Hvordan å trimme din mann Clippers?
 Moderne frisørbransjen, spesielt i byområder med store populasjoner og konkurranse mellom skjønnhetssalonger, gjør at selv de mest krevende metrosexuals ikke bekymre deg for kvaliteten på sine frisyrer. Ganske betimelig besøk til master for frisk og moderne hårklipp. Men hva hvis du finner en egen frisørsalong? Folk går en lang tur til bestemor til landet, beundret nedgiring eller bestemmer seg for å redde familiens budsjett. Men du vet aldri hvor den nødvendige uavhengighet til å ta vare på sitt utseende. Og muligheten for å bruke avklipt - en av komponentene i denne uavhengigheten. Om sofistikerte "hypsterskyh" haerah sikkert nødt til å glemme (selv om deres elementer ofte utført slik maskin), men for å få håret og gi en anstendig visning otrosshey hårklipp bruker clippers kan lett. Lyst til å prøve? Vi må lære, men vi kan hjelpe! Eller i det minste vise deg hvordan å kutte menn Clippers.  Hvordan velge en maskin for mannlig frisyre?
 Suksessen frisyre stor grad avhenger av instrumentet, spesielt i hendene på en nybegynner. Derfor, hvis du ikke har clippers, seriøst behandle hennes valg. Hva hvis - les tipsene nedenfor og sammenligne parametere av maskiner. Kanskje maskinen din vil bli erstattet av en annen. Umiddelbart kjøpe dyre profesjonell hårklipper er ikke nødvendig hvis du er usikker på om du bruker det ofte. På den annen side, ved hjelp av høy kvalitet maskiner fra første hårklipp ut bedre, og prosessen vil være å kutte enklere enn å bruke ikke veldig god teknikk. En god måte - låne fra venner i en test en gang, og deretter bestemme seg for å kjøpe sitt eget instrument. Det ville ikke skade å ta kontakt med en profesjonell frisør eller en spion, som han bruker. Men hans maskin, som det sømmer seg en profesjonell teknikk kan være svært dyrt. Imidlertid kan det rekke ulike produsenter sannsynligvis finne en anstendig alternativ. Men det må være oppmerksom på følgende parametere:
Hvordan å trimme din mann Clippers?
 1.  Profesjonell Clipper vekt enda vanskeligere husholdning. Denne massen interne deler er laget av metall, ikke plast.
   Hovedelementet i Clippers - en kniv. Dens bladene danner to komplementære deler, hvorav den ene er fast og den andre er i bevegelse. Kvaliteten av metallet fra hvilke de er gjort, og skarpheten av kniven sterkt påvirke prosessen, og resultatet av skjæremaskinen.
   Bladet clippers bør alltid være skarp, så skjerpe dem hvert år. Hvis du ignorerer og tillate Blade skjerpe zatupyvsya, vil det ha å bytte til en ny, og det er dyrt. Velg en modell med en selvslip kniver.
   I fabrikken komplett hårklippemaskiner er noen tips designet for å klippe håret av forskjellige lengder. I den grunnleggende modell er typisk 6 mm, 9 mm og 12 mm, som er mest etterspurt. For komplekse hårklipp er utformet dyrere sett og tilbehør.
   Moms som kuttet sine sønner hjemme, dele erfaringer, hvor clipper voksne ikke er veldig nyttig i forhold til barnet. Barnas hår er mye tynnere og bare hopper i sprekkene mellom bladene. Heldigvis finnes det spesielle maskiner og vedlegg for skjæring barn - ta hensyn til dem hvis din familie har en liten "klient" frisør.
   Bryr Clippers, mens ikke tidkrevende nødvendig. Først av alt, er det gjenstand for bruk av teknologi biler, skade knivene. Blades forverret seg raskt, for å bruke hårklipperen på vått eller fuktig hår (og hårklipp som ikke vinne). Den andre viktig forutsetning for videreføring av effektivitet teknologi - dette er en obligatorisk rengjøringsmaskiner etter bruk. Følgende hårklipp rengjøre nøye innsiden av falne utklipp hår. Og ikke vær lat til å riste dem for arbeid, for eksempel når du endrer ett vedlegg til en annen. Desinfeksjon biler er ikke så viktig hvis det bruker bare én person, men for din egen sikkerhet er det bedre ikke å overse kampen mot bakterier og parasitter. Oppbevar maskinen på fabrikken saken og avsløre aggressive mekaniske og / eller kjemiske faktorer, og det vil vare deg i lang tid, slik at kjøper sine egne erfaringer og "fylle hånden" i frisør. 
