Hvordan å trekke giftstoffer fra kroppen?
 Menneskekroppen er laget for perfekt og veldig klok. Og mange sykdommer, er vår kropp i stand til å klare seg på egen hånd, hvis det er av infeksjon var helt frisk. Men i dagens verden av helse - en ekte sjeldenhet. Og dette skyldes i stor grad det faktum at kroppen vår får et stort antall giftige stoffer som ikke er avledet naturlig. Disse stoffer negativt påvirker immunsystemet, fremkalle utvikling av kroniske sykdommer. Hva kan vi gjøre for å bringe giftstoffer fra kroppen? Være sikker på å se en lege eller du kan bruke de populære oppskrifter?
 Som giftstoffer inn i kroppen?
Sammen med mat, bortskjemt mat, usunt kosthold, fastfood.
Under åndedrett, gass forurenset luft av byer, arbeid med kjemiske fabrikker.
Dårlige vaner: røyking, alkohol og narkotikamisbruk.
Husholdning kjemikalier, vaskemidler farlig, lav kvalitet kosmetikk.
Infestation (bakterier, virus, parasitter ormer).
Metabolske forstyrrelser (kroppen kan ikke eliminere giftstoffer, dannet i prosessen med livet).
 Stadier slagg kroppen
Når et stoff som dannes ved driften av det menneskelige legeme, ikke er i gang på gang, begynner de å forgifte kroppen. Det samme skjer i det tilfelle hvor disse stoffene er regelmessig kommer fra utsiden. I utgangspunktet er det mulig å utlede giftstoffer fra kroppen i hjemmet, uten hjelp av leger. En mer alvorlige stadier av forgiftning med medisinsk hjelp.
 Stage 1 : Fysiologiske prosesser i kroppen oppstå uten synlige endringer. Kroppen alene er ryddet og fjerner giftige stoffer. Intervensjonen er nødvendig.
 Stage 2 : Kroppen har ikke tid til å trekke giftstoffer. Immunitet er svekket. Det er feber, hoste, overdreven svetting, rennende nese.
 Stage 3 : Zashlakovanist organisme fører til en svikt i metabolismen. Mann eller dramatisk tynnere, eller plutselig vektøkning. Det er en risiko for sykdommer, slik som hemoroider, polypper, etc.
 Stage 4 problemer med metabolismen blir stadig mer alvorlige. IRR, migrene, konstant trøtthet, ryggsmerter, svikt i urin-systemet. Den siste fasen, som fortsatt mulig å bringe giftstoffer fra kroppen folk rettsmidler.
 Stage 5 : Begynner feil på lever og nyrer. Kanskje utvikling av skrumplever, hjerneslag, hjerteinfarkt, diabetes.
 Stage 6 : Kroppen raskt ødelagt. Immunitet er så svekket at kroppen er ikke lenger i stand til å forsvare seg. Kreft, leukemi, AIDS.
 Diett for kroppen rensing
Med denne dietten kan du rense kroppen for giftstoffer og giftstoffer i 4 uker. I løpet av denne tiden kroppen helt tilbake til sin normale tilstand. Du kan miste ca 10 - 15 pounds overvektig.
Matlaging bokhvete. Du må ta seks håndfuller av frokostblandinger, hell dem i pannen og hell kokende vann. Cover pan tett med et lokk og zakutuyemo håndkle. Et par timer grøt er klar. Dette beløpet du nok for en dag (måltid - 4 ganger om dagen). Grøt kan drikke tomatjuice.
På et apotek fiber. Er det nødvendig å to ganger om dagen, morgen og kveld. Tre spiseskjeer av fett på en gang, skylt ned med tomatjuice eller rent vann.
Til lunsj med bokhvete kan spise 200 gram druer eller epler 300g.
Før du går til sengs drikke et avkok av kjerringrokk. For å gjøre det 3 ss urt hell 350 ml kokt vann, i en termos for en time.
I løpet av dagen, drikke minst 25 liter vann. At vann, tomatjuice i dette volumet er ikke inkludert.
