Hvordan utvikle selvtillit?
 Hvordan utvikle selvtillit? Hvis og under hvilke omstendigheter ble ikke tatt dette opp - det er betimelig. Etter selvtillit - en funksjon som avhenger i stor grad av kvaliteten på livet ditt.
Lønn. Faktisk, de fleste ikke betale de beste fagfolk, og de som ikke tviler på sin profesjonalitet. Business. Usikker mann aldri tør å selv starte. Kreativitet. Kunstneren, som ikke tror på sitt eget talent, og kan ikke skrive hans mesterverk hodet.
Unødvendig å si at forholdet til mel blir usikker mann! Fortsetter å overbevise ham og bringe hans følelser - denne jobben er ikke for pyser.
Men hvor du skal ta det, at hvis et barn er hva vi gjør bra - det er slik det skal være, men det er verdt en vase å bryte eller komme av gaten med et brukket bein - det går ikke ubemerket hen. Skolen er ikke godt forberedt ros for lekser, men hvis du ikke kan gjøre, "belønning" vil ikke ta lang tid. Selv i voksen alder rundt punktet du er klar til å mangler 364 dager i året, men den absolutte overlegenhet er nevnt bare én gang - en bursdag.
Så hvis du føler en mangel på tro på oss selv - ikke irettesette seg selv. Jo mer du kan rette på situasjonen. Vi hjelper deg å utvikle selvtillit, fordi dette er ganske enkel og effektiv teknikk.
 1.  Ta vare på utseendet ditt. Dette betyr ikke at du har å bruke på klær og sminke tilstand. Men ser velstelt, pent kledd og rett på sak - er avgjørende. Dette faktum, som tiden ikke har vasket håret, kan undergrave tilliten raskt og effektivt. Å vite at du ikke er "høyde", forventer du en positiv holdning fra andre. Ham og motta.
  Perfekt utseende trenger ikke til andre, og for deg. Kurs og opplæring for salgssjefer enstemmig anbefalt, selv om du ringer potensielle kunder fra hjemmet, i alle fall ikke gjøre det hjemme klær. Bedrift dress og sminke (for menn - slips og ren barbert ansikt) - nå er du klar til å snakke. Selvfølgelig, kan personen i den andre enden ikke se deg, men tillit pent kledd mann hørte en stemme.
  Lær fordelene. Her igjen spørsmålet vaner og utdanning, kan vi gå videre å liste et dusin av sine mangler, men å score så mange positive egenskaper, vil ta tid. Og kanskje penn med en bærbar PC. Du vil se - denne "ekstra" informasjon vil ikke bli lang pinne i hodet ditt. Bare håndtere med en notatbok hendig. Registrere de positive kvaliteter som du har. Alt. Så spør slektninger. Noe, du bare ikke merke til, og de - vet og sette pris på, bare ikke si. Nå som var på listen over tjue eller flere elementer, får vane hver morgen for å begynne å lese denne listen. Vennligst vurdere denne typen lading å trene tillit.
  Teknikken foreslåtte millionær finansmann og Bodø Schaeffer (hvis møte hans bøker - alltid lese, økonomisk velvære perfekt legger tillit). Det kalles suksess Magazine. Hold det bør være en tykk bok, innspilling hver dag minst fem ting du godt mislyktes. Er du i tvil om noe, skrive eller ikke - nødvendigvis skrive. La det først være "så godt" eller "utarbeidet en deilig suppe 'prestasjoner over tid blitt mer og alltid fokusere på hva du god på, du kan raskt utvikle tillit. Prøv denne enkle øvelsen å gjennomføre minst to måneder (men hver dag!) Og du vil se hvordan du kan endre ditt liv.
  Hvis miljøet er folk som stadig kritiserer deg eller oppriktig og hjertelig tro at du ikke vil lykkes uten pereubezhdayte dem, bare for en tidsbegrensning kommunikasjon med dem. Noen ganger er dette nok til å føle seg trygg. Husk at alle som kritiserer deg undergrave din troverdighet - ikke en venn, uansett hvor velmenende han hevdet at oppførsel. Ikke la andre undergrave tilliten. Og selvfølgelig, ikke gjør det selv.
  Og nå noen tips om hvordan man kan utvikle selvtillit, synlig for andre umiddelbart. Husk alltid at du har visse rettigheter, og de er sikker på å nyte.
  Hvordan utvikle selvtillit?

  1.  Rett til å nekte og føle god stund. Ofte rundt prøver å påtvinge dine beslutninger og handlinger som er praktisk og fordelaktig for dem, ikke du. Å si "nei" - det er ikke egoisme.
   Ikke vypravdovuytesya. En sjenert mann beklager til høyre og venstre. Be om tilgivelse bare når virkelig gjort en alvorlig tabbe. Og du trenger ikke å forklare årsakene til sine handlinger.
   Du har all rett til ikke å like noen. Dette er normalt. Dette er ikke slutten av verden. Og du trenger ikke å jobbe hardt for å vinne sympati for denne mannen. Alle noen ikke så fint.
