Hvordan tømme cachen i Opera?
 Opera, som enhver moderne nettleser i løpet av sitt arbeid aktivt med caching informasjon. I en ring, eller som det kalles midlertidig lagring av data, få adressene besøkte websider, cookies lagret fra sesjon arbeid eller forskjellige innstillinger nettsider, bilder, videoer, Flash og andre multimedia-komponenter av nettstedene okkupert under side belastning betydelig tid. Når du besøker siden alle data vil bli lest fra en lokal stasjon, ikke starte opp fra nettverket. Dette bidrar til å øke hastigheten på surfing.
Med aktiv bruk av Internett og besøke et stort antall sider cache kan "vokse" opp til flere gigabyte og deretter reiser spørsmålet om rengjøring. Tøm buffer i Opera anbefales i disse tilfellene.
 1.  Hvis du er bekymret for personvernet til informasjon, samt å bruke penger du kan få mye informasjon om hva du gjør på internett og hvilke nettsteder er besøkt.
  Når det er et problem med lasting av sider eller arbeidet til noen av modulene i det faktum at over tid kunne oppgradere side komponenter og bufret forlot sin gamle versjonen fungerer.
  Hvis du bare ønsker å rydde opp diskplass, frigjør beløpet som er tildelt under Opera cache.
  Når du surfer som helhet eller noen av dets enkelte funksjoner, for eksempel søk, betydelig redusert eller verre på grunn av det store antall filer som er lagret i den.
  Tøm buffer i Opera er ganske enkel og det tar følgende trinn.
  1.  Klikk på logoen til Opera i øverste venstre hjørne av nettleseren. På hurtigmenyen, velg "Innstillinger" og deretter "Slett private data".
   Hvordan tømme cachen i Opera?

   Sørg for at ble installert sjekke "Clear Cache", som er ansvarlig for å fjerne data fra fillagring. Du kan også nevne andre valgfrie innstillinger for å slette personlige data.
   Hvordan tømme cachen i Opera?

   Klikk på "Slett" -knappen.
   Kontanter på Opera er ryddet.
   Opera kan også konfigureres til å automatisk ren etter hver avkjørsel eller lukke nettleseren. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
   1.  Klikk på logoen til Opera øverst til venstre. På hurtigmenyen, velg "Innstillinger" og deretter - "Generelle innstillinger". Det samme kan gjøres ved å trykke hurtigtasten Ctrl + F12 på tastaturet.
    Hvordan tømme cachen i Opera?

    I innstillingsvinduet leseren fanen "Avansert" i venstre kolonne velger linje "History" på linje "Disk Cache" sjekk boksen "rense på exit".
    Hvordan tømme cachen i Opera?