Etter ca en uke, blir kroppen din vant til denne type makt. Hvis du ikke har nok viljestyrke til diett for en måned, kan du redusere tiden til 14 dager.  
Hvordan lage en smal midje?
 La oss innse det begynnelsen at andelen kvinnelige figurer menn finner mest forførende og attraktiv?! Ifølge sterkere sex, bør skjønnheten av kvinnekroppen være lik gitar bend, forsiktig bevegelse linjer, grasiøs form, ikke hva størrelse bryster og hofter saken. Og ved å omfavne en kvinne føler seg viktig som det står midje i forhold til andre former. Derfor, for å gjøre midjen smalere, bare velge den og gjøre den synlig. For å gjøre dette, er det mange forskjellige måter.
 Hva regnes som normal midje?
For å finne ut hvor mye midjen regnes som normen for deg, du trekker fra sin vekst nøyaktig ett hundre. Resultatet - er dette det normale volumet av midjen din. Prosenten ville bli betraktet som vakre midje, som er 70% av omkretsen av brystet eller hofter (hvis sistnevnte er omtrent den samme).
Lag en smal midje er bare mulig hvis du har overflødig fett innskudd i området. Hvis du har høyt bein eller form er bare midje muskler, noe som gjør det tynnere mislykkes.
 Hvordan du kan redusere midjen?
 1.  Ernæring. Det innebærer å redusere det daglige kaloriinntaket og riktig fordeling av ernæringsmessige egenskaper av mat i løpet av dagen:
  Følg split måltider, spise små måltider 5-6 ganger om dagen;
  spise til frokost mange karbohydrater (som havregryn)
  gi opp deigen på kvelden;
  Fyll din diett med frisk frukt, grønnsaker;
  og slå den inn i produkter som fremskynder metabolismen (grønn te, sitrus, krydder);
  drikke mer vann.
  Etter dette "diett" er ikke bare ikke lenger satt av uønskede inches på midjen din, men tilgjengelig vil gradvis gå.
  Øvelsen. Til smal midje, må du følge øvelser som styrker magemusklene:
  ups bagasjerommet. Liggende på ryggen, bøy knærne slik at føttene flatt på gulvet. Hands stsepyte lås på halsen og sakte klatre til de bøyde ben, holder ryggen runde.
  kroppsbevegelser. Stå med hendene, sette på midjen, bredde føttene skulder fra hverandre. Making svinger til venstre og høyre kroppen, holde underkroppen i ro.
  mill. Hands avle hverandre, bredde føttene skulder fra hverandre. Making bakkene, rørende hender stoppe motsatt ben.
  kroppen svinger sitter på gulvet. Sitt på gulvet, bena spredt din mest omfattende. Ryggen rett, holde hverandre i hendene hvile på skuldrene hans. Må Snu høyre og venstre.
  liggende på gulvet. Ligg på gulvet, bøy knærne og holde dem sammen. Holde ryggen på gulvet, bena tilt til høyre og til venstre, til enden.
  styrke den øvre del av magen. Ligg på gulvet, hendene på stsepyte halsen, løft føttene opp fra gulvet og bøy knærne. Sette kroppen din, ikke utelate bena.
  Øvelsene bør utføres regelmessig, gradvis økende belastning. Hvis du kan, så ta en svømmetur eller kjøre.
  Rokkeringer. Det er en reell godsend for de som ønsker å gjøre en slankere midje. Det er bare ikke selger hoops, og lett aluminium, og moderat, og lindring, samt elektroniske søknader. Rokkeringer gir en god massasje effekt, bidrar til å gjøre en smal midje og musklene sterkere. Fordeler med rokkeringer:
  vel eliminerer overflødig fett i en kort tid;
  gir muskel tone;
  gjør huden smidig;
  klasser bøyle gunstig effekt på luftveiene og hjerte-systemer.
  Å resultere var to uker, vri rokkeringer trenger 15-20 minutter om dagen, helst daglig, men du kan 3-4 ganger i uken. Det beste er å legge til din favoritt musikk-kanal og lytte til munter musikk, begynner øvelser rokkeringer. Nybegynnere beste valget er ikke vanskelig bøyle, og vanlig aluminium. Ellers gjør risiko etter de første trening store blåmerker og slå alle ønske om å engasjere seg med en bøyle.