   Tech menns hårklipp maskin
   Med biler kan gjøre eller snarere snarvei, eller lage noen elementer som en del av en mer kompleks frisyre laget med saks. Men om sommeren, når varmen gjør bli kvitt noen ekstra "isolasjon" faktorer, selv de mest ivrige fyr ofte nekte langt hår i favør av kortere, men komfortable hårklipp. Og i din makt for å hjelpe sin mann / kjæreste / far / sønn / bror / venn otrosshey lette byrden litt hår og gjør det enkelt hagesaks. Selv om du aldri har gjort dette, mannen vet om det ikke er nødvendig for å unngå unødvendige forstyrrelser med det og med hånden. Så bare ozbroytesya maskin, sørg for ansiktet og begynne å arbeide:
  1.  Ta Clipper i høyre hånd (hvis du er høyrehendt), og gre venstre (eller vice versa). Sett maskinen på hånden med en kniv på seg selv, clutching fire fingre under og sette en stor topp.
    Sett munnstykket til størrelse. Hvis lang erfaring i bruk av maskiner du ikke gjør det, start med den største dysen (12 mm), mens i tilfelle av feil vil du være i stand til å kutte av de dårlige delene av en kortere blad.
    Gre håret i retning av vekst. Hele tiden holde maskinen klar og børste etter behov og justerer håret. Hvis de før kutte mer enn fem centimeter, kan det komplisere prosessen og gjøre det smertefullt (maskin fangster og trekker lange låser). Men du kan forkorte til fem inches av håret med saks før du bruker maskinen.
   Hvordan å trimme din mann Clippers?

    Starter på baksiden. Still maskinen enn i underkant av hår på halsen, slå på maskinen og sakte flytte den til sin vekst av hår på isseområdet (nakke).
    Prøv å holde hånden beveger en ikke lange, og mange individuelle bevegelser - så hårklipp renere og ryddigere ut, og håret vil ikke dra på bladet og levere mann ubehag.
    Men fordi alle bevegelser må være rask, måles og fra omtrent samme hastighet. Trykk hardt ned til hodet av maskinen eller endre vinkelen i forhold til overflaten under skjæring.
    Etter å ha jobbet ryggen, gå til toppen. Å bytte til en mindre dyse på dette stadiet er ikke nødvendig, særlig ettersom den frisyren en gitt dyse er alltid enklere for nybegynnere. Men ikke glem at du alltid bør klippe mot hårvekst.
    Minst trim whisky - det er bedre å ta kortere dyse. For eksempel følgende sekvensen satt. I templer Vær spesielt forsiktig og ta deg god tid, fordi det er ofte håret vokser i forskjellige retninger, og til skade hårklipp.
    Til slutt, når alt håret ervervet ønsket lengde, sette minst Clipper vedlegg og gjøre hva profesjonelle frisører i slang kalt trim. At shladte alle uregelmessigheter og overganger lengden på omkretsen av startlinjen av hårvekst. Du kan ikke ta på pannen og templer og nakke kanter legger frisyre ferdig utseende.
    Under disse reglene og actionsekvenser kutte mann Clippers hjemme, generelt, er ikke vanskelig. Over tid, hvis ikke slutter med treningen, vil du begynne å gå bedre og bedre, og det er mulig at husholdningene helt erstatte profesjonell frisør deg. Og i tilfelle av lunefull baby er generelt gode løsnings luner og tårer i stolen frisørsalong, nå vil du trimme sønn i en avslappet hjemmemiljø. Kanskje noen ganger også venner som elsker stilig i gutteaktig korte hårklipp, betro deg hodet. Men nå, hvis du vil prøve, mannlig grooming maskin vil ha ganske jevnt og forsiktig så det ikke synes skamme til mennesker. En perfekt dine ferdigheter du kan bruke mange leksjoner i media, teste dem i praksis, eller selv å kontakte en profesjonell lærer. Lykke til, vakre hårklipp og takknemlige "klienter"!  
Hvordan lage sjokolade med kakaopulver hjemme?
