Hvordan å trekke seg fra en maling beis fra klær
 Ingen er immune mot malingsflekker som dukket opp på klær. For eksempel kan dette skje på gata. Uoppmerksomhet og mangel på forebyggende annonser er dårlige grunner til dette arrangementet. Også mulig skade på gode klær hjemme under reparasjon eller maleri leksjoner med barnet.
 Ikke alltid mulig å bære ting til renseri. Først noen klær anbefales ikke å rengjøre, og for det andre er det ganske dyrt, og viktigst av alt, er det ingen garanti for at det vil gjøre det effektivt, uten å etterlate seg spor. Av disse grunner, bør du vite hvordan du får en flekk av maling på klær hjemme.
 Oljemaling og alkyd emalje
 Flekkfjerning fra disse malinger den mest plagsom og vanskelig øvelse. Imidlertid er det ingenting umulig. Avhengig av hvilken type stoff som brukes ulike virkemidler for å rense forurensede overflater.
 Malingen på bomull klær kan fjernes med aceton eller terpentin, kan parafin også brukes. Hvis flekken hadde tid til å tørke, den første toppen strøk maling Scratch sløv siden av en kniv. Deretter omhyggelig behandle flekken et stykke bomullsdott dynket i en av de ovennevnte stoffer. Etter forsvinningen av spor av maling bør være grundig vasket ting.
 Ull ting du ikke kan håndtere løsemidler. For å fjerne disse flekkene fra oljemaling, kan du bruke såpe. Natershy øye på dem (inntil vannet ikke er nødvendig, gni tørt stykke), vent en stund. Så denaturert alkohol (industriell alkohol) og varme opp, uten koking. Deretter skum svamp dyppet i varmt alkohol tørk soapy blobs av maling. De bør forsvinne. Nå er ting kan vaskes i varmt vann.
 Nylon og syntetisk stoff olje maling eller alkyd emalje kan fjernes med ammoniakk. Den trenger litt varme og håndtere dem råtten stoff med en myk svamp. Så ting vasket i saltvann og skyll grundig.
 Hvis flekken er gammel, er det best å fjerne det vil trenge mye mer. Gjør deg klar for en lang prosess. Prøv å endre mer bomull og svamp til å gni malingen er ikke i klærne og ta det sakte.
 Gouache, akvarell, tempera
 Med gouache og akvarell problemer skulle oppstå. De er enkle nok til å fjerne vev. Fordi disse typer maling er lett løselig i vann, så alt du trenger å fjerne flekker - et vaskemiddel og vann. Suge skitne ting i vann med vaskemiddel, vask grundig etter en halv time og skyll den.
 Du kan prøve å fjerne malingen uten bløtlegging. Å vaske denne flekken under en sterk strøm av vann, deretter vaske hele greia ved hjelp av pulver eller såpe.
 Tempera - en maling, som male keramikk eller deig. Fjerner flekker på det litt mer vanskelig, siden det er laget av oljebasert. Hvis du klokt legge den litt flytende såpe, i tilfelle kontakt med maling på klærne, vil det være mye lettere å fjerne. Flekkfjerning prosessen er nøyaktig den samme som i tilfellet med vannfarger eller gouache.
 Etter å fjerne flekker fra maling, spesielt olje, sørg for å skylle klærne i vann med aromatiske stoffer (f.eks lavendel) og tørk dem utendørs. De bør være god provitrytysya.  
Hvordan fjerne tjære fra klær
 Harpiksen kan være så vegetabilske og syntetiske. Bli kvitt flekker på klær harpiks er vanskelig, ikke minst fordi det holder seg til noe annet. Av de ubehagelige funksjoner harpiks flekker inkluderer det faktum at bare én flekk flekker andre klær, møbler, gulv og alt du putter.
 Generelle regler for å fjerne tjære flekker
 Utgang bør flekken med en ren måte. Rengjør kontaminerte overflater bør dobles. Første gang rengjøres med en børste tørr, og den andre gangen - ved hjelp av våt.
 Flekker vises alltid på ryggen klut (ting).
