Hvordan å tiltrekke seg penger inn i huset. Tips til Feng Shui

 Tiltrekke seg penger flaks


 1. Defekte ventiler som vann strømmer, som symboliserer økonomiske tap. Hvis du ikke ønsker å slippe med "fløt" og ditt velvære, umiddelbart ringe VVS og reparert alle kraner!
 2. Rommet ligger i sør-vest, sette en lampe med en rød skygge. Rødt symboliserer rikdom og makt.
 3. Legg en liten haug med tørket tang under teppet i gangen (i stedet for alger kan bruke mose). Disse plantene, Feng Shui, tiltrekke penger inn i huset.
Hvordan å tiltrekke seg penger inn i huset. Tips til Feng Shui

 4. Jade, runde blader som så ligner mynter tiltrekke materiell rikdom inn i ditt hjem. Sette en plante i sørøst rom eller i stuen.
 5. Sector rikdom (sørøst) tolererer ikke rusk og rot. Husk dette! Sector rikdom bør alltid være ren og pyntet.
Hvordan å tiltrekke seg penger inn i huset. Tips til Feng Shui

 6. Gjør familiens økonomiske velvære stabil hjelp liten statuett av en skilpadde. Sett det i den nordlige delen av huset.
 7. Bright House tiltrekker positiv energi skal brukes til belysning lamper leiligheter kraftige. Ingen skygge!
 8. Blomster med spisse blader har negativ energi. Eksperter i Feng Shui er ikke anbefalt å plante disse plantene i huset.
 9. De fleste lufte leiligheten. Frisk luft gir positiv energi qi distribueres fritt i rommet.  
Hvordan å marinere grønnsaker for vinteren

 Sopp - en fantastisk gave fra naturen, elsket av mange. Og til tross for at i dag salget kan bli funnet i nesten alle typer brikker, vil ikke spørsmålet om hvordan å sylte grønnsaker i vinter, ikke miste sin relevans. Det faktum at innenlandsk høsting av sopp for vinteren har en helt annen smak enn den som presenteres i hyllene.

 Hva kan marinere sopp


 Denne begrensningen finnes ikke i prinsippet, så hvis du vil kan du selv høste østerssopp er tilgjengelig året rundt eller sopp.
 Siste smak ut eller litt dårligere enn smør, kantareller eller sopp, men problemet med dem er mye mindre, akkurat som det er en viss garanti for sikkerhet fleste sopp.
 Med betinget spiselig eksperiment er bare i tilfeller der tviler profesjonalitet i sin egen samling forekommer ikke.

 Forberede sopp


 Før marinert sopp i vinter, bør de skylles grundig og kokt.
 I prinsippet kan brukes som en slags sopp og stek allsorts fra flere, men holde seg til prinsippet om sopp kalibrerings: en bank de bør være omtrent samme størrelse, for der store østerssopp eller kan kuttes i flere deler.
 Suge sopp i vann for å fjerne skitt bør ikke være, fordi de raskt mettet med fuktighet og mister sin smak fordi intervallet mellom rengjørings sopp og deres bevaring bør være minimal.

 Direkte matlaging sopp og deres bevaring


 Den neste fasen av utarbeidelse av sopp er deres forrige forberedelse. Denne prosessen omfatter normal koking i saltet vann, hvis du vil, kan du også legge til en laurbærblad.
 I kokende sopp er ikke mer enn en time, etter som trenger også tid til å lage marinaden. For ham til 1 liter vann er tatt spiseskje sukker, en teskje salt, 10 erter sort pepper, nellik 5 stjerner, 100 gram eddik. Kokt sopp, hell kokende marinade laget av disse ingrediensene, men uten tillegg av eddik.
 Når zakyplyat sopp, fyre av, vann tilsatt eddik, deretter marinert sopp nedbrutt av pre steriliserte glass og lokk med steril rullet. Noen oppskrifter i stedet for eddik som et konserveringsmiddel foreslått å bruke sitronsyre, men smaken av sopp litt forskjellige og ikke liker alle.  
Frukt godteri eple hjemme

 Marmalade er forberedt hjemme med noe frukt. Marmalade Apple kom til oss fra Portugal. Så det kalles syltetøy, kokt så mye at det kan bli kuttet med en kniv. Du må koke frukt med sukker til volum halvert. Hot marmelade helles i krukker eller skjema for kjøling.
 Marmelade oppskrift hjemme er ganske enkel. Klar marmelade kuttet i biter og dusjet med melis. Biter av marmelade brukes til å dekorere kaker eller bakt i muffins.
 I dag skal vi fortelle deg hvordan du koker syltetøy hjemme rask og velsmakende.
Frukt godteri eple hjemme


