Hvordan å tørke klær og undertøy?

 Det er velkjent at feil oppvask betydelig forkorter livet av sengetøy og klær. Men i tillegg til regler vask, bør du vite hvordan du skal tørke et bestemt produkt. Riktig tørking - er en annen måte å lang av ting og deres normale utseende. Strikkede modeller, for eksempel, kan lett miste form og strekke i lengde eller bredde. Langvarig tørking dårlig presset lin fører til en gul farge på den. Med riktig tørke jern produkter enklere, spesielt hvis det sylnomnuschyesya når vaske ting.
 Denne artikkelen presenterer de grunnleggende reglene i forskjellig tørking
 ting og klær for å hjelpe husmødre fortsette sin levetid.


 Tørking i luft

 Først, er det nødvendig å sørge for at baren og tau på
 som vil henge klær, rene, har de ikke forlate spor av rust. Ved
 tørking i solen anbefales å vri den ut. Dette vil
 hindre falming av farger. Imidlertid er ikke alle ting tørket i solen.


 Legg merke til at langvarig og hyppig tørking i vinden
 reduserer levetiden av stoffet, da det er svært skjøre og
 lett revet.


 Når skylling anbefales å legge litt salt i vannet, det
 vil ikke promerznuty vaskerom tørking i kulden. Bar og tau er også bedre
 Tørk med en klut fuktet i pre-salt-løsning.


 Tørking i bilen

 Det anbefales ikke å tørre ting i en trommel som en halv time, så
 som det kan føre til deformasjon. Lett deformert tingene er: dunjakker,
 jersey, lycra, ull produkter, fine tekstiler, tepper, elementer av
 fyllstoff, klær med strass eller paljetter.


 Hvordan å tørke ting

 Først, sørg for å ta hensyn til merkingen på etiketten.
 Hun plasserte noen anbefalinger for vaske- og tørkeprodukter.


 Sekund, vil naturlig tørking ikke erstatte hvilken som helst maskin.
 Tørr ting over ved romtemperatur. Når de er tørre, fjerne den umiddelbart.


 Etter skylling sengetøy trenger en god shake, deretter
 spredt over hele lengden og henge til tørk. Skyt klær kan være litt
 våt, da det er lettere å stryke.


 Kvinners bluser og skjorter er anbefalt til tørr hem
 opp, slik at de ikke er strukket. Klær laget av syntetiske stoffer bedre Fest
 alle knappene for å unngå sterk deformasjon.


 Kvinner kombinasjoner bør tørkes på kleshengere på stropper.


 Syntetiske strømper og strømpebukser etter vask ikke er nødvendig
 vri. De presse gjennom stoffet, og deretter tørket ved å henge Myskiv.


 Yttertøy anbefales hang til tørk på kleshenger,
 forhånds fjerne overskudd av fuktighet klut. Bedre ting sleeve aviser.


 Gensere, jakker, skjerf, kjoler, hatter - ting Strikk
 Ull, og du kan ikke henge på virovtsi. De bør være lett presse etter vask
 gjennom tørr klut til å tørke og rett ut utplassert horisontalt.
 For disse klærne selge spesielle bæresystemet. De er utformet
 slik at alle parter har tilgang til luft ull, takk
 ikke en ubehagelig lukt i ting.


 Lacy varer (håndklær, kåper, bluser, tepper) tørkede
 sammensatt i flere lag av tørt vev. Hun kastet ting i 20-30 minutter,
 så klapp.


 Gardiner av tyll strekke eller bøye dem til rammen,
 laget av fire lange strimler av tape. Å feste tyll med blonder
 ved hjelp av pinner som ikke blind for å miste formen.


 Ull tepper og tepper bedre henge på tauet
 street, plassere dem diagonalt.


 Hva hvis ting ble tørket opp om natten? Denne situasjonen
 ofte i kaldt og fuktig sesongen. Selvfølgelig er det best å tørke
 klær i luften naturlig. Da er det ikke dårlig, og i ekstreme
 tilfeller kan du ty til noen triks:

 •  litt
   våte ting tørr bomull kan ikke varmt jern,
   pre vyvernuvshy dem innsiden ut;

 •  Barn
   nylonstrømper strikket eller bedre sted for batterier
   sentralvarme;

 •  hårføner
   Hår som en annen måte å endelig tørking våte ting.

 •  Husk alltid at kompetent omsorg sikrer rene klær
   og friskt utseende.  
  Små hemmeligheter matlaging
   Selv i sin ungdom, noen jenter er det en fascinerende hobby, slik som matlaging. De samler oppskrifter og kok dem i ditt eget kjøkken. Vanligvis, matlaging, vil tiden være en skam hvis oppskriften svikter og det vil ikke ønsker å spise. Å forberede deilig, bør denne prosessen bli kontaktet kreativt og investere i et stykke matlaging sjel.   Hemmeligheter matlaging

   Forberede måltider begynner med fremstillingen av produktet. Grønnsaker vaskes i kaldt vann og skitt vidtyrayut børste. Det er ingen hemmelighet at produsentene av grønnsaker dekke kjemikalier som er i transitt, var godt bevart og butikkene. Du fortsetter deretter å rense grønnsakene. Kniv kutt skadet steder. Vær oppmerksom på potetene, hvis på knollene er grønne områder, bør de bli avskåret, det er akkumulert skadelige stoffer. Deretter skar ut øynene, deretter grønnsakene fint behandlet.

   Kjøtt bør vaske i kaldt vann, tørk dem forsiktig til vannglass. Deretter skar film sene. Hvis kjøttet vil koke til steking, bør det være avskåret fra bein, og bein passer å koke suppe. Hvis du trenger kjøtt til andre matvarer kan bekjempe kjøkkenet tre hammer. Husk, jo mer saft igjen i kjøttet, så det vil være deilig.

   Fisk er et verdifullt produkt, det er ikke dårligere enn kjøtt innhold av næringsstoffer i det. Det er vanligvis selges frosset. Hvis du fisker fileter, det letter sine forberedelser. Du må vente til fisken er tint, og skyll den under rennende vann. Når fisken fryses i levende tilstand og ville være riktig tint, da dens ernæringsmessige kvaliteter det skiller seg ikke fra fersk fisk. Hun trengte ikke lang tid på å holde vannet, eller sølt næringsrik juice. Før du vasker fisken trenger å gut, ren og skille hodet fra vekten. Når fisken i fileter vil razdelana fra hennes venstre ryggraden og hodet, svømmeføtter - de kan lage mat eller lage en deilig saus kjøttkraft for suppe.

   God smak kjøper fisk eller kjøtt hvis fisk suge i marinaden kokt fisk og kjøtt i en kjøtt marinade, noe som gjør fisk og kjøtt saftig og mørt.

   Cooking tips


 •  Soppsuppe saltet slutten av matlaging i suppen til med salt til en halv time før slutten av matlaging og i begynnelsen av matlaging salt fisk kjøttkraft. Buljong miste sin spesielle aroma og smak, hvis ikke sette ham i en rekke grønnsaker. Buljong er en vakker farge, om ikke umiddelbart kaste grønnsakene og skjær dem i to og stek uten olje på den ene siden. Å gi gylden brun kaste en rå løk.

 •  I bytochky, hamburgere og andre produkter fra kvernet godt å legge litt av stekt løk.

 •  I kyllingbuljong eller ikke sette en laurbærblad eller løk eller selleri at de druknet naturlige smaken.

 •  Utstoppet behov for å lage mat i ovnen, hvor de rum'yanyatsya på begge sider, trenger de ikke å slå.

 •  And og gås egg kan inneholde skadelige bakterier, på grunn av dette, bør de spises i kokt skjema. Disse egg kokt i kokende vann i 10 minutter.

 •  For melk må ha separate retter, er det lett å oppfatte ulike lukter.

 •  For å fremstille deigen alle ingredienser bør ikke være kald, og være ved romtemperatur.

 •  Å lage en omelett, må du ha en tung panne. Andre retter i pannen kan lage mat, du kan vaske pannen, pannen varm nok til å bli tørkes av papir med grovt salt og litt fett, for å unngå rust.

 •  For lagring av egg skal være rent skall. De ikke lagres sammen med produkter som lukter dårlig, slik at de absorbere sin duft.

 •  Dersom det under brann, steking biff legge litt brus, så kjøttet blir mykere.

 •  Stekt paier laget av en røre enn bakt.