 Mesteparten av alle godbitene for oss sjokolade! Dessverre er ingen av de store ikke erklært det, men det kunne. Fordi knapt noen produkter for å konkurrere med sjokoladesmak og fylde, og antall fans. Og vi bevisst ikke bruke ordet "søt" fordi sjokolade kan være ikke bare søt, men salt, krydret og med pepper. For ikke å nevne den bitter sjokolade, som ikke bare gjør kvinner sårbare psyke av stress, men modig i vanskelige polarekspedisjoner. Generelt bør en sjokolade bar alltid være til stede i hver. Og hvis det plutselig dukker opp (og sjokolade - en veldig merkelig objekt, hvis det er, er det bare ikke!), Du kan alltid gjøre sjokolade med kakaopulver selv hjemme. Kakao: sammensetning og egenskaper. Hvordan velge kakaopulver
 Kakaopulver, som vi vil forberede sjokolade hjemme, kan man kjøpe i enhver matbutikk. Men før vi kommer til skranken, dette tilgjengelig og kjent for alle fra barndommen produktet har kommet en lang og vanskelig vei prosessering og transformasjon. Uten å gå i detaljer modning og utseende av frukt kakao eller sjokolade treet, ser vi at grunnbeløpet av kakaobønner dyrkes i dag i Afrika og Brasil, Den dominikanske republikk, Malaysia, Colombia. En høst modner under gunstige forhold hele året, ofte arbeider med barn. Arbeidet er fysisk hardt og betalt svært sparsomt, og fra 1000 (!) Kakaobønner, som du ønsker å rengjøre pause 40-50 store frukten kommer opp i mindre enn en kilo ferdig produkt, dvs. revet kakao. Men først må du grundig tørre bønner, og deretter pakket i poser, de er sendt i importlandene, er involvert i den teknologiske prosessen og trygg produksjon av sjokolade og andre kakao produkter fra frukt, inkludert kakaopulver. 
Hvordan lage sjokolade med kakaopulver hjemme?
 Først av alle bønner sjokolade treet knust å presse dem verdifullt produkt: olje som trengs for mat, kosmetikk, parfyme og medisinsk industri. Og resten av måltidet, malt til mel, det samme gjelder kakaopulver - ikke den dyreste av kakao, men fortsatt svært næringsrik og har en kompleks kjemisk sammensetning. Og spor det enda mer enn kakaosmør og sjokolade klar, og de er magnesium, kalsium, kalium, sink, fosfor, kobber og selv. Vitaminer i kakaopulveret er ikke mye, men en viss mengde fettløselig A og E, så vel som representanter for gruppe B og PP fremdeles tilstede. Men dette er motvirket av høy protein, karbohydrater og fett, som selv etter å klemme olje i kakaopulver er minst 17-20%. Følgelig kan energiinnholdet i kakaopulveret være lav, selv 380 kcal / 100 g. Men siden det er sjelden spist i tørr form, er denne ulempe motvirket ved tilsetning av vann og andre næringskomponenter. Men den iboende verdighet kakao alltid hans evne til å løfte kraft, vitalitet og energi, bedre humør og evne til å konsentrere. Disse super-effekter er oppnådd på grunn av høyt innhold av tørr kakao koffein og teobromin, potente tonic stoffer og naturlig antidepressant fenylэfylamyna. En gang i blodet, stimulere de blodsirkulasjon, tilførsel av hjerneceller og dermed mental aktivitet. Som en fin bonus utløses mekanismen hormoner glede - endorfiner, så sjokolade forbedrer humøret. 
 Av samme grunn et stort antall kakao anbefales ikke for folk med irritabel mental helse, og barn under tre år av sin generelt bedre ikke til. Men alle som ønsker å muntre opp og øke strømprisene, muskelmasse, vil kakao bare ytelses. Som pasienter utvinne styrke etter sykdom og operasjoner.Seksjon. I en egen næringsverdi, kakao stimulerer også fordøyelsen og sekresjon av mavesaft, som ytterligere øker appetitten. Kanskje dette er grunnen til at det er så vanskelig å begrense deg en sjokoladebit? Men for å bli involvert i kakao fortsatt ikke verdt det, til tross for sine fordeler og god smak. Som med en hvilken som helst produkt som er rik på biologisk aktive stoffer, men må være til stede i dietten regelmessig, men svært dosert, ellers unngå problemer med metabolisme, allergier og fedme. Og alt dette er nervøs med overdreven bruk av selv naturlige produkter med kakao, for ikke å nevne den tilpasset syntetiske drinker og desserter i fleng representert på supermarked montre. Jo flere elementer i lyse pakken skiller seg i utseende, smak, lukt av ren kakao - og dette gjelder i forhold til alle løselige drikkevarer som inneholder kakao og en smakfull sjokolade barer, godteri, godterier barer med plantetransfett " sjokolade "chips og annen fast food - jo mindre vil det nytte kroppen din helse. Og for å redusere de skadelige effektene, som "byrden" naturlig kakaoindustrien i form av konserveringsmidler, søtstoffer, smaker, fortykningsmidler og andre tilsetningsstoffer, forberede sjokolade med kakaopulver alene hjemme. Slik at du vet nøyaktig hva og i hvilke mengder det inneholder. 