 Marmelade oppskrift hjemme


 Marmalade er forberedt hjemme med noe frukt eller fruktblanding. Velprøvde og eple syltetøy hjemme. Første frukt er vasket, sortert, fjern frøene, stilk, det er alt unødvendig. Ved siden av dannelsen av fruktpuré tilberedt. Når frukten rozvarylysya, tørker mye gjennom en sil eller visp i en blender puré uniform squish ut uten unødvendige slutninger.
 Nå tilsett sukkeret i sausen. Mengden av sukker i utgangspunktet avhenger av din smak, og for det andre, fra frukten du bruker. Faktisk syltetøy ut selv om du koker den uten sukker.
 Marmelade oppskrift hjemme kan variere, avhengig av dine vaner og smak.
Frukt godteri eple hjemme

 Tilsatt sukker og fortsette å koke syltetøy. Husk å alltid røre i massen, eller marmelade pryhoryt. Som med røreskje begynner å forlate en sti av frukt vekt, så syltetøy er klar.
 Nå som du vet hvordan du skal lage syltetøy hjemme - det er ganske enkelt.

 Lagring syltetøy - hvordan å holde hjemmet marmelade


 Ikke alle vet hvordan å holde et hjem marmelade. Hot marmelade spredning til bankene. Bankene bare ikke tette. Marmalade har å kjøle ned og dekket med topp film. Nakke glass med marmelade bundet tykk klut, og på toppen av pergament papir. Oppbevar på et kjølig sted marmelade.
Frukt godteri eple hjemme

 Du kan spare marmelade hjem og firkantede former. Deretter mate den kuttet i godteri dusjet sukker eller melis eller kokos eller fint knuste nøtter. Veldig hyggelig, hvis en vase å sette marmelade forskjellige farger. Lyse, vakre og deilig dessert. Disse var de grunnleggende nyanser av lagring syltetøy laget selv hjemme.

 Marmalade hjemme oppskrift videoer


 Interessant video marmelade oppskrift hjemme, anbefaler vi at du ser.
Oppskrift syltetøy melon hvordan å lage mat

 Melon Jam oppskrift vi fortelle deg i dag, veldig uvanlig og velsmakende. Tross alt, for å diversifisere bordet og nyte barna hjemmelagede delikatesser, å ty til oppskrifter, testet og skapt andre. Hver oppskrift syltetøy melon er unikt og har støttespillere.
 Melon Jam - en av de få godteri sikreste å bruke barn. Først, de er søte, og for det andre, du er rolig fordi de er sikker på at det legges. Hvis du tenker på hvordan å lage mat med melon jam hjemme, la oss se hva en melon og vitaminer som det kan tilby oss.

 Jam med melon, fordeler


Oppskrift syltetøy melon hvordan å lage mat

 Melon kom til oss fra Sentral-Asia, er frukten av et sylindrisk eller sfærisk brun, hvit, grønn med grønne striper. Som oftest er det spises rå, men det kan gjøres søtsaker. Den inneholder vitamin A, E, C, mineraler kalium, jern, natrium, fiber, folsyre og askorbinsyre, fett, sukker, karoten. Melon er ansett som en tung produkt, så ikke bli involvert i bruken.
 Jam med melon oppskrift

 Ingredienser for dыnevoho jam:


 Melon 1 kg;
 Sukker: 1,2 kg;
 Vann: 1,5 kopper;
 Vanillin: 5 m;
 Sitronsyre 3 g.

 Hvordan koke syltetøy melon


Oppskrift syltetøy melon hvordan å lage mat

 For å dыnevom følte biter av melon syltetøy og det ikke razvaryvalas, ikke bruk over-moden frukt og litt nedospevshye. Før forbereder grundig vask melon, fjern kjernen (frø). Skjær i små biter ca 2x2 cm. Du kan bruke krøllete kniver å gi skive form. Først melon blanshuyut i vann i 5-7 minutter, deretter avkjølt i kaldt og la det renne.

 Syltetøy av vinteren melon


 Deretter helle varm sirup (sukker og vann). La det trekke i 5-6 timer. Deretter koke i 2-3 minutter, og deretter fjerne fra varme. La det trekke i 5-6 timer, og deretter sette i brann, koke i noen minutter og fjern. I tredje gang allerede satt i 10-12 timer og kok til de er møre. Endelig legge den sitronsyre og vanillin. Hot dыnevoe jam helles i banker og rull ren.
 Alternativer for hvordan å lage mat med melon jam hjemme mye. Dette kan ikke bare jam melon, men med tillegg av frukt, som epler, pærer, sitron, etc.

 Syltetøy av vinteren melon video oppskrift


 Syltetøy av vinteren melon deilig forberedt for denne videoen.
Яндекс.Метрика