Hvordan å tvinge meg selv til ikke å være lat?
 Vi trenger så mye å gjøre og begynne å jobbe vil ikke! Hvis du er kjent, så er du fortsatt milliarder av mennesker på jorden er tilbøyelig til latskap. Det er på tide å finne ut hva som ligger bak latskap og hvordan å tvinge meg selv til ikke å være lat.
På lat leser mye og ofte, er dette fenomenet kjent for sannsynligvis alle, og derfor oppfunnet oppskrifter fra hennes sett. For eksempel, er det antatt at latskap - det er ikke noe mer enn en mangel på motivasjon, samt å effektivt bekjempe det bør komme opp med noen form for en fin belønning, og det vil gå mye raskere.
En annen måte å tvinge meg selv til ikke å være lat - bare gjøre ingenting. Egentlig ingenting. Tenk deg at du ønsker å starte en del arbeid, men virker ikke: den femte gang du sjekker e-post eller passere et annet nivå dataspill. Så ikke gå, så lat lat. Sitt på en stol, fjerner alt du kan se, lese eller lytte og lat til å bry seg. For fem minutter senere vil du være utrolig kjedelig, og du er fornøyd med å vizmetesya saken.
Men alle disse metodene - ganske lat forsøk på å jukse enn avtale med det. I mellomtiden, for å virkelig bli kvitt latskap, må du forstå årsaken.
Det faktum at folk for lat til å gjøre noe ikke typisk. Bli aktiv interesse i hendelsene og ønsket om å begrense fjellene i blodet vårt. Vi er av natur aktiv og energisk. Og hvis du plutselig lat - så noe gikk galt.
Hvis du overvinne latskap, ikke rush å anklage seg selv av alle synder, og lytte til deg selv. Svært ofte hva vi pleier å kalle latskap, viser seg å tretthet, utmattelse eller vitaminmangel. Og deres nektet å utføre for deg en del arbeid, kroppen bare sa: "Nok! Jeg er sliten og trenger hvile. " Forresten, hvis du ikke hører makten og fortsette å tvinge meg selv til ikke å være lat, vil han finne en måte å gå inn i deg i seng for en uke, plukket opp, for eksempel influensa. Og det er alltid viktig på slutten av en tur til Paris, har du lenge ventet på. Så ikke dra ut av bekymring for helsen. Skal hvile før den dødelige sliten, og et plutselig anfall av latskap er ofte den første bjellen - dette øyeblikk.
Kjøp en god multivitamin kompleks og arrangere en "lat dag". Slutt å tenke på arbeid. Haste to timer mer, gå ta en tur i parken, kjøpe kinobilletter, Spis på kafé, lese om natten noe lys og legge seg ned for å sove tidligere. Neste dag vil du være mye lettere å ta opp jobben. Hva du ikke bør gjøre i en slik "faste" dag, se på TV, ta samtaler fra sjefen og møte venner i baren for en øl eller en nattklubb.
Forresten, hvis du gjør intens mental jobb en dag kanskje ikke være nok. Ironisk nok, utmattende mental aktivitet mye mer enn fysisk. Det vil redde øvelsen, jo mer intens du gjør, jo mindre tanker swarming i hodet mitt, og dette er hva du trenger å hvile.
Også, hvis du har hyppige anfall av latskap, se hvem som er nær deg. Det er folk (eller mer) som irriterer deg? Konflikter på arbeidsplassen, ondskapsfull kolleger og psykologisk ubehag stor utmattende. Du kommer til å jobbe og ikke ønsker å gjøre noe, bare kan ikke gjøre meg selv. Det er vanskelig å avskrive tretthet - som du kan bli sliten, hvis du har gjort noe? Nå vet du. Dersom situasjonen er nær fienden, den beste måten å kvitte seg med latskap - å endre miljøet eller lære det reagerer ikke.
Også ofte vi tar for latskap vanlig frykt. Vi er ikke i stand til å ta opp en del arbeid, rett og slett fordi vi er redde. Hva? Vekt Alternativer: ikke få ønsket resultat, kan ikke takle, er vi opptatt av at andre sier, vi er redd for ansvar. Hvis du stopper et øyeblikk og ærlig svar selv at frykt hindrer deg ta opp en jobb å gjøre med det vil være mye enklere enn med latskap ikke-eksisterende, noe som ikke er klart hva de skal gjøre.
En annen mulig årsak til latskap er enkle og åpenbare: du prøver å tvinge deg selv til å gjøre ting du ikke trenger. Denne handlingen pålagt utenfra, og du vet at ingen god av dere ikke vil. Således rasjonell prinsippet råder og vanskelig å motstå sløse med energi. Hvis du plutselig blitt utrolig lat, spør deg selv et spørsmål: Jeg trenger bare å gjøre? Hva jeg domahayusya dette? Det kan være mer fornuftig og effektiv måte å løse problemet?
Når man snakker om latskap som en motor for fremgang, har i tankene er ikke latskap, nemlig menneskelig ønske om å effektivisere sin innsats og oppnå bedre resultater til lavere pris.
Døm selv om regnet lat person som er villig til å jobbe døgnet rundt på et viktig prosjekt, ikke våken øyne og perekushuyuchy på farten, men frykt ikke så glad i oppvasken? I dette tilfellet er det bedre å gjøre - ikke tving deg selv til å være lat og tildele utmerkelser eller invitere husholderske og gjøre gjerninger? Alle bestemmer for seg selv.