 •  Det er ingen detaljer i matlaging, og fra disse forberedende skritt avhenger halve kampen, så må du huske disse enkle regler.  
  Kvitte seg med husholdnings insekterHver eier trolig møtt med problemet med insekter i en leilighet eller hus. Kvitte seg med uønskede gjester er ikke lett. Selv om det er et marked hundrevis av forskjellige produkter fra visse innenlandske insekter.
  Den enkleste måten som vil spare deg fra insekter i ditt hjem er absolutt ren. Hvis huset er rent, vil det være mindre sannsynlighet for å se inntrengere.
  La oss starte med hjemmet maur. Generelt, maur som hjemsøke i bygninger med rød farge. Hvis noen mener at maur er helt trygge, er det en stor feil. Som mange andre insekter, kan maur spre en rekke sykdommer, inkludert gastrointestinal. Av denne grunn bør du umiddelbart bli kvitt dem. I sykdom maur kan bringe hjem til deg og materielle skader i form av bortskjemt mat.
  For å bli kvitt maur bør følge deres vei. Det er ikke vanskelig å gjøre. Vanligvis maur gangstier. Slike baner bør settes agn. De er laget meget enkelt. Det bør være glycerin, honning, vann, sukker, brunt. Alle ingrediensene ta en spiseskje bortsett fra borerigger, er det nødvendig til 1/3 teskje. Denne blandingen og oppvarmet over middels varme. Dette agn ikke forringes fordi den mangler en lang tid. Du kan også forberede agn med kjøttdeig med tillegg av boraks. Dette er den samme kvalitet agn. Bland 2 ss hakket med 0, 5 skjeen stormer. Det er dødelig for maur, kan dette agn ødelegge hundrevis av maur.
  Som for kakerlakker, er problemet alvorlig. Kakerlakker, vises ut av ingensteds, det virker, de bare kan ikke bli kvitt. Disse insektene ikke bare ekkelt å se på, men hawkers annen infeksjon. Så, tror vi, hvordan bli kvitt dem. Det første skritt bør være å sette nye vinduer. Det høres absolutt absurd, men det er et faktum. I boligblokker kakerlakker oppstår ikke bare ventilasjon, men også gjennom vinduet. Tilsvarende mange husmødre hevder at det er nødvendig å ha en katt i huset og alle kakerlakker scatter. Faktisk er ikke bevist, men den akutte behov, og du kan prøve. Det er tre måter som du kan kjøpe på markedet, men de er forskjellige i effektivitet. På tredje plass er kritt. Disse fargestifter er kalt en annen måte, men effekten av disse er omtrent like. Andreplassen er okkupert agn. Disse agn eller hus til bedre kritt, men også ikke gi en god effekt. Det første stedet er okkupert aerosol. Ifølge vertinne, er de mest effektive middel for kakerlakker. Man trenger bare å bruke den riktig. Aerosol skal riste og bedash i alle sprekker og avsidesliggende steder der du tror det er kakerlakker. Deretter lukker rommet for et par timer. Deretter grundig ventilere rommet. Men ikke glem om renhet.
  Det er på tide å snakke om møll. Til å begynne med at mol er forskjellig. Man lever og spiser frokostblandinger, andre ting. Og ifølge mister det nødvendig annerledes. La oss starte med den møll som bor på kjøkkenet. Dette føflekk kalles korn. Mest stor konsentrasjon av slike føflekker er i områder med dårlig ventilasjon og høy luftfuktighet. Hvis føflekken ikke har angrepet deg, bare holde frokostblandinger tett tillukket krukker. Ikke egnet for lagring av korn plastposer og tøyposer. Slike beholdere møll spiser veldig raskt. Hvis føflekken har startet opp, bør du ta alle bygg som er. På rommet, som var frokostblandinger, bør behandles med en løsning av eddik. Andelen av eddik og vann ½. Dette bør gjøres slik at veggene i skap, hvor han holdt grits, kan eggene forblir møll, og hvis det ikke fjernes, alle anstrengelser er forgjeves.
  Gå til møll som spiser vår måte. Dette føflekk kalles ull.
  Møll spiser første, som er forurensning. Derfor, før lagring, alt skal være grundig rengjort. For forebygging er verdt å lufte ting som møll frykt lys og utkast. Hvis du allerede har en føflekk, den eneste riktige avgjørelsen - det dichlorvos.  
  Яндекс.Метрика