   For feil. For sine feil du er ansvarlig for eventuelle feil gjøre deg klokere til slutt, rett visdom: ikke forveksles eneste som ikke gjør noe. Så alt er greit og (s.2) - ikke vypravdovuytesya.
   Retten til ikke å vite noe. I sin uvitenhet kan trygt tilstå og spørre om du bør ikke sjenert krympe og nikke, ja, jeg vet. Mengden av informasjon i verden i dag, er at det er umulig å vite alt.
   Denne retten er lik den forrige, men ikke akkurat: retten ikke forstår. Noen ganger parter bruker hint. Husk - det er en måte å manipulere deg. Når du insinuerer sier: "Vel, du vet" Føl deg fri til å si: "Nei, jeg forstår ikke, forklare."
   Utvikle selvtillit er ikke så vanskelig. For deg - en bra mann, interessant person med et unikt sett av funksjoner og kvaliteter. Du er - den eneste i verden, det er bare lære å sette pris på seg selv.  
Hvordan å sy en gryteklut for kjøkkenet?
 Hver eier ønsker å skape på kjøkkenet mest komfortabel. Det hele må være for hånden, og alle ting fyller sin funksjon. Vi kan kjøpe i butikker håndklær og servietter, bestikk og praktiske apparater. Noen spesialiserte utsalgssteder som selger og grytekluter. Men kvinner foretrekker å lage eksklusivt tilbehør. Grytekluter sy sine egne hender, tenk gjennom alle nyansene, du kan lage grytekluter hvilken som helst form, design, størrelse, kan du bruke en rekke materialer. Noen husmødre har et helt sett pryhvatok, velge den mest hensiktsmessige, avhengig av saken.
For eksempel, to håndterer potten potholder lettere å pare koblet sammen med et band, men for moderat varm panne eller gryte gryteklut lett passform. Sommeren er best å bruke tilbehør som har praktisk talt ingen øvre side varmer hånd. Når rettene er forberedt på kort tid, holde den andre parten bør bruke hansker, ingen tid. Hvis kjøkkenet ikke er for varmt, vil det være nyttig dobbel tykk gryteklut: Begge sider har gode isolerende egenskaper. Du vil være i stand til å bære dem som du vil uten å brenne med hendene. Hvordan å sy en gryteklut for kjøkkenet, så det var virkelig praktisk, pålitelig og vakker? Husk noen hemmeligheter, gå forsiktig og nøyaktig shyyte algoritme. Deretter lage din potholder fin kokeprosessen noe mat.
 Vi syr grytekluter kjøkken. Enkle tips
Det er noen hemmeligheter for å hjelpe deg å sy stilige, komfortable og slitesterke grytekluter. Prøv å nærme seg problemet kreativt. Ikke rush, som ønsker å få klar Mitts ASAP. En god ting vil vare deg i lang tid, så det skal bare gjøre den mest komfortable og vakkert. Et utmerket valg - sy pryhvatok flere forskjellige typer. De kan lett henge på en spiker, og velger kun de beste grytekluter. Noen husmødre konvertere forskjellige hansker i ekte merk tilbehør, dekorere sitt kjøkken.
 Valg av materiale for utenfor grytekluter. Det anbefales å ta en mer tett vev. God passform bomull materiale fordi det er mer holdbar, sokker. Hvis du trenger en lys hanske, er det viktig å følge dette mønsteret var stabil for varme.
Hvordan å sy en gryteklut for kjøkkenet?

 Skjønnhet fra alle vinkler. Gjør din tilbehøret vakker på begge sider, fordi du vil være ubehagelig hver gang rett til å returnere den. La Mitts ser imponerende fra alle vinkler.
 Varmebestandig lag. Man kan bruke som varmebestandig lag av hvilket som helst fast materiale. Det vil bidra til å skape et komfortabelt miljø, beskyttet mot overoppheting hånd lett drapere og vatt, tykk polyester. Husk å sjekke mine ting før du gjør ditt gryteklut. Ta et stykke tøy og forsiktig prøve å ta dem til hot pot, pan eller vannkoker. Hvis hånden var fortsatt ubehagelig, føler du at du brenner fartøyene må søke annet materiale eller lage klut i flere lag og gjenta testen.
 Pålitelighet. Vær oppmerksom på at dine grytekluter bør være ikke bare vakker, praktisk, men også pålitelig. På kjøkkenet finner du koker å håndtere varme gjenstander. Noen husmødre lage mat på gass ovner, må de være spesielt forsiktig med å brenne grytekluter. Hansken skal være sterk. Bruk bare sterk tråd, gjør doble linjer. Ellers grytekluter kan bryte på den mest inopportune øyeblikk.
