskrem. Men i dette tilfellet, kan du bare bruke homogen seedless syltetøy og store biter av kjøtt.
   Likevel er det flest kjærlighet gelé godteri. Dette er den tradisjonelle slavisk mat tallerken (som i antikken ble ansett heller pudding tallerken enn en drink) er nå kjent over hele verden. Så ikke nekte deg selv gleden og ofte koker pudding med syltetøy, spesielt i vinterkulda.  
Яндекс.Метрика