Hvordan å tørke gresskarfrø

 Gresskarfrø - kilde masse vitaminer og andre næringsstoffer, i tillegg er de rett og slett deilig i sin rene form eller som et supplement til en rekke retter. Derfor gresskar sesong samling sparsommelig husmor sikker på å tørrere gresskarfrø for vinteren.

 Den mest nyttige gresskarfrø


 Nyttige gresskarfrø dannet under naturlig tørking. For det må være nøye slipper frøene fra massen og filmer, deretter dekomponeres i vev, papirhåndklær eller ark med kryssfiner. Problemet er bare at i denne prosessen, så tørket gresskarfrø trenger nok varme.
 I de sørlige delene av samlingen høst gresskarkjerner er ganske spredt ut under solen, men i andre klimasoner trenger eller tørketrommel eller komfyr eller stekeovn. I solen og få resultater enn nok dager. Et tegn på beredskap frø - skjørheten i huden.

 Hvordan å tørke gresskarfrø


 Den sikreste måten å tørke - er denne bruken av Electric, temperaturen som er tilpasset naturens gaver er ikke stekt, mister næringsstoffer, og podsushyvalys gradvis. Det er bare viktig å huske regelmessig røre frøene.
 Etter samme prinsipp solsikkefrø i en ovn, men temperaturen bør det være minimal. Spesielt praktisk bruk av elektriske ovner med spesialiserte programmer for tørking grønnsaker.

 Hva annet bør ta hensyn


 For å unngå eventuelle råtne frøene før de må være tørr vask. Dette gjør prosessen lenger og uten det kan du gjøre hvis frøet er planlagt å ta i nær fremtid.
 Heller ikke anbefalt å forsøke å tørke frøene gjennom deres røsting, slik at de mister flere næringsstoffer, selv om stadig mer pikant smak.
 Det er like viktig å vite ikke bare hvordan å tørke gresskarfrø, men også hvordan å bevare den. Vi anbefaler at du bruker denne eller en pose med naturlig stoff, eller tett lukket beholder. I denne tilnærmingen, frø som er immune mot høy luftfuktighet som kan være til stede i rommet og kan negere alle anstrengelser gjort før tørre gresskarfrø. I våte forhold huden de blir myke og de gjør ikke rent, mister smaken og selve kjernen.  
Hvordan velge et speil?

 Speil - er også en svært viktig del av interiøret, så sine kjøpere trenger å ta hensyn til følgende aspekter.
 Formen og størrelsen av speilene er avhengig av hvor i det vil bli plassert. For eksempel, er stuen best å velge et speil på en spesiell stand - så det vil være mye lettere å flytte. I form av en oval speil vil se bra ut på soverommet og badet speil tilnærming, langstrakt vertikalt.
 Hvis et mørkt rom for å henge et speil rett overfor vinduet, er det reflekteres gjennom solens stråler, lys økning to ganger.
 Interessant, speil rektangulær eller oval, avlang opp for å hjelpe visuelt heve taket og enda noen utdype rom. Men horisontal speil motsatte vil utvide plassen. Speil runde formen vil se bra ut der allerede er gjenstand for en lignende form, for eksempel et bilde eller dekorative tallerkener.
Hvordan velge et speil?

 De indre og ytre sidespeil i alle fall bør det ikke være noen chips, sprekker, riper osv D. Når du kjøper anbefales å inspisere speilet i dagslys, som kunstig lys gjør noen feil nepomitnymy.Takozh Online har en artikkel om "How to skal vaske vinduet? »
 For ikke å kjøpe "Forvrengt speil" det er ett enkelt trinn. Trenger du å ta en blyant og hånd trekke, flytte den til venstre og høyre på en avstand på ca to meter fra speilet. Hvis det er kvalitet, deretter vise blyant vil ikke svømme i det og bli flekkete.
 I tilfelle at et speil festet spesiell tilknytning, er det nødvendig å sørge for sin holdbarhet og pålitelighet.
 Hvis omvendt sidespeil lakkert i grønn, blå, eller blå, betyr det at speilet fuktighet. En slik modell kan trygt brukes i badekaret eller kjøkken. Men den dårlige kvaliteten på speilet forteller sitt på baksiden lilla.
Hvordan velge et speil?

