Hver av oss minst en gang i løpet stryke la flekker på klær. Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Kaste ting? Ikke gjør det, fordi du kan prøve å fikse det hvis du kjenner noen triks og måter.

 Hvorfor flekker?


 Årsaker til flekker når stryke er ikke mye. Den første og mest vanlige - en distraksjon. For eksempel, vidvolik du noen hvis du tenker på noe og glemme jernet. Nok for noen få sekunder for å varme overflaten av venstre "hot kiss" på skjørt eller bluse.
Hvordan å trekke flekker fra klær etter jern?

 Men selv om du er svært forsiktig i prosessen, det kan ikke alltid beskytte mot flekker. Alt vi lærer om omsorg ting, som beskrevet på etiketten? Nei, ikke alle. Etter noen klær i svart og hvitt, der temperaturen anbefalte stryking. Større enn denne verdien kan også provosere flekker.

 Alle flekker kan fjernes?


 Alltid situasjon kan korrigeres? Nei, ikke alltid. Hvis flekken brun, og det lukter svidd, og i så fall kan du kaste råtten ting (eller gjenopprette cut-spot), som vev er skadet og ødelagt. Men hvis det var bare en liten plass, kan den fjernes.

 Coping med flekker?


 Så hvordan du får flekker etter jern? Vi tilbyr flere måter.
 •  Hjelp kan være normal bue. Det bør være ren, rist og den resulterende slurry ble satt på stedet. Det er bedre å la det i denne formen for noen timer, det vil forsterke effekten. Etter disse manipulasjoner ting satt i kaldt vann i minst en halv time for å fjerne lukten. Og så kan du lage en vanlig vask.

 •  Du kan også bruke en vanlig sitron. Klem saften ut av det og bruke det på flekken, la det sitte i en time og deretter vaske skitne ting. Hvis etter behandling med sitronsaft forurensning fortsatt, prøv å strø den med sukker (helst melis) i 5-10 minutter, og skyll med varmt vann.

 •  Hvis flekken ikke går på den hvite ting, kan du bruke ganske kraftig verktøy. For å gjøre det, ta en halv kopp varmt vann, tilsett en teskje av hydrogen peroxide og fem dråper ammoniakk (10%). Denne blandingen suge en bomullspinne eller en plate, tørk av smuss. For større effekt suge flekken med vann og la stå i 10 minutter, og skyll med varmt vann. Gjenta flere ganger.

 •  Hvis du er borsyre, bruk den. Dip bomull pads i sammensetningen og plassering av forurensning å gni til flekken er fjernet. Deretter kan du vaske med såpe ting eller vaskemiddel.

 •  Det var et sted bare prøve å suge opp vann og helle salt, og deretter vente til tørrstoffet (denne prosessen kan akselereres ved hjelp av sollys eller hårføner). Deretter vaske ting.

 •  Salt kan anvendes en litt annen måte. Blande den med vann for å danne en slurry. Gni blandingen inn i flekken og la det tørke og deretter skylle med kaldt vann.

 •  Prøv å tørke av flekken bomull pads dynket i hydrogenperoksid. Deretter vaske ting.

 •  Du kan bruke vanlig såpe. Bare vaske dem et sted forurensning.

 •  Prøv å bruke melk. Suge den på plass forurensning i en halvtime eller en time og deretter vaske ting. Forresten, bedre bruk av skummet melk, som vanlig kan starte nye flekker som spor av fett.

 •  Forberede en svak løsning av eddik (1-2 ss 9% eddik i en halv kopp vann varmt vann). Dypp en klut i det, satt på stedet og prohladte rent jern (ikke for varmt).

 •  Bruke natron. Tilsett vann, kok den tykk masse. Sett det på plass forurensning og la stå i 10-15 minutter, og skyll med varmt vann, deretter vaske ting.

 •  Du kan bruke dette verktøyet. 10 gram revet såpe gni. Den resulterende chips mix med revet kokte løk (påkrevd tre hoder) og 125 ml eddik. Påfør blandingen på flekken, la den i 20-30 minutter og skyll med vann. Dette verktøyet kan brukes når du fjerner flekker på svart materiale.

 •  Prøv å bruke blekemiddel. Oppløse en teskje i 1 liter varmt vann. Vask denne komposisjonen tomten forurensning, og skyll med vann og vaske alle ting.

 •  Bruk salt og sitronsaft samtidig. Dryss litt salt på flekken, og fremfor alt hell sitronsaft. La ting som sådan i en halv time, etter som all god skyll med varmt vann og følge opp med vanlig vask.

 •  Yoghurt fortynne med vann. Dypp en klut i sammensetning og feste til spot, la over natten. Morgen er en god skylling og vask. Melk er bedre å bruke ikke-fett.

 •  Nyttige tips


  Hvordan å trekke flekker fra klær etter jern?

   Noen anbefalinger for de virkelige husmødre:
 •  Fjern flekker bedre umiddelbart, det vil si når det dukket opp. Dette vil i stor grad øke sjansene for suksess.

 •  Noen folk rettsmidler farlig for huden, så det er bedre å utføre manipulasjoner hansker.

 •  Hvis farge eller svart ting, er det best å ikke bruke aksjer med aggressive komponenter (hydrogen peroxide, acid), de kan skade lakken.

 •  Bedre å prøve å rengjøre prosedyre betyr på et lite område av vev og usynlig, sørg for at skaden til integriteten til materialet og fargen vil være.

 •  Hvis flekken vises, ikke rush å kaste ting. Bruk appliques, rhinestones og andre dekorative detaljer. Klær kan finne nytt liv!

 •  Forebygging


   Hvordan unngå flekker?
 •  Ikke utsett til høy temperatur på jernet også.

 •  I prosessen med stryking ikke er distrahert, fokusere på ting og jern.

