Fødselen av et nytt familiemedlem - det er absolutt en stor glede i huset. I forberedelsene til denne hendelsen er vanligvis gjort noen remodeling et rom eller leilighet fra første dag barnet ditt trenger en masse ting, og så langt som veksten av barnet, er deres antall øker. Mange barn i dag er veldig heldig, nesten fra fødselen til dem er personlige rom. Dette stykke plass, som vil være de mest betydningsfulle hendelser i livet. Her er konsentrert og soverom, og et spillområde og stue, og et rom for klasser. Her er det grunnleggende idrettsområde og en garderobe. Derfor bør utformingen av rommet kombinerer bekvemmelighet og komfort, behagelig for øyet av barnet og lokker som en magnet.
 Møbler til barne-værelser.
Hvordan å utstyre en barnehage?
 Møbler for Barn trenger først enkel: en barneseng, et bord for hygieneprosedyrer (også kan perepovyty baby) konvertible stol, lekegrind, kommode eller hylle i skapet for klær og klær senere - vandrere. I et lite område av leilighetene vil bli komfortabel folding møbler. Hun trenger ikke mye plass, mens det er ganske funksjonell og mobilnj.Ja, du kan kjøpe skap, skap med hengslet lokk og bruke dem som et stellebord. Ifølge psykologer, må barnet enkelt rom siden en alder av to. Tilgjengelighet rommet hans utvikler barnets følelse domovytosti, selvstendighet og ansvar. Making barnehage - en ganske vanskelig lekse for en designer - det er godt valgt designelementer er lagret i minnet på barnet og påvirke hans fremtidige liv, karakter dannelse og holdning overfor andre. Selvfølgelig, når du planlegger et barn er viktige dimensjonene av rommet. Men ikke fortvil: selv en liten, men velutstyrt rom vil glede sine innbyggere.
Alvorlig penger du kan spare på ombygging hvis forutse muligheten til å ommøblere og lage ulike kombinasjoner av forkokte møbler. I barnehagen vil absolutt trenger et bord og stoler, garderobeskap, seng, åpne hyller eller stativer. Du trenger ikke å rot møbler av alle slag - babyen trenger mye fri spillerommet og uterom skal ikke se ut som et skap pave Carlo. Når du delt inn i eget barneområde bør ta hensyn til barnets alder. Men uansett, må du huske å sette av plass for å sove, spill og klasser for lagring av klær og leker, fritidstilbud. For hvert som barnet vokser, vil mer plass okkupere arbeider (studie) område. Vi kan si at barn bør vokse med babyen. Over tid vil dette endre noen elementer av dekor, møbler, belysning forvandler. Når et barn kommer inn en annen alder bar, kan du tenke på en radikal endring i utformingen av barn.
Hvordan å utstyre en barnehage?
 En uunnværlig forutsetning for barnemøbler - sin miljøvennlighet. Alt materiale må være helt ufarlig. Det beste materialet er naturlig tre, sponplater og spesielle kvalitet plast. Madrassen i sengen skal være med en naturlig fyllstoff. Veletablert ortopedisk madrass med bomull dekker. Veldig bra, hvis høyde og lengde senger justerbar. Barnas bedre å trekke i varme pastellfarger - grønn, gul eller lys oransje. Shade veggene er lyse leker. I et godt dekorerte planteskoleplanter vil ikke være giftig eller svært parfymert, med tunge gardiner tettvevd, fluffy teppe - dette barnet kan ha øvre luftveier.
En viktig rolle i utviklingen av et sunt barn spiller mikroklima. Hvis rommet er varmt og tørt, kan det hende du trenger en luftfukter, og hvis kjølig - bør du kjøpe en varmeovn, predlpochtytelnee olje - det er rent, trygt og ganske jevnt varmer opp luften i barnehagen. Velg elegante dyre lamper for barn er nødvendig. Det er best å installere inventar enkle, godt vasket. Vel, hvis rommet vil være flere ulike lyskilder: den øvre tak, vegg eller nattlys - Om barneseng.
Vær spesielt oppmerksom på viktig prinsipp gulv. Når mesteparten av tiden et barn tilbringer i sengen sin, bør gulvet være behagelig for våt rengjøring. Når et barn begynner å bevege seg rundt i leiligheten, legger man på gulvtepper god, overflaten av hvilke er tilpasset for vasking og rengjøring.
 Designe destkoe rom.
Hvordan å utstyre en barnehage?
 Når du lager et barn kan bruke dekorative puter laget av naturlige materialer. Dersom barnet ikke trenger en barnevogn og lekegrind, blir et spesielt viktig babyen. Voksende og krav til barnemøbler. Jeg må si at å kjøpe møbler, er det verdt å vurdere at noen av de underordnede objekter vil være i omtrent ti år. Dette kan være møblert forvandlet fra en ganske kompleks struktur. Dermed kan crib da brukes som en seng eller sofa tenåring sitter og stellebord - et skap for klær eller leker. Flott hvis du kan justere høyden på bord og stoler, avhengig av veksten av barnet. Denne pålitelige møbler bør ikke føre til bekymring. Hvis du kjøpte den vanlige møbler og det er ikke egnet, noen elementer må erstatte det. Det vil ta en seng eller sofa, stoler og bord, hyller for leker og bøker, eller kommode. Alt dette skal være laget av materialer av høy kvalitet, laget for våt rengjøring. Nå et annet rom to viktigste funksjonelle områder - spill og sittegruppe.
Hvordan å utstyre en barnehage?
 Det finnes ulike maler rom preschooler. I noen tilfeller, møbler plassert langs veggene, slik at midtområde. Du kan lage et lekeområde i nærheten av vinduet eller balkong og sittegruppe - i dypet av plass. Det bør alltid konsultere med et barn - det er hans territorium. I området av søvn bør være en sofa eller seng, kan du legge dem til skapet med klær. Når et barn er ikke nok plass, kan du sette en køyeseng. Selv om du har en baby, var han glad for å være i stand til å klatre til toppen flekk på stigen, og under kan du sette noen møbler - fra skap til skap med leker. Spilleområdet er vanligvis annerledes karakteristiske møbler - en stol, et bord, en hylle eller boks med leker og bøker.
Det beste alternativet for gulvet - linoleum, teppe eller teppe, høy kvalitet gulv eller laminat. Og alle møblene i barnehagen bør være helt sikker. For å holde møblene rene og pene, kan du bruke den dekker som er enkle å rengjøre og ryddet, og møblene er ikke skitten. Komfort i barnehagen, kan du opprette og bruke fargevalg. Vegger malt eller limt den beste vaskbare tapeter. Levende detaljer - som teppe, maling eller store kosedyr - gi unikt interiør.
Elektrisitet - et viktig element for å utstyre barn. For sikkerheten til alle babyen utløp må være installert i utilgjengelige steder ham eller tett lukket ved spesielle ventiler. Posting bør også være usynlig. Som en topp lyskilde kan brukes taket, som skrudd i taket. Kjære delikate lysekroner kan bli skadet i løpet av spillet, og fyll barn granatsplinter. Som et barn som vokser opp arbeidsområde vil ekspandere og vokse. En mer bøker, blader, CDer DVD, TV, stereo og annet utstyr. I ungdommen vil hans syn på livet, og deretter må oppdatere utformingen av rommet i samsvar med sin ny forespørsel. Dersom barnet er glad for å tilbringe tid i barnehagen hvis det der er morsomt og behagelig - så foreldrene taklet problemet, og barn kom ut akkurat det samme som det var ment.  
Hvordan finne din stil av kjolen?
 Lag din egen stil - plagsom, men gjør de fortsatt trenger. For klær - et mål på status, smak og kanskje holdning. Generelt, alle på alvor. Siden endringen av den klassiske "møte på klær" kom den moderne "må være i stand til å presentere seg selv," spørsmålet om utseende, klær og tilgjengeligheten av egen stil er ikke bare et spørsmål om valg - noen er, og noen ikke nødvendig, - og ble en av punktene på listen over tegn på en vellykket person.
Derfor, bedrifter ansette eksperter i stil og i dyre butikker lønn i gode rådgivere (og andre er det ikke) er høyere enn for andre styremedlemmer.
Men menn finner sin stil i klær mye enklere. Hvis du ikke anser kreative yrker (forutsatt at de har et overskudd og så kunstnerisk smak og kreativ tenkning) av guttene fulgt eller virksomhet stil (komplett sett - en dress og slips), eller klassisk - alt det samme, men uten slips og uten jakke. Matche alle i tone og tema for å hjelpe de samme salgskonsulenter, tross alt, og for at de trenger. Det samme som velger uforsiktig stil, er det viktig å huske at dette uaktsomhet bør være nøyaktig. Ellers går galt.
Men etableringen av menns stil - er det fortsatt litt mer enn et utvalg av klær. Husk, som en spøk: fyr i jeans og en gammel skjorte som sitter bak rattet "Bentley" og det - faen! - Ser bra ut.
Ganske annerledes er tilfelle i den vakre halvparten av menneskeheten. Kvinner har sagt sitt i spørsmål om stil - dette er svært viktig. Men noen ganger sin søken forsinket, og det er behov for å fremskynde prosessen.
Konvertere avskyelig andunge til en vakker svane, Askepott i henne, og vanlig jente - en vakker elegant sjarm. Kanskje fordi kvinner er så glad i TV-programmer og mote Cinderella setning. Dette viser tydelig at avstanden mellom en aktuell og god dame, som kan være veldig små. På samme måte som avstanden vinnes? Hvordan finne din stil av kjolen? Hvordan skape det perfekte bildet, og så å fange beundrende blikk?
Ikke kommer til å lyve - ikke en lett oppgave, men det er helt løst. Og spektakulære forvandling kan skje om en ukes tid. Vi bare forberedt.