 Oppskrifter sjokolade med kakaopulver
 Med kakaopulver hjemme kan tilberedes og flytende og fast sjokolade - det hele avhenger av dine ønsker og disse ingrediensene som du bruker. Sukker, melk, olje, naturlige krydder og smaker - alt dette gjør sjokolade smaker bedre hjemme, men også kompliserer prosessen med å gjøre det. Den enkleste måten å spise kakao vi alle husker fra barndommen, da min mor hemmelighet blandet den med sukker og spist med en skje bare så vsuhom'yatku. Vel, nå kan du råd til å åpenlyst forberede en mer praktisk og fin mat for servering hjemme sjokolade med kakaopulver. Også komplisere vil ikke bare gi deg noen oppskrifter for kompleksitet å velge mellom:
 1.  Enkelt varm sjokolade. Ta 4 ss kakaopulver med en bitter, 4. ss smør, 4 ss sukker og en rekke av drikkevann (det vil avhenge av konsistensen av drikke). I en liten kasserolle kovshyke eller smelte smør. Bland kakao med sukker, hell smør og bland. Deretter dekke med vann og kok opp over svært lav varme under omrøring. Du kan starte med en liten mengde vann, og deretter øke den for mer flytende sjokolade. For smaken kan du legge til eller erstatte vaniljesukker vaniljesukker. Av den samme teknologien forbereder sjokolade belegg for kaker - hvis vente til kokende massen vil være ganske tykk. Du slå av brannen umiddelbart etter drikken begynner å koke, og hell den i en kopp.
   Melke varm sjokolade. Ta 4 ss kakaopulver med en bitter, 50 g smør, 100 ml melk, 1 ts sukker eller vaniljesukker. Sukker blandet med kakao. I smelte kovshyke smør, legg kakao med sukker og hell melken. Nøye røre, reduser varmen til minimum og stek under omrøring i ca 3 minutter. Når drikken koker kan helle det i en kopp og server. Hvis du koke litt sjokolade, blir det tykkere, og det kan helles i former silikon (vanlig is eller spesielle vaser for søtsaker), kjølig og fryse. Noen timer tilbrakt i kjøleskapet, stivner flytende melkesjokolade og blir svært lik en flis butikk - men mye mer nyttig.
  Hvordan lage sjokolade med kakaopulver hjemme?

   Sjokolade med kakaopulver med duften av kaffe. Ta 50 gram (hvis du ønsker å lage mat frosset dessert) eller 5 ss (hvis du skal lage varm sjokolade), kakaopulver, 150 gram smør, 250 gram melkepulver (Solid sjokolade) eller et glass fersk melk (varm sjokolade), 1 ss skjeen av naturtomt kaffe, en halv kopp sukker eller vaniljesukker. Koke serverer espresso på noen praktisk måte. I smelte kovshyke smør, hell hans kaffe klar, tilsett sukker og kakao. Rør og kok over svak varme under omrøring. Etter koking blandingen, tilsett melk eller melkepulver, avhengig av målet ditt. Igjen kok opp og fjern fra varmen. Som helle varm sjokolade drink i cup porsjoner og server. Som for dessert, hell mye muggsopp, avkjøles til romtemperatur og kjølig i kjøleskapet til størkning.
   Sjokolade fylt med kakaopulver. Ta 50 gram kakaopulver, en halv kopp sukker, 150 gram smør, 6-10 spiseskjeer fløte eller helmelk, en teskje av potetstivelse, vanilje, kanel og andre krydder etter smak. Som pålegg å velge mellom, ta en eller flere av følgende ingredienser: nøtter, tørket frukt, kandisert frukt, skrelle, små piller, knust wafere og / eller informasjonskapsler, hvit sjokolade dråper, solide biter av frisk frukt og.t.Seksjon. Smelt smøret i kovshyke. Sukker blandet med kakao, vanilje og andre smakstilsetninger tørke at du har valgt. Sett kakao og sukker i smør, hell melken, kok over svak varme med kontinuerlig omrøring. På de første tegn på kokende blandingen inn forsiktig hennes stivelse og bland godt. Etter re-koking, fjern fra varmen. Halv sjokolade hell i former, deretter legge ut fyllet over den og hell resten av topp varm sjokolade. Avkjøl til romtemperatur og overføring til kjøleskapet til størkning. 
   Dermed viser fantasi og eksperimentere, kan du lage selv de mest komplekse hjemmelagde desserter fra sjokolade med kakaopulver. Videre slike eksklusive søtsaker er nå på toppen av popularitet, ved å forbedre sine ferdigheter, kan du være i stand til å finne dem i å forberede sitt kall, gledelig ikke bare familie og nære venner, men mange kunder. En rekke av de som liker kvalitet sjokolade er ikke aldri går tom. Siden pionerene som trodde sjokolade mat for guder, og til denne dag, når delikatesse av kakao er ikke dårligere enn de kunstverk av sjokolade med kakao var og er viktig. Så ikke nekte deg selv denne gleden - spesielt siden det er fortsatt ubrukelig. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика