Hvordan å trekke seg lukt fra kjøleskapet?
 Oppbevares i kjøleskap for mat, og det er ikke noe overraskende i det faktum at det synes forskjellige lukter. Vel, når kjøleskapet lukter deilig, men når det begynner å gå dårlig lukt, til et presserende behov ta affære. Lukten kan tyde på en skjemt produkt, som begynte å utvikle bakterier. Snart vil lukte dårlig alle produktene selv inne i kjøleskapet. For å eliminere lukt, må du forstå årsaken til sin forekomst. Årsaken lukt i et nytt kjøleskap kan være små partikler av plast, som er på den indre overflate av veggene. Dette problemet er lett å fikse. Tørk meget nøye hele den innvendige overflaten av kjøleskapet, og alle hyllene vandig soda eller eddik og deretter luft i flere timer.
 Hvis kjøleskapet er bortskjemt mat eller selv små biter, vil dårlige tider ikke fungerer, men bare intensivere. I denne situasjonen bør handle nå fordi snart alt vil stinke produkter som er nedkjølt.
 Slå av og koble fra enheten, fjerne all mat fra kjøleskapet. Grundig vaske alle vegger, sel, avløpsslangen og dryppskålen. Undersøke alle produktene, kast bortskjemt. Vennligst ta hensyn til selfangere, som de kan bli tette rusk, biter av mat. Dette er ofte årsaken til lukt. Vanskeligheten oppstår ved at kilden til lukten er vanskelig å finne, fordi deler av fordervet mat skjult i foldene av pakningen. Vask alle tannkjøtt, tørk dem tørre.
 På salg er en spesiell adsorbent som absorberer lukt i kjøleskapet. Denne ordningen kan lett erstatte tradisjonelle midler:
 1.  Rå poteter, skåret i to, legge til hyllene i kjøleskapet. Vegetabilsk perfekt absorberer lukt.
   Skall av sitron, appelsin - en stor naturlig adsorbent.
   Korn av kaffe for å hjelpe bli kvitt ubehagelig lukt igjen fra bortskjemt mat.
   Soda. Satt på hver hylle i kjøleskapet for en liten kopp med brus.
   Aktivt kull, som først må ha en varm ovn, legg i kjøleskapet.
   Hver hylle, legg et stykke tørt brød.
   Hvis du fortsatt ubehagelig lukt fra kjøleskapet, kan du bruke disse tipsene:
  Hvordan å trekke seg lukt fra kjøleskapet?
  1.  Tørk hele den innvendige overflaten av kjøleskapet med en løsning av vann og eddik (i et forhold på 1: 1). Etter inngrepet kjøle glass eddik i noen timer, så vel ventilere enheten.
    Forbered en løsning av 1 ss ammoniakk, fortynne til 1 liter vann. Denne blandingen tørke hele den innvendige overflaten av kjøleskapet.
    Forbered en løsning av sitron juice med vodka i forholdet 1:10. Rengjør alle væske og vegghyller, sitron eliminere alle lukt.
    Du kan kjøpe ozon luft - en spesiell enhet som dreper alle bakterier i deres aksjonsradius.
    For å hindre muligheten for ubehagelig lukt i kjøleskapet, sted mat i kjøleskapet bare lukket: i en kjele med et tett lokk lukket, i en pakke på papir, film eller mat skuffen.
    Jevnlig tørke med hyller som sølt væske, melk, yoghurt, juice, suppe. Bortskjemt mat kastes umiddelbart, eller veldig snart de vil begynne å lukte dårlig.  
Hvordan bli kvitt vond lukt på kjøkkenet?Gode ​​hjelpere i de elementære produkter er tilgjengelig på fingertuppene hver familie.
Tips for å fjerne lukt:
Å fjerne lukt på kjøkkenet (inkludert spesifikke fisk smaken) du ønsker å legge til 3-4 spiseskjeer med eddik per liter vann og kok løsningen i en åpen pan i 5-10 minutter, så sørg for god ventilasjon. Du kan også brenne på komfyren skorpe sitron eller appelsin.
Du kan steke i en stekepanne bønner, erstatte aroma av lukt.
Eliminere ubehagelig lukt på kjøkkenet når du lager mat kål dynket i eddik hjelper lin håndkle lagt på lokket av kjelen. Du kan også sette inn en pott brødsmule, innpakket i en ren klut, eller tilsett litt sukker.
Å fjerne lukt i kjøleskapet kan bli satt på en hylle små beholdere fylt med natron eller raskroshennыm tre (eller aktivert) kull. De perfekt absorberer lukt innen 2-3 måneder. Deretter filler bør endre.
Du kan spre seg ut i hyllene skåret i små biter, svart brød. Lukten vil forsvinne en dag.
Sitron skorpe også ødelegge ubehagelig lukt i kjøleskapet.
Fra lukt i en termos kan bli kvitt propoloskavshy med vann og eddik (1 lm. L. Per kopp vann). Du kan helle i en termos 2 ss ris, helle varmt vann og lukkes flere ganger riste, vask deretter med varmt vann.
Fjerne løk lukt av metallredskaper og bestikk kan, hvis de tørk bordsalt.
Håndteres stykker av fisk kan strø med en svak løsning av eddik eller sitronsaft - Dette vil fjerne lukt.
For å fjerne lukt av fisk, løk eller hvitløk, forblir i hendene etter kontakt med disse produktene, må du gni hendene våte med salt og vask dem med varmt vann da.
Bli kvitt lukten av sild i hendene eller retter du kan bruke en spiseskje med eddik oppløst i en liter vann.
Du må jevnlig gjøre matavfall, holde søppel lukket, og med jevne mellomrom zbryzkuvaty sin eddik løsning.
Jeg håper disse tipsene har hjulpet svare på spørsmålet: Hvordan bli kvitt vond lukt på kjøkkenet?
Ta notat og bestemme hvilket sted lukter på kjøkkenet, og at - nei.  
Hvordan å bygge et forhold med sin svigermor


 Et vanlig problem som kan oppstå forholdet mellom mor-og datter, regnes sjalusi. Mange kvinner svigerforeldre som en rival.
 Først av alt, du kan ikke ydmyke deg selv, fordi svigermor bedre enn deg. Prøv å forbedre dine ferdigheter, kjøkken, barneoppdragelse, husholdning, etc. Hvis du tror på deg selv, vil det være grunn til sjalusi, og enda mer å sammenligne deg selv svigermor.
 Det kan være sjalu på deg for sønnen hennes, slik at hun kan spørre ham mye oppmerksomhet. Å redusere forholdet og du prøver å ta hensyn til det. Prøv å tidvis ringe henne og spørre om hennes helse eller snakke om noe feminint. Etter gang hun ser deg ikke rival og datter.
 Det andre problemet kan være "to vertinner i samme hus." Når du bor sammen for å gjøre mange ting rundt i huset, og synet av sin svigermor. Dette, selvfølgelig, det er kritikk, råd og kommentarer, så du trenger å hamstre så mye tålmodighet, vennlighet. Hvis du gjør alt det som hennes svigermor, vil hun være glad for hans sønn og hans valg.
 Også med hensyn til problem-lov, regnes foreldre. Ofte er barn-i-lov, derfor, i dette tilfellet, viktigst tillit. Svekrov er "hevet" sine barn, så ikke komme inn i hennes forhold til hennes barnebarn. Hvis svigermor vet en måte å mate babyen uten problemer, så merk.
 I tilfelle at du klamrer seg til svigermor, da samtalen prøve å finne ut hva, som om svigermor og datter tenker likt, bare vil bli bedre.
 Komme svigersønn av gaver, i alle fall ikke vise at han ikke liker deg. Prøv å oppriktig takke henne. Også ikke glem å hilse henne og gi gaver. Før du kjøper en gave prøve å finne ut hva det er han vil. Dette kan gjøres ved menneske eller noe delikat spør om det.  
Hvordan å behandle møbler av det?

 Hvis du er eier av en ny stoppede møbler som dekorere hjemmet ditt, så du er veldig heldig. Men til deg enda mer beundret for sine møbler, må du ta vare på den riktig og regelmessig noen prosedyrer. Selvfølgelig kan møblene har ulike stopningsmaterialer. Derfor har hver historien sin egen tilnærming. Riktig pleie av materialet "Flock":


 •  av slikt materiale for å fjerne støv og opprettholde silkeaktig glans av materialet bør regelmessig støvsuging prosess stoffet;

 •  Støv kan fjernes lett med en svamp eller myk børste for klær.

 •  Fjerne flekker fra materiale "Flock":


 •  for å fjerne fettvevet i frisk hælen er nødvendig for å behandle forurenset jord, å ta mild såpe og en liten mengde vann. Etter det bør du vente noen minutter og tørk av flekken i en sirkulær bevegelse svamp eller myk børste. Tørk grundig våt, ren overflate og gjenopprette lur, rozchesavshy det i ønsket retning;

 •  Hvis det er flekker på stoffet, og skaper en kulepenn eller leppestift, og deretter fjerne dem ved å bruke 10 prosent alkohol.

 •  I noe tilfelle ikke prøve noe skarp otskablyvat visne flekker eller sammenfiltret haug materiale. Også, ikke bruk rengjøringsmidler som inneholder sterke kjemikalier. Ikke bruk løsemidler og petroleumsbaserte.

   Fjerne flekker fra materielle "puter":


   Stearinen: - Tørre vokslys må begynne å bryte opp, vidskrebty og deretter samle en støvsuger. Det gjenstår å bli dekket med beis og blotting til jern. Neste må du sette på en klut og tørk rest tryhlorэtan væske.
   Tyggegummi: - Til å begynne, dekke tyggegummi med isbiter (helst i en plastpose), og deretter skrape med en stump gjenstand. Du kan sette metanol i det behandlede området med en tørr klut og pryhlopыvanyem.
   Kaffe:
   - For å fjerne kaffe behov for å bli våt fuktig klut og mild løsning prosessen med krøller. Etter at du tørke av overflødig fuktighet.
   Øl:
   - I dette tilfellet må også klatt væsken deretter bli satt eddik løsning (to spiseskjeer vann). Deretter må du tørke overflødig fuktighet og tørr.
   Sjokolade:
   - For sin produksjon bør vaske av tørket flekken, og deretter behandle løsning av mild såpe. Deretter tørket fuktighet.
   Rødvin:
   - Dette er et umiddelbart behov for å utslette væsken. Deretter må du strø den våte flekken med salt. Etter tørking saltinntaket og sine viner, for å rense eller støvsuge stoffet.
   Hvitvin:
   - Stoff er nødvendig for å behandle en oppløsning av metanol 3/4 og 1/4 vann. Etter det bør stoff prosushytys. Så igjen, behandle flekken med en løsning av mild såpe og tørket. Etter at arbeidet skal støvsuges stoff.

   Fjerne flekker fra materiale "fantastiske":

   Olje, fett,
   - Fettflekker dryss rikelig med salt og la suge godt. Alle rester bør fjernes med en tørr svamp, deretter fukte svampen med alkohol og gni forsiktig på flekken.
   Iskrem:
   - For å eliminere må det først gni flekken med en børste med hard bust, og deretter behandle penomoyuschym midler.
   Frukt:
   - De eliminert ikke vanskelig. Det er nok til å behandle forurenset område penomoyuschymy vev masse, og deretter tørket rest fuktighet.
   Cocoa Tea:
   - Spot å bli behandlet med eddik penomoyuschymy midler.

   Ikke glem å regelmessig vaske og støvsuge møbler. Dette vil alltid være ditt hjem ser veldig rent og pent.  
  Яндекс.Метрика