Før du går på leting etter sin egen stil på klær, vil du trenger å gjøre noen justeringer i utseende. Nemlig ryddig "treenighet": hår, negler, hud. Det er et must. Hva ville være dyrere og stilige klær vi hadde på seg, dårlig farget låser av svarte flekker på pannen eller unøyaktig manikyr byttet alt. Så starter fortsatt fra å gå til salongen.
Langt hår - det er veldig vakkert. Men hvis det er alvorlig tid og krefter på å ta vare på dem, er det bedre å begrense moderne hårklipp til skuldrene - det vil skape inntrykk av lengden, men ikke komplisere hår. Påløpte negler er ikke lenger på moten og er ikke ansett stilig element. La manikyr er usynlig, det viktigste - å se velstelte hender.
Nå er det på tide å lage en ny stilig garderobe, og det er der du trenger hjelp. Hvis noen som er stylister og designere - kjølig referere til noen av dem. Hvis de ikke gjør det - det spiller ingen rolle. Velg assistenter som, etter din mening, alltid godt kledd. Kriteriene bør være bare ett - denne. Graden av intimitet i en beregning er ikke tillatt. Søke hjelp fra beste venn som har stil du ikke spesielt glad - en dårlig idé.
Selv om din fremtid "konsulent" - en jente fra en nabo avdeling eller mors venn, er absolutt en fremmed, vil hun trolig være glad for å svare på din forespørsel om å bidra til å finne din stil av kjolen. Det faktum at denne klassen av lyubyteltsi stilige klær og trendy "buer" vil ikke ta mindre og kanskje mer moro enn du.
Hvordan finne din stil av kjolen?
 Så først, ikke nøl med å vise din eksisterende garderobe konsulent. Vær forberedt på å miste uten anger over alt som det sier sitt "Fe". Når rengjøringen er ferdig rader, må du legge til og kjøpe nye klær. Dette vil kreve flere økter med felles shopping. Bruk denne tiden til god bruk, tar ikke en passiv holdning, la meg kle. Prøv å forstå hvorfor mote er spesielle plukker det opp forslag. Som med master du plukke 3-4 sett, og se hvordan det ser ut på deg, følgende er i stand til å samle seg i lovprisning spesialist. Det viktigste er å se en gang, ser ut som hva du trenger.
Nå som du har sett, finne klær som du til ansikt - er høyst reell, men nå er det på tide å hengi seg til selv svømming rastløse bølger av mote og stil. Følgende er noen retningslinjer for å hjelpe deg til å føle deg mer trygg på jakt etter hans stil.
 1.  Å være stilig betyr ikke å bli slitt kledd sverhmodno, er å bæres som hensiktsmessig. Derfor, på kontoret foretrekker: business eller klassisk stil, for en morgen jogge ute i idrett og går til en restaurant, gjerne bære kjole.
  Følg nøye med på sko og vesker. Selv vanlig klær kombinert med gode sko, veske og fantastisk ornament vil se fantastisk.
  Kjøp bare klær der du koselig og godt. Dette betyr ikke at du bør alltid gå i jeans og Tolstoy fortsatt for ekstreme for noe, men for kort eller for smale skjørt jakke gjør du alltid tenke på deg selv - det er ikke et alternativ.
  Ser interessante og nyttige overføringshandleglade. Der damene kjemper for å kjøpe en kjole for ulike anledninger, være kort av midler, og fagfolk i et spørsmål om stil kommentarer. Først må du finne en masse ideer til nye sett, og for det andre, lære å unngå feil.
  Kjøpe hver nye ting du bør vite nøyaktig hva det er og hvor du bærer den. Hvis du ennå ikke har bestemt seg - ikke ta. Tilfeldig kjøp som uformelle relasjoner - vise seg å være en solid skuffelse. Ikke fyll skapet med unødvendige ting.
  Ta hensyn til tilbehør - de ofte spiller en viktigere rolle enn selve klærne. Spesielt imponerende se annerledes smykker med halvedelstener. Start boksen i minst et dusin slike et stort antall farger og stilistiske løsninger hjelper deg utfylle ethvert bilde.
  Hvordan ser bankkontoen din, kan du prøve å gi preferanse til dyre ting. Hvis du ikke kan virkelig kjøpe branded ting i butikken, ikke rush for finter se å starte et lager eller second hand, sjansene for å finne det ryddig og vakker ting fortsatt høyere.
  Se moteshow og pochytыvayte på de nyeste trendene. Følg all denne blinde - til noe, men likevel klart Coco Chanel sa, "Fashion går av moten", og når det skjedde! Men vær klar over at det ikke er vondt, for den generelle utviklingen.
  Som du kan se, finne din stil av kjolen er ikke for vanskelig. Og hvis vi nærmer oss spørsmålet tvrchesky og konsekvent og metodisk - kan fort bli standarden på smak. Det viktigste er at det bør bli husket at klærne fortsatt sekundær. Senter for stil og hans sjel er fortsatt du - en unik personlighet, som ubetinget fordelene er åpenbare, og antrekket trenger bare å understreke dem.  
Яндекс.Метрика