 Å farge er rozplyvalasya må først suge den på ytterkanten.
 Behandle flekken skal være fra kantene inn mot midten.
 Før behandling er det nødvendig å legge flere lag av gas eller kompresser i harpiks flekken.
 Å rengjøre flekker kan du bruke en bomullspinne stiv børste, børste eller klut.
 Viktig å vite
 - Alkohol misfarge litt maling;.
 - Aceton og eddik bør ikke brukes for acetate stoffer av silke;
 - Klor skader bomull stoff;
 - Lye og blekemiddel kan brukes bare for hvitt tøy.
 Hvordan fjerne flekker fra harpiks med klær?
 Bevæpnet med kunnskap om riktig håndtering ting og virkningen på dem av kjemikalier, vil vi forklare hvordan du fjerner tjære fra klær til hjem. Alle måter du kan, og noen ganger trenger du å kombinere sammen.
 1. Sett ting i fryseren. Når harpiks stivner, kan det lett bli fjernet fra klær. Denne metoden er ikke bare egnet for ømfintlige tekstiler.
 2. Ta av harpiks hjelper bensin. Du bare gni flekken.
 3. Hvis monokrome klær, kan du bruke et løsemiddel.
 4. Frisk banen vel rengjøres med varmt jern. Bare husk å legge stoffet på begge sider absorberende myke våtservietter.
 5. Kom til unnsetning parafin og terpentin. Etter bearbeiding klær bør vaskes.
 6. Sug klær for et par timer i slike drikker som Fanta, Pepsi, Bell og harpiks oppløst. Samtidig tenker på hva "nyttige" drikker vi drikker.
 7. Medisinsk alkohol - en flott måte å rydde ting fra harpiks.
 8. I rollen som "trollkvinne" i å avgjøre over hele kroppen av harpiks med klær, utføre vanlig neglelakkfjerner, som er i hver kvinne.
 9. I denne forbindelse vodka blir din alliert. Det renser tjæreflekker.
 10. Spot på ull og pelsskinn må først smøre olje, og oppvaskmiddel Fairy. Denne måten du kan rense og våre kjæledyr hvis de tilfeldigvis treffer banen.
 11. White spirit perfekt takle flekker på syntetiske stoffer.
 12. Hell mus vev blanding av alkohol og terpentin i et forhold på 1: 1. Da trenger å stryke stoffet gjennom klut og tørk.
 Alle disse metodene spesielt godt rengjort flekker fra tre harpiks, kjegler, klissete knopper og tjære.  
Hva gnidd maling fra klær
 Maling på klær vidipraty umulig, dersom malingen, noe som er godt vasket av i vask og ikke skade klær.
 Fersk maling fjernes alltid enklere og bedre enn den gamle. I noen tilfeller, gjorde gamle tørket maling ikke bety å slette. Derfor, for å starte arbeidet på stedet bør være umiddelbart etter maling.
 Hvordan fjerne flekker fra klær?
 Fjerne flekker av maling for å gjøre ting innsiden ut, for ikke å ødelegge utseendet på stoff og farge. I fremre overflaten lag pidkladayetsya papirservietter eller håndklær. Dette gjøres for å male oppløst kledd i dem, og ikke stoff av klær.
 Behandling begynner alltid med fuktet edge flekker, og deretter vidtyrannya går til sentrum.
 Som gnidd maling fra klær?
 La oss se hvordan og malingen gnis med klær hjemme.
 1. Såpe - vår gode gamle assistent. Namыlyvaem spot og tre av hans hard børste.
 I kampen med en flekk av oljemaling og kan du prøve dette alternativet: først smøre flekken tann pulver og pasta, deretter gni såpe.
 2. Thinner eller white spirit. Disse substanser raskt og effektivt vidtyrayut eventuell maling fra klær, men kan skade stoff, som er sydd tøy. En annen ulempe er deres løsningsmiddellukt. Bearbeidet har en lang vei å ventilere og vaske eller vente til lukten vyvitrytsya selv.
 3. Neglelakkfjerner uten aceton vel fjerner maling fra klær, bare gni flekken vil ha en lang tid. Denne metoden er bra at vevet ikke er skadet og forvitret lukt raskt.
