Hvordan å tørke epler i ovnen?
 I et år da epler brønnboring og ingen steder å sette, god vertinne gjør reserver for vinteren. Og hvis du koker syltetøy og kompotter og roll bankene har verken styrke eller lyst er fortsatt et alternativ - å tørre frukter. Urbane livet kan ikke tørkes i ovnen, som våre bestemødre i gamle dager, og tørking på balkongen tiltrekker seg insekter. Hvis du ikke har en spesiell elektrisk tørketrommel er egnet og konvensjonell ovn. Forberedelse for tørking
 1.  Merk at tørkede epler miste 90% i vekt. Så kilo ferske epler vil bare 100g tørket.
   Egnet for tørr sur-søt og søt frukt. Velg gode frukter, uten chervyvosty og råte.
   Vask eplene godt. Hvis de har kjøpt, er det best å kutte huden. Hvis epler hjemme, kan du ikke kutte huden, fordi den har mye vitaminer. Men uten det de tørker raskere.
   Fjern kjernen fra epler. Skjær frukt eller skiver eller kiler, en bredde på ikke mer enn en tomme, det beste alternativet - 5,7 mm
   For bruk enn bare å kutte rustfritt stål for å beholde maksimal næringsstoffer i tørket frukt. Å flate ut biter enn slipes.
   Hvordan å tørke epler i ovnen?
  1.  Legg igjen en liten temperatur i ovnen. For å starte, 50 grader er nok. Hvis satt høyere temperatur, epler dekket med en skorpe som hindrer fordamping.
    Spredt på stekeplate for bakepapir og legg eplene i et enkelt lag. Hvis det er mulig bruk i ovnen på samme tid en rekke av bokstaver, tørkeprosessen endrer sine plasser.
    Begynn tørkede epler på den åpne ovnsdøren. Ja sirkulerende luft vil raskt fordampe væske og epler vil ikke brenne.
    Et par timer povorochayte epler; om nødvendig, bokstavene bytter plass. Temperaturen kan økes til 70 grader, og lukk ovnsdøren.
    Når omtrent halvparten av væsken fordamper fra frukten, bør temperaturen igjen senkes til 50 grader.
    Etter 6-8 timer kan du fråtse i tørkede epler. Identifisere beredskap smak og utseende. Tørkede epler - brun trykk løser ikke juice til touch - Elastisk.
    Klar frukt kan lagres i en stoffpose, papirpose eller glasskrukke.
    Tørkede epler ikke bare kan brukes i utarbeidelsen av stuet frukt, men erstatte snack chips eller annen uhjelpsom mat. I tillegg er alle pektin, fiber og vitaminer som er lagret i dem under tørking, slik at fritid nibble tørkede epler - søte ting, og aller viktigst - nyttig!  
Hvordan å drikke gulrotjuice?
 Som med alle medisiner bør du drikke gulrot juice klokt. Ellers risikerer å bli en kilde til vitaminer i lys avføringsmiddel (dette bør huske alle som har problemer med magen) eller forårsake forverring av sykdommer som diabetes og gastritt (i surhetsgrad). Unngå "gulrot overdose" vil hjelpe deg noen enkle og effektive tips om hvordan du bruker oransje grønnsak drikke.
Gulrot juice bør drikkes umiddelbart etter klemme: det inneholder næringsstoffer (spesielt vitamin A og beta-karoten) er lagret i den første timen, etter som de begynner å bryte ned, og drikke mister sine helbredende funksjoner.
For bedre absorpsjon av gulrot juice bør du drikke i morgen på tom mage, eller (mest) en halv time før måltider. Etter å ha tatt en drink vegetabilsk tilrådelig å avstå fra karbohydratrike matvarer (søtsaker, mel, stivelse).
Inneholdt i gulrøtter beta-karoten skaper en tung belastning på leveren. Frata den overskytende arbeid vil hjelpe blande den oransje drink med noen fete - rømme, fløte, vegetabilsk eller olivenolje.
Dagen lov til å drikke mer enn ett glass gulrot juice som et forebyggende tiltak, ikke mer enn tre - behandling. Den nevnte mengde dekker den gjennomsnittlige daglige behov av beta-karoten og vitamin A. Overskytende vegetabilsk drikk kan treffe alt på samme leveren, som fører til avbrudd av arbeidet og effekt på huden ubehagelig gul.
Barn gulrotjuice kan gis seks måneder, men det må være fortynnet med kokende vann i et forhold på 12:59.
En god effekt gir en blanding av gulrot juice med andre grønnsaker - kål, persille, gresskar, rødbeter. Oransje drikke kan kombineres med eple, tilsett honning og sitron.
Den mest nyttige gulrot juice kommer ut av medium størrelse. I store grønnsaker inneholder nitrater. Før utslipps gulrøtter bør vaskes i kaldt vann og poskoblyt kniv. Det øverste laget er bedre ikke å kutte, fordi det er den viktigste tilførselen av næringsstoffer.  
Hvordan holde brødet ferskt: viktigste hemmeligheter
 Vi er vant til brød - offentlig og billig produkt. Og hvis han zacherstvel, bare kaste den. Men i dagene av våre bestemødre nettopp en slik handling ble ansett uakseptabelt, og husmødre var mange måter å holde maten frisk, noen av dem kan bruke nå. Til produktet er ikke psuvavsya vanskelig å huske noen av reglene for lagring.
 Polyetylen eller klut?
 I dag i supermarkeder selger ofte brød, pakket i en plastpose. Dette er selvfølgelig hygienisk pakkemetode. Men det skal ikke stå i denne pakken for mer enn en dag. I plastemballasje praktisk talt ikke trenger inn i luften, og det synes som i dette tilfelle ikke kan løpe og prosesser av forråtnelse. Men dette reiser et annet problem. Hvis brødet i pakken fremdeles var varmt, begynner pakken for å danne kondens, og deretter i formen.
 Mange tilhengere av livet i øko-stil papir foreslår å bruke pakken. Men det kan ikke holdes lenge brød, da det i dette tilfellet er det mye raskere foreldet. Den beste måten å lagre forblir breadbaskets, helst tre. Du kan kjøpe et metall, men i dette tilfellet trenger å lagre brød, etter å sette på en treplanke. For å sikre samsvar med hygiene, brød binger overflaten rengjøres regelmessig innvendig og utvendig med en klut fuktet med eddik (det er en naturlig antiseptisk). Før du setter i det brød, pakker det inn i et rent linklede. Dette materialet vil gi normal luft.
 Hva bestemmer holdbarheten på brød?
 Husk at holdbarheten av produktet avhenger ikke bare av metoden for pakking fabrikken, men også av typen av brød. Interessant, en kake bakt med rugmel, kan lagres lenger enn brød av hvete. Men, selvfølgelig, er det ovennevnte gjelder for brød laget av høy kvalitet råvarer. Hvis den første måltid av lav karakter eller ble smittet med skadedyr av langtidslagring og kan være noen spørsmål. Selv om maten vil bli lagret i en lufttett beholder og holde temperatur.
 Hva bør ikke gjøres
 På dette punktet er det ganske enkle regler. I tillegg kan brødet ikke oppbevares i en plastpose, ikke la den ligge i direkte sollys og ved siden av radiatorer. Hvite og brune brød i alle fall kan ikke lagres i en pakke. Dette bidrar til gjengivelse av såkalte potetpinner, skadelige mikroorganismer som ikke er mindre farlig enn støpeformen.
 Hvordan å holde maten frisk lenger?
 Til produktet ikke mister smaken, kan i et brød sette et stykke friske epler eller skrelte poteter, litt salt eller raffinert sukker kube. Ikke glem å regelmessig endre disse produktene, samt salt kan til slutt vidvolozhytysya. Og det var ikke i brød binger lukt, kan det sette sitron skorpe.
 Hvis du har en lang tid til å holde maten frisk, unngå fristelsen til å umiddelbart kuttet av knappen krayushky. Skjære brød i to, skåret fra midten av riktig mengde, og den gjenværende halvparten igjen festes tett til hverandre.
 Hvis den gjør det brød herdet, er det mulig å "oppfriske". For dette brødet blir oppvarmet i en ovn ved 60 ° C. Men lenge dette utvinning er ikke nok. Hvete save "venn" friskhet i 4-5 timer, rug - 6-9 timer.
Som karamelizuvaty epler?
 Epler i vårt land - den vanligste frukt. Det er en rimelig og deilig kilde til vitaminer, mineraler, fiber og pektin. Personer som ønsker å støtte harmoni vet spesiell formel: "Hvis du ønsker å spise - spise et eple, og hvis du ikke vil at eple - så ikke ønsker å spise! ». Har påstand, fordi epler ikke fett, men inneholder mye fuktighet og fruktose i stedet for glukose, som ikke medfører en kraftig økning i blodsukkeret. Så hva er den beste dessert for en søt tann som drømmer å gå ned i vekt. Men selv en god kombinasjon av deilig og nyttig som epler, kan til slutt gå lei, spesielt hvis du absorbere dem i store mengder. Unngå fristelsen til å bryte skadelige industrielle søtsaker, du kan tilberede deilige delikatesser av epler, utsette dem Karamellisering. Selvfølgelig, vil denne retten være mye kaloriynishyy og søtere enn frisk frukt, men lykkes med å erstatte kaker, frukt kaker og søtsaker. Hvis du nekter muffin du ikke kan - gjøre stuffing eller dressing med karamelliserte epler, og dermed redusere sirup og energiverdi av mat. 