    Klikk "OK" for å lagre endringene.
    Det er alt som er relatert til arbeidet i bufferen i Opera. All informasjon som gis er gyldig på tidspunktet for utarbeidelsen av materialet for nettleseren Opera versjon 13. Hvis du leser denne artikkelen, legge merke til noen uoverensstemmelser browser utviklere gjort endringer, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet. Artikkelen vil bli korrigert.  
Hvordan laste ned videoer fra Yandex?
 Ser på ulike videofiler direkte fra områder der de ikke alltid praktisk. Du kan ha en lav hastighet internett og video vil bli spilt med irriterende pauser, eller kanskje du bare ønsker å holde din favoritt film på disk at selv uten å koble til Internett for å kunne se den. En av de mest populære video hosting-tjenester, som setter ut et stort antall videoer er Yandeks.video. Derfor er mange brukere lurer på hvordan du laster ned videoer fra Yandex?
Dette kan gjøres på forskjellige måter. Vurdere de store.
 1.  Generelt, vil prosessen med å laste ned video fra Yandex være lik videoen på Youtube. Derfor, for Youtube, og det finnes programmer for Yandeks.video ledere til å lagre og konvertere videoer. Svært ofte under dekke av slike programmer eller sammen med dem for å etablere ulike virus og blokkerer Windows. Derfor bør bruke denne metoden være veldig nøye, spesielt siden det er tryggere alternativer for å laste ned videoer fra Yandex.
  Du kan installere en plugin (utvidelse) for din favoritt nettleser, hvis den finnes. For eksempel, for Mozilla Firefox som utvidelsen er
  Video DownloadHelper
  Som lar deg laste ned videoer fra mange populære nettsteder video hosting. For Google Chrome og Opera plugins til å jobbe med Yandeks.video ikke finne arbeid. Når du installerer pluggen bør også være forsiktig og bare laste dem ned fra de offisielle nettsider.
  Den sikreste måten å laste ned filer fra Yandeks.video er å bruke ulike elektroniske tjenester. I så fall setter maskinen til å gjøre ingenting. Ved hjelp av denne tjenesten er enkelt. Åpner stedet-service i boksen for å kopiere video URL Yandeks.video, hvis tilbudt, velg filformatet og få linken til å laste ned videoen.
  Eksempler på disse tjenestene:
  http://ru.savefrom.net/
  http://ivanov.in/ya.ru/video/
  http://zasasa.com/ru/skachat_video_s_yandex.php
  Hvis du lagret videoen ikke spiller på datamaskinen, som den har endelsen * .flv, så du trenger å revidere noen FLV spiller, for eksempel
  Applian FLV Player
  .  
Hvordan du deaktiverer UAC i Windows 7?
 UAC - Tjenesten er Brukerkontokontroll, som først dukket opp i Windows Vista. Det begynner automatisk å laste ned operativsystemet, og brukes for å forhindre uautorisert tilgang til kritiske systemfiler i Windows. UAC hver gang det er en forespørsel som kan påvirke sikkerheten til datamaskinen, oppretter en dialogboks som ber samtykke til denne effekten. Du bør lese nøye informasjonen i denne boksen, og godta eller forkaste endringer i henhold til den informasjonen som mottas.
Mange brukere av dette raskt gå lei og begynner å lete etter svaret på hvordan du deaktiverer UAC i Windows 7 tro at hvis moderne antivirusprogram med oppdaterte databaser og pålitelig brannmur er beskyttet mot denne typen trusler.
Deaktivere UAC i Windows 7 er svært enkel, og du trenger å gjøre følgende.
 1.  Logg på som administrator.
  Klikk på "Start" -menyen og kjøre operativsystemet komponent kalt "Control Panel".
  I kontrollpanelet gå til "System og sikkerhet".
  Hvordan du deaktiverer UAC i Windows 7?

  I vinduet, klikk på "Endre innstillinger for brukerkontokontroll."
  Hvordan du deaktiverer UAC i Windows 7?

  En vindusinnstillinger User Account Control. Det bør flytte glidebryteren til bunnen stilling til plasseringen av "Aldri varsle".
  Hvordan du deaktiverer UAC i Windows 7?

  Klikk "OK" for å lagre endringene.
  Deaktivering UAC gjennom Registerredigering
  Fans av registeret og andre avanserte brukere kan fortelle deg om en annen utførelse deaktivere UAC i Windows 7.
  1.  Klikk "Start" i søkefeltet over knappen, skriv inn regedit. Trykk på Enter-tasten på tastaturet.
   I den venstre ruten i Registerredigering, i de tre høst elementer, åpner følgende måte:
    NKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem

   Hvordan du deaktiverer UAC i Windows 7?

   I feltverdiene i høyre rute, finne valget «EnableLUA», gjør et høyreklikk på dette feltet, og velg menypunktet "Edit".
   Hvordan du deaktiverer UAC i Windows 7?

   Sett verdien til 0 (null), og klikk "OK".
   Hvordan du deaktiverer UAC i Windows 7?

   Lukk Registerredigering, og start datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.
   Til tross for at du deaktiverer UAC i Windows 7 nabrydayuchi redde deg fra pop-ups, i noen tilfeller kan det redusere systemets sikkerhet. Men du kan alltids slå UAC via kontrollpanelet eller ved å sette en verdi på 1 (en) parameter «EnableLUA» ​​gjennom Registerredigering.  
Яндекс.Метрика