Å være full av energi og virkelig brettet opp ermene for å jobbe en glede. Men at arbeidet var en glede (og bare i dette tilfellet vil det være veldig bra), må vi lære å stole på deg selv. Inkludert hans latskap.  
Hvordan man skal håndtere latskap?
 Nei hvordan kan ikke få meg til å gjøre noen lang ventende jobb? Finne styrke til å fullføre et prosjekt? Det virker som ganske fem minutter på å løse det hele tatt, men i stedet du er fornøyd med å bruke tid på sosiale nettverk, forum, eller på annen måte unngå dette arbeidet? En kjent følelse? "Velkommen" - er ingenting, men Hennes Majestet latskap. Hovedproblemet består i det faktum at det bør gjennomgå bare litt, og hun begynner å vokse som en snøball, helt lammende din evne til å arbeide. På grunn av latskap må bekjempes i begynnelsen av sin forekomst. Hvordan gjøre det mest effektivt, vi beskriver i denne artikkelen.
Disse tipsene gi et kort svar på spørsmålet om hvordan man skal håndtere latskap. Du kan bruke dem både sammen og hver for seg. Du trenger bare til en tid da du vil begynne å besøke lat du nevnte dem.
 Motivere deg selv.
Du er for lat til å håndtere eventuelle problemer? Deretter lage en samtale med det selv, tenk det som et sted for personlig vekst at du bare trenger å gå. Lover å gjøre deg selv en gave, hvis vellykket løsning på problemet.
 Finn de eksterne insentiver.
Ofte trenger fremmede for å hjelpe deg å overvinne latskap. Personlig motivasjon - det er veldig bra, men noen mennesker er mye bedre å handle eksterne patogener. For eksempel, hvis du har en sterk følelse av ansvar til teamet, så må du finne en måte å bruke den til å kjempe latskap.
 Finn fordelene.
En viktig årsak er latskap at folk har en tendens til å først se de vanskeligheter som de står overfor løse problemet, det er å glemme de fordelene som venter dem i tilfelle av et positivt resultat i arbeidet. Zoseredytesya på de positive sidene og begynne å jobbe.
 Slapp helt av.
Mangel på styrke - dette er den første årsak til latskap. Du vil aldri være i stand til å arbeide effektivt, hvis ikke sovet dagen før og du er i en drømmetilstand.
 Skape en følelse av at det haster.
Hvis du støter på noen problem, bestemme tidspunktet for sin avgjørelse. Dette vil tillate deg å ikke utsette det til siste og få til det så snart som mulig.
 Lag en plan.
Mange folk ikke kommer til å jobbe fordi de ikke vet hva og i hvilken rekkefølge de skulle gjøre. Lag en plan og følge den. Under oppgaven i planen kan ha å gjøre justeringer. Det er ingenting galt med det, fordi det viktigste er sluttresultatet, ikke måten å oppnå det, som kan være forskjellig.
 Registrere fremgang og resultater.
På slutten av hver dag, skrive ned de resultatene du har oppnådd. Dette vil tillate deg realistisk vurdere produktiviteten og oppnå god motivasjon til å slutte å være lat. Dersom det på slutten av dagen har du ingenting å skrive - betyr at du ikke gjorde noe.
 Følge utviklingen av andre.
Realisering at resultatene er langt under resultatene fra de rundt deg kan presse deg til handling. Se fremdriften av andre cherpayty dem en inspirasjon.
Hvordan man skal håndtere latskap?

 Vær aktiv.
Lediggang avler latskap. Jo mindre du beveger deg, jo mindre du vil den skal gjøre. Etter å våkne lage et lite sett med enkel øvelse. Gjør det regelmessig og du vil være mer energisk og glad.
 Tenke på konsekvensene.
Ikke på konsekvensene som du vil møte hvis du ikke gjør jobben og om de vanskelighetene som du møter i løpet av gjennomføringen, og om hvilke fordeler du får fra å utføre dette arbeidet. For eksempel at etterpå vil du ha mer ledig tid, eller vil du ha en god bonus.
 Løft pauser til et minimum.
Hvis du har skrevet den fasen av aktiv og produktivt arbeid, bruke denne perioden til ett hundre prosent. Prøv å gjøre størst mulig antall tilfeller, mens "entusiasme" ikke er tapt.
 Dele en stor oppgave i deler.
Ofte arbeidet er stadig utsatt på grunn av sin surround. Prøv å dele det opp i flere deler. Gjør konsekvent trinn for trinn, og du vil ikke merke hvordan alle bestemme oppgave.
 Angi dato startet.
Det vanskeligste - er å starte arbeidet. For å hjelpe deg å gjøre dette kan du for eksempel en kontrakt, som vil bli foreskrevet mellomliggende stadier av beredskap, knyttet til bestemte datoer.
 Identifisere personlige grunner.
Alt nevnt ovenfor er meningsløst hvis du ikke ønsker og ikke har tenkt å gjøre noe arbeid. Derfor, før du gjør noe du må finne ut hva som virkelig er viktig for deg å finne en grunn som vil inspirere deg underveis og alle måter å motivere.
Motivasjon - er nøkkelen til suksess. Hvis du kan motivere deg selv, vil det oppnå positive resultater i alt dere gjør. Dette vil hjelpe deg å overvinne latskap enkel og naturlig måte som daglig overvinne sine millioner av mennesker rundt om i verden.  
Яндекс.Метрика