 Størrelse. Veldig nøye definere den optimale størrelsen på grytekluter. Du må riktig beregne alle at det ikke var overfylt, for stor. Lite hanske ubehagelig å ha på, det tar mye tid begrenser bevegelse. Stor hanske kan ta av hånden, og ta det enkle retter som vevet begynner å krølle i de mest uventede steder. Når du gjør et mønster, sørg for å vurdere hvor mye materiale vil gå inn i sømmen. Det avhenger av tykkelsen av stoffet, dets struktur, antall lag. For eksempel, Drapa trenger å holde et stort lager og polyester lett sømmene ut nøyaktig.
 Vri eller gryteklut? Tradisjonelt, må grytekluter først binde, og da vi slå ut på forsiden. Faktisk, mens sømmen snur inne, og det er vanlig å sy ting. Men grytekluter kan du enkelt gjøre et unntak. Opprinnelig ser hansker, rektangulære tilbehør med svært tett materiale som Drapa sømmen utenfor. Kantene bør være grundig støv farget floss, til grytekluter se stilig. Så det vil være mye lettere å bestemme størrelsen på tilbehøret sting detalj.
 Maler. Ikke prøv å umiddelbart gi opplysninger om ønsket form. Grytekluter grove vil være vanskelig å gjøre det vakkert. Skjær ut av papir eller papp maler, stensiler, og deretter bruke dem til å bære bilder på stoffet. For eksempel, vil du ikke være vanskelig å skjære ut detaljene i form av hjerter, epler, hvis du forhånds produsere stensiler.
Hvordan å sy en gryteklut for kjøkkenet?

 Feste deler. Vanligvis innsiden av grytekluter sydd av flere deler. Hvis begge parter har isolerende hansker trenger å skjære ut et likt antall elementer for begge. Det er viktig å sørge for at det øverste laget, som serverer en estetisk funksjon er riktig koblet til isolasjonsmateriale. Det bør ikke bare sy sammen alle delene og pre-forfalte frist øvre og nedre sider Mitts, koble den tynne stoff av tykt materiale. Deretter hanske er vakker, stoffet vil ikke bølger.
 Justere print. Hvis du bruker en vev, som er dekorert med mønstre, farge bilder, må du ta vare på leveling materiale. Tenk på forhånd hvordan skal bosette print. Kontroller nøye et mønster, klippe ut detaljer slik at bildet blir riktig plassert på gryteklut.
 Eksperiment. Bruke forskjellige materialer, applikasjoner, og gjøre broderi. Du kan dekorere Mitts paljetter, perler, farget flette og blonder. Hansker ser flott ut som frukt, dyr, abstrakte geometriske figurer med mønstre.
Med fantasi, tenker på flere designalternativer for din pryhvatok. Du kan definere en stil tilbehør, særlig gitt sett av materialer som du allerede har. Så du trenger ikke å kjøpe stoff, tråd, fylling og dekorasjon formål.
 Vi syr Mitts Kitchen riktig
Fortsett algoritme for å gjøre det enklere for deg, og du var fornøyd Mitts holdbarhet, pålitelighet, skjønnhet.
Hvordan å sy en gryteklut for kjøkkenet?
 1.  Forberede alle nødvendige materialer: tynt stoff, vatt eller polyester, fôr, bånd for kanting og tråder.
  Lag en mal for din gryteklut. Du kan sy hansker, god katt, eple eller pære, tomat. God jakt gryteklut i form av geometriske former, dekorert med abstrakte mønstre. Hvis du ønsker å lage grytekluter hjerteformet papir mal for å lage bedre halvdel, tegne halvt hjerte på den, og deretter klippe ut formen. Deretter hjertet er helt symmetrisk.
  Bestemme størrelsen på dine grytekluter. Husk at det er viktig å holde lager av stoff, og deretter gjøre en god felles. Betrakt materialtykkelse, antall lag. Om nødvendig, justere størrelsen bør maler.
  Forsiktig sirkel med blyant, kritt, såpe eller dine sjablonger. Skåret ut detaljer. Hvis du bestemmer deg for å lage en tykk gryteklut med bare én hånd, får du et ulikt antall elementer: to deler til underlaget, to for det øverste laget, en isolerende lag.
  Ta pinnene og stsepyte dine detaljer for å nøye Mitts kunne prøve. Kontroller at størrelsen er riktig for deg.
  Hvordan å sy en gryteklut for kjøkkenet?

  Brett langs den ene side Mitts detaljer: fôr, topp, isolerende lag. Proshyyte sine linjer for å komme ut små diamanter. Hvis du bruker en drapere kan gjøre uten den innerste laget, slik at bare underlaget.
  Gjør et kutt kanter eksterne grytekluter. Du kan dekorere den med tape.
  Brett din brikke for de to sidene sammen, sy dem nøye.
  Hvis du sydde elementer ansikter inne, du må slå ut grytekluter og godt proprasuyte det.
  Ditt eksklusive Mitts Kitchen klar! Apple kunne dekorere morsom hale på kattens snute fikse liten bart og øyne med knapper og hjerte "pierce" vakker brodert bom. Denne grytekluten vil ikke bare lage mat, men også heve alle ånder, vil være en god dekorasjon.  
Яндекс.Метрика