 •  Før stryke sjekke informasjon som er angitt på etiketten ting, følger disse anbefalingene.

 •  Prøv å stryke ting ubemerket området for å se reaksjonen.

 •  Du kan stryke gjennom en tynn klut eller gasbind kan beskytte mot flekker.

 •  Nå trenger du ikke forferdelige flekker.  
  Hvordan velge gardiner for huset?

   Gardiner er vanligvis harmonisk avslutning av interiøret. Hvis de velger feil, vil dine gardiner ser grov, tapte på bakgrunn av et rom eller tiltrekke seg for mye oppmerksomhet. Det finnes noen enkle regler kan følge lett finne den riktige alternativet.
   Når du velger gardiner bør vurdere trekk ved vinduer, vegger og interiør.
   Klassisk brukt To typer av gardiner tynn og lett, disse gardinene lukket alle vinduer og tykke, dekker bare vegger. Velge materiale, husker gardinene bør ikke byrde vinduet, bør de utfyller det.
   Hvis vinduet er liten, bør du velge å ikke lyse lette gardiner, ikke kjøpe tung, glatt stoff med et dystert bilde. Når vinduet er stor, kan det være dekorert med store tunge lagdelte gardiner, blir Hjelmkleder ofte brukt. Også på vår side vil du finne nyttig artikkel om "hvordan å vaske gardiner"
  Hvordan velge gardiner for huset?

   Hvis du har leilighet med lav takhøyde, er det ikke anbefalt å henge gardiner med et kryss mønster, kontrast gardiner med langsgående design visuelt langstrakt plass.
   Det er viktig, som er laget av stoff gardiner. Når du forfølge målet å beskytte mot lys og utkast, bør du velge tette stoffer som fløyel, lin eller bomull. Men disse gardinene kan vaskes i vaskemaskin, de er bare tørr vask.
   Til slutt vil jeg snakke litt om takskjegget. Det finnes to hovedtyper av gesimser, tak, feste dem direkte til tak og vegg, beina på takskjegget kjøre inn i veggen. Velge en hylle, må du huske på at det holder gardinene, så tunge kluter ikke kan velge lys gardin laget av plast, bedre ta hensyn til laden metall eller tre gesimser.

   Hvordan velge gardiner? Han sier video


  Hvordan å trekke veggene i huset
   Sameksistens av mennesker og insekter ganske fredelige dersom partene holder seg til grenser finnes, men hvis representanter for en verden av insekter invaderte territoriet til menneskelig bosetting, fører en slik invasjon til utvidet slåss, ofte av mennesker.
   Ingen tvil om at fluer bære infeksjonen og parasitt egg, mygg drikke blod og bære sykdomsfremkallende virus og veps bite kan dø, har anafylaktisk sjokk, men de små maur marsjerer til den slanke rangerer sukkerskål og tilbake uten å forårsake kramper avsky, og vice versa - smiler følelser, så å si, arbeid, dårlige ting.
   Men etter en stund, når pasient holdninger vil være fordi sukker i sukkerkoppen sorte bønner, hører en pose med cookies rasler og pølse i kjøleskapet for å sitte sorte soldater, og det er da du oppdager at bringe veggene i hjemmet ditt ikke så lett.
   Advare enklere enn kur
   Dette prinsippet er relevant i kampen mot maur, bør den første regelen er å hindre utseendet av ditt hjem. Brownie rød maur maur vurderes, treffer oss med varmere klima, er det lett akklimatisert, men likevel velger varmt rom.
   Hvis du bor i en blokk huset, på spørsmålet som bringe maurene må tenke på alle innbyggerne i boligblokker samt deres reir maur vanligvis ikke er plassert i leiligheten, og mezhplytovыh mellomrom for å dekke vegger, får på leting etter mat gjennom mizhstinni sømmer med splitt sokkel, så alle sprekker i veggene og gulvet må zamastyty legge kitt i aske og prosess olje - maur ikke liker lukten, og det hindrer bevegelse.
   Maur liker ikke lukten av tomater, persille, hvitløk og løk, mynte og nellik, så hold kjøkken potter med friske urter og grønnsaker, og selv om du ikke vente til tomat frukt, avskrekker maur tomat løvverk lukt.
   Vaske gulvet og overflatevann med eddik (hvis du tillater gulvet), skremmer bort inntrengere eddiksyre.
   Hvordan å trekke vegger av huset, hvis de er grundig avgjort
   Sammen med de ovennevnte forferdelige metoder bør påføres slike store våpen:
  1.  Spredning i feltet fôring maur baking hvitt pulver (bakepulver), er det ufarlig for mennesker. En lignende effekt har "ujevnhetene" av gjær og sukker eller syltetøy.

    Bland kokt eggeplomme med borsyre (selges på apotek), lage små baller og sted på steder der det er maur og deres spor.

    Borsyre eller boraks kan også blandes med pulverisert sukker, tilsetning av litt vann i en andel av vann, sukker og en tiendedel av borsyre. Øk mengden av borsyre bør ikke, da dette kan ødelegge agnet og maur avkom at søkere forgiftet hans mat sykepleiere raping.

    Ren kjøkken overflater sitron halvert, smøre de retter med mat (sukker bolle, kantene på platene, krukker).
    Spray gulvet på steder maur reise trippel cologne.

    Solsikkeolje til å sette mesh i områder der maur flytte.
    Maurene ikke bare irritere sin fangst dine produkter, men også bære sykdommer som pest, skabb, malaria og infeksjoner og parasitter. Den mest sårbare for deres desember barn, de er bekymret for om natten, kom inn i dem i nesen og ørene, samt folk som lider av hudlesjoner, som lukten av blod og sår svært attraktivt for maur.  
  Яндекс.Метрика