 Hva Karamellisering
 Karamellisering produkter i en generell forstand - en varmebehandling i hvilken sukkerinneholdt i blandingen underkastes oksydasjon. Som følge av endringer tekstur, lukt og smak som får stor glede. Jo flere karbohydrater som finnes i fersk mat - jo lettere er det på overflaten sin en karamell sirup eller skorpe. Denne fruktsukker slå inn karamell ved en lavere temperatur enn glukose og sukrose.
 Alle kjente og elsket siden barndommen kuker sukker på en pinne - ikke mer enn en enkel konverteringsprosessen raffinert sukker karamell. Legge til sirup og smakstilsetninger kan du endre smak og farge på godteri, men de er fortsatt veldig søt og klissete. Denne grunnleggende egenskap karamell kokker mye brukt rundt om i verden for å forbedre smaken og dekorasjon av retter.
 Karamellisering utsatt frukt (epler, pærer, fersken, etc.), grønnsaker (gulrøtter, løk, hvitløk, etc.), drinker og desserter (creme brulee, kaffe latte) og selv kjøtt. Med andre ord, er denne behandlingen egnet ikke bare søt, men for hovedretter, og oksekjøtt etter Karamellisering blir søt og krydret smak blir, understreker duften av krydder og saus. Hjemme, de enkleste karamelizuvaty epler og andre forløpere i en panne med en tykk bunn, men erfarne kokker klarer å utføre denne prosedyren selv grillet.
 Oppskrifter Karamellisering epler
 Hvis du tidligere ikke har til å koke karamell egen, er det best å begynne å trene igjen som med epler. Denne rimelige frukt inneholder nok sukker, og har den riktige strukturen av fibrene. Her er flere oppskrifter på karamellisert epler som en del av andre mer kompliserte retter og dessert uavhengig.
 1.  Apple-karamell fylling for paier og donuts. Ta 1 kg epler av noe variasjon (i dette tilfellet har vi ikke lyst til å lagre skjemaet stykker, så velger bare å smake) 2-3 ss sukker (de søtere epler, jo mindre), 50 g smør. Forberede jern eller annen tykk panne (skillet).
   Vask eplene, skrell, frø og haler bokser. Skåret i små terninger eller skiver. Sett smør i en oppvarmet panne. Når det er helt smeltet, tilsett eplene og stek i ca to minutter over svak varme. Nå er det på tide å skvette mye sukker eple og rør igjen. Et par minutter karamellisert epler er klar, men hvis den rike variasjonen utgivelsen for mye væske, vente litt mer.
   Karamell epler med kanel. Noen enkel dessert, enkel å tilberede og svært velduftende. Ta fem mellomstore modne epler (velg helst en rekke med fast kjøtt: Symyrenka eller Gala), 5 ss melis, 1 ts malt kanel, 2 ss smør, saften av en halv sitron.
   Vask eplene nøye skrelle og seredynok, skåret i kvartalene, og da - på de samme brikkene. Hell sitronsaft dem før høsting ikke er formørket. Jevnt helle kanel. I en stekepanne, smelte smør og rør det i melis. Når sirupen koker, justere brann på komfyren til middels nivå og sette eplene i pannen ett lag. Med konstant omrøring forsiktig med å bringe epler er gyllenbrune og fjerne fra brenneren. Tilsvar gradvis behandle alle forberedt epleskiver. Hvis karamell for raskt vil mørkne, reduser varmen.
   Epler, karamellisert denne måten beholder sin form og dekket med en tynn søt skorpe. De kan bringe til bordet i porsjons kremanki, over is eller kake.
   Karamellisert epler på kinesisk. En tradisjonell ferie oppskrift fra Chef restaurant «Hanlong». Du vil trenge en kg moden Antonovka rennet eller to eggehviter, 100 gram vegetabilsk olje, 150 gram stivelse, saft av 1 sitron 200 g sukker.
   Vask eplene og fjern skallet og fjern midtveis, skåret i like skiver. Hell sitronsaft. Bare noen få dråper juice la til å slå dem ekorn. For å legge til en halv protein stivelse og rull i andre halvdel av epleskiver.
   Bra, men ikke kokende, varme oljen i en panne. Ispedd tørre stivelses epler fordype protein og raskt stek dem i smør. Samtidig i en annen panne, varme annen olje (ca 3 ss) og bland det med sukker. Undervise stekt i røren skiver epler i karamell, når du ser at det har blitt litt gyllen.
   Forberede en stor tallerken smurt med et tynt lag med olje. På legge den ut epler klar etter omtrent et minutt de obzharylys i karamellsaus.
   Karamellisering epler - er ikke bare en metode for fremstilling av fyllinger og søtsaker, men også en fin måte å overtale barnet er pirkete frukt eller diversifisere din diett. Prøv å behandle så ikke bare epler, men gresskar eller banan, eksperiment, legger vanilje og andre krydder.  
Яндекс.Метрика