   En bit av historien
  I det 19. århundre søkt kvinner hjelp fra et korsett for å lage en smal midje og slanke. Hvis du vil starte, de ble opprettet for å fremheve kurvene i den kvinnelige kroppen, fremhever bedårende bryster og lår. Over tid har kvinner blitt strammere snøring forsinkelse som virket mest tynn midje. Selv fra barndommen, ble jentene lærte å bære et korsett, noe som resulterer i deformert skjelett og indre organer zmischuvalysya.
  Ja, den berømte skuespillerinnen av tiden, franske Pauline Poehler (Emily Marie Bouchaud), med kors kunne trekke midjen til 33 inches. Tilhengere i et forsøk på å ha en veps midje var mye. I disse dager med Cathy Jung i hans sytti-pluss år har en veldig tynn midje i verden. Sin omkrets er bare 38 cm. Skjønnhet er absolutt tvilsom, men som de sier, du kan aldri fortelle!  
Hvordan å lage bildet ditt?
 Stor verdi for kvinner bør lage sitt eget bilde. Nå både menn begynner å ta spesielt hensyn til utseende, stil. Kvalifiserte stylister, kan bildestakere hjelpe fremheve fordelene, skjule feil utvikle originalbildet. Men mannen er helt i stand til å tenke på sitt utseende, påkledning, snakke, flytte. Det er nok til å vurdere noen nyanser å handle målrettet, kreativt for å løse eventuelle problemer å kunne lage din image, harmonisk og unik.
 Secrets av vakre bilder
Ønsker å endre utsiden for å gjøre vei for noe nytt, utbedringstiltakene for å forvandle sitt image, er det viktig å nærme seg problemet omfattende, huske de ulike faktorer som påvirker den generelle stilen.
 1.  Begynne å jobbe på en måte å studere seg selv, sine styrker og svakheter. Gå til speilet. Vel, hvis det gjenspeiler deg i full vekst. Rangere utseendet som helhet og svare på noen spørsmål.
  Hva du liker best i refleksjonen gjør?
  Hva er fordelene du har, men du kan ikke se dem i speilet?
  Hvorfor du ikke velger tilgjengelig følelse, som de ble gjemt?
  Hva bør gjøres for å fremheve alle dine fordeler? Prøv på stedet drapere stoff prysboryt et sted, noen steder obtyanut kroppen bar hud. Juster lengden sammen og se effekten.
  Tenk om dine svakheter. Bare merk at hva du ikke liker.
  Vent på speilet i 5 minutter og prøve å finne ulempene som du vanligvis ikke betaler oppmerksomhet. Vurdere hvor alvorlige de er.
  Det er din måte å harmonisk? Nei det eller noen skarpe forskjeller, overdreven kontraster?
  Å ha en jobb i speilet, prøve alle de viktige øyeblikkene legge til den spesielle notisbok der du holder din dagbok, notere alle observasjoner og endringer. Fungerende bevisst, i henhold til planen, vil du være i stand til raskt å bygge din image og stil. Separat sikre poengene sine inntrykk av skjermen. Vær spesielt oppmerksom på handlinger som er nødvendig for positiv endring. Du kan vise en noe ordninger gjør skisser. For eksempel, tenk for deg selv mest vellykkede stiler av klær, modeller av vesker, tilbehør, som passer godt til de særegenheter din figur, bildet som en helhet.
  Nøye lese alle postene. Nå målet ditt - en detaljert forestille seg det bildet du ønsker å lage. Hvem vil du skal være, hva inntrykk ønsker du? Du kan lukke bildet virksomheten dame eller ung, tankeløs liten jente, ønsker du å være lyse og prangende. Velg mainstream, og deretter gradvis til Supplement vag bildedetaljer og slag.
