Hvordan å trekke seg fra hagen føflekker?
 Hvis ditt land området ligger i nærheten av skogen, er det mulig at i et tørrår i territoriet ditt navidayetsya uinvitert gjest. Og det vil ikke bare bo og permanent opphold. Denne ekkel nabo, og mange hyttefolk og gartnere - muldvarp. I varmt vær, da dårlig skogsjord meitemark, insekter og larver, insekter flyttet til forstadsområder. Denne uvelkommen nabo, dessverre, aldri levd alene. Bor alene, ville han gi fordeler til hagen din, så vel som føflekker spise larver av biller - wireworm det ødelegge poteter og dyrkbar jord muldvarp ideell for å plante avlinger, som det ikke inneholde ugressfrø.
 Men kommer føflekker gruppe, og så vi må tenke på skadedyr.
 Den mest effektive måten å hindre utseendet av føflekker i hagen din - plot gjerde langs gjerde av skifer eller metallplater. Vkopaty de må i det minste en dybde på 70 cm og en høyde på ikke mindre enn 20 cm. I dette tilfelle dyret slett ikke vil trenge inn i området.
Hvordan å trekke seg fra hagen føflekker?
 Erfarne gartnere plante også gi råd på omkretsen av bønneplanter å frastøte dyr, og av og til dyp plog landterritorium. Men hvis hagen din beplantet med trær og busker, er det selvsagt umulig.
 Hva om føflekken allerede har gjort sin vei og ødelegge dine gjerninger.
 1.  Påvirke den utmerket hørsel muldvarp. Du kan henge bokser, eller andre enheter som avgir høyt høres ekkel. Hvis det er et område av siv, kan de også brukes i håndteringen av dyrene. Reed opp til 2 meter må sette inn en muldvarp hull - over bakken plante tårnet er 50 cm. Kutt kost til venstre "fløyte". Hylende vind i "rør" for mole veldig frustrerende fordi dyret forlater territoriet ditt. Hvis det ikke er travelt, begrave flasken i en vinkel på 45 grader. De vil skape den samme effekten som den stokk.
   Påvirker nese muldvarp. Dyret ikke liker tøffe lukt - parafin, bensin, malingstynner. Mette en klut og plassere disse væsker i krotovym hull. Vedta landet hund eller katt - lukten av avføring som harde føflekker tolerert.
   Fyll hullet med vann. Mange gartnere fylle hullet med vann, men det er svært tidkrevende prosess fordi du trenger mye vann - opp til 100 liter per hull, og hvis mer enn ett hull
   I tillegg, hvis du helle mangel på vann, vil resultatet av dine handlinger være det motsatte - du vil finne et stort antall av meitemark, som elsker muldvarp.
   Lå et hull gift. Som bruk av gift sink fosfid. Hvis hullene er ikke mange, til sjansene dine ødelegge føflekken er veldig stort. Lå i hver tue av en teskje av gift og venter på utfallet. Hvis det er nye hull - forlate "behandle" og der.
  Hvordan å trekke seg fra hagen føflekker?

   Plasser fellen i føflekker. Du kan kjøpe ferdige Moletraps i spesialforretninger. Du trenger bare å sette den rett - velg en gyldig tunnel som når overflaten. Dette er faktisk ganske enkelt, fordi føflekker grave tunneler med imponerende hastighet på 10 meter per time og ikke alle har gravd tunneler som brukes til skadedyr bevegelse. Tamp allerede gravd muldvarp bakken, observere at der vil det være ferske spor og sette fellen. Feller bør plasseres på begge sider av tunnelen, fordi du ikke vet hvor vil være føflekken.
   Man kan velge å bygge en felle - den er i midten krotoveho vkopaty gå ned i bakken tre-liters krukke eller gryte, halsen av disse vil være i flukt med gulvet "av tunnelen. Du kan fylle dem med vann, og toppdekselet må flytte kartonger. Kreta klarer å kapasitet og kan ikke komme ut.
   Kast i en føflekk hull kinaputter. Fremgangsmåten er lite effektiv og meget farlig. Drepe mole på denne måten er svært vanskelig, det meste du skremme ham, og etter en stund dyret kommer tilbake.
   Bruke elektronisk ultralyd Midler for skremming. Et stort pluss for disse enhetene er at de påvirker ikke bare føflekker, men også på andre skadedyr - gnagere. Skremming svært effektive, pluss at de ikke drepe dyr, og ikke skade deres helse. Håndboken beskriver i detalj hvor det er nødvendig å angi at enheten skal oppnå maksimal effekt.
   Og det beste rådet - å legge merke til et hull, ikke forvent utviklingen snarest iverksette tiltak før hytta ikke bli en slagmark føflekker.  
Hvordan å tørke sko