 4. Bensin og ammoniakk. Først fuktede sted bensin, og deretter en behandling flytende ammoniakk. Spot maling fjernes raskt og enkelt. Egnet ikke bare for flybensin, bensin, men med en lettere.
 5. Vegetabilsk olje (solsikke, oliven) godt vidtyraye fersk maling. Etter behandling, er det nødvendig å vaske tingen.
 6. nitrofarb godt fjernet fra løsningsmidlet for å nitrofarb. Å bekjempe lukt anbefales ventilasjon og vaske klær.
 7. Terpentin er også fine oppløses maling.
 8. Gammel maling kan prøve gnidd inn med en blanding av 25% ammoniakk og etanol eller en blanding av bensin (terpentin) og trikloretylen.
 9. Medisinsk alkohol. Bare hell i vattpinne og suge flekken.
 10. Sikkert du hjelpe og flekkfjernere: Instant, Agidel, Vitsy, Pasta №7.
 Hvis en blob av maling ikke er tapt, da må enten gjenta igjen, eller ting henvist til renseri.  
Som vidipraty rust fra klærOfte som et resultat av kontakt med klærne på hennes metallprodukter er rustflekker. Men ikke bekymre deg for dette, fordi med de riktige verktøyene kan vidipraty rust og snu ting ser gamle.

Metoder for å fjerne rust fra den type plagg stoffer

Kvitte seg med rust på et hvitt stoff ved hjelp av klorholdig blekemiddel. Det bør være foretrukket middel for gelen. Grundig behandle dem flekken, la det sitte i et par minutter, og deretter vaske klær med oppvaskmiddel. Hvis den første gang ikke oppnå det ønskede resultat, må prosedyren gjentas. Men husk at denne metoden kan brukes bare for enkle ting hvite.
Delikate stoffer bedre rene flekkfjerner som inneholder oksygen. Vidipraty alskens ting uten å skade dem, kan du sitronsyre eller hvis det ikke er for hånden, sitronsaft.
Rust på jeans vil bidra til å bringe sitronsaft. Behandler dem flekken, må det varmes opp. Du kan bruke et strykejern eller en hårføner. Fremgangsmåten bør gjentas flere ganger. Men klor til å rense ting denim brukt er ikke nødvendig - det kan skade stoffet farge. Etter å fjerne flekker ting bør vaskes i varmt vann og såpe.
Delikate stoffer kan vidipraty rust løsning forberedt fra glyserol og vanlig oppvaskmiddel. De trenger å helle flekken og la stå i to timer. Deretter klær Vask hendene med varmt vann og vaskemiddel.
Bli kvitt rust hjemme
For dette formålet kan du bruke vanlig eddik. Oppløse to spiseskjeer med væske i to liter varmt vann, bør den resulterende løsningen suge skitne ting og la den være der over natten. I morgen, skyll og klær må vaskes med vaskemiddel. Denne metoden kan også brukes til å fjerne flekker fra fargede ting, fordi eddik er ikke i stand til å skade sin farge.
Effektivt takle rustflekker og oksalsyre. Et par spiseskjeer av væsken skal oppløses i 250 ml kaldt vann, fukte flekken og la den i to timer. Etter ikke glem å vaske klær med vaskemiddel eller spesiell væske agent.
Å bekjempe de rustne flekker passform og vinsyre. Den er spesielt effektiv for hvite ting. Syre bør være blandet med vanlig salt med vann og gjøre dem om til grøt. Trekk i stoffet der det er en flekk, gjelder en klar verktøy. Saken skal ligge i direkte sollys så lenge flekken er fjernet. Etter det, bør det vaskes og skyll grundig.
Rustflekker anses kompleks, så bli kvitt dem selv noen ganger umulig. Hvis du ikke ønsker å ødelegge ting, jo bedre, selvfølgelig, ta det til renseri og bringe til fagfolk. De har verktøy som er lett å utlede flekker og ikke ødelegge stoffet uten å ødelegge strukturen.  
Яндекс.Метрика