  Husk at du kan skape et godt bilde i klærne, hvis du nøye vurdere alle funksjonene til din form, alder, yrke, vaner og oppførsel. Så det blir virkelig ser harmonisk. For eksempel, ikke gi prioritet til ungdom og altfor lyse klær i midten alder eller foretrekker sporty stil til de som aldri har engasjert i idrett. Sports bedre trent kropp kombinert med de tilsvarende plast og ungdoms antrekk bare visuelt legge til noen ekstra år med moden kvinne. Plukke klær som gir deg komfort, selvtillit, understreker individualitet.
  De fleste kvinner drømmer å skape et moteriktig image, og prøver ikke bare skjønnhet, men også til relevans. Følg motetrender, glemme om personlig smak og individuelle vilkår, ikke. Mote stor pose kan ikke se ut som jenta i hendene på små vekst, noe som gjør det ganske tynt og usynlig på bakgrunn av den bemerkelsesverdige ekstrautstyr. Plukke opp ethvert antrekk, må alle detaljer evaluere sitt image som en helhet. Ofte alle detaljene ser flott ut individuelt, men da kombinert bildet er tapt, er svært lyse, utydelig besitteren bilde eller smuldrer tapt enhet.
  Prøv å understreke din individualitet. Identifisere noe interessant, unikt for utseendet ditt og gjøre denne aksent. Ikke gjør ditt antrekk beste møte de mest presserende ting. Du kan enkelt kombinere stil, trender, kombinere ulike klær, oppnå effekten av samhold og harmoni.
  Oppdatere garderoben. Bare finne ut empirisk hvilke farger, nyanser, teksturer og materialer de fleste befit deg. Stille kvitt gamle ting, hvis du allerede vet at de vil absolutt ikke egnet. Kommer til valg av nye antrekk akkurat når du trodde din bildedetaljer. Ikke begynn sin formasjon med å handle moteriktige klær. Ikke kjøpe klær bare fordi du liker det, må du bruke den, ikke holde i skapet. Det er viktig ikke å danne et bilde, tilpasse det til moderne klær og antrekk å velge basert på teorien allerede etablert image.
  Legg merke til at bildet består av mange små ting. Spiller en viktig rolle ikke bare klær, men også tilbehør, oppførsel, plast, selv tone og intonasjon. Prøv å lage ditt bilde slik at det er alt godt sammen.
   Lag ditt bilde og markere individualitet
  Bestemmer seg for å endre, ikke glem om forskjellige nyanser, fantasi og prøve å identifisere alle dine fordeler, elegant maske ufullkommenhet. Det er også viktig å sikre at det nye bildet likte ikke bare til andre, men til deg.
  1.  Kom å skape et nytt bilde, å ty til hjelp av speil og håndterer papir. Les nøye skjermen. Legg merke til de synlige og skjulte fordeler og ulemper. Sjekk alle punktene og skrive grunnleggende.
   Tenk på hvordan man best skal klare å skjule de åpenbare feilene, uthever proffene, men ikke avsløre de cons at mens du og så maskyruete.
   Arbeid i speilet med en klut, eksperiment, følger de ulike effekter som lett kan oppnås ved å endre "moter" lange klær, dyp cleavage, etc.
   Følg det bildet var harmonisk.
   Velg de mest passende tilbehør.
   Finn ut hvilke stoffer, materialer, farger er du mest.
   Identifisere den mest suksessrike antrekk, vurderer alle funksjonene til din figur, utseende.
   Husk at det nye bildet ikke skal tiltrekke seg oppmerksomheten til klær. God bygge image og stil hjelper enkel metode. Ser i speilet når du er kledd i nye klær, bruke sminke, gjør håret. Tenk deg selv å være en fremmed som ser deg for første gang. Hva ville huske ham først? Hva han beskriver, du, ditt utseende og figur, personlighetstrekk, eller din lyse og stilfulle antrekket? Når bildet av en harmonisk og vedvarende, klær bare fremheve den naturlige skjønnheten. Kostymer, make-up bør ikke skjule identiteten din.
   Prøv å få deg til å føle deg komfortabel i et nytt bilde. Ikke foretrekker svært ubehagelig og uvanlige ting som forårsaker stivhet eller irritasjon. Riktig å skape en harmonisk måte, vil du føle deg fri og trygg.  
Яндекс.Метрика