 Etter en tur utendørs i vått eller snøvær, bør noen sko være godt tørket. Hvis skoene ikke tørker opp, så neste gang du bruker sko i gaten merznutymut føtter i sko fra fuktighet som kan forårsake forkjølelse.
 Før du setter skoene tørke, må det settes inne i eller tett fastkjørte papiret eller spesiell innsats for å holde riktig form av fottøy. Forbereder sko, kan du sette den ved siden av varmeovner, men ikke i noe tilfelle bli satt på ovnene. Hvis skoene satt på kjelen, kan den sterke påvirkning av varme stråler sko gå dårlig.
 Når den ytre delen av fottøy er tørr, kan du gå videre til innsiden av tørking. For å gjøre dette, er det mange tørketromler. Alle tørketromler typisk arbeide på samme prinsipp. Nahrevayuschuyu fundament satt på innsiden av skoene i tåa. Til tørketrommel begynte å jobbe, må den være koblet til nettet gjennom utløpet. På grunn av det faktum at tørketrommel kjører på uttaket, er det ikke anbefalt å forlate uten tilsyn. Når innsiden av skoene vil være godt tørket, må tørkeren fjernes.
Hvordan å tørke sko

 Når skoene tørket, overflaten er anbefalt å behandle bety for sko. Vanligvis behandlet overflate og sko for jevn fordeling av midler over overflaten av sko og sko med ingen mistet skjemaet før behandlingen sko igjen plassert i tett klump av papir eller spesielle innlegg som tørking. Denne skoen innsats lar deg lagre et skjema under tørking og bearbeiding sko, og under lagring.
 Etter overflatebehandling betyr Sko, sko igjen i rommet slik at hun kunne tørke i romtemperatur. Når skoen tørker, kan det hentes ut fra papir og satt på hylla for sko å være i stand til å bruke den. Hvis du trenger å legge skoene på lagring, er innsetting av skoene ikke fjernet.
 Hvordan velge riktig sko?

 Hvordan å tørke sko


 Av alle insekter i verden, kanskje den største aversjon kaller vi kakerlakker. Dette er ikke overraskende, fordi vi møte dem oftere enn andre insekter. Og vanligvis ubehagelig bekjent som skjer med dem i vårt hjem. Nærheten til dem ikke bare bringer oss en masse problemer for avviklingen av dem, men kan føre til uopprettelig skade på vår helse.
 Kakerlakker er bærere av mange forskjellige sykdommer som kolera, tuberkulose, hepatitt, og de sprer patogener og mage tyfus, difteri og pest.

 I tillegg skade de våre husholdningsapparater, bygge sine kolonier i elektriske apparater, låse de kontakter, som fører til svikt deres. Også disse insektene er en potensiell fare for våre liv. De deaktivere brytere og stikkontakter, som kan føre til kortslutning og den resulterende brannen.
Hvordan bli kvitt kakerlakker fryktelig for alltid?

 For å kunne håndtere dem bør finne ut hvordan de kom inn i ditt hjem. Ofte de vandrer gjennom sprekker i skruppelløse naboer kan også krype inn i kjellerleiligheten. Du kan sette dem i samme hus med bøker, kjøpe hvitevarer, eller noen du kjenner kan ta dem fra sine eiendeler. Som du kan se, hvordan å treffe kakerlakker i huset er ikke så mye. Bør forstå hvorfor ditt hjem måtte smake på dem.

 Hvorfor kakerlakker søke?


 Sannsynligvis en av de første årsakene til disse barder insekter i ditt hjem er uhygieniske forhold, for eksempel:
 •  søppel hadde ikke pålagt;

 •  i vask full av skitne retter;

 •  på bordene og gulvet strødd smuler og rusk;

 •  Du lagre leftover mat på bordet eller lagre mat i kjøleskapet.

 •  Også årsaken til kakerlakker i huset er tilstedeværelsen av åpne vannkilder som ventillekkasjer. Men selv om du fullføre bestillingen hjemme - det betyr ikke at du aldri zavedutsya disse insektene. De kan krype fra skruppelløse naboer gjennom sprekker eller ventilasjon.

   Hvordan avgjør vi i begynnelsen av invasjonen?


   Kakerlakker er nattdyr og flinke til å skjule. Men hvis du så enda ett insekt; på retter, møbler og tapet dukket svarte punkter (kakerlakk avføring), men leiligheten var spesielt lukte, være sikker på at du har avgjort til de nye naboene, som kakerlakker. De er forskjellige: svart og rød (Prusak). Men dette påvirker ikke hvor mye krefter og tid brukt på deres produksjon. Selv om du klarer å overvinne dem - de kan komme tilbake igjen. Spørsmålet er hvordan man skal bli kvitt kakerlakker for alltid?

   Effektiv


   Først av alt, gjøre en generell rengjøring hans hjem, bære søppel, vaske alle overflater i skap og fjerne dem, Vær spesielt oppmerksom på rengjøring av kjøkken, toalett og bad. Kakerlakker elsker fuktighet og foretrekker disse rommene, som sine hjem. Du bør også smøre alle sprekker og vents å sette finere grid at etter du skli, har ingen annen koloni av kakerlakker prylezly til deg fra naboene.
  Hvordan bli kvitt kakerlakker fryktelig for alltid?

   Det bør også huske at disse insektene - ekstremt seig. Selv om produktene er gjemt i kjøleskapet og på bordet er det ingen smuler og rusk bøtte av hermetisk forseglet - kakerlakker kan leve uten mat for så mye som 40 dager. I tillegg er de - er universelle og kan til og med spise papp og papir.
   Det eneste uten noe som det kan leve disse barder insekter - er vann. Det krever dem til å leve og formere seg. Videre, selv når du står fast kakerlakk sko, hvis han kan komme til vannet, han skal leve igjen. Dessverre kan du ikke slå av alle kilder til fuktighet. For dem nok dråper vann på vasken eller vann i en blomsterpotte. Så, disse ekle insekter ikke noen gang gå ut av huset. Hvordan du raskt bli kvitt kakerlakker nabolaget hjemme?
   Når du har sett hjemme minst én representant for denne typen, bør du umiddelbart begynne å eliminere disse insektene. De er veldig produktive og kan raskt forlate utrolig mengder.

   Å fjerne kakerlakker fra hjemmet ditt, kan du bruke billig og svært effektive folk rettsmidler. Men først må vi være tålmodig, fordi resultatet vil bli synlig først etter 3-4 uker. Men kakerlakker gå evig.
   Den beste måten å håndtere kakerlakker er borsyre pulver. Det kan kjøpes på apoteket. Det ikke medfører avhengighet og de effektivt eliminere dem. Dette pulveret er ikke umiddelbart drepe insekt, men det smitter, og leverer utrolig måltid i en konstant kløe. I tillegg smittet kakerlakk, zapovzayuchy i sine ly, infiserer og deres pårørende. Etter en stund de alle dø. Du kan ikke umiddelbart legge merke til resultatet, men tro meg, giften effekt, i et par uker, må du fjerne de døde kakerlakker.
  Hvordan bli kvitt kakerlakker fryktelig for alltid?

   En annen fordel med borsyre pulver er at i motsetning til andre kjemikalier, er det helt trygt for mennesker og dyr. Så du kan trygt fylle det med hele mitt hjerte. De trenger å behandle alle overflater hvor kakerlakker akkumulere (ventilasjon, sokler, søppel og alle overflatevannkilder). Generelt, må du blokkere tilgangen til vann, så de kunne ikke otpitsya.
   Kakerlakker - disse er vesener som fortsatt finne en måte for fuktighet. Ikke rart at de lever på denne planeten for mer enn en million år. I vår leilighet bare de finne en måte å overleve. I dette tilfellet, kan du gå til utslaget. Kakerlakker - svært interessante insekter. Deres tiltrekker lyse. Derfor kan vi bruke følgende metode.
   For å gjøre dette, en eggeplomme blandet med ca 30 gram pulverisert borsyre. Og Rør til kashopodibnoho tilstand. Så sleng på mix små baller, omtrent på størrelse med en cm Etter de tørker, bør de kaste på alle de steder hvor kakerlakker samles. De er alltid interessert i lyse kuler podpolzut og zarazyatsya.
   For styring av kakerlakker kan du bruke effektive kjemikalier. Nå kan du finne dem på noen måte, for eksempel:
 •  spesiell gel - fungerte bra. De bør bli satt på en sokkel i hver dråpe av 10-15 cm rundt omkretsen av rommet. På denne måten, må du behandle hele leiligheten. Disse ekle insekter ut av deg i noen dager.

 •  Også, det er spesielle feller for kakerlakker. De er runde boksen, som har innløps insekter. Inne det er gift. Kakerlakk, kom inn i denne fellen, smittet selv og forgifter sine slektninger.

 •  Du kan også bruke spesielle hus. Inni dem er flavored agn og duct tape. Zapovzayuchy i dette huset, kakerlakk umiddelbart fester seg til veggene. Og så flere og flere kakerlakker vil falle i denne fellen.

 •  Også, for å bekjempe disse insektene kan bruke spray. De bør behandle alle de stedene der kakerlakker, listverk og alle sprekker i huset. Ulempen med disse midlene er at kakerlakker kan bli vant til dem og ikke svare på dem. Derfor må vi ofte endre aerosoler.

 •  Hvis du av en eller annen grunn ikke fungerte selv for å bli kvitt plagsomme insekter - kan du alltid ta kontakt med de spesielle tjenester til kamp skadedyr.
   Vi ønsker deg en gang for alle bli kvitt disse forferdelige kakerlakker.  
  Яндекс.Метрика