 Selgeren må-spørre hva som gjorde grunnlaget for et speil. I tilfelle at det er laget av bly, ville et slikt speil være farlig for helsen, og det er bedre å ikke kjøpe. På samme kvalitative basis speil speilbelegg er vanligvis laget av aluminium eller sølv. Refleksjon i speilet med sølv spesielt tydelig, og graden av beskyttelse mot fuktighet og over ham.
 Til slutt, med hensyn til kanten av speilet. Det bør være godt polert, fordi du bare kutte av glass i alle fall vil ha sprekker og chips.

 Speil Video


Hvordan bli kvitt loppene fra huset og leiligheten
 Lopper -. Sannsynligvis en av de mest ubehagelige insekter, som er dessuten mange bærere av smittsomme sykdommer, inkludert feber, hjernebetennelse, hepatitt av ulike typer, og så videre D.
 Men å finne disse skadedyr i hjemmet ditt, ikke få panikk, i dag kan du bli kvitt dem ganske enkelt og raskt. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du gjør det.

 Hvordan bli kvitt loppene i leiligheten


 Første trinn er å finne ut av årsaken til utseendet av lopper. Ofte de får inn i leiligheten etter å ha gått gate kjæledyr. Men ofte er det tilfeller hvor loppene setter folk på toppen klær og skotøy fra gaten. Dessuten kan lopper være uhygieniske forhold.
 Så hvis du finner ut at lopper ble brakt kjæledyret mitt etter en tur, er det nødvendig å behandle spesielle midler og bringe skadedyr. Påføre et lag med dyret spesiell sjampo eller loppe pulver, kjøpt i en dyrebutikk eller veterinær apotek.
 Deretter behandle de samme midler gulv og gulvlister leiligheter, deretter vaske dem minst et par dager til lopper, faller til gulvet umiddelbart døde.
 Hvis årsaken til disse insektene du ikke kjenner, er det best å ta kontakt med naboer i sanitær epidemiologisk stasjon. Eksperter studere den kjemiske leilighet og inngangen, slik at mye mer effektivt å bli kvitt loppene.
 I tillegg er det tradisjonelle metoder for å kvitte seg med lopper i hjemmene. For eksempel, er svært effektive måten å bli kvitt skadedyr ved hjelp av brus. For å gjøre dette, blande like mengder natron og kulinariske salt.
Hvordan bli kvitt loppene fra huset og leiligheten

 Gni blandingen inn i teppet, møbler og leker slik at han ikke var visuelt merkbar. La overflatebehandlet per dag, og deretter forsiktig propylososte tepper og møbler, vaske leker.
 Som en forholdsregel ofte ventilere rommet, prøv å jevnlig falt inn i rommet glans.
 En annen måte å bli kvitt loppene i en leilighet, er å bruke eucalyptus olje, som må håndtere gulvet og gulvlister i ditt hjem.

 Hvordan bli kvitt loppene fra huset


 En av de mest effektive middel for å bekjempe lopper er malurt. Plasser salvie blader lå på gulvet og gulvlister i noen dager. Det er ønskelig at plantene er små, med en sterk lukt. Forresten, gresset kan og bør gå - igjen, at hun fortsatt utstrålte en sterkere smak.
 Bli kvitt parasitter kan og bruker profesjonelle verktøy. Disse stoffene er Hlorpyrymark, Effektivitet Ultra Synuzan, Neostomazan.
 Spesielt godt utprøvd ungarsk medikament Neostomazan: det må være oppløst i en liter vann og behandle ham gulvet.
 Velge insektmidler, sørg for å ta hensyn til deres sammensetning.
 Husk at nærværet av klororganiske forbindelser, selv fremmer effektivt kvitt skadedyr, men også er toksisk for mennesker og dyr.
 Forfatter: Lily Romanov  
3 beste effektive måten å bli kvitt kakerlakker
 Utseendet til disse insektene i huset - alltid ubehagelige nyheter. Hvis du utelater dem ser dårlig og ekkel oppførsel, bør du ta hensyn til det faktum at de er bærere av mange smittsomme sykdommer.
 De har også distribuere ulike parasittiske ormer og bakterier som forårsaker tyfus, dysenteri, kolera og mange andre farlige sykdommer.
 Men noen forskere sier at kakerlakker i noen forstand naturlige og helt naturlige innbyggerne i husene til folk fordi de fungerer som sykepleiere spise rester på folk.
 Men til tross for dette, skade av kakerlakker mye mer enn god. Derfor er det verdt å vurdere hvordan man skal bli kvitt dem en gang for alle.
 I denne artikkelen, foreslår de mest effektive måtene å bekjempe disse tankevekk frykter mange skadedyr.

 Noen effektive måter å bli kvitt kakerlakker


 Bli kvitt kakerlakker alltid er vanskelig, spesielt hvis de er i nabolaget ditt. Men for å håndtere dem på noen måte nødvendig.
 Bli kvitt kakerlakker selv, på egen hånd, er det realistisk, bør imidlertid dette problemet nærme den mest ansvarlige og seriøse. Vær også oppmerksom på at til dags dato den mest universelle og effektiv måte å bli kvitt skadedyr ikke gjør det, så det er best å veksle bruk av flere legemidler.
 Det er tre hovedmåter å bli kvitt kakerlakker. Først - ved hjelp av baiting dem med spesielle kjemiske løsninger og verktøy som er kjøpt i spesialforretninger.
 Den andre måten - baiting insekter ved hjelp av folk rettsmidler, og den tredje - å kalle spesielle tjenester for å bekjempe innenlandske skadedyr. Selvfølgelig, er den mest effektive metoden for å bekjempe kakerlakker å kalle en spesiell tjeneste. Det vil spare tid og energi og bidra til å bli kvitt parasitter garantert så lenge som mulig.

 Spesielle forhold av kakerlakker


 De mest rimelige og effektive middel for å bekjempe kakerlakker er ulike spray, feller, geleer og andre rusmidler.
 Så godt utprøvd spray som "Raid", "Raptor aerosol", "Combat" og "Aerosol Clean House." Du kan også bruke spesielle gels, for eksempel "Gel Clean House" og "gel Raptor". Andre former for skadedyrkontroll er "dohloks", "Brownie", "Clean House" og "LS 500.
3 beste effektive måten å bli kvitt kakerlakker

 Nå la oss snakke om de mest kjente middel for å bli kvitt kakerlakker i mer detalj. Mange har sikkert hørt om gjennom reklame mot skadedyr "Raptor".
 Faktisk, i løpet av eksistensen av det og viste seg godt i øyeblikket tilgjengelig i tre former: spray, gel og feller. Like kjent verktøy - Combat.
 Dette er en felle som fungerer på prinsippet om dominobrikker: insekt kommer inn i fellen for agn, som består av et giftig stoff og infisere sine slektninger.
 En god måte er å kakerlakk gel som skal brukes på papp ark og plassere dem på steder der insekter. Denne prosessen bør gjøres en gang i måneden.

 Tradisjonelle middel for å bekjempe kakerlakker


 Tradisjonelle middel for å bekjempe kakerlakker nummer én er borsyre. Dette stoffet er i forhold til andre former for gevinster i at det fullstendig ikke-giftig for mennesker og dyr, så det kan trygt brukes i hjem der barn bor og kjæledyr.
 Pulver borsyre som skal behandles i første omgang, alle vannkildene. Så eggeplommen velger og bland det inn grøt med borsyre pulver. Slå ut små kuler av blandingen og plasser i de viktigste stedene der kakerlakker.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика