Hvordan å trekke seg fra deodorant flekkerDeodorant - et viktig og nyttig oppfinnelse, men bruken er imot. Mange husmødre står overfor problemet med flekken som er igjen av det på klær. De fleste antiperspiranter igjen på stoff motstandsdyktig hvite flekker som ødelegge ting, spesielt svart.
Normal vask disse flekkene er ikke utsatt komponenter med deodorant stoffer deretter danne motstandsdyktig mot vaskemidler tilkobling. Men hver situasjon er ute. Før du gir opp for alltid skjemt ting du kan prøve å få noen flekker fra klær måter.
Hvordan å trekke seg fra deodorant flekker?
I kampen mot alle gode spots. Husk, det er den beste flekkfjerner.
Hvordan å trekke seg fra deodorant flekker

- Sitronsaft. Bruk alltid frisk sitronsaft, vil det bidra til å takle nye flekker.
- Ammoniakk. Dypp en bomullsdott alkohol, deretter børste flekken pinne la ting tørke ut på gaten, som et resultat av alkoholdampen skal forsvinne med forurensning. Du må være sikker på å vaske klær.
- Vaske retter. Gjelder å farge konsentrert vaskemiddel i noen sekunder. Så må du skylle ting, hvis du ser at skilsmisse krympet kan gjenta prosessen.
- Salt. Fungerer som adsorbent, en stor salt gnis inn i flekken, vask deretter av. Denne metoden er spesielt effektiv i kampen mot fettflekker. Du kan også suge plagget i en blanding av salt og vaskemiddel. Dagen vil bare skyll ting.
- Såpe.Begynner å rengjøre flekker kan være barn, store våpen - såpe, satt i gang senere. God hjelp i arbeidet med noen friske flekker søt "Antypyatyn."
- Eddik. Klær dynket i eddik, og så bare slettet pulver. Denne metoden bidrar til å fjerne selv vanskelige flekker. Men eddik er effektivt bare for fargede klær på hvite ting etter bruk kan det synes gule flekker.
- Vaskemiddel.Ikke kast regninger kvalitet pulver. Det vil bidra til å håndtere problemet, du trenger bare å suge råtten ting i konsentrert løsning over natten. Å forberede midler som er nødvendig til to spiseskjeer. l. pulver fortynnet i en skje med vann, påfør blandingen på flekken.
Hvite flekker på deodorant: slutningsregler
1. Før du påfører flekkfjerner du trenger å rense forurenset sted børste, betaler spesiell oppmerksomhet til forurensning grensen. Fremskynde prosessen hvis fukte hvite deodorant flekker med varmt vann.
2 Ved rengjøring flytte fra periferien til sentrum.
3 Før du sletter en stikkprøve verktøyet kan være aggressiv og ødelegge stoffet.
4 I de kjemiske rengjøringsmetoder påvirker arter vev, bomull perfekt vin eddik, alkohol og silke.
Som vidipraty deodorant flekker?
Det er flere måter å håndtere forurensning:
- Ammoniakk. Før du bruker verktøyet nødvendig å fortynne med vann 1/1.

- Vodka.
 Vel fjerner flekker med svart klut hvis den gamle flekken, suge ting i minst en time.
- Bensin. Etter å ha brukt dette løsemiddel Husk å skylle godt slitasje.
Hvordan å trekke seg fra deodorant flekker

Hvordan fjerne deodorant flekker?
Den mest effektive flekkfjerner for anmeldelser husmødre:
- Bleach ACC;
- Solvent Uaytspirit;
- Vanish.
Plukk det perfekte verktøyet for deg å rengjøre eksperimentell metode.
Deodorant flekker på klær. Hvordan sørge for at de ikke vises?
1. Å lide med komplekse vasking kan prøve å bruke deodorant, slik at den ikke etterlater flekker. Påfør middel du trenger for å rengjøre, tørr hud.
2 Ikke rush umiddelbart å kle antiperspirant la tørke. Forresten, de fleste av flekker bare fordi en mann i et travelt og bærer klær umiddelbart etter bruk av produktet. Vent 5 min., Og du vil spare mye tid til å vaske.
3 Bruk verktøyene mangler tilstrekkelig beskyttelse, for eksempel i en gjennomsiktig måte. Et godt alternativ ville være en krystall alunitt. Denne naturlige mineral nøytraliserer lukten av svette, men ikke tette porer, huden puste. Men med sterk svette slike midler ikke er særlig effektive.
Husk at det er bedre å gå til flekken på deodorant uten forsinkelse vask senere. Denne måten du beholde den opprinnelige utseendet på din favoritt antrekk. Du kan velge å rengjøre skitt, som vanlig flekkfjernere og testet folk rettsmidler.  
Filtrere ved å velge filtre vody.RekomendatsiyiDrikke rent vann som vil holde helse og ikke skader kroppen, de vil ha alt. Stadig å kjøpe flaskevann - er plagsom, og svært ubehagelig. Derfor, flere og flere mennesker blir renseanlegg.
Valget av filter
Vannbehandling filtre kan kjøpe utenlandsk eller innenlandsk produksjon. Mange mener at den importerte enheten bedre rense vann. Det er ikke. Noen av "våre" filtre er ikke dårligere enn utenlandske og enda noen ytelse og overgå dem. Kanskje innenlandske produsenter betaler lite oppmerksomhet til utseendet på sine produkter, men de er laget spesielt for hver modell av våre vann og dette er deres viktigste fordel!
Fordelene med hjem vann filtre også sant at de er lett repareres i nærmeste servicesenter, men de deler "på grunn av åsen" har lenge å vente, og noen ganger enda de ikke kan kjøpe. Varer importert dyrt. Men dette betyr ikke at de er bedre! Akkurat som kostnaden omfatter også kostnadene for transport.
Du kan kjøpe noen hjemme vann filtre, så lenge det:
ble gjort bare holdbare og sikre materialer som vil hindre avl av bakterier og mikroorganismer;
ved bruk av reduserte konsentrasjoner er skadelige urenheter i vannet;
beskyttet mot omvendt skadelige stoffer i vann.
Også må du huske å ta hensyn til innstillinger guide besvart motiv dimensjoner vannrenser, fordi enhet på størrelse med et glass ikke kan jobbe døgnet rundt og filtrere store volumer.
God går, hvis du bestemmer deg for å velge et filter produsent som har spesialisert seg på å produsere bare vannbehandling enheter.
Filter mugge
Filter mugger er godt egnet for en liten familie (ikke mer enn 3-4 personer). De er veldig praktisk å bruke når det trengs renset vann i et lite volum. Et slikt filter vil være et utmerket valg for hjemmet, kontoret eller hytta.
Prinsippet om hans arbeid er at vannfilterpatronen. En ressurs på ca 300 liter, henholdsvis variabler slike elementer bør skiftes regelmessig. Med fortsatt bruk patron endring gang hver 45-60 dager. Hvis du gjør det sjeldnere, er vannet ikke bare ikke renses, men vil være farlig for helsen.
Økonomisk vanskeligstilte renseanlegg som pris kassetter er høy, og de trenger også å bli erstattet gjennom 1-1, 5 år.

Systemer for vannbaserte ultrafilters og osmose

Vann filtrering systemer og vil bli installert på kontoret til et stort team, og for montering i en stor enebolig. De renser 99% av forurensning i vannet. Disse systemene brukes på det meste av produksjonen av flaskevann. På nedsiden av slike filtre inkluderer høye kostnader. Men du må vurdere når du kjøper at all forandring er kompensert sjeldne og lav pris elementer.

I standardsystemet for vannbasert osmose filtrering er 4-5 grader som tillater deg å få et flott resultat:

- Mekanisk patron filter - fjerner alle urenheter som er større enn 5 mikron, for eksempel partikler av sand eller rust. Dette filteret renser ikke bare vannet, men strekker seg også anvendelse av patroner.
- Bryketyrovannыm kullfilter - fjerner støv og partikler som er større enn 1 mikron, restene hlorohanyky og stoffer av naturlig opprinnelse.
- Granulert kullfilter - hindrer faller i drikkevannet av tungmetaller, gasser og lukter.
- Bulb av osmotisk membran - distribuerer renset vann i en spesiell tank og forårsake skade urenheter i kloakken.
- Post-kullfilter - late vannet gjennom en spesiell aktivert karbon, som "korrigerer" sin smak og lukt.
- Når du kjøper et system for vannbehandling og trenger å kjøpe en lagertank på 8-10 liter, laget av plast eller metall.
Den største fordelen med denne type filter er evnen til å komplettere hovedtrinnene i ytterligere rengjøring. For eksempel kan du sette mineralizing som beriker vann natrium, magnesium og kalsium, eller UV-lys, noe som gir ekstra antibakteriell behandling.
Hull rensesystem
Frittstående vannrensere kompakt. De har ingen støttestruktur, og de er ikke utsatt for aldring og slitasje. Et slikt filter består av et sett av elementer forbundet ved hjelp av rør og klips. Når en av dem kommer i forfall, er det lett erstattes av en ny, vannrenser som oppdateres kontinuerlig, og dette sikrer lang levetid.
I tillegg til enkelt vedlikehold, har dette filteret estetisk utseende av vannet og fjerner silt, sand og rust, så perfekt for daglig hjemmebruk og for installasjon på kontoret.
Filtre, mekanisk behandling
Mekaniske renseanlegg også kalt forfilter. Bruk dem til å rense vannstrømmen fra ulike urenheter og uoppløselige partikler. Som slike husholdningsapparater som vaskemaskin eller VVS tappekran ofte bryte ned på grunn av dårlig vannkvalitet, må de komme bare rent vann. Perfekt egnet for denne mekaniske rensefiltrene. Montere dem i en felles ledning eller et rør i front av apparater.
Vannrensere av denne typen ikke bare bidra til å redde ytelseselementer i husholdningsapparater, men fortsatt "liv" membran filtre med fin filtersystem.

Når du bestemmer deg for å kjøpe en av filtrene, mekanisk behandling, sørg for å ta hensyn til:

- Enhets ytelse, basert på installasjonsstedet (for hjem vannrenser trenger kraftigere enn på kontoret);
- Funksjoner av enheten - det renser kaldt eller varmt vann og press som følger med jet.
Polyfosfatnyy filter
Polyfosfatnыy filter brukes til avkalkning av vannet. Han er en kolbe, som er inne i en masse av natriumpolyfosfat krystaller. Passerer gjennom et lag av krystallvann mettet med natrium polyfosfatom som hindrer dannelsen av belegg. Polyfosfatnыy filter - ideell for hjemmebruk.
Hvis man ikke regelmessig endre lags krystaller med tiden på grunn av reduksjon av mengden avsatt polyfosfat filtereffektiviteten reduseres. Utskiftningen bør utføres hver 6-12 måneder, avhengig av hardheten og temperaturen av det behandlede vann.
Filter under vasken
Filtre av denne typen god som ikke krenker den vakre interiøret på kjøkkenet, fordi hele behandlingssystemet plassert slik at det ikke er synlig. Kobler et filter til vannet (bare kaldt vann) og et eget trykk viser det på arbeidsflaten. Den består av flere behandlings patron (for det meste 2-3).
Under vasken filtre rense vann fra kulden:
- Mekaniske deler;
- Andre substanser avhengig av strukturen av vannrenser, for eksempel klororganiske forbindelser, petroleumsprodukter, pesticider eller tungmetaller.
Filtre av denne typen er svært praktisk å bruke, som de er permanent tilkoblet og er av kvalitet rengjøring høy. I dette tilfellet, vil du være i stand til å tilpasse dem til nesten alle typer vann.
Filter vask
Disse purifiers er laget av høy kvalitet plast (vanligvis hvit) og moderne design, fordi de rett og slett ikke ødelegge ditt interiør, men også vil være et flott tillegg.
Det er flott for leide leiligheter eller hus, fordi vasken filter tilstrekkelig mobil, kompakt og med installasjonen trenger ikke komplisert installasjon i vasken. Du kan bare sette i vasken eller i nærheten av arbeidsflaten
Filter vedlegg på kranen
Filtermunnstykke som blanderen er utstyrt med en patron, liv som omtrent 2 måneder. Han klarer med fjerning av vann fra en rekke mekaniske forurensninger og klor.
Fordelene med en slik vannrenser inkluderer det faktum at det er billig (som erstatning filtre til det) og enkel å installere. I tillegg er det kompakt, er det svært viktig for de som har tekjøkken.
I dag finnes det modeller av denne typen filtre med svært original design: forskjellige former, størrelser og farger. Så finn en passende du ikke vil være store problemer.
Anbefalinger for valg av filtre
Før du velger et filter for å rense vann, må du bruke et lite forskning hvor du skal installere den. Det er nødvendig å forstå hva slags filter du trengte.
Noen vannrenser, alt fra enkle til komplekse mugge med osmose system, i stand til å fjerne all klor og dets forbindelser fra vann. Hvis dekket med et tykt lag av avskum innsiden av tekanne, du definitivt trenger et filter med fyllstoffer, fjerne magnesium og kalsium, som myke opp vann.
Hvis du samle vann fra springen for vanning blomster i en stor bøtte eller flaske, og noen dager senere se at veggene i beholderne er grønn bunnfall, den beste tingen for deg å velge en modell med et lag av antibakterielle tilsetningsstoffer. Bare han kan ødelegge alle mikroorganismer som finnes i vann.
I store byer er det mange selskaper som kan gjøre analyser av vannet. Hvis du kan bestille denne prosedyren, må du huske å bruke sine data når du kjøper vannrenser.  